Jump to content

Stratos86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    231
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Stratos86

  1. Stratos86

    CU Liquid

    Α οκ, ευχαριστώ για την απάντηση.
  2. Stratos86

    CU Liquid

    Γεια σας παιδιά, μια ερώτηση ήθελα να κάνω μπας και ξέρει κανένας τι γίνεται. Όταν πρωτομπαίνεις στο liquid, σου προστίθεται το ποσό που διάλεξες (πχ 13 ευρώ) αν δεν κάνω λάθος, σωστά; Αυτό γίνεται άμεσα ή πρέπει να περιμένω; Ρωτάω επειδή το γύρισα σε liquid πριν απο 2-3 ώρες περίπου αλλά δεν προστέθηκε κάτι στο υπόλοιπο μου. Το sms της ενεργοποίησης μου ήρθε αρκετά γρήγορα, περίπου κανένα 10 λεπτό μετά που επέλεξα να κάνω την αλλαγή και το cuapp δείχνει κανονικά οτι είμαι liquid.
  3. Μου δούλεψε και με κάρτα των 8 ευρώ (με ενεργοποιημένο πακέτο βέβαια). Δεν είμαι στο liquid.
  4. Stratos86

    LG G8 / G8s

    Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα προαναφερθέντα. Όμορφα κινητά με ωραίο λογισμικό. Όσο για τις τιμές που έχουν αναφερθεί, θα ήθελα να θυμίσω πως η LG όταν έβγαζε καινούργιο κινητό, το πουλούσε σχεδόν σε παραπλήσιες τιμές με τον ανταγωνισμό. Η διαφορά ήταν οτι οι τιμές αυτές έπεφταν σχετικά γρήγορα. Οπότε αν εξακολουθούσε να βγάζει κινητά και σήμερα η LG, πιστεύω πως το χιλιάρικο θα το ξεπερνούσε και αυτή στα flagships της, τουλάχιστον τους πρώτους μήνες. Μετά απο κανένα 6μηνο θα το έβλεπες να πηγαίνει γύρω στο 600ρι (με τα σημερινά δεδομένα). Χρησιμοποιώ ακόμα το G8s σαν κύρια συσκευή και δεν σκοπεύω να το αλλάξω ακόμα. Το μόνο πράγμα που με ενοχλεί λίγο είναι πως μετά την αναβάθμιση σε Android 12 μου ζητάει pin για ξεκλείδωμα πολύ πιο συχνά και οτι δεν υποστηρίζει voWifi, κάτι που θα ήταν πολύ χρήσιμο για μένα καθώς δεν έχω καλό σήμα στο σπίτι μου (με κανένα απο τα 3 δίκτυα). Η μπαταρία επίσης κρατάει λίγο λιγότερο αλλά είναι φυσιολογικό μετά απο 3 χρόνια. Κατα τα άλλα είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
  5. Αν ξαναπάς στο panic button και το πατήσεις θα σου πει πως το έχεις ήδη ενεργοποιήσει ή κάποιο άλλο σφάλμα δεν θυμάμαι καλά. Κοίταξε την πρώτη φορά που δεν ήξερα το "ρίσκαρα", μετά όταν είδα οτι δουλεύει δεν ξανασχολήθηκα με το αν δείχνει κάπου οτι είναι ενεργοποιημένο ή οχι. Προφανώς το ιδανικό θα ήταν να το δείχνει αλλά τουλάχιστον τη δουλειά του την κάνει.
  6. Μου έχει συμβεί αυτό με MB και οχι ομιλία, αλλά ίσχυσε κανονικά πάντως.
  7. Μια ερώτηση, αν μπω στο liquid με τη μικρότερη συνδρομή, δηλαδή τα 8 ευρώ, θα μπορώ να χρησιμοποιώ το smart pocket;
  8. Τον κωδικό τον έβγαλα το μεσημέρι της 01/04, περίπου στις 14:00, άρα αρκετές ώρες μετά την αλλαγή της ημέρας. Το οτι "κόλλησε" το σύστημα είναι το πιο πιθανό, γι αυτό άλλωστε σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ αν είχε κανείς άλλος θέμα. Τώρα αν συμβεί ξανά, τότε κάτι γίνεται με εμένα μόνο και θα πρέπει να το κοιτάξω πιο διεξοδικά.
  9. Καλημέρα σε όλους. Χθες, 01/04, αποφάσισα να παραγγείλω μέσω efood και ως συνήθως επέλεξα να βγάλω έναν κωδικό για έκπτωση 10% στο efood απο το cu around μέσω της εφαρμογής my cu. Προς μεγάλη μου έκπληξη όμως είδα πως όταν συμπλήρωσα τον κωδικό στο efood, μου έβγαλε μήνυμα οτι ο κωδικός έχει λήξει! Ύστερα παρατήρησα το εξής παράδοξο: Ενώ στο my cu app, ο κωδικός έχει ημερομηνία λήξης 04/04, στο sms που μου ήρθε έλεγε πως έληγε στις 31/03, δηλαδή την προηγούμενη ημέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν είχε κανείς άλλος παρόμοιο θέμα αυτές τις μέρες με την έκπτωση efood. Αν και την επόμενη φορά έχω το ίδιο θέμα θα επικοινωνήσω με την vodafone, προς το παρόν ήθελα να δω αν ήταν μεμονωμένο περιστατικό ή οχι.
  10. Με την Cosmote και την Nova να έχουν ρίξει το ελάχιστο ποσό ανανέωσης στα 8 ευρώ, για κάποιον ο οποίος θέλει απλά να έχει αριθμό τηλεφώνου χωρίς να μιλάει ιδιαίτερα, η Vodafone πλέον είναι η πιο ασύμφορη επιλογή απο τις 3. Μετά απο σχεδόν 23 χρόνια συνδρομητής της Vodafone, έχω αποφασίσει να την αλλάξω αν δεν κάνει κάτι παραπλήσιο. Θα περιμένω πρώτα λίγο να δω αν θα κάνει το ίδιο (επειδή το καρτέλ των εταιρειών τηλεφωνίας στη χώρα μας ορισμένες φορές κάνει κάποιο καιρό να συγχρονιστεί στις αλλαγές) και αν διατηρήσει το 12ρι θα φάω όλες μου τις μονάδες (μάζεψα πολλές επειδή δεν μιλάω) στο smart pocket και φιλανθρωπικές οργανώσεις και θα αλλάξω πάροχο.
  11. Δεν πολυκατάλαβα αυτό που είπες για να είμαι ειλικρινής. Πώς γίνεται να μην βάζω περισσότερα χρήματα απο τη στιγμή που το liquid απαιτεί 12 ευρώ τον μήνα ενώ εγώ βάζω 12 ευρώ το δίμηνο;
  12. Είμαι ένα άτομο το οποίο βάζει κάρτα 1 φορά το δίμηνο για να μη λήξει το υπόλοιπο και αρκετά περιστασιακά ενεργοποιώ κάποιο πακέτο ομιλίας, όπως έγινε τον Ιανουάριο. Γι αυτόν τον λόγο έχω μαζέψει περίπου 150 ευρώ μέσα στην κάρτα και είπα να φάω κάποια στο smart pcoket. Δε νομίζω οτι θα μπω στο liquid επειδή απ' οτι κατάλαβα κάνεις ανανέωση κάθε μήνα οπότε δεν με συμφέρει ιδιαίτερα. Ίσως δοκιμάσω τον δωρεάν μήνα κάποια στιγμή και χρησιμοποιήσω το smart pocket στον μήνα που θα είμαι στο liquid, αλλά ως εκεί.
  13. Τους όρους χρήσης του smart pocket τους άλλαξαν τώρα; Έχω την εντύπωση πως η μόνη προϋπόθεση χρήσης του ήταν να έχεις κάποιο ενεργό πακέτο άνω των 10 ευρώ. Τον προηγούμενο μήνα (μέσα Ιανουαρίου) το χρησιμοποίησα για πρώτη φορά και με άφησε κανονικά. Είχα κάνει ανανέωση 12 ευρώ τον Δεκέμβριο και είχα ενεργοποιήσει το πακέτο CU Combo M στις αρχές Ιανουαρίου. Χθες επειδή ήταν η τελευταία μέρα πριν λήξει το Combo M, πάω να το χρησιμοποιήσω και δεν με άφησε, λέγοντας ουσιαστικά αυτά που γράφετε τώρα εσείς, για ανανέωση 15 ευρώ τον μήνα και πακέτο άνω των 6 ευρώ. Πότε έγινε αυτή η αλλαγή, τον Φεβρουάριο;
  14. Stratos86

    LG G8 / G8s

    Όταν περάσει καιρός και παλιώσει τόσο που δεν θα είναι πλέον εύχρηστο (μπαταρία να τελειώνει πολύ γρήγορα, αργό, πολύ παλιό λογισμικό, διάφορα σκαλώματα/κολλήματα κτλ) μάλλον προσωπικά θα κοιτάξω κανένα Oneplus. Ούτε σε μένα αρέσουν τα Samsung.
  15. Stratos86

    LG G8 / G8s

    Την πήρα και εγώ την αναβάθμιση. 'Όλα καλά προς το παρόν.
  16. Stratos86

    LG G8 / G8s

    LOL θα πάρουμε και εμείς την 12 τελικά; Τέλεια!
  17. Θυμάστε τις παλιές εποχές που τέτοια ολιγοήμερα πακέτα λεπτών ή MB δίνονταν δωρεάν;
  18. Αυτό δυστυχώς πρέπει να είναι το πρώτο βήμα για την κατάργηση της ανανέωσης των 12 ευρώ. Λογικά θα ακολουθήσει η κατάργηση της και στους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής μέσα στους επόμενους μήνες.
  19. Stratos86

    LG G8 / G8s

    Όταν είπες οτι έχουν αυτό το "κάτι", περιέγραψες αυτό που νοιώθω κι εγώ. Το έχουν τα άτιμα. Ξέρεις, οι φίλοι μου έχουν Oneplus και Samsung που είναι πιο καινούργια και όταν τα έπιασα στα χέρια μου δεν τα ζήλεψα καθόλου, ούτε τα ήθελα. Ειλικρινά σου μιλάω. Φυσικά αυτά είναι προσωπικά γούστα, σου λέω αυτό που ένοιωσα εγώ. Η χαμηλή δημοτικότητα της εταιρείας ήταν μεν οικονομικά συμφέρουσα για εμάς καθώς η τιμή τους έπεφτε γρήγορα και αγοράζαμε flagship κινητά στα 300-400 ευρώ, ενώ την ίδια ώρα τα υπόλοιπα κορόιδα σκάγαν τα ίδια λεφτά για να πάρουν mid-range κινητά Samsung ή τα διπλάσια για να πάρουν τα flagship τους. Απο την άλλη αυτό οδήγησε εν τέλει και στο κλείσιμο της εταιρείας στον τομέα των κινητών. Ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναεπιστρέψουν αλλά δεν είμαι τόσο αισιόδοξος.
  20. Stratos86

    LG G8 / G8s

    Nice. Όντως πρέπει να μείναμε μια χούφτα. Ελπίζω κάποια στιγμή να πάρουμε και το 12, προσωπικά δεν με νοιάζει αν αργήσει.
  21. Stratos86

    LG G8 / G8s

    Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια έγκυρη πηγή για αυτές τις πληροφορίες;
  22. Stratos86

    LG G8 / G8s

    Σε μένα πάντως στις ρυθμίσεις κλήσεων λείπει και το VoLTE και η "Κλήση Wi-fi" ενώ τα έχω ενεργοποιήσει απο τη Vodafone στέλνοντας το απαιτούμενο μήνυμα και λαμβάνοντας μάλιστα και επιβεβαίωση οτι ενεργοποιήθηκαν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν μου τα εμφανίζει.
  23. Ψάξε πρώτα στις ρυθμίσεις του κινητού σου αν έχει απο μόνο του επιλογή φραγής κλήσεων όταν ο αριθμός είναι απόρρητος. Το δικό μου πχ έχει. Αν η συσκευή σου δεν έχει αυτήν την επιλογή, τότε λογικά θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο την Vodafone και να το αιτηθείς.
  24. Παιδιά μια ερώτηση για το Free2talk επειδή δεν είμαι σίγουρος οτι κατάλαβα καλά αυτό που άλλαξε πριν απο κανένα μήνα. Έχει πλέον καταργηθεί το να μένουν μονάδες στην κάρτα μετά απο ανανέωση; (με εξαίρεση τις κρατήσεις που είχε κάθε 2 μήνες που απ οτι βλέπω σταμάτησε). Αυτό που βλέπω είναι πως όταν βάζεις κάρτα 12 ευρώ (δεν έχει πλέον 10) σου αφαιρεί 10.40 και σου ενεργοποιεί αυτόματα ένα πακέτο. Άρα πλέον η μόνη διαφορά ενός χρήστη free2talk και ενός απλού χρήστη είναι πως στον πρώτο απλά μπαίνει αυτόματα ένα πακέτο ομιλίας/data/sms ενώ στον δεύτερο θα πρέπει να το ενεργοποιήσει μόνος του;
  25. Stratos86

    LG G8 / G8s

    Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος, έχω την εντύπωση πως το G8s δεν υποστηρίζει Volte και Vowifi. Μόνο το απλό G8 τα έχει. Το αναφέρω με κάποια επιφύλαξη βέβαια.
×
×
  • Create New...