Jump to content

ideal09

Members
  • Δημοσιεύσεις

    290
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ideal09

  1. Τελευταίο επίσημος patch ασφαλείας(εκτός αν έβαζες τη Beta έκδοση android 7 με patch Ιουλιου του 2017) είχε του Ιουνίου 2016. Σαν κάτι μπαρμπάδια που δεν ξεκολλάνε απ' τα Windows Xp επειδή έτσι έχουν μάθει.
  2. Τα ίδια έλεγα (2 χρόνια πριν βέβαια) μέχρι να το πουλήσω. Προφανώς κάμερα δεν βρίσκεις σ'αυτά τα λεφτά, αλλά βρίσκεις όλα τα υπόλοιπα(και εννοείται με πρόσφατα patch ασφαλείας, όχι Ιουνίου του 2016. Τώρα, τα περί χλίδας και πειθαρχίας για μία κατά βάση ΠΑΤΑΓΩΔΗ αποτυχία, που έστειλε την LG εκεί που την έστειλε είναι αστεία.
  3. Πραγματικά πολύ ιδιαίτερα τηλέφωνα. Και το flex απ΄τη προσοψη αν το έβλεπες ήταν πολύ πιασάρικο, πίσω είχε πιο cheap looking. G4 όμως ήταν ανώτερο στα σημεία, με πρώτο και βασικό τη καμέρα που ήταν έπος, έχω το G7 και μου λείπει μπορώ να πώ(με 1μm pixels που πας ρε lg).
  4. Απαράδεκτο να συζητάμε για καινούριο G4. Πολύ ενδιαφέρον τηλέφωνο και ας είχε πόσα στραβά,αλλά έχουμε 2021.
  5. ideal09

    LG G7

    Αυτά που λέει στην εικόνα που ανέβασα. Βελτίωση εμπειρίας χρήσης και security updates από Google. Δεν καταλαβα τίποτα. Ίσως λόγω του ότι έκλεισε, έκανε σε τίποτα κείμενα αλλαγές για να είναι νομικά καλλυμένη... ξέρω γω.. Τζάμπα χάρηκα ότι πήραμε patch ασφαλείας με σχεδόν 3 χρονία συσκευή.
  6. ideal09

    LG G7

    Μάπα το καρπούζι. Έγινε το update αλλά δεν είχε patch ασφαλείας δυστυχώς. Ακόμα με Νοέμβρη του 2020 είναι. Γενικά δεν παρατήρησα διαφορές.
  7. ideal09

    LG G7

    Υπερβολικά απρόσμενο Update από την LG για το εργαλείο μας με patch Ασφαλείας Σεπτεμβρίου. Δεν το περίμενα αλλά δεν είχε ανακοινώσει κι΄ όλας ότι σταματάει την υποστήριξη. Μπράβο στην LG.
  8. Καμία σχεση το bootloop με το ροοτ . Είχε εμφανιστεί σχεδόν σε όλα μεχρι παραγωγη Αυγουστου 2015 και ηταν θεμα αστοχίας εργοστασιου.
  9. ideal09

    LG G7

    Καλημέρα στο thread. Η μπαταρία μετά απο 1.5 χρόνο και 580 κύκλους φόρτισης τα παει εξαιρετικά. Χωρίς ιδιαίτερη προσοχή και με νορμάλ χρήση έβγαλε τη μερα αξιοπρεπεστατα με πολύ καλο SOT. Αρκετά θετικό, αν σκεφτούμε του G4 που είχε χειρότερη αυτονομία και η μπαταρία έχανε την απόδοση της γρηγορότερα. Τα δικά σας τι νούμερα βγάζουν;
  10. ideal09

    LG V30

    Τα xiaomi ειναι σαβουρες και εχουν κακή εμφάνιση, καλώς που υπάρχουν παραπάνω θέματα. Τα lg και stock ειναι μια χαρα.
  11. ideal09

    LG G8 / G8s

    Ίσως κόλλησε ο αισθητήρας εγγύτητας αλλά σε επιπεδο software. Ευτυχώς όλα καλα
  12. ideal09

    LG V30

    Αν δεν σ αφησει δεν το αφηνεις. 16:9 αναλογία χωρίς notch και χωρίς bezels δεν βρίσκεις πλέον και βολεύει απίστευτα περα απ τα υπολοιπα καλούδια συν την ομορφια της συσκευης. Και γω το LG G7 έχω σκοπο να το κρατήσω που ειναι ίδια κατάσταση αλλά το 18.5:9 δεν μου αρέσει να πω την αλήθεια.
  13. ideal09

    LG G7

    Και το patch ασφαλείας ειναι σημαντικό. Κατι διάβασα θα φερει το ui του lg velvet. Παρατήρησες καμία διαφορα;
  14. ideal09

    LG G7

    Μωρέ μπράβο. Ακόμα δεν με χει έρθει αλλά δεν το περίμενα κι ολας. Ενα ακόμα patch ασφαλείας του 2021 να δωσει και θα χει ξεπεράσει τον εαυτο της η LG. Μέχρι στιγμής έχεις παρατηρήσει σοβαρη διαφορά;
  15. ideal09

    LG G7

    Σου ήρθε ειδοποιηση για update; Στείλε screenshot
  16. ideal09

    LG G7

    Μάγκες, έχει βγει νεότερο update για την κινητάρα μας ; Είμαι ακόμα με την 10αρα v30b με patch ασφαλείας Ιούλιος του 2020.
  17. ideal09

    LG V30

    Εχει φιλε μου
  18. ideal09

    LG V30

    Καλύτερα πάρε G8 μεταχειρισμένο σ αυτα τα λεφτα.
  19. ideal09

    LG G7

    Και μένα το ίδιο. Στο καναλο 919 που έβαλα για δοκιμή πήρα το μήνυμα. Αλλα θα το βγάλω αφού είναι ασημαντες.
  20. ideal09

    LG G7

    Push notifications παιρνω σίγουρα απο gmail και revolut. Και τα hot news απ το google news κανονικά έρχονται. Στην alpha δεν εχω δει ειδοποίηση αν και τις εχω κλειστες, yahoo δεν εχω οπότε δεν ξέρω. Συνήθως κατι τετοιο το προκαλουν άλλες εφαρμογές παντως. Τι ειδοποιήσεις σου έρχονται απο την alpha για να δοκιμασω;
  21. ideal09

    LG G7

    Οι ειδοποιήσεις Κυψέλης που είναι παντελώς αδιαφορες δεν το θεωρώ πρόβλημα. Μήπως έκανες το τελευταιο update στην εφαρμογη της alpha και πρεπει να πας στις ρυθμίσεις να τις ενεργοποιησεις;
  22. ideal09

    LG V10

    Δεν προκειται να βρεις ανταλλακτικο. Μονο με πατεντα ΑΜΑ γινει που δεν νομιζω υπάρχουν πολλοι που να ασχοληθούν
  23. ideal09

    LG G7

    Η νυχτερινές γίνονται με pixel binning , παντα η αναλυση γινεται δια του 4 σ αυτες τις περιπτώσεις. Αμα θες σοβαρςς νυχτερινες θα παιξεις με manual settings και τριποδο.
  24. ideal09

    LG G7

    Τελευταίος και κατα ιδρωμένος βρίσκω και γω ενα μεταχειρισμένο lg g7 ενός έτους. Μέχρι στιγμής όλα άψογα, έχω κλείσει 2.30 ώρες οθόνη με 4g/wifi μεικτά μαζί με το στήσιμο του κινητού και βρίσκομαι στο 47%. Προερχόμενος από g4 με την καμεράρα του που το είχα 4+ χρόνια, δοκίμασα διάφορες συσκευές με τελευταία το xiaomi redmi note 9. Παρ΄ολα αυτά το πούλησα μέσα σε 2 βδομάδες. Είπα δεν θα ξαναπάρω lg μετα τα bootloop αλλά δεν άντεξα. Άλλη φάση η ναυαρχίδα πως να το κάνουμε, στο user experience, στις κάμερες, στον ήχο, στο κράτημα, στη δόνηση τι να λέμε. Καλως σας βρήκα.
  25. 4 χρόνια είχα το εργαλείο, αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδει. Τι φαση;
×
×
  • Create New...