Jump to content

Stratos86

Members
 • Δημοσιεύσεις

  200
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About Stratos86

 • Ημ. Γέννησης 17/01/1986

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Vodafone - Ελλάδα

Stratos86's Achievements

 1. Stratos86

  LG G8 / G8s

  Επειδή είχε ανακοινωθεί απο την LG οτι το G8s θα πάρει το Android 11 στο Q4 2021 και βλέποντας πως πλησιάζει ο Δεκέμβριος και ακόμα τίποτα, είπα να ψάξω λίγο στο internet να δω τι παίζει και αν ξεκίνησε κανείς να αναβαθμίζεται (γενικότερα στις χώρες που κυκλοφόρησε). Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα, είναι λες και δεν το έχει κανένας το κινητό πλέον. Απο περιέργεια είπα να ρωτήσω εδώ το forum, χρησιμοποιεί κανείς ακόμα το κινητό σαν πρώτη συσκευή ή είμαι ο μόνος στην Ελλάδα που απέμεινε; 😐
 2. Stratos86

  LG G8 / G8s

  Φαίνεται πως μου απάντησες την ώρα που τροποποιούσα το αρχικό μου μήνυμα για να ενημερώσω τι έγινε :) Δεν άλλαξα ποτέ το προεγκατεστημένο θέμα πάντως.
 3. Stratos86

  LG G8 / G8s

  Καλημέρα παιδιά. Απο χθες αντιμετωπίζω ένα μεγάλο πρόβλημα στο κινητό. Η συσκευή με λίγα λόγια δεν "ξυπνάει" με αυτόματο τρόπο και δεν ενεργοποιείται η οθόνη έτσι ώστε να με πάει στο lock screen. Αυτό επι της ουσίας, σημαίνει πως δεν λειτουργούν το double tap, η τοποθέτηση του δαχτύλου στο fingerprint sensor και η ανύψωση του κινητού έτσι ώστε να ξεκλειδωθεί με το face unlock. Τίποτα απο αυτά δεν με πηγαίνει στο lock screen. Σαν να μην έφτανε αυτό, η οθόνη δεν ανοίγει ούτε καν όταν με κάνει κάποιος κλήση. Το κινητό χτυπάει κανονικά αλλά με σβηστή την οθόνη. Ο μοναδικός τρόπος για να ανάψει η οθόνη έτσι ώστε να μεταβώ στο lockscreen και να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο είναι να πατήσω το power button 1-2 φορές. Δοκίμασα να κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Το κακό είναι πως επειδή το συγκεκριμένο κινητό δεν είναι και τόσο δημοφιλές, δεν υπάρχουν και πολλά στο google. Βρήκα έναν ο οποίος αναφέρει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αλλά κανένας δεν του απάντησε. Πριν μπω στην διαδικασία να δοκιμάσω το factory reset, μήπως υπάρχει κάποιος που αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα ή έχει κάποια συμβουλή να μου δώσει; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ενημέρωση: Το πρόβλημα διορθώθηκε απο μόνο του όταν έβαλα το κινητό στην πρίζα για να φορτίσει. Πλέον λειτουργεί κανονικά. Για να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις, όταν το κινητό παρουσίασε το πρόβλημα χθες είχε μπαταρία περίπου 32%. Δεν ήταν αφόρτιστο δηλαδή.
 4. Stratos86

  LG G8 / G8s

  Έχει κανείς σας κάποιο θέμα με το face unlock μετά την αναβάθμιση; Ενώ προηγουμένως μου δούλευε άψογα και απροβλημάτιστα, μετά την αναβάθμιση παρατήρησα πως ορισμένες φορές δεν ξεκλειδώνει με το face unlock. Πιο συγκεκριμένα, όταν γίνεται αυτό δεν ανάβει μόνη της η οθόνη όταν σηκώνω το κινητό και όταν κάνω double tap δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να "ψάξει" για κάποιο πρόσωπο, γι αυτό δεν ξεκλειδώνει. Άλλες μέθοδοι ξεκλειδώματος όπως το δαχτυλικό αποτύπωμα δουλεύουν κανονικά.
 5. Stratos86

  LG G8 / G8s

  Όντως, πρέπει να ήρθε επιτέλους η αναβάθμιση. Έλεγξα το κέντρο ενημερώσεων και μου βρήκε αναβάθμιση "λειτουργικού συστήματος" μεγέθους 1.7 GB και σαν ονομασία ξεκινούσε απο V20 οπότε λογικά είναι το Android 10. Αυτή τη στιγμή τα κατεβάζω.
 6. Stratos86

  LG G8 / G8s

  Ουσιαστικά σε εμάς είναι σε μορφή ειδοποίησης. Δεν θα στο κάνει "force" μπροστά στην οθόνη. Είναι η ίδια συμπεριφορά σαν να λαμβάνεις ένα απλό sms.
 7. Stratos86

  LG G8 / G8s

  Μόλις μου ήρθε μήνυμα κυψέλης απο την ΓΓΠΠ που ανακοινώνει την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Είχα ενεργοποιημένη την εκπομπή κυψέλης και είχα προσθέσει το κανάλι 919. Δεν έκανε κάποιον ήχο συναγερμού, αλλά έναν απλό ήχο ειδοποίησης, τον ίδιο που έχω για sms και emails.
 8. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Γνωρίζω την εταιρεία. Πρόκειται για την Dimoco και νομίζω πως η συγκεκριμένη "εταιρεία" έχει χρεώσει και ταλαιπωρήσει αρκετό κόσμο. Θα δω πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση και θα πράξω αναλόγως, αλλά το πιο πιθανό είναι να μπλοκάρω τον αριθμό μέσω του smartphone.
 9. Τον περασμένο Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο υπήρξα και εγώ θύμα αυτών των εταιριών με τα 5ψήφια υψηλών χρεώσεων. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να επικοινωνήσω με το τμήμα εξυπηρέτησης της Vodafone (μέσω chat απο το site της vodafonecu) και να ζητήσω τη φραγή 5ψήφιων υψηλής χρέωσης, κάτι που όντως έγινε και μάλιστα αρκετά γρήγορα. Απο τότε δεν μου ξαναήρθε κανένα μήνυμα, ούτε χρεώθηκα περαιτέρω οπότε θεώρησα πως ξεμπέρδεψα. Σήμερα όμως, στις 07:23 το πρωί(!!) μου ήρθε μήνυμα απο την ίδια "εταιρεία" που έστελνε τα μηνύματα υψηλής χρέωσης, το οποίο όμως ήταν κάτι σαν διαφήμιση. Ήταν πάλι απο 5ψήφιο που ξεκινούσε απο 5 αλλά έγραφε "δωρεάν μήνυμα" στην αρχή του και απλά μου έλεγε να παίξω για να διεκδικήσω δώρα. Έλεγξα τις μονάδες μου και όντως δεν υπήρξε κάποια χρέωση. Είμαι λίγο μπερδεμένος ως προς το τι έγινε. Απενεργοποιήθηκε κάπως η φραγή ή μήπως η "εταιρεία" αυτή χρησιμοποιεί τώρα και τα μη χρεώσιμα 5ψηφια για να spamάρει;
 10. Stratos86

  LG G8 / G8s

  Παιδιά είδα σήμερα το κινητό κάποιου ο οποίος έλαβε τα μηνύματα απο τη ΓΓΠΠ (όχι συσκευή LG). Το μήνυμα απο έξω έγραφε "Κανάλι 919". Το πρόσθεσα λοιπόν στα "κανάλια" στην εκπομπή κυψέλης. Όπως είναι βέβαια φυσικό, για να δοκιμάσω αν δουλεύει θα πρέπει να μας ξαναστείλει η ΓΓΠΠ κάποιο μήνυμα.
 11. Stratos86

  LG G8 / G8s

  Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζω και πολλά για το συγκεκριμένο θέμα. Είσαι 100% σίγουρος πως θα πρέπει να προστεθεί και κάποιο κανάλι;
 12. Stratos86

  LG G8 / G8s

  Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, οι ειδοποιήσεις αυτού του τύπου εμφανίζονται όταν είναι ενεργοποιημένες οι "εκπομπές κυψέλης", οι οποίες είναι απενεργοποιημένες απο προεπιλογή σε πολλά LG (αν όχι σε όλα). Θα πρέπει να πας στο εικονίδιο που λεει "εκπομπές κυψέλης" και να το ενεργοποιήσεις απο εκεί.
 13. Stratos86

  LG G8 / G8s

  Ok. ευχαριστώ για την απάντηση.
 14. Stratos86

  LG G8 / G8s

  Σήμερα το πρωι μου το έβγαλε τελευταία φορά. Αυτό που γράφει είναι περίπου το εξής: "για επιπλέον ασφάλεια, εισάγετε τον κωδικό pin". Κάπως έτσι. Δεν ήξερα οτι ισχύει κάτι τέτοιο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό;
 15. Stratos86

  LG G8 / G8s

  Καλημέρα παιδιά, έχω μια ερώτηση. Έχω απενεργοποιημένο το always on display καθώς προτιμώ απλά να κάνω double tap για να δω ώρα και ειδοποιήσεις στην αρχική οθόνη κλειδώματος. Αυτό μου έχει δημιουργήσει το εξής "θέμα". Σαν ξεκλείδωμα έχω βάλει το face unlock και το δαχτυλικό αποτύπωμα αλλά χρησιμοποιώ κυρίως το face unlock. Είναι πάρα πολύ καλό και γρήγορο και με βόλεψε πάρα πολύ. Αυτό που έχω παρατηρήσει όμως είναι πως μετά απο κάποια double taps, το κινητό ζητάει κατευθείαν να εισάγω το pin ξεκλειδώματος που ορίζουμε όταν είναι να ενεργοποιήσουμε τους βιομετρικούς τρόπους κλειδώματος (λογικά σε περίπτωση που έχουμε κάποιο πρόβλημα να το ξεκλειδώσουμε με αυτούς τους τρόπους), ενώ όταν συμβαίνει αυτό, δεν δέχεται ξεκλείδωμα με κανέναν άλλο τρόπο εκτός του pin. Όταν τον πληκτρολογώ τότε οι υπόλοιπες μέθοδοι λειτουργούν και πάλι κανονικά. Αυτό που υποθέτω πως συμβαίνει, είναι οτι όταν κάνω double tap απλά για να δω ώρα και ειδοποιήσεις, το κινητό μάλλον εκλαμβάνει αυτήν την κίνηση σαν αποτυχημένη προσπάθεια ξεκλειδώματος οπότε μετά απο κάποιες φορές κλειδώνει και ζητάει το pin. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό ή έχετε όλοι ενεργοποιημένο το always on? Υπάρχει κάποια ρύθμιση ασφαλείας που μπορώ να αλλάξω; Η συχνότητα με την οποία μου ζητάει pin είναι περίπου 1 φορά κάθε 2 ημέρες κατα μέσο όρο οπότε δεν είναι και κάτι υπερβολικά συχνό για να με ενοχλήσει, αλλά καλό θα ήταν αν μπορούσα να αλλάξω κάποια ρύθμιση έτσι ώστε αυτό να μην συμβαίνει.
×
×
 • Create New...