Jump to content

tatos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    103
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

tatos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. tatos

    LG G8 / G8s

    ειχα και εχω αυτο το θεμα στην συσκευη και θα σου πω τι κανω εγω και ας φανει μπακαλιστικος ο τροπος. απλα τριψε/καθαρισε δυνατα με το δαχτυλο σου τους αισθητηρες διπλα απο το ηχειο... και ομως εμενα μονο ετσι περνει μπρος οποτε κολλαει...
  2. tatos

    LG G8 / G8s

    παιδες με tempered εχει βρει κανεις καποια καλα λυση ? εχω δοκιμασει 2 και πεταμενα λεφτα.. το ενα επωνυμο δεν επιανε ολη την οθονη και ηταν μη σωστα κομμενο για χιλιοστα στην καμερα και το αλλο δεν κολλαει στο κυρτο μερος... οποια βοηθεια ευπροσδεκτη!!
  3. tatos

    LG G8 / G8s

    Καλησπερα και απο εμενα! μες την εβδομαδα θα χτυπησω το 8s και γω μετα απο G6. Η ερωτηση μου ειναι απλη. Εαν καποιος εχει βρει καποια καλη θηκη τυπου Spiegen γιατι βλεπω βγαζει μονο για το 8. οπως επισης και tempered glass.
  4. tatos

    LG G6

    καλησπερα παιδες μετα απο 2+ χρονια με το G6 και απροβληματιστα κιολας θελω να αλλαξω κινητο! η ερωτηση μου ειναι αν παω σε V40 η στο G8s ? απο τα φορουμ που εχω διαβασει εδω και για τα λεφτα του γερνω προς το 8αρι. αλλα και παλι μπερδεμενος.... σας ευχαριστω εκ των προτερων
  5. tatos

    LG G6

    Αρα έχουμε να κάνουμε με πρόβλημα της κάρτας και όχι του κινητού?? Αν είναι η κάρτα μικρό το κακό...
  6. tatos

    LG G6

    Καλημερα σας ! θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος αντιμετωπισει ποτε προβλημα με την καμερα να μην σωζει τις φωτογραφιες ! ειμαι δυο μερες που παλευω τα παντα και το κινητο αρνειτε να αποθηκευσει οτι φωτογραφια βγαζω. στα υπολοιπα δουλευει κανονικα... download photo and save-capture-viber cam και οτι αλλο εχει να κανει με αποθηκευση στην καρτα. η μονη λυση που βρηκα ειναι οτι οταν επιλεξω αποθηκευση στην συσκευη λειτουργει κομπλε... καμια ιδεα η λυση?
  7. tatos

    LG G6

    κανοντας λοιπον και αυτον τον ΄΄οδηγο΄΄ ολα οκ ! σε ευχαριστω! εκανε to restart και ολα καλα. ναι εκανα ακριβως οτι ελεγε παραπανω... μαλιστα την μια επιλογη δεν την πειραξα καν γιατι ηταν ολα disable χωρις να αλλαξω κατι.
  8. tatos

    LG G6

    αφου εκανα ακριβως οτι περιγραφει ο φιλος καθως ειχα και γω καταναλωση στην μπαταρια , εκανα την επανεκινηση και εχει κολλησει εκει...στην ουσια δεν εχει κλεισει φαινεται οτι η οθονη ειναι ανοιχτη, δεν ακουει σε καμια εντολη αλλα οταν το συνδεω στον υπολογιστη το αναγνωριζει κανονικα. αλλα δεν κλεινει οτι και αν εχω κανει. καποια βοηθεια εαν ξερει καποιος?
  9. tatos

    LG G6

    υπαρχει ακομα εκει !
  10. tatos

    LG G6

    καλησπερα και απο εμενα! κατοχος και εγω του G6 και δυστηχως νεος... δηλαδη με τον 2,09 φακο και ειλικρινα πολυ χαλια.. οτι τραβαω βγαινει με πολυ θορυβο ειδικα στο ζουμ. εννοειται εχω βαλει gcam αλλα μου την δινει οτι στα λεφτα του πρεπει να εχω κατι αλλο το οποιο απλα δινει μια καλυτερη ποιοτητα. ερχομαι απο htc10 στο οποιο η καμερα ηταν επιπεδα πιο πανω στο θεμα ποιοτητα. Ερωτηση: αν παρω την εταιρια και απαιτησω να το φτιαξουν δηλαδη να στειλω το κινητο εφοσον ειναι θεμα hardware, υπαρχει περιπτωση να εχω αποτελεσμα? εφοσον δηλαδη υπαρχει και αλλος φακος που βγαζει πολυ καλυτερες φωτογραφιες στο ιδιο κινητο.
  11. καλησπερα ! μετα την αναβαθμιση σε 5.0 οτι υπαρχει σε ειδοποιηση ερχετε σε κλειδωμενη αρχικη ως κρυφο περιεχομενο πχ. Hangout facebook viber κρυφο περιεχομενο . υπαρχει καποια επιλογη ποy να μπορουμε να βλεπουμε τι ειναι αλλα χωρις να ξεκλειδωνουμε ασκοπα ?
  12. μολις ελαβα και γω την αναβαθμιση σε 408 κορεατικο. πριν την κανω εκτος απο backup πρεπει να κανω κατι? καποια διαγραφη η καποια προσθηκη η απλα το συνδεω και κανω την αναβαθμιση ?
  13. αν και κατοχος 1 μηνα του εν λογω κινητου χωρις root κλτ... και χωρις κανενα αλλο θεμα εχω παρατηρησει κατι που μου το εκανε στις αρχες αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι θεωρησα τυχαιο... εκει που κοιταω και ψαχνω μεσα στην sd μου στο αλμπουμ του κινητου ξαφνικα μου "πεταει" την sd και καπακια την "βαζει" παλι μονο του... δλδ ερχεται το μηνυμα οτι η καρτα αφαιρεθηκε ..και οτι βρεθηκε καρτα.... καποιος με παρομοιο προβλημα η λυση ? η τι μπορει να φταει..?
  14. εγω να ρωτησω κατι αλλο... με το smart profiles φτιαχνςωκαποια προφιλ για το κινητο μου αναλογα την ωρα της ημερας η που ειμαι.. ενα απο αυτα λοιπον που ειναι τα παντα να ειναι σε δονηση εχω το εξης θεμα! τα μηνυματα καθοριζονται απο το μενου των μηνυματων και αν εκει βαλω να ερχεται και με δονηση τοτε η δονηση σε ολα τα προφιλ για τα μηνυματα ειναι ενεργη! υπαρχει τροπος να εχω δονηση στα μηνυματα μονο στο προφιλ που αφορα την δονηση???
  15. κατι αλλο ποθ μπορει να ειναι κλασσικο αλλα οπως ειπα εγω τωρα ανακαλυπτω το android... κατω στην μπαρα εχουμε 4 εικονιδια.. εγω τα κανω 5..οταν λοιπον κλεισω το κινητο η πατησω εκκαθ.μνημης RAM το κινητο επιστρεφει στα 4 εικονιδια! ειναι θεμα αυτο? υπαρχει τροπος να κρατησει τα 5 εικονιδια? edit: πηρα απαντηση απο αλλου απλα αφηνω το σχολιο μηπως καπου φανει χρησιμο! το θεμα ειναι να τρεξεις ολες τις εφαρμογες που βαζεις στην μπαρα αφου τις βαλεις και να τις τρεξεις απο την μπαρα. μετα μενουν κανονικα! :)
×
×
  • Create New...