zurabi_97 Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 Έχει κανείς ενεργοποιήσει στο Poco X3 Pro την υπηρεσία Cosmote WiFi Calling;Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2021 Ναι και δουλευει τελεια. Ηταν απο πριν ενεργοποιημενο σε εμενα γιατι ειχα iPhone. Λογικα γινεται να ενεργοποιηθει απευθειας απο το Poco. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 (edited) Σε poco F3 φίλου πάντως, το ενεργοποίησα χωρίς πρόβλημα από το κινητό του, παρότι στο site της cosmote δεν το έχει επισήμως ως υποστηριζόμενο. Κάνε μια προσπάθεια να στείλεις μήνυμα. Edited September 16, 2021 by orfeas92 Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 Οκ, έπαιξε κανονικά.Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. November 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2021 Σας εμφανίζει κάποιο εικονίδιο; Πώς μπορώ να το τσεκάρω; Έχω το POCO F2 Pro που δεν υποστηρίζεται. Έβγαλα τη sim το έκανα σε άλλο κινητό αλλά πώς μπορώ να το ελέγξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2021 Είμαι με Poco X3 Pro και εμφανίζει αυτό το εικονίδιο. Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2021 Σας εμφανίζει κάποιο εικονίδιο; Πώς μπορώ να το τσεκάρω; Έχω το POCO F2 Pro που δεν υποστηρίζεται. Έβγαλα τη sim το έκανα σε άλλο κινητό αλλά πώς μπορώ να το ελέγξω;Δες στη υποστήριξη εάν είναι στη λίστα με τις υποστηριζομενες συσκευές η συσκευή σου. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. November 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2021 Δεν είναι στις υποστηριζόμενες συσκευές. Επίσης δεν έχει το vowifi σαν εικονίδιο. Μόνο volte. To carrier check είναι disabled. Το έκανα και enable αλλά πάλι τίποτα. Κάποια άλλη σκέψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. November 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2021 (edited) 7 ώρες πριν, ippotis said: Δεν είναι στις υποστηριζόμενες συσκευές. Επίσης δεν έχει το vowifi σαν εικονίδιο. Μόνο volte. To carrier check είναι disabled. Το έκανα και enable αλλά πάλι τίποτα. Κάποια άλλη σκέψη; Λάθος το πάς...πρέπει να σου λέει μετά την εντολή ''was disabled''.. Και το VoWiFi δεν εμφανίζεται πάντα σαν το VoLTE. πρέπει να μην έχεις σήμα και να έχεις το wifi ανοιχτό συνδεδεμένο και τότε μπορεί να μπεί σε αυτή την λειτουργία ωστε να σου εμφανίσει το εικονίδιο. Παλιά στέλναμε και μήνυμα στον πάροχο για να γίνει και η ενεργοποίηση..τώρα δεν ξέρω αν χρειάζεται.. Edited November 5, 2021 by Nikos_96 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2021 …Παλιά στέλναμε και μήνυμα στον πάροχο για να γίνει και η ενεργοποίηση..τώρα δεν ξέρω αν χρειάζεται..Ναι, πρέπει να στείλεις μήνυμα για να το ενεργοποιήσεις εάν στην γραμμή δεν είναι ενεργή η υπηρεσία. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2021 Το θέμα είναι πως το wi-fi calling πάει πακέτο με το volte. Αν λοιπόν βλέπει ένδειξη volte είναι ενεργοποιημένα και τα 2 στη γραμμή του. Δεν υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσεις το ένα από τα δύο ανεξάρτητα(από την πλευρά του παρόχου). Θα έλεγα για δοκιμή να βάλει το τηλέφωνο σε flight mode και να ανοίξει το WiFi να δούμε μπας και κάνει τίποτα. Αλλά σε μη συμβατές συσκευές να κρατάτε μικρό καλάθι. Θυμάμαι όταν είχα ένα Xiaomi μπορεί να έπαιζε το volte, αλλά με το vowifi είχε διαφορετική συμπεριφορά. Και να είχε εμφανιστεί με το carrier check disabled , αν θυμάμαι καλά, δεν λειτουργούσε σωστά. Δηλαδή εναλλαγή από volte δεν γινόταν, που ήταν και το ζητούμενο.Sent from my Galaxy S10e 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. November 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2021 Όντως το έβαλα σε flight mode με ενεργοποιημένο το wifi και δεν εμφανίστηκε το Vowifi. Επίσης είχα το carrier check στο disable. Στης γυναίκας που έχει ένα Redmi note 10 pro μια χαρά ακόμα και με τις δικές μου κάρτες. οπότε θα πρέπει να είναι θέμα κινητού ή της ROM που έχω. Είμαι με την XTRV 12.6-21.11.3. Δεν ξέρω τι γίνεται με τις stock rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2021 2 ώρες πριν, ippotis said: Όντως το έβαλα σε flight mode με ενεργοποιημένο το wifi και δεν εμφανίστηκε το Vowifi. Επίσης είχα το carrier check στο disable. Στης γυναίκας που έχει ένα Redmi note 10 pro μια χαρά ακόμα και με τις δικές μου κάρτες. οπότε θα πρέπει να είναι θέμα κινητού ή της ROM που έχω. Είμαι με την XTRV 12.6-21.11.3. Δεν ξέρω τι γίνεται με τις stock rom. Σε custom ROM δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα παίξει. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2021 Όντως το έβαλα σε flight mode με ενεργοποιημένο το wifi και δεν εμφανίστηκε το Vowifi. Επίσης είχα το carrier check στο disable. Στης γυναίκας που έχει ένα Redmi note 10 pro μια χαρά ακόμα και με τις δικές μου κάρτες. οπότε θα πρέπει να είναι θέμα κινητού ή της ROM που έχω. Είμαι με την XTRV 12.6-21.11.3. Δεν ξέρω τι γίνεται με τις stock rom.Δεν νομίζω να δεις καμία διαφορά στο Stock και στο XTRV. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 Μετά από την απάντηση ενός από γειτονικό site η δουλειά έγινε. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/43149-POCO-F2-PRO/?postID=830370#post830370 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUNTOmania Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 Καλησπέρα στην παρέα, έχω το samsung A6 2018, 1η sim cosmote συμβόλαιο, 2η sim vodafone καρτα... στη βοντα το wifi-calling δουλευει μια χαρά, ενω στην κοσμοτε αρνείται, τους έχω πάρει ποσα τηλ...και ακρη δεν βγάζω. έχω κάνει και τράπα τις κάρτες στο κινητό...τιποτα μια απο τα ιδια. υπάρχει περίπτωση να φταιει η σιμ καρτα της κοσμοτε? η να ειναι θέμα δικό τους? Παράθεση Kalio arga para pote..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 Σε άλλη συσκευή δούλευε πριν;Για δοκίμασε να στείλεις sms τη λέξη wificall στο 1333.Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUNTOmania Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 3 minutes ago, Mark_K said: Σε άλλη συσκευή δούλευε πριν; Για δοκίμασε να στείλεις sms τη λέξη wificall στο 1333. Sent from my Galaxy S10e το έχω στειλει το σμσ..... έκανα δοκιμή σε ενα Α5 2016 μόλις τώρα.... οταν βάζω την κοσμοτε σιμ... δεν μου βγάζει καν επιλογή για το wificall στις ρυθμίσεις κλήσεων... ενώ με την βόντα το βγάζει... αρα ειναι θέμα σιμ? τους το ειχα πει στο 13888 και μου ειπαν οτι η σιμ ειναι οκ. Παράθεση Kalio arga para pote..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 Πήγαινε Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο > Σχετικά με το λογισμικό. Στο λογισμικό παρόχου, λέει VGR ή EUR; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 Το sms τι σου απαντάει; Ότι η υπηρεσία είναι ήδη ενεργή στη γραμμή ή τίποτα άλλο περί συμβατότητας συσκευής;Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUNTOmania Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 1 hour ago, Mark_K said: Το sms τι σου απαντάει; Ότι η υπηρεσία είναι ήδη ενεργή στη γραμμή ή τίποτα άλλο περί συμβατότητας συσκευής; Sent from my Galaxy S10e Ότι είναι ενεργή η υπηρεσία... Παράθεση Kalio arga para pote..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUNTOmania Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 Πήγαινε Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο > Σχετικά με το λογισμικό. Στο λογισμικό παρόχου, λέει VGR ή EUR; Vgr.... τι μας λέει αυτό δηλαδη?Στάλθηκε από το SM-A600FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Kalio arga para pote..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2021 Είναι λογισμικό της Vodafone. Θα χρειαστεί να περάσεις το EUR, δηλαδή το ελληνικό unbranded για να παίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUNTOmania Δημ. November 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2021 3 ώρες πριν, paanos said: Είναι λογισμικό της Vodafone. Θα χρειαστεί να περάσεις το EUR, δηλαδή το ελληνικό unbranded για να παίξει. Μάλιστα... και απο που το κατεβάζω? το έφτιαξα, ευχαριστώ 😉 Παράθεση Kalio arga para pote..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 Καλησπέρα στη παρέα Να κάνω μια ερώτηση Είμαι σε χώρο όπου έχω σήμα, αλλά όχι πολύ καλό. Δέχομαι κλήσεις κανονικά, αλλά κάνει διακοπές που και που και σε κάποιες περιπτώσεις πέφτει και η γραμμή. Δυστυχώς η τρέχουσα συσκευή μου δεν υποστηρίζει wifi call αλλά επειδή μιλάω αρκετά στο κινητό για επαγγελματικούς λόγους έχω αρχίσει και σκέφτομαι διάφορα Παλιότερα όλες οι συσκευές μου προσέφεραν wifi call αλλά επειδή είχα ούτως η άλλως σήμα να σας πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει εκτενώς στην πράξη Πιστεύετε ότι θα δω διαφορά? Θα βοηθήσει καθόλου στην περίπτωση όπου δεν υπάρχει καλό σήμα, η πρέπει να μην υπάρχει σήμα καθόλου για να δουλέψει; Η ποιότητα είναι οκ η πάλι θα έχω θέματα και με το WiFi call; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts