Jump to content

ippotis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    469
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Συσκευή

  • Συσκευή
    Poco F2 Pro

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Αθήνα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

ippotis's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

12

Φήμη

  1. Φυσικά. Το mi mover. Είναι της εταιρείας και είναι εύκολο. Εγκατάσταση από play store και στα 2 κινητά. Μετά ξεκινάς την εφαρμογή. Στο 1 είναι το παλιό στο άλλο το νέο. Επιλέγεις και τις εφαρμογές που θες να μεταφέρεις. Έτσι γίνεται κλώνος στο νέο κινητό. Υπάρχει περίπτωση να είναι προεγκατεστημένη η εφαρμογή.
  2. Με 1.0.3.0 την έκανα και εγώ 2 μέρες πριν. Από μπαταρία που περίμενα να δω πτώση μια χαρά. Δεν επηρεάστηκε καθόλου. Όσον αφορά για VolTe και VoWifi δουλεύει μια χαρά. Έχω όμως COSMOTE και στις 2 κάρτες. Αναμένω την 1.0.5.0
  3. αν θες ενημέρωσε αν δουλεύουν το VolTe kai VoWifi. Μπαταρία με τον καιρό θα δείξει
  4. ippotis

    Poco F3

    Και στη σύζυγο το ίδιο έπαθε. Ίσα που το ακουμπούσε και έκλεινε. Λίγο παραπάνω και έκανε reboot. Παραδόξως έφτιαξε μόνο του!!! Βέβαια όχι εντελώς αλλά δεν είναι αυτό το χάλι που ήταν. Αν τυχόν βρεις κάποιον ανέφερε το και εδώ μπας και το πάω και εγώ. Της είπα να το πάω αλλά επειδή το θέλει για τη δουλειά μου είπε όχι, αλλά αν βρεθεί κάτι καλό θα την πείσω.
  5. Εμένα μου έχει έρθει από 21 Ιανουαρίου να κάνω αναβάθμιση αλλά δεν έχω προχωρήσει ακόμα. Είπα να περιμένω λίγο να δω αν θα "κάτσει" καλά η αναβάθμιση. Εν τω μεταξύ έχω αλλάξει χώρα σε Ελβετία για να μπορώ να έχω αυτόματη ενημέρωση περιοχής στον καιρό. Οπότε λογικά Ελλάδα θα κατεβάσει μια και περιμένει να πατήσω το λήψη. Έχοντας και την EU rom συν το γεγονός ότι είμαι σε COSMOTE θεωρώ ότι δεν θα αντιμετωπίσω θέμα με το VolTe. Eπ' αυτού έχω μια απορία. Έχοντας δεδομένα στην 1 και κάνω κλήση με την 2 δεν έχω Ιντερνετ. Αν πάρουν στην 1 τότε έχω Ίντερνετ. Έτσι πρέπει να γίνεται ή πρέπει να παίζει το Ίντερνετ ανεξάρτητα ποια κάρτα έχει κλήση.
  6. Τελικά για πόσο στο κράτησαν;
  7. ippotis

    Poco F3

    Κοίτα μην έχει κολλήσει το πλαϊνό κουμπί ενεργοποίησης. Έχει συμβεί.
  8. Δεν ξέρω αλλά κινητό με mediatek δεν το έχω σκοπό να αγοράσω, ακόμη. Τώρα για το μέλλον βλέπουμε. Επίσης μην ξεχνάς ότι το F5 είναι περσινό μοντέλο και το Χ6 φετινό. Έχει μια διαφορά λοιπόν.
  9. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει την αναβάθμιση. Παρότι στην αρχή δεν ήμουν ευχαριστημένος με την μπαταρία, τώρα πλέον είναι μια χαρά. Ααααανετα την μία ημέρα και σίγουρα φτάνει και την επόμενη μισή τουλάχιστον. Αλλά με τον γρήγορο φορτιστή και 10 λεπτά έχεις υπόλοιπο να βγάλεις σχεδόν όλη μέρα. Περιμένω να δω αν θα στρώσει με την HyperOs έκδοση για να αναβαθμίσω.
  10. Καλημέρα, Το έκανα αυτό που είπες αλλά για περιοχή έβαλα Ελβετία, όχι ότι και ότι!!!
  11. Ξέρει κανείς πώς στην εφαρμογή του καιρού να δείχνει την περιοχή που είσαι και όχι σκέτο Αθήνα;
  12. ippotis

    Poco F3

    Κάποιος άλλος που να έκανε την αναβάθμιση. Έχει έρθει και σε μένα αλλά λέω να περιμένω μήπως σκάσει κάτι.
  13. Ok ας περιμένουμε λοιπόν. Δεν είναι και απαραίτητο να αναβαθμίσω.
  14. Καλημέρα, από τα παιδιά που την έχουν περάσει μπορούμε να έχουμε εντυπώσεις;
  15. Το Χ3 δυστυχώς βγήκε προβληματικό. Έχει όμως τόσα άλλα μοντέλα η ΧΙΑΟΜΙ που δεν μπορεί να τα τσιυβαλιάζεις όλα. Εγώ είχα Poco F2 Pro για 2,5 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Πριν από αυτό ένα Μι 9 lite και τώρα το F5 Pro. Θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό; Σίγουρα όχι, αλλά δεν ακυρώνουμε μια εταιρεία για ένα κακό μοντέλο.
×
×
  • Create New...