makap Δημ. August 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2022 5 minutes ago, noisex said: Ναι.Εσύ δοκίμασες να κάνεις κλήση σε airplane mode, με ανοιχτό wifi; Αν και λογικά θα λειτουργεί γιατί έχεις επίσημα πιστοποιημένη συσκευή. Δοκίμασα τώρα και λειτούργησε (κάλεσε). 3 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inel Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 (edited) Μετά από σημερινό update στο software του Samsung Galaxy s10e, εμφανίστηκε ο διακόπτης για το wifi calling. Δεν φαίνεται να δουλεύει ακόμα όμως. Edited August 10, 2022 by inel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 1 hour ago, inel said: Μετά από σημερινό update στο software του Samsung Galaxy s10e, εμφανίστηκε ο διακόπτης για το wifi calling. Δεν φαίνεται να δουλεύει ακόμα όμως. Δεν είναι στη λίστα με τις συμβατές συσκευές, γι αυτό. https://www.wind.gr/support/idiotes/diktio-kalipsi/pia-ine-ta-simvata-kinita-gia-to-vowifi-ke-pos-to-energopio Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Μετά από πολύμηνη διακοπή των ειδιποιήσεων του Play Store για ενημερώσεις εφαρμογών, ήρθαν χθες ξαφνκά 25 ενημερώσεις. Για να δούμε αν θα συνεχίσουν. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 1 hour ago, makap said: Μετά από πολύμηνη διακοπή των ειδιποιήσεων του Play Store για ενημερώσεις εφαρμογών, ήρθαν χθες ξαφνκά 25 ενημερώσεις. Για να δούμε αν θα συνεχίσουν. Δεν κατάλαβα 🙂 Σχετίζεται με το VoLTE/VoWiFi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 20 minutes ago, minast said: Δεν κατάλαβα 🙂 Σχετίζεται με το VoLTE/VoWiFi? Έχω γράψει για το θέμα των ειδοποιήσεων στο νήμα της Q, αλλά και σ' αυτό το νήμα για το Volte, έγινε μπέρδεμα στο νήμα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Στο κινητό μου ένα Xiaomi Note 9T έχω δύο καρτοσυνδέσεις. Η 1η στην WIND όπου δεν μου εμφανίζει τον διακόπτη για VoWiFi, έχει όμως ενεργοποιηθεί αυτόματα το VoLTE. Στην 2η με Vodafone έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα το VoWiFi και έχει δαικόπτη για αυτό όπως φαίνεται και στο screenshot. Κανά 2 φορές που έστειλα μήνυμα στην WIND η απάντηση ήταν ότι δεν υποστηρίζεται το μοντέλο μου. Έχω την εντύπωση ότι εάν/όταν υποστηριχθεί πιθανόν να μην χρειασθεί καν sms και να ενεργοποιηθεί από μόνο του όπως στην Vodafone.....Πάντως όταν το βάζω σε airplane mode με αφήνει να κάνω κλήσεις μόνο με Vodafone (λογικό βέβαια) ενώ η άλλη κάρτα έχει "αχνό" χρώμα και δεν είναι δυνατό το κλικ επάνω της (επίσης λογικό βέβαια). Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Και σε Samsung s21. Στο χθεσινό software update εμφάνισε vowifi επιλογή στην κάρτα της Wind αλλά δεν φαίνεται να λειτουργεί ακόμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Μετά από σημερινό update στο software του Samsung Galaxy s10e, εμφανίστηκε ο διακόπτης για το wifi calling. Δεν φαίνεται να δουλεύει ακόμα όμως. Σύνδεση ή καρτοκινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inel Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 1 hour ago, Mark_K said: 14 ώρες πριν, inel said: Μετά από σημερινό update στο software του Samsung Galaxy s10e, εμφανίστηκε ο διακόπτης για το wifi calling. Δεν φαίνεται να δουλεύει ακόμα όμως. Σύνδεση ή καρτοκινητο; Καρτοκινητο f2g. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Εγώ έχω Q, με καινούρια κάρτα sim που παίζει VoLTE. Στο δικό μου S10e που είναι ενημερωμένο στο τελευταίο update (ελληνικό όχι branded), αν έχω την κάρτα μόνη της δεν εμφανίζει το παραμικρό σχετικό με wifi calling. Αν βάλω άλλη από vodafone ή cosmote, τότε εμφανίζεται ο διακόπτης. Ακόμα και κάρτα που είναι data only χωρίς υπηρεσίες φωνής να βάλω στο 2ο slot, τότε εμφανίζεται το wifi calling. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inel Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 1 hour ago, Mark_K said: Εγώ έχω Q, με καινούρια κάρτα sim που παίζει VoLTE. Στο δικό μου S10e που είναι ενημερωμένο στο τελευταίο update (ελληνικό όχι branded), αν έχω την κάρτα μόνη της δεν εμφανίζει το παραμικρό σχετικό με wifi calling. Αν βάλω άλλη από vodafone ή cosmote, τότε εμφανίζεται ο διακόπτης. Ακόμα και κάρτα που είναι data only χωρίς υπηρεσίες φωνής να βάλω στο 2ο slot, τότε εμφανίζεται το wifi calling. Μήπως δεν έχει έρθει ακόμα το τελευταίο update? Είναι αυτό που περνάει και το security patch level July 2022. Το μέγεθος ήταν περίπου 401MB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Πάντως ρε παιδιά προβληματίζομαι όταν κάθομαι και σκέφτομαι πώς μια εταιρία τεχνολογίας το 2022 δεν μπορεί να προσφέρει μια υπηρεσία που οι άλλες το προσφέρουν χρόνια πρίν. Τόσο δύσκολο είναι να προσθέσει αυτό το κάτι που θα κάνει λειτουργικές τις συσκευές;; Να πώ οτι ήταν κανα μεγάλο κουτί εξοπλισμού που να ήταν δύσκολο να μπεί στις συσκευές μας, να πώ εντάξει...Αλλά ο ανταγωνισμός να το έχει τόσο καιρό δεν το δέχομαι.. Πρέπει να ''τιμωρηθεί'' αυτή η εταιρία απο τους συνδρομητές της. 5 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Μήπως δεν έχει έρθει ακόμα το τελευταίο update? Είναι αυτό που περνάει και το security patch level July 2022. Το μέγεθος ήταν περίπου 401MBΑυτό έχω. Το έχω περάσει μέρες τώρα. Πάντως ρε παιδιά προβληματίζομαι όταν κάθομαι και σκέφτομαι πώς μια εταιρία τεχνολογίας το 2022 δεν μπορεί να προσφέρει μια υπηρεσία που οι άλλες το προσφέρουν χρόνια πρίν. Τόσο δύσκολο είναι να προσθέσει αυτό το κάτι που θα κάνει λειτουργικές τις συσκευές;; Να πώ οτι ήταν κανα μεγάλο κουτί εξοπλισμού που να ήταν δύσκολο να μπεί στις συσκευές μας, να πώ εντάξει...Αλλά ο ανταγωνισμός να το έχει τόσο καιρό δεν το δέχομαι.. Πρέπει να ''τιμωρηθεί'' αυτή η εταιρία απο τους συνδρομητές της.Εμ, έτσι είναι όταν αργείς τόσο πολύ. Θα είναι όλο και δυσκολότερο να συμπεριληφθούν συσκευές που είναι κάπως παλιότερες. Είπαμε, δεν αρκεί να θέλει η wind(θεωρώ δεδομένο ότι θέλει), αλλά πρέπει να έρθει σε συνεννόηση με τον κατασκευαστή για να περάσουν οι ρυθμίσεις σε συσκευές που δεν τις έχουν ενσωματώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 (edited) 37 minutes ago, Nikos_96 said: Πάντως ρε παιδιά προβληματίζομαι όταν κάθομαι και σκέφτομαι πώς μια εταιρία τεχνολογίας το 2022 δεν μπορεί να προσφέρει μια υπηρεσία που οι άλλες το προσφέρουν χρόνια πρίν. Τόσο δύσκολο είναι να προσθέσει αυτό το κάτι που θα κάνει λειτουργικές τις συσκευές;; Να πώ οτι ήταν κανα μεγάλο κουτί εξοπλισμού που να ήταν δύσκολο να μπεί στις συσκευές μας, να πώ εντάξει...Αλλά ο ανταγωνισμός να το έχει τόσο καιρό δεν το δέχομαι.. Πρέπει να ''τιμωρηθεί'' αυτή η εταιρία απο τους συνδρομητές της. Είναι σε φάση ενοποίησης κοντά 1 χρόνο. Πρόκειται να ολοκληρωθεί πλήρως μέχρι τον Δεκέμβρη. Ας δείξουμε λίγο κατανόηση ακόμη. Η κάρτα sim σου είναι μετά το 2020; Edited August 11, 2022 by Chrischal1908 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Η ενοποίηση δεν επηρεάζει τους πελάτες Wind, μια χαρά μπορούν να το αναπτύξουν. Άλλο το αν οι εργαζόμενοι απασχολούνται σε άλλα θέματα και όχι στο VoWiFi 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 2 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Είναι σε φάση ενοποίησης κοντά 1 χρόνο. Πρόκειται να ολοκληρωθεί πλήρως μέχρι τον Δεκέμβρη. Ας δείξουμε λίγο κατανόηση ακόμη. Η κάρτα sim σου είναι μετά το 2020; Εγώ έχω Cosmote και το έχω απο όταν βγήκε το VoWiFi 😅 .. Απλά το είπα για την κοροϊδία της υπόθεσης... 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 On 11/8/2022 at 9:05 ΠΜ, ath156 said: Στο κινητό μου ένα Xiaomi Note 9T έχω δύο καρτοσυνδέσεις. Η 1η στην WIND όπου δεν μου εμφανίζει τον διακόπτη για VoWiFi, έχει όμως ενεργοποιηθεί αυτόματα το VoLTE. Στην 2η με Vodafone έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα το VoWiFi και έχει δαικόπτη για αυτό όπως φαίνεται και στο screenshot. Κανά 2 φορές που έστειλα μήνυμα στην WIND η απάντηση ήταν ότι δεν υποστηρίζεται το μοντέλο μου. Έχω την εντύπωση ότι εάν/όταν υποστηριχθεί πιθανόν να μην χρειασθεί καν sms και να ενεργοποιηθεί από μόνο του όπως στην Vodafone.....Πάντως όταν το βάζω σε airplane mode με αφήνει να κάνω κλήσεις μόνο με Vodafone (λογικό βέβαια) ενώ η άλλη κάρτα έχει "αχνό" χρώμα και δεν είναι δυνατό το κλικ επάνω της (επίσης λογικό βέβαια). Έχω την ίδια συσκευή. Οι διακοπές εμφανίζονται σε μένα και οι δύο αλλά 5g δεν έχω. Η απάντηση της q η ίδια με σένα, δεν υποστηρίζεται η συσκευή. Σε cosmote whats up όλα δουλεύουν και 5g . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 47 minutes ago, bluenavy said: Έχω την ίδια συσκευή. Οι διακοπές εμφανίζονται σε μένα και οι δύο αλλά 5g δεν έχω. Η απάντηση της q η ίδια με σένα, δεν υποστηρίζεται η συσκευή. Σε cosmote whats up όλα δουλεύουν και 5g . Υποθέτω μιλάς για 'διακόπτες' και όχι για 'διακοπές' (ίσως λόγω εποχής?)🤗 Πάντως εγώ έχω 5G και στις 2 συνδέσεις αλλά η μία είναι F2g και όχι Q. 1 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 2 ώρες πριν, ath156 said: Υποθέτω μιλάς για 'διακόπτες' και όχι για 'διακοπές' (ίσως λόγω εποχής?)🤗 Πάντως εγώ έχω 5G και στις 2 συνδέσεις αλλά η μία είναι F2g και όχι Q. Διακόπτες ναι 😛. Αφού εσύ έχεις 5g μάλλον είναι θέμα q.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 Παιδιά εγώ έχω q. Χθες άλλαξα sim με νέα 4g/5g. Θα κάνω δοκιμές με το τηλέφωνο φίλου ( tcl 20r 5g ) για να δω αν παίζει το 5g και θα σας γράψω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 1 hour ago, aplos73 said: Παιδιά εγώ έχω q. Χθες άλλαξα sim με νέα 4g/5g. Θα κάνω δοκιμές με το τηλέφωνο φίλου ( tcl 20r 5g ) για να δω αν παίζει το 5g και θα σας γράψω εντυπώσεις. Εγώ είχα μια αρχαία sim από το καρτοτηλέφωνο (πακέτο με τηλέφωνο παντόφλα) όταν πρωτοκυκλοφόρησε η telestet για πρώτη φορά στην Ελλάδα καρτοκινητο. Την άλλαξα πριν μερικά χρόνια. Η κοπέλλα που την άλλαξε δεν είχε ξαναδεί τέτοια κάρτα!! Σίγουρα ήταν πολύ πριν το 2020. Παρόλα αυτά δίνει 5G. Μήπως θα πρέπει να την αλλάξω ξανά για Vowifi? Δείχνει βέβαια VOLTE. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 Όχι δεν χρειάζεται αλλαγή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 (edited) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... ενεργοποιήθηκε το VoWiFi στο F2G στα iphone αλλά στο iOS 16 beta που μόλις πέρασα στο κινητό μου!!! Η ένδειξη είναι: Wind Wifi Calling Edited August 15, 2022 by damierom 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 12 minutes ago, damierom said: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... ενεργοποιήθηκε το VoWiFi στο F2G στα iphone αλλά στο iOS 16 beta που μόλις πέρασα στο κινητό μου!!! Η ένδειξη είναι: Wind Wifi Calling Ωραίος, απλώς βάζοντας την beta δούλεψε; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts