montoya_42 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Στο N9 στις ρυθμίσεις κάμερας, εκεί που έχει τις ρυθμίσεις του βίντεο, έχει μια ρύθμιση που λέγεται "πολύ αργή κίνηση" κμεσα εκεί έχει επιλογές αν θες μια αργή καταγραφή ή πολλές σε κάθε βίντεο. Την έχεις αυτή την επιλογή; Όχι και πάω να σκάσω. Με το Note 9 το είχα και έφτιαξα μερικά ωραία Βιντεάκια. Εσύ το έχεις αυτή τη στιγμή? Έχεις Android 10? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Αν βάλω την 10 μπορώ να γυρίσω σε 9 με odin ή το έχουν κομμένο ; Ξέρει κανείς κάτι γιαυτό ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodragon Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Όχι και πάω να σκάσω. Με το Note 9 το είχα και έφτιαξα μερικά ωραία Βιντεάκια. Εσύ το έχεις αυτή τη στιγμή? Έχεις Android 10? Ναι, είναι με Android 19 και το εχω ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρει κανείς κάτι γιαυτό ; Κατά 99,9% δε θα μπορείς, λογικά είναι κλειδωμένος ο bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Πέρασα και εγώ από note 8 σε note 9. Σήμερα ήρθε security update Απριλίου. Αναφέρει βελτίωση κάμερας. Κάποιες αλλαγές που παρατήρησα: Η νυχτερινή λειτουργία ονομάστηκε σκουρόχρωμη. Προστέθηκε κουμπί απενεργοποίησης στον πίνακα ειδοποιήσεων όπως στο note 10. Χρησιμότητα δεν βλέπω βέβαια. Έχουμε πληθώρα κουμπιών... Για μπαταρία θα δούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Εχθές συναντήθηκα με το φίλο που είχε πάρει το note 8 μου! Και είχε πάρει update του Μαρτίου 580mb security patch με bug fix οπότε για να πήρε το note 8 bug fix θα παίρνει σαφώς και το note 9! Παντως μετα απο 7 μηνες με το note 9 είμαι πολύ ευχαριστημένος από το τηλέφωνο. Λίγο καλύτερη κάμερα να ειχε ( Όχι πως δεν είναι καλη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Καλή ανάσταση και Καλό Πάσχα να έχουμε Έχει έρθει καινούργια αναβάθμιση 468.26 MB. ασφάλεια Απριλίου για τα ελληνικά Καλή ανάσταση Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitalogy Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Δυστηχως ειμαι απο τους ατυχους που τα επαιξε η οθονη μετα την αναβαθμιση του Μαρτιου. Σημερα διαβασα σε αλλο site οτι το προβλημα οφειλεται στο update, δεν το ηξερα. Το εχω στειλει στην smartec αλλα λογω των καθυστερησεων που εχουν οι courrier αυτες της ημερες δεν εχει φτασει ακομα. Μαλον τον ηπιαμε ομως γιατι φοβαμαι οτι το πιο πιθανο ειναι να μου αρχισουν της γνωστες σαχλαμαριτσες οτι εχει πεσει η οθονη και αλλα τετοια. το τηλεφωνο εντωμεταξει ειναι χαρτι..Τελος παντων, περιμενω και βλεπουμε. Eυτυχως τελικα η smartec εξηγηθηκε ομορφα και μου εκανε αντικατασταση της οθονης. Τωρα ειδαν και αναγνωρισαν οτι το θεμα προεκυψε απο το προβληματικο update η ειδαν οτι το κινητο ηταν αψογο, δεν ξερω. Παντως δεν πληρωσα τιποτα, ουτε καν εξοδα αποστολης. Μπραβο λοιπον στην smartec που μου επιβεβαιωσε την καλη φημη που εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 (edited) Μ' αυτά και μ' αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και σε συνδυασμό με την μη χορήγηση του νέου One UI 2.1 στα κινητά μας, αρχίσαμε να θυμόμαστε τις παλιές καλές εποχές.... Εσείς θα συνεχίσετε να λαμβάνετε μόνο τα s.paches που θα μας δίνει μόνο η Sams ή θα προχωρήσετε και σε αναβαθμίσεις με τον γνωστό τρόπο? Κυκλοφόρησε το νέο LineageOS for the Samsung Galaxy Note 9. https://download.lineageos.org/crownlte Υ.Γ. Εδώ οι οδηγίες...https://wiki.lineageos.org/devices/crownlte/install Edited April 17, 2020 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 (Καθάρισμα το καπάκι καινούργια φλάντζα για αδιαβροχοποιηση κ.τ.λ) Φλάτζα τι εννοείς? Υπάρχει στο πακέτο της μπαταρίας? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Φλάτζα τι εννοείς? Υπάρχει στο πακέτο της μπαταρίας? Όχι δεν υπάρχει την αγοράζεις ξεχωριστά. Μόνο στην αντιπροσωπεια αν στην αλλάξουν πουθενά αλλού. Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Ήρθε το update του Απριλίου και οταν κατεβάζουμε ο notification bar υπάρχει ένα power button όπως στο note 10 Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_Oro Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Και ήμουν όλο χαρά για να το πάρω μιας και βρίσκω την έκδοση 8/512 στα 505€ με αποφορολόγηση, αλλά με αυτά που διαβάζω ομολογώ πως διστάζω αρκετά. Πάντως αυτό που παρατηρώ είναι πως οι αναβαθμίσεις καιρό με τον καιρό μόνο προβλήματα δημιουργούν. Είμαι κάτοχος του note 5 το οποίο έχει ξεμείνει στο Android 7 και τελικά μόνο καλό ήταν μιας και στα 5 περιπου χρόνια χρήσης δεν είχα το παραμικρό θέμα. Sorry για το κάπως off topic σχόλιό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 (edited) Μ' αυτά και μ' αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και σε συνδυασμό με την μη χορήγηση του νέου One UI 2.1 στα κινητά μας, αρχίσαμε να θυμόμαστε τις παλιές καλές εποχές.... Εσείς θα συνεχίσετε να λαμβάνετε μόνο τα s.paches που θα μας δίνει μόνο η Sams ή θα προχωρήσετε και σε αναβαθμίσεις με τον γνωστό τρόπο? Κυκλοφόρησε το νέο LineageOS for the Samsung Galaxy Note 9. https://download.lineageos.org/crownlte Υ.Γ. Εδώ οι οδηγίες...https://wiki.lineageos.org/devices/crownlte/installΕγώ προσωπικά όταν αλλάξω μπαταρία λίγο πριν κλείσω χρόνο, θα αρχίσω τα πειράματα γιατί στο telegram κυκλοφορούν κι άλλες rom, όχι μόνο η Los. Επίσης τα τελευταία νέα λένε πως η sammy δουλεύει είδη στο 2.1 για την σειρά 9 Edited April 17, 2020 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Οπότε το update το κάνουμε ή ειναι αυτό που λένε οτι εχει παρουσιάσει προβλήματα σε κάποιες συσκευές; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Μ' αυτά και μ' αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και σε συνδυασμό με την μη χορήγηση του νέου One UI 2.1 στα κινητά μας, αρχίσαμε να θυμόμαστε τις παλιές καλές εποχές.... Εσείς θα συνεχίσετε να λαμβάνετε μόνο τα s.paches που θα μας δίνει μόνο η Sams ή θα προχωρήσετε και σε αναβαθμίσεις με τον γνωστό τρόπο? Κυκλοφόρησε το νέο LineageOS for the Samsung Galaxy Note 9. https://download.lineageos.org/crownlte Υ.Γ. Εδώ οι οδηγίες...https://wiki.lineageos.org/devices/crownlte/install Το πιθανότερο είναι να περιμένω το android 11 πριν αρχισω να περναω custom firmwares στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Λέγεται πάντως στα forum του xda πως ένας custom kernel σε συνδυασμό με μια ρομ βελτιώνει αρκετά απόδοση και μπαταρία μιας και η Samsung τα έχει κάνει λίγο σαλάτα με τον στοκ kernel. Θα περιμένω να βελτιωθούν και άλλο και ίσως δοκιμάσω κάποιον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 (edited) Διαπίστωσα ότι μπαταρία του κινητού έγινε χάλια μετά την τελευταία αναβάθμιση. Έτσι για 1 ώρα χρήσης, έχω -20% κατανάλωση μπαταρίας! Όσοι έκαναν την τελευταία αναβάθμιση αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα? Edited April 20, 2020 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitalogy Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Εχει καταφερει κανεις να περασει ενσυρματα φωτο απο το κινητο σε υπολογιστη; Και αν ναι πως; Η εφαρμογη android file transfer δεν λειτουργει. Αν οχι ενσυρματα, ασυρματα πως το κανετε; Ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος χωρις εννοειται να χανει σε ποιοτητα η φωτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Εχει καταφερει κανεις να περασει ενσυρματα φωτο απο το κινητο σε υπολογιστη; Και αν ναι πως; Η εφαρμογη android file transfer δεν λειτουργει. Αν οχι ενσυρματα, ασυρματα πως το κανετε; Ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος χωρις εννοειται να χανει σε ποιοτητα η φωτο; Για ασύρματα, δοκίμασε την εφαρμογή Airdroid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Εχει καταφερει κανεις να περασει ενσυρματα φωτο απο το κινητο σε υπολογιστη; Και αν ναι πως; Η εφαρμογη android file transfer δεν λειτουργει. Αν οχι ενσυρματα, ασυρματα πως το κανετε; Ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος χωρις εννοειται να χανει σε ποιοτητα η φωτο; Απλά συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή, επιλέγεις μεταφορά αρχείων στη status bar και κάνεις αντιγραφή και επικόλληση ότι θέλεις. Ποιος ο λόγος να ασχοληθείς με εφαρμογές τρίτων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Διαπίστωσα ότι μπαταρία του κινητού έγινε χάλια μετά την τελευταία αναβάθμιση. Έτσι για 1 ώρα χρήσης, έχω -20% κατανάλωση μπαταρίας! Όσοι έκαναν την τελευταία αναβάθμιση αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα? Με την τελευταια αναβαθμιση εχω και εγω περισσοτερη καταναλωση, ενω ειμαι σπιτι συνεχεια με wifi βγαζω 5 ωρες οθονης ενω εβγαζα πιο πολυ πριν. Και το αλλο που παρατηρησα ειναι οτι στην αδρανεια μου λεει οτι απομενουν 16 ωρες , ουτε καν 24 ξερω γω. Συν οτι παρατηρω αυξηση θερμοκρασιας με το παραμικρο , μήπως αυτο προκαλει προβληματα στην οθονη οπως ακουστηκε πριν λιγο καιρο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 (edited) 1η δοκιμή στην Alexis Rom 1.3_DTCA_OneUI2.1 Port [19/04/2020][04/2020 Patches][sM-N960F/FD/N] Edited April 20, 2020 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 1η δοκιμή στην Alexis Rom 1.3_DTCA_OneUI2.1 Port [19/04/2020][04/2020 Patches][sM-N960F/FD/N] Αναμένουμε εντυπώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Εγώ από μπαταρία είμαι τουλάχιστον το ίδιο. Γενικά έως τώρα δεν έχω παρατηρήσει διαφορές μετρήσιμες. Στην φωτογραφική τι βελτίωση έγινε άραγε στην ουσία; Επίσης εμένα πάλι λειτουργία νύχτας την βγάζει και όχι κάπως αλλιώς! Επίσης άλλαξε λίγο το μενού στο ημερολόγιο. Κάτι άλλο δεν πρόσεξα, εκτός από το κουμπί ενεργοποίησης - απενεργοποίησης. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Διαπίστωσα ότι μπαταρία του κινητού έγινε χάλια μετά την τελευταία αναβάθμιση. Έτσι για 1 ώρα χρήσης, έχω -20% κατανάλωση μπαταρίας! Όσοι έκαναν την τελευταία αναβάθμιση αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα? Και εγω βλέπω μεγαλύτερη κατανάλωση με την τελευταία αναβάθμιση. Με τις άλλες rom θα λειτουργούν οι πληρωμές με NFC της Alpha; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts