Jump to content

Livagoth

Members
  • Δημοσιεύσεις

    145
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Livagoth

  1. Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ. Το app του Aliexpress έκανε την δουλειά από ότι φαίνεται. Να σαι καλά! ☺️
  2. Χρήσιμη η πληροφορία σου. Τσεκάρω και ενημερώνω μιας και την έχω και εγώ εγκατεστημένη.
  3. Τι γίνεται με τα αυτόματα ανοίγματα αυτές τις μερες😜 Αν διάβασες εμένα πιο πάνω μου ανοίγει μόνο του τον συγχρονισμό. Για το Bluetooth δοκίμασε το registrar από το good lock που είπε ο φίλος πιο πάνω, λογικά θα σε βοηθήσει.
  4. Ναι το έκανα, τον κλείνω τον αυτόματο συγχρονισμό αλλά πάλι τα ίδια.
  5. Σε ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω. Edit: δυστυχώς δεν πιάνει το sync, δείχνει μόνο τα βασικά (Wifi, bluetooth κλπ).
  6. To πρόβλημα συνεχίζει...Έχω ψάξει τα πάντα (απενεργοποίηση συγχρονισμού σε όλα τα apps, wipe cache από recovery) και δεν μπορώ να βρω κάτι...Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δείχνει ποιες εφαρμογές κάνουν αυτά τα toggles?
  7. Την έβαλα και μου ενεργοποιεί αυτόματα το sync χωρίς να πατήσω το κουμπί από το πάνελ. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος;
  8. Καλησπέρα. Ρε παίδες γιατί οι selfie σε viber και WhatsApp βγαίνουν χειρότερες από κινητό των 100€; Φουλ θολές με μηδέν ευκρίνεια. Στην εφαρμογή της κάμερας όλα καλά, μου το κάνει μόνο αν την φώτο την βγάλω από viber και WhatsApp. Σας το κάνει και εσάς;
  9. Ευχαριστώ πολύ, ήταν καλά κρυμμένο 😁
  10. Μετά την αναβάθμιση σε Android 14, όταν βγάζω το πενάκι δεν ανοίγουν αυτόματα τα air commands. Πρέπει να πατήσω το κουμπάκι στο spen για να ανοίξουν. Υπάρχει τρόπος να ανοίγουν αυτόματα όπως πριν;
  11. Σε κλήσεις στο viber, ενώ μου χτυπάει κανονικά σαν ήχος κλήσhς, δεν βγάζει σε full screen το overlay για να απαντήσεις ή να απορρίψεις την κλήση. Τα ίδια και στο messenger. Έχω ενεργοποιήσει την επιλογή 'εμφάνιση πάνω από άλλες' και πάλι τα ίδια. Χρησιμοποιώ nova launcher. Το κάνει και σε εσάς;
  12. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν τίθεται θέμα εγγύησης σωστά;
  13. Καλησπέρα, επειδή το περιμένω σε λίγες ημέρες, η αλλαγή σε THL για ηχογράφηση κλήσεων υφίσταται; Και αν ναι, εν τέλει δημιουργεί κάποιο θέμα ή προχωράμε άφοβα;
  14. Σε ευχαριστώ πολύ για την εμπεριστατωμένη απάντηση!
  15. Σε ευχαριστώ για την απάντηση (αν δεν κάνω λάθος είσαι και ενεργό μέλος σε διπλανό forum?). Η παλιά συσκευή έχει custom με android 13, αναρωτιέμαι απλώς αν αξίζει η μετάβαση για 1000+ ευρώ. Και σχετικά με τις εκδόσεις, δεν με ενδιαφέρει τόσο ο αποθηκευτικός χώρος όσο αν είναι "λάθος" τα 8gb ram σε σχέση με τα 12 και την αντοχή της συσκευής τα επόμενα χρόνια.
  16. Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα galaxy note 9 στο οποίο από άποψη software όλα δουλεύουν άψογα. Σκέφτομαι για την μετάβαση σε S23 Ultra. Πιστεύετε ότι αξίζει τα χρήματά της η αναβάθμιση; Επίσης, σε καθημερινή χρήση έχει διαφορά το 8/256 από το 12/512? Διότι έχουν και 200+ ευρώ διαφορά.... Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
  17. Livagoth

    Realme GT 2

    Ναι αυτή. Με ότι ρύθμιση και να κάνω δεν μου δουλεύει, ακούω μόνο την φωνή μου.
  18. Livagoth

    Realme GT 2

    Το έχω δει και εγώ, απλά λένε ότι πετάγονται 2 dialers. Σαν τελευταία λύση ίσως το δοκιμάσω, σε ευχαριστώ για την απάντηση.
  19. Livagoth

    Realme GT 2

    Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, την έβαλα μόλις. Παρατήρησα τα εξής: -πάλι realme ui 3 βγάζει στο κεντρικό μενού της συσκευής και όταν μπεις μέσα λέει 4. -τα εικονίδια ειδοποιησεων της aod θέλουν πάλι μεγεθυντικό φακό για να τα δεις -η περιγραφή των features είναι ακριβώς ή ίδια με την c05 - auto brightness υπερβολικά χαμηλό στο σκοτάδι σε σημείο που να θέλει manual αύξηση φωτεινότητας για να δεις την οθόνη Σχετικά με μπαταρία, θα δείξει μετά τις πρώτες φορτίσεις.
  20. Livagoth

    Realme GT 2

    Έχει βρει κάποιος κανένα πρόγραμμα για call recording? Cube ACR δεν μου δουλεύει δυστυχώς...
  21. Livagoth

    Realme GT 2

    Στην εφαρμογή της μουσικής παρατήρησα πως δεν υπάρχει τρόπος να βάλεις τα τραγούδια ενός άλμπουμ με την σειρά, πράγμα το οποίο είναι πολύ περίεργο....
  22. Livagoth

    Realme GT 2

    Τώρα κατάλαβα τι λες. Ναι το κλείσιμο όλων δεν δουλεύει, πρέπει μια μια αν και έχω το 12αρι και δεν με πειράζει τόσο. Οι ειδοποιήσεις δουλεύουν ρολόι ως τώρα.
  23. Livagoth

    Realme GT 2

    Ενεργοποιείς το μενού προγραμματιστή, και τον έλεγχο σφαλμάτων usb. Μετά εγκατάσταση στο pc της εφαρμογής που προτείνει το post του reddit και μέσω αυτής της εφαρμογής επιλέγεις τα πακέτα που θέλεις να διώξεις.
  24. Livagoth

    Realme GT 2

    Ακολούθησα τα παρακάτω βήματα και έκανα remove το athena package και το realme quick connect : https://www.reddit.com/r/Realme/comments/w12bbk/realme_rui_20_rui_30_debloat_list/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=share_button Στην αρχή είχα το ίδιο πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις στο Messenger, ωστόσο του έκανα επανεγκατασταση και ως τώρα δουλεύει κανονικά. Νομίζω αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε.
  25. Livagoth

    Realme GT 2

    Κοίτα στο Samsung Note 9 που το δούλευα δεν είχα κανένα θέμα. Στο realme gt2 όμως έχω το πρόβλημα. Ψάχνοντας στο reddit ανακάλυψα πως υπάρχει ένα package (Athena) το οποίο κόβει τα πάντα με σκοπό να γλιτώσει μπαταρία και ram. Το απεγκατεστησα με adb και θα τσεκάρω πως θα πάει από εδώ και πέρα.
×
×
  • Create New...