Jump to content

topet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.563
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About topet

  • Ημ. Γέννησης 24/03/1970

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

topet's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Εγώ δεν θα σταθώ στο πόσο καλό είναι το κινητό, αλλά στο πόσο απλησίαστα έχουν γίνει πλέον τα κορυφαία κινητά! Ήθελα να ήξερα που απευθύνονται; Επίσης άκρως απαράδεκτη η τάση που έχουν πλέον οι ναυαρχίδες όλων των εταιρειών, να καταργήσουν την επεκτάσιμη μνήμη, όταν την έχουν φθηνότερα κινητά της ίδιας εταιρείας!! Τι να σου κάνουν τα 128 GB; Θα γεμίσουν για πλάκα, όπως και τα 256 GB! Έχουν υιοθετήσει ότι χαζό έχει κάνει η Apple με τα i-phone! Κόκκινη κάρτα λοιπόν από εμένα σε όλους! Εγώ για αυτούς τους 2 λόγους δεν βλέπω να παίρνω ξανά ναυαρχίδα καμίας εταιρείας που είχα μια ζωή διάφορα Samsung ΝΟΤΕ!
  2. Παρατήρησα ότι εδώ και καιρό, ενώ βάζω ειδοποιήσεις στο ημερολόγιο, αυτές μετά από λίγο χάνονται! Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;
  3. Τυχαίνει να έχω τον άντρα ξαδέρφης μου τεχνικό υπεύθυνο στα irepair Κοζάνης και μου είπε ότι θα χρειαστώ οθόνη, μια που πάει για κάψιμο! Οπότε αναγκάστηκα να την αλλάξω με γνήσια και κόστος 250 ευρώ με τα περαστικά. Τη φθηνότερη οθόνη χωρίς περαστικά την βρήκα 190 ευρώ. Πολλά είναι, αλλά.... Περιελάμβανε όλο το πλαίσιο με τα κουμπιά και είχε και προστασία οθόνης ήδη περασμένη, δηλαδή ζελατίνα. Το μόνο που έμεινε είναι η πλάτη. Όλα φαίνονται άψογα. Τον ρώτησα για την στεγανοποίηση και είπε ότι την πρόσεξε, αλλά σαν το εργοστασιακό δεν θα είναι. Δεν μου έχει συμβεί ξανά σε τηλέφωνο βλάβη έως τώρα τόσα χρόνια.
  4. Είναι λίγο περίεργο. Μου το έκανε άλλες 2 φορές και τελικά είδα ότι δεν χρειάζεται επανεκκίνηση, αλλά επανέρχεται πολύ σύντομα. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό και αν είναι καμιά ειδοποίηση για μελλοντικό κάψιμο οθόνης.
  5. Γεια σας παιδιά. Μέσα σε 2 εβδομάδες μου παρουσίασε 2 φορές τραγικό ξεθώριασμα οθόνης. Στην αρχή τρόμαξα και είπα πάει η οθόνη, αλλά και τις φορές έστρωσε επανεκκίνηση. Έχει συμβεί και σε κάποιον από εσάς και αν ναι γνωρίζουμε την αιτία;
  6. Όλα καλά, πέρα από την τιμή που είναι πολύ ανεβασμένη πλέον, αλλά αυτό που με ενοχλεί ΠΟΛΥ και με αποτρέπει πλέον από την αγορά αυτών των συσκευών είναι η κατάργηση της επέκτασης μνήμης, ειδικά σε μια ναυαρχίδα!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και δεν με ενδιαφέρει αν η τάση είναι αυτή! Ο κίνδυνος απώλειας αρχείων είναι μεγάλος, σε αντίθεση με την ασφάλεια που παρέχει η κάρτα μνήμης, ειδικά σε περίπτωση επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων. Και μη μου πείτε για cloud κτλ γιατί τζάμπα δεν είναι, αλλά και δεν θέλω.
  7. Να έχει σχέση η μπαταρία; Έχω ακόμη μία, θα την δοκιμάσω. Σχετικά με το 9 τώρα, τελευταία 2 φορές έβαλα δεδομένα και δεν έκανε τίποτε, σαν μην τα επέλεξα. Έκανα επανεκκίνηση και τις 2 φορές και έστρωσε. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;
  8. Μου ήρθε και εμένα πριν καμιά 10αριά μέρες σε Πορτογαλικό. Κατά τα άλλα, μετά από 2 χρόνια το τηλέφωνο είναι εξαιρετικό και πολύ γρήγορο. Τι γρήγορο δηλαδή, σφαίρα! Πέρα από φωτογραφική που με ενδιαφέρει, δεν ξέρω τι καλύτερο θα έβλεπα από ένα πιο καινούριο. Η μπαταρία του επίσης πάει πολύ καλά, χωρίς κάποια αισθητή πτώση. Παράλληλα έχω και το ΝΟΤΕ 4 από το 2015, το οποίο και δουλεύω κυρίως στο σπίτι, το οποίο είναι απελπιστικά αργό!! Απορώ!!!!
  9. Το έσβησα γιατί απάντησα σε λάθος θέμα!!! Ας το σβήσουν οι διαχειριστές.
  10. Νίκο σε παρακολουθώ χρόνια τώρα, μια που έχουμε παραπλήσια πορεία στα κινητά, αλλά και παραπλήσιο προφίλ στις απαιτήσεις και εννοώ κυρίως για τις φωτογραφίες και τα χαρακτηριστικά της φωτογραφικής του κάθε κινητού, μια που και για μένα είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά. Ναι το έχω σκεφτεί αυτό που λες για αγορά του S20 το καλοκαίρι, αν τελικά δεν βγει το note 21, για το οποίο ακόμη δεν κατάλαβα αν θα βγει ή όχι. Πάντως τα s21 είναι όντως πολύ άσχημα. Κατά τα άλλα είναι τραγικά αυτά που διαβάζουμε για κατάργηση της micro sd!! Σε κάθε νέο μοντέλο βγάζουν και από κάτι σημαντικό έως πολύ σημαντικό! Η micro sd και η καλή φωτογραφική είναι καθοριστικός παράγοντας για μένα!
  11. Έχω ακόμη το ΝΟΤΕ 9 (πολύ ευχαριστημένος) και έχω επίσης την ίδια καθυστέρηση μετά από επανεκκίνιση με το pin, αλλά δεν με απασχολεί. Προς το παρόν δεν σκοπεύω να το αλλάξω, αλλά παρακολουθώ τις εξελίξεις. Αν τελικά βγάζανε το ΝΟΤΕ 21 που δεν θα βγει, θα το έπαιρνα. Πλέον δεν ξέρω τι θα κοιτάξω όταν έρθει η ώρα, μια που τα ΝΟΤΕ για μένα ήταν μονόδρομος και μια περιουσία για fold δεν πρόκειται να δώσω.
  12. Ήρθε χθες αναβάθμιση ασφαλείας κάπου στα 100+ Μβ. Υποθέτω ότι την πήρατε οι περισσότεροι. Android 11 είπαμε θα πάρουμε;
  13. Μου ήρθε και εμένα χθες αναπάντεχα, μια που δεν περιμένα κάτι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Προς το παρόν δεν έχω αντιληφθεί κάτι. Νωρίς είναι άλλωστε.
  14. Εγώ δεν παρατήρησα κάτι αρνητικό. Μάλιστα μια μέρα η μπαταρία λες και είχε ξεχάσει να ξεφορτίσει και με ίδια χρήση κράτησε 2 μέρες!!!! Αυτό όμως μόνο μία φορά. Πλέον είναι όπως πριν, δηλαδή 1 μέρα πάνω-κάτω με ήπια χρήση. Πάντως είναι κάποιες ανεξήγητες φορές, που η μπαταρία κρατά ΠΟΛΥ περισσότερο. Μάλλον κάποιες εφαρμογές ξεχνάνε να ξυπνήσουν! Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς!
  15. Το σκέφτηκα, αλλά δεν το έκανα. Μετά δουλεύει κανονικά; Η κατανάλωση μπαταρίας αυξάνεται;
×
×
  • Create New...