Jump to content

samih

Members
  • Δημοσιεύσεις

    669
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by samih

  1. Χθες πάντως ενθουσιάστηκα με φώτο που έβγαλα σε χαμηλό φωτισμό, είχα κάνει και ζουμ σε μια φωτογραφία που ήθελα να βγάλω και την επεξεργάστηκε μόνο του και μου έβγαλε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα λες και ήταν φωτεινό το μέρος.
  2. Εμένα πάντως αυτή η ψυχρότητα οπως το λες μου αρεσει. Μου φαίνεται αρκετά καλό (δεν κιτρινίζει όπως έχω στο 21+ παρόλο που φαίνεται πιο θερμό) συν του ότι δεν κουράζει το μάτι. Είναι κάτι που απλά το συνηθίζεις
  3. Τελικά προχώρησα και εγώ στην αγορά γιατί κοντεύω 3 χρόνια με το s21+ αν και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος η μπαταρία έχει φτάσει στο 79% και δεν μου βγάζει ούτε μέρα. Ακόμα δεν έχω ανοίξει το Ultra δεν είχα χρόνο αλλά θα επανέλθω. Από θήκες επειδή θέλω να είναι λεπτό, θα προεξέχουν οι κάμερες? ή να πάρω με κάλυμμα να το ανοιγοκλείνω ?
  4. Τωρα και σε εμενα αυτο βγαζει. Περιεργο , μαλλον εκαναν καποιο λαθος. Αλλα στη samsung παντως εχω το 10%.
  5. Παιδια παιζει τρελη προσφορα σε κοτσο, στα 1200 και αν εισαι επιχειρηματιας πεφτει στα 1000, στο σαιτ της samsung εντωμεταξυ δινουν εδω και μερες κουπονι 10%, το εμαθα γιατι ρωτησα σημερα αν εχουν αντίστοιχη προσφορα και μου εδωσαν και κωδικο. Μαλλον θα το τσιμπησω
  6. Ολα όσα έγραψα είναι όλα όσα είπες τις προηγούμενες 2 σελίδες. Καλή συνέχεια.
  7. Διαβάζω το τοπικ να δω τι γίνεται με το s24 και τις τελευταίες 2 σελίδες έχεις κουράσει. Νομίζω είναι εκτός θέματος να λες τα παράπονα σου για τις προπαραγγελιες που δεν εχουν νόημα για σένα , το ότι βαριέσαι την διαδικασία να πουλήσεις αυτή τη στιγμή την συσκευή σου και να την αλλάξεις, το οτι καποιοι έχουν χρημα και δεν εφραζουν το συνολο δεν σημαινει οτι αυτος που τα εχει πρεπει να σε ρωτησει αν θα τα σπαταλησει στα μπουζουκια ή να αγοράσει ενα κινητο 1500 ευρω. Λες αν αξίζει (που για σενα καταλαβαμε δεν αξιζει) η αλλαγη απο s23ultra σε s24ultra χωρίς να ξέρεις αν οι περισσοτεροι που περιμενουν την συσκευη εχουν τον προκάτοχο ή είναι σε παλαιότερα μοντέλα ή εχει τύχει κάτι στη συσκευή τους και μετά ζητας επιχειρήματα. Ανοιξε έναν διαξιφισμό να πεις την γνωμη σου εκει. Εγω προσωπικά είμαι σε ντεμί φάση να το παραγγείλω και περιμένω απο αυριο που θα το εχουν στα χερια τους καποιοι να μπω να διαβασω πως τους φαινεται η συσκευη.
  8. Εχω το 4αρη , μια χαρα ειναι και μου βγαζει 2 μερες φουλ η μπαταρια, και γενικα με το 5 εχουν ελαχιστες διαφορες. Παντως μην το παρεις σε μαυρο χρωμα, ξεβαφει ευκολα , παρε ενα ασημι που μπορεις να ταιριαξεις και με διαφορα χρωματα λουριων.
  9. Καλησπέρα , Θέλω ιδέες για οικονομικό κινητό με φωνητικές λειτουργίες πχ να διαβάζει το μήνυμα απευθείας ή να λέει το όνομα του καλούντος ώστε να μην χρειάζεται να ψαχνει τα γυαλιά ας πουμε για να διαβάζει κτλ. Δεν ξερω αν υπαρχουν τετοιες λειτουργίες ενσωματωμένες σε καποιες εταιριες κινητων ή αν μπορώ να κατεβάσω καποια εφαρμογή . Ο προκάτοχος είναι ενα MLS 3χρονων (μπορει και παραπανω) το οποιο ήταν βολικό πάνω σε αυτό το θέμα καθώς δεν υπάρχουν πολλές απαιτήσεις. Αλλά θα προτιμούσα να πάρω ενα κανονικό smartphone αυτη τη φορά. ευχαριστώ .
  10. Και συνεχιζονται οι ενημερωσεις.. μου ηρθε του φεβρουαριου.
  11. Και εγω Ελληνικη εχω μου εχει ερθει ιανουαριου το πιο προσφατο και βαριεμαι να το κανω μην βρεθω με κανα Bug ενω ειναι μια χαρα τωρα και ετσι .
  12. το 20αρη ουλτρα 1000ευρω στα παμπλικ , τωρα για 10αρη συνεχιζει στον κωτσοβολο
  13. παιδια παιζει απιστευτει προσφορα παλι , πριν 3 μερες ειχαν το 20 ουλτρα αλλα δεν το προχωρησα λογο μπαταριας , αξιζει πιστευεται το 10αρη απο το note 9 που εχω τωρα?
  14. Τελικα καποιο προβλημα εχετε με τα τελευταια update ? Διαβαζα σε ξενα site που ειχαν προβλημα με την οθονη μετα το one ui 2.5 και δεν το περασα καν ! Αφηστε που χθες δεν ξερω πως κρατηθηκα να μην παραγγειλω το note20 ultra λογο Black friday στα 1099 επειδη δεν διαβασα ουτε ενα καλο σχολιο για την μπαταρια :lol::lol:
  15. Τελικα με την καινουργια ενημερωση εχετε δει καμια δυσλειτουργια? ή καποια καινουργια λειτουργια :lol::lol: ?? Θεμα με την μπαταρια??
  16. Το εκανα και συνεχιζει το ιδιο , ενω με ανοιχτη οθονη αν παω να γραψω σημειωση γραφει κανονικα οταν παω να γραψω με κλειστη οθονη τραβιεται παραπανω σαν να εχει bug.
  17. Παιδια εχω ένα θέμα με το πενάκι νομιζω από οτι παρατήρησα. Ενω παω να γράψω με σβηστή οθόνη τραβιέται λιγο παραπάνω με αποτέλεσμα να γράφω χωρίς διακοπές και κενά σαν υπογραφή ας πουμε συνεχόμενα και να μην διαβάζεται. Μήπως έχει κάποια ρύθμιση?
  18. τελικα ειναι καλη ενημερωση ? Δεν την ειχα κανει τοτε και τωρα μου το πεταει απο μονο του οτι υπαρχει ενημερωση και μου τη σπαει. Καποιο θεμα με μπαταρια? Καμερα? κατι ?
  19. Παιδια γινονται αναφορες για προβληματα στην οθονη σε διαφορα σαιτ κυριως μετα την ενημερωση μαρτιου, αυτην την στιγμη εχει ερθει και του ιουνιου και λενε οτι λυνει το προβλημα αλλα βαριομουν να το κανω. Εχει καποιος μηπως προβλημα απο τους κατοχους εδω? Μηπως να κανω την ενημερωση ?
  20. Μου ηρθε η ενημερωση σημερα , το εχει περασει κανεις ? Λεει για ιμοτζι , καινουργια εφε καμερας κτλ υπαρχει καποια βελτιωση ? μπαταρια ?
  21. Πως δηλαδη χειροτερεψε? Πιξελιαζει πολυ ας πουμε ? Δεν εχει πολυ φωτεινοτητα? Εμενα μου φαινεται μια χαρα προς το παρων και νομιζω για βραδυνη ληψη δειχνει καλυτερα σε σκοταδι. Χθες παρατηρησα πχ με κλειστο φως και ελαχιστο απο την οθονη του λαπτοπ εδειχνε πολυ φωτεινα τα παντα στο δωματιο ενω με το ματι δεν το βλεπεις. Εμενα παντως το φλας δεν μαρεσει γιατι η φωτο βγαινει πολυ ασπρη και λιγο θολη.
  22. Με την ενημερωση μαιου εννοεις? Εμενα ειχε βελτιωθει ηδη η μπαταρια με την απριλιου απλα το θεμα ειναι η φορτιση που αργει ( 45% μεχρι 100% 1 ωρα και 10 λεπτα). Με τον υπολογισμο που κανω στο SOT βγαινουν γυρω στις 6-7 ωρες αναλογα την χρηση. Απλα αυτην την βλακεια που σου δειχνει ποσες ωρες το δουλευεις με την ημερα και οχι με την φορτιση ειναι τελειως αχρηστη. Θα περιμενω σχολια και τις επομενες ημερες και θα κανω και εγω την ενημερωση που μου ηρθε.
  23. Ειλικρινα φτιαχνει το ενα χαλαει το αλλο παλι, στην προηγουμενη ειχα battery drain τωρα εφτιαξε αλλα αργεί η φόρτιση ( μου ηθελε χθες απο το 45% μεχρι 100% 1 ωρα , σημερα το παει καλα απο 20% θέλει 1 ωρα και 23 λεπτα για να δουμε) και εμεις θέλουμε το One ui 2.1 :lol:
  24. Μετα την ενημερωση απριλιου παρατηρω οτι αργει λιγο η φορτιση , το χει παθει καποιος αλλος?
×
×
  • Create New...