Jump to content

thodragon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    364
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thodragon

  1. Εγώ το έχω σαν βασικό κινητό, ακόμα. Και πάει σφαίρα, δεν έχω κανένα λόγο να το αλλάξω. Μόνο η μπαταρία έχει πέσει καπως, αλλά κ πάλι είμαι ευχαριστημένος.
  2. Είμαι κ εγώ. Συνεχίζω ακόμα για όσο πάει.
  3. Έχω το ίδιο πρόβλημα εδώ και κάνα μήνα, μετά από update. Θεωρώ σίγουρο ότι είναι θέμα software. Μου το κάνει κ με data, δείχνει ότι έχει ίντερνετ αλλά δε φορτώνει τίποτα. Οπότε, πιθανότατα περιμένουμε κάποιο fix, στο σέρβις δε θα κάνουν κάτι
  4. Νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει κ με τον google λογαριασμό σου, μήπως έχεις δηλώσει άλλη χώρα;
  5. Μια από τα ίδια. Δεν έχω καταλάβει τι φταίει
  6. Ρε παιδιά, μη γράφετε ότι να'ναι κ δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις. Οι καινούριες πλακετες είναι κενές κ γράφονται τα ΙΜΕΙ και σειριακά της παλιάς και η παλιά καταστρέφεται. Δε θα δείτε πότε διαφορετικά στοιχεία. Αυτά τα στοιχεία ακολουθούν τη συσκευή, ότι ανταλλακτικο κ να αλλαχθεί.
  7. Καλορίζικο, λοιπόν, το νέο site/forum και καλή επιτυχία σε όλους.
  8. Ποιο router πήρες φίλε μου;
  9. Πλέον, τα 2 χρόνια εγγύησης αρχίζουν από την πρώτη ενεργοποίηση της συσκευής κ αυτό φαίνεται από το sn της.
  10. Στις ρυθμίσεις συνδέσεων - περισσότερες ρυθμίσεις - προσωπικοί dns και βάζεις τον dns.adguard.com Κόβει πολύ πράγμα
  11. Κ σε μένα το ίδιο κάνει. Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες μέρες έχει αυξηθεί πολύ η κατανάλωση, από εκεί που μου έβγαζε άνετα μια μέρα και κάτι ακόμα, τώρα με το ζόρι μια μέρα. Συνέπεσε χοντρικά με το uodate πριν λίγες μέρες, αλλά δεν είναι σίγουρος ότι φταίει αυτό.
  12. Για αυτό στο έκανε. Μπορεί να είχες αλλάξει εσύ το buyer (προφανώς το csc με Odin) αλλά στην ουσία αυτό απλά ξεγελάει το τηλέφωνο χωρίς να το κάνει στην πραγματικότητα EUR. Υπήρχε δηλαδή μεγάλη πιθανότητα να μην έπαιρνες καν το OTA που πήρες ή μελλοντικά OTA. Η σωστή διαδικασία γίνεται μέσω ρυθμίσεων παρόχου, όπως κ σου έγινε τελικά. * Να αναφέρω απλά για όσους τύχει να έχουν κινητό EUX, το σωστό είναι να μην κάνετε εσείς την διόρθωση με odin, αλλά να απευθυνθείτε σε ένα επίσημο σέρβις (πχ smartec) ώστε να σας το διορθώσουν εκείνοι, απλά κρατώντας τα στοιχεία της συσκευής (και όχι την ίδια τη συσκευή).
  13. Πληροφορίες για το τηλέφωνο -> πληροφορίες για το λογισμικό -> έκδοση λογισμικού παροχής υπηρεσιών. Αν κ πλέον δε θα έχει νόημα, θα είναι ήδη αλλαγμένο. Εμένα πχ δείχνει EUR/EUR, EUR/EUX/EUR
  14. Πιθανότατα το κινητό σου ήταν EUX και για κάποιο λόγο κατέβασε τις ρυθμίσεις του παρόχου σου κ λογικά τώρα έγινε EUR ή EUE.
  15. Το nearby sharing ούτε εγώ το βρίσκω. Και τα εικονίδια για τα HZ της οθόνης δε βρίσκω, αλλά νομίζω ότι αυτά είναι κάποιας 3rd party εφαρμογής έτσι κι αλλιώς.
  16. Πραγματικά τα τελευταία χρόνια δεν έχω κανένα παράπονο από τις μπαταρίες σε όσα σαμσουνγκ είχα κ έχω, με εξαίρεση το note 8 που η μπαταρία του ήταν πραγματικά τραγική. Βέβαια τη συσκευή την είχα πάρει εκθεσιακή κ μπορεί να φταίει αυτό, αν κ η ημ/νια παραγωγής της ήταν περίπου 3 μήνες πριν την πάρω εγώ, δηλαδή δεν είχε παίξει πάνω από 2μηνο στο κατάστημα. Όπως κ να έχει όμως, νομίζω ότι το όλο θέμα με τις μπαταρίες είναι απλά για να λέμε. Δε λέω ότι δεν υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιες συσκευές έχουν θέμα με τη μπαταρία, αλλά είναι οι εξαιρέσεις κ όχι ο κανόνας.
  17. Ρε παιδιά, γιατί τέτοιας χαμός με τη μπαταρία του s20+; Το έχω χωρίς καμία απολύτως ρύθμιση για τη μπαταρία, μόνιμα ανοιχτά wifi, 4g, gps, bt και nfc και με νορμάλ χρήση μου βγάζει μια μέρα και λίγο από την 2η. Μια χαρά μπαταρία έχει και νομίζω ότι απλά οι περισσότεροι αναπαράγουν ότι ακούν από άλλους, απλά κ μόνο γιατί έχει γινει viral.
  18. Έχει κανείς κάποια ιδέα;
  19. Προερχόμενος από κινητό με led ειδοποιήσεων και επειδή το δικό μας δεν έχει, έχετε να προτείνετε κάποια καλή εναλλακτική που να μη τρώει τη μπαταρία; (Εκτός από το aod)
  20. Να το πας στο σέρβις!! Πέρα από την πλάκα πάντως (που ελπίζω να μη γίνει αλήθεια), καλό είναι να το βάλεις με ελαφριές κινήσεις σε ένα λεκανακι με καθαρό νερό βρύσης κ να το ξεπλύνεις εκεί, γιατί το νερό της πισίνας έχει χλώριο κ μπορεί να επηρεάσει τα αυτοκόλλητα της συσκευής. Πάντα με ελαφριές κινήσεις κι όχι νερό με πίεση, ούτε καν κάτω από τη βρύση.
  21. Το dex μέσω υπολογιστή μου δουλεύει κανονικότητα, όπως πριν. Μέσω hdmi στην τηλεόραση, επίσης το ίδιο όπως πριν, χωρίς καμία διαφορά. Μόνο να σημειώσω ότι επειδή δε χρησιμοποιώ το αυθεντικό καλώδιο της Samsung, αλλά 3ου κατασκευαστή, αν συνδέσω μόνο το hdmi μου κάνει mirror την οθόνη του κινητού στην τηλεόραση. Για να παίξει το dex πρέπει να συνδέσω κ το καλώδιο ρεύματος, αλλά αυτό πάντα έτσι έπαιζε. Όσον αφορά την φωνητική πλητρολόγηση, χρησιμοποιώ το Google keyboard, οπότε κ δε μου πείραξε τίποτα, συνεχίζω να έχω κανονικά ελληνική φωνητική. Εν κατακλείδι, όλα δουλεύουν όπως πριν, χωρίς κανένα πρόβλημα.
  22. Μην το κάνεις. Μόλις βγήκε το update για eur. 1.252,18 mb
  23. Αν πατήσεις πάνω στην ειδοποιήση, δε σου βγάζει επιλογές λειτουργίας κάθε φορά που θα συνδέεις το καλώδιο;
  24. Τα 88 μου φαίνονται πολλά, αλλά δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά. Αυτό που μπορώ να σου πω με απόλυτη σιγουριά είναι ότι η μπαταρία ΔΕΝ πάει πακέτο με την πλάτη. Σε ποιο σέρβις πηγές;
  25. Αν είσαι Αττική, πάρε ένα τηλέφωνο στη smartec. Θα σου πουν αμέσως.
×
×
  • Create New...