Jump to content

vitalogy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    94
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vitalogy

  1. Ξέχασα να πω ότι το κάνει μόνο σε σταθερά .
  2. καλησπέρα. Εδώ και αρκετό καιρό καποιες φορές (όχι πάντα), σε κάποιες κλήσεις ο συνομιλητής μου μου λέει ότι κάνει διακοπές και δεν με ακούει. Πρόβλημα μικροφώνου δεν νομίζω να είναι γιατί θα το έκανε πάντα, ενώ και όταν κάνω ηχητική κλήση μέσω κάποιου messenger δεν εχω προβλημα. Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να συμβαινει; Να σημειωσω εδω οτι εχω κανει και hard reset αλλα το θεμα συνεχιζει.
  3. Ξερει καποιος να μου προτεινει κανα τζαμακι προστασιας καλο; Ψαχνω στο σκρουτζ και αυτα τα λιγα που εχουν κριτικες γραφουν τα χειροτερα.
  4. Εχει καταφερει κανεις να περασει ενσυρματα φωτο απο το κινητο σε υπολογιστη; Και αν ναι πως; Η εφαρμογη android file transfer δεν λειτουργει. Αν οχι ενσυρματα, ασυρματα πως το κανετε; Ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος χωρις εννοειται να χανει σε ποιοτητα η φωτο;
  5. Eυτυχως τελικα η smartec εξηγηθηκε ομορφα και μου εκανε αντικατασταση της οθονης. Τωρα ειδαν και αναγνωρισαν οτι το θεμα προεκυψε απο το προβληματικο update (αυτο το εμαθα μετα) η ειδαν οτι το κινητο ηταν αψογο, δεν ξερω. Παντως δεν πληρωσα τιποτα, ουτε καν εξοδα αποστολης. Μπραβο λοιπον στην smartec που μου επιβεβαιωσε την καλη φημη που εχει.
  6. Eυτυχως τελικα η smartec εξηγηθηκε ομορφα και μου εκανε αντικατασταση της οθονης. Τωρα ειδαν και αναγνωρισαν οτι το θεμα προεκυψε απο το προβληματικο update η ειδαν οτι το κινητο ηταν αψογο, δεν ξερω. Παντως δεν πληρωσα τιποτα, ουτε καν εξοδα αποστολης. Μπραβο λοιπον στην smartec που μου επιβεβαιωσε την καλη φημη που εχει.
  7. Δυστηχως ειμαι απο τους ατυχους που τα επαιξε η οθονη μετα την αναβαθμιση του Μαρτιου. Σημερα διαβασα σε αλλο site οτι το προβλημα οφειλεται στο update, δεν το ηξερα. Το εχω στειλει στην smartec αλλα λογω των καθυστερησεων που εχουν οι courrier αυτες της ημερες δεν εχει φτασει ακομα. Μαλον τον ηπιαμε ομως γιατι φοβαμαι οτι το πιο πιθανο ειναι να μου αρχισουν της γνωστες σαχλαμαριτσες οτι εχει πεσει η οθονη και αλλα τετοια. το τηλεφωνο εντωμεταξει ειναι χαρτι..Τελος παντων, περιμενω και βλεπουμε.
  8. Moλις ανακαλυψα τον λογο που μου χαλασε η οθονη ....https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-note-9-i-anavathmisi-martioy-fainetai-na-dimioyrgei-provlima-stin-othoni/
  9. καλησπερα. Σημερα ξαφνικα η οθονη τα επαιξε, τα χρωματα της εχουν αλοιωθει και οταν κανεις scroling βγαζει και κατι οριζοντιες γραμμες. Ειναι μεσα στην εγγυηση αγορασμενο απο Ελλαδα αλλα εισαγωγης ευρωπαικο, οποτεδεν ξερω κατα ποσο θα με καλυψει η εγγυηση. Αν οχι εχετε να μου προτεινετε (εστω και σε p.m.) κανα καλο ανεξαρτητο service που να μην ζηταει καμια περιουσια; Τα γνωστα ανεξαρτητα τσουζουν, καποιο αλλο ισως απο προσωπικη εμπειρια;
  10. Mαλον εχει να κανει με το stock android γαιτι στο προηγουμενο τηλεφωνο που ειχα δουλευε κανονικα, και σε φιλους μου που βλεπω μια χαρα δουλευουν.
  11. εχει καταφερει καποιος να βαλει καμια εφαρμογη τυπου lock screen (αυτες που εμφανιζουν ενα λουκετακι στην επιφανεια για στιγμιαιο κλεισιμο της οθονης) που να δουλευει σωστα; Οσες και αν εβαλα ναι μεν κλειδωνουν αλλα μετα οταν παω να ξεκλειδωσω με δακτυλικο μου ζηταει κωδικο. Αυτο προφανως συμβαινει γιατι εχω επιλεξει συνδιασμο αποτυπωμα-κωδικο, αλλα σε οσα αλλα τηλεφωνα ειχα στο παρελθον δεν ειχα αυτο το προβλημα, ξεκλειδωνε αμεσα.
  12. Λοιπον μετα απο μερικες μερες τεσταρισμα διαπιστωσα το εξης.. Το προβλημα με την μπαταρια εμφανιζεται μονο αν ειναι σε wi-fi. Aν ειναι σε 4g η αν ειναι κλειστα και τα δυο (4g & wifi) η μπαταρια εχει φυσιολογικη συμπεριφορα. Ψαχνοντας το λιγο στο ιντερνετ διαπιστωσα οτι ειναι μεγαλο bug του oreo που εμφανιζεται στα περισσοτερα stock android τηλεφωνα. Οποτε δεν μπορω να κανω και πολλα. Επισης το τηλεφωνο δυστηχως εχει και ενα θεματακι με την θερμοκρασια η οποια ανεβαινει καπως ευκολα. Δεν ειναι κατι τραγικο αλλα δυστηχως υπαρχει. Αν δεν υπηρχαν αυτα τα δυο θεματα η συσκευη θα αγγιζε το τελειο.
  13. λοιπον παιδια θα το επιστρεψω στο public μιας και το εχω λιγοτερο απο εβδομαδα. Θ κανω χρηση του δικαιωματος επιστροφης που εχω εντος 14 ημερων. Φανταζομαι θα το παρουν πισω και δεν θα εχω καποιο προβλημα. Να τους πω οτι εχει θεμα με την μπαταρια η οχι;
  14. τι εννοεις;
  15. Παρελαβα εδω και τρεις ημερες το τηλεφωνο. Ειναι εκπληκτικο σε ολα του αλλα δυστηχως αντιμετωπιζω θεμα με την μπαταρια αφου πεφτει περιπου τρεις μοναδες την ωρα χωρις την παραμικρη χρηση. Του εκανα και hard reset αλλα τιποτα. Μηπως θελει στρωσιμο η μπαταρια:...λιγο χλωμο μου φαινεται. Μαλον μου εκατσε ελατωματικο. Να το στειλω για service, ειμαι σιγουρος οτι αποκλειεται να το δουν το προβλημα.
  16. θελω να παρω ενα tempered glass αλλα να ειμαι σιγουρος οτι θα πιανει απο ακρη σε ακρη και δεν θα μου αφηνει τιποτα μεγαλα κενα πλευρικα. Εχει να μου προτεινει καποιος κατι;
  17. vitalogy

    LG V30

    φοβερο τηλεφωνο οντως
  18. ξερει κανεις αν αυτο το τηλεφωνο υποστηριζει double tap to wake?
  19. καλησπερα. Για το mate 8 που εγραψες στο forum στο καταστημα στη θεσσαλονικη σου αλαξαν ολη την οθονη; Ανταλακτικο γνησιο της huawei;
  20. To εχει βγαλει το gearbest στα 256 ευρω περιπου 4/64 και γραφει πως εχει και Ελληνικα...εχει οντως; ειναι τα σωστα η θα πρεπει να περασω εγω καποια εκδοση;
  21. 210 μου ζητησαν
  22. Δυστηχως μου εσπασε το τζαμακι μπροστα. Δεν δειχνει να εχει πειραχθει η οθονη. Ξερει κανεις ποσο θα στοιχισει αν το παω στο επισημο service η με συμφερει καλυτερα καποιο αλλο service και αν μπορει να μου προτεινει καποιος καποιο.
  23. Κάποιος να απαντήσει;
  24. Δυστηχως δεν βρισκω κατι εκει μεσα...
  25. Μεσα στο μενου απο οτι θυμαμαι υπαρχει καπου η επιλογη για να βαλεις το τηλεφωνο σε βελτιστη ταχυτητα λειτουργιας οπου δουλευουν ολοι οι πυρηνες ατο φουλ. Mηπως μπορει να μου θυμησει καποιος την διαδρομη στο μενου για να το βρω; Σκεφτομαι μηπως εχει ενεργοποιηθει αυτο μετα την αναβαθμιση και για αυτο ρουφαει ετσι την μπαταρια.
×
×
  • Create New...