Jump to content

dimitrismi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    99
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimitrismi

  • Ημ. Γέννησης 01/09/1971

dimitrismi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όσους διαβαζουν ακόμα αυτό το thread. Ειχα δώσει το παλιο μου G4 στην πρώην μου και τωρα πηρε κατι άλλο και μου το επιστρεφει πίσω με: σπασμένο τζαμάκι κάμερας και μπαταρια να κραταει μισή ωρα. Έχει αλλάξει κανεις και τα δύο? Εχει κανείς να συστησει καποιον για επισκευή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  2. Ex ειπαμε... το τηλ ειναι αρκετο... :lol::lol::lol:
  3. Γενικά Στοιχεία Μοντέλο Κινητού: Xperia XA1 Ultra Dual G3212 3G Δίκτυο: HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 2G Δίκτυο: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 Dual Sim: Ναι Κατασκευαστής: Sony Πυρήνες: 8 HZ: 2300MHz MEMORY: 4GB Εγγύηση: 2 Χρόνια Χρώμα: Μαύρο Δυνατότητες Μηνύματα: SMS (threaded view), MMS, Email, IM, Push Email Λειτ. Σύστημα: Android OS, v7.0 (Nougat) Κάμερα: 23 MP, f/2.0, 24mm, Υβριδική αυτόματη εστίαση, Γρήγορη εκκίνηση και λήψη, Φωτογράφιση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού: ISO 6400, Ευρυγώνιος φακός 24 mm f2,0, Ζουμ ευκρινούς εικόνας 5x, SteadyShot™, Αισθητήρας εικόνας 1/2,3” Exmor RS™ για κινητές συσκευές, Δευτ Κάμερα 16 MP, Αισθητήρας εικόνας 1/2,6" Exmor R ™ για κινητές συσκευές, Φωτογράφιση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού: έως ISO 6400, Ευρυγώνιος φακός 23 mm f2,0, Λειτουργία OIS (οπτικός σταθεροποιητής εικόνας), Έξυπνο φλας για selfie. GPS: Ναι Παιχνίδια: Ναι Ραδιόφωνο: Ναι Εξτρα Λειτουργίες Έξτρα Λειτουργίες: Accelerometer, gyro, proximity, compass, microSD ως 256 GB, NFC Ήχοι Ποσότητα Ήχου: Download Τύπος Ήχου: MP3, WAV Ringtones Δόνηση: Ναι Μέγεθος Ιντσες Πλάτος (χιλιοστά): 79,00 Ύψος (χιλιοστά): 165,00 Μήκος (χιλιοστά): 8,10 Βάρος (γραμμάρια): 188,00 Μεταφορά Δεδομένων GPRS: Ναι 3G: Ναι Ασύρματο Δίκτυο: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, DLNA, Wi-Fi Direct, Dual-Band, Wi-Fi Hotspot Υπέρυθρες: Όχι Bluetooth: Ναι, v4.2 με A2DP, EDR Μνήμη Κάρτα Μνήμης: MicroSD Κατάλογος Ονομάτων: Ναι Λίστες Κλήσεων: Ναι Μνήμη Τηλεφώνου: 32 GB , 4 GB RAM Μπαταρία Χρόνος Αναμονής (Ώρες): Ως 658 (2G) / Ως 708 (3G) Χρόνος Ομιλίας (Λεπτά): 312 (2G) / 288(3G) Τύπος Μπαταρίας: Non-removable Li-Ion 2700 mAh battery Οθόνη Τύπος Οθόνης: IPS LCD capacitive touchscreen, 16M Χρώματα Διάσταση Οθόνης: 1080 x 1920 pixels, 6.0 "
  4. Λοιπόν, τα λέμε. Μετακομίζω στο φορουμ του Sony XA1 Ultra DS. (προτίμησα 6'' αντί για γυαλιά πρσβυωπίας) Μετά από άπειρες απιστευτες φωτογραφίες, βιντεο στα όρια του απιστευτου (αφου ειχα βαλει το apk του V10), ένα bootloop που φτιαχτηκε σε 5 εργασιμες απ την Procordia περυσι, αποφάσισα αλλαγή συσκευής. Σε τρεις μέρες έχει γενεθλια η πρώην συζυγος, και μιας και το τηλ ειναι πενα, ακόμα με τη ζελατινα απ την μαμα στην οθονη και το αυτοκολητο στο (πλαστικο) πισω καπάκι, θα της το πακεταρω για να της το πάω για δωρο! Νομίζω ότι η ένταση που είχα ως κάτοχος ενός LG G4 τους 3 πρώτους μήνες τουλάχιστον ήταν πρωτόγνωρη, και δύσκολα θα ξαναβρεθεί μιας και το ταβάνι μου πλέον στο budget έχει πέσει αρκετά. Αν εξαιρέσουμε το bootloop εμένα το τηλ δεν έκανε άλλο κιχ και ακόμα και η μπαταρία μου κραταει μια μέρα με την χρήση που του κάνω. Καλή συνέχεια. (η ex αποκλείεται να γραψει εδώ, αλλά εάν το διαλυσει, ίσως σας ξαναγράψω για καμια βοήθεια) Godspeed ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 10 λεπτα μετα συνειδητοποιησα ότι δεν υπαρχει ακόμα θέμα για το SONY XPERIA XA1 ULTRA DS.... λολ
  5. Ριξε μια ματια εδω: https://forums.androidcentral.com/lg-g4/538090-g4-knockon-feature-not-working.html https://forum.xda-developers.com/g4/help/lg-g4-double-tap-glance-view-t3392624
  6. Περυσι τετοια εποχή έπαθα bootloop. Εκτοτε το τηλ δουλευει μπομπα. Εχω βαλει και την κάμερα του V10 για περισσοτερα frames στα βίντεο όπου τα χρειάζομαι. Το τηλ το πήρα αποκλειστικά για την κάμερα, οπότε θα περιμένω εντυπώσεις από την κοινότητα.
  7. Δεν ξαναγραφω γιαυτο το θεμα. Μου το ξανακανε χτες... Ας μιλησουμε για κατι αλλο....χαχαχα
  8. Δεν χρειαζεται να πεις κάτι. Για εμένα τουλάχιστον είναι ξεκαθαρα τα πραγματα. Οι μηχανές από καταβολής κόσμου, εχουν τρεις καταστασεις: λειτουργουν, δυσλειτουργουν ή δεν λειτουργουν. Εχω την απαίτηση βεβαια να λειτουργεί, αλλά εχω και στο μυαλό μου οτι ως μηχανή μπορεί να αλλάξει κατάσταση. Όπως μου χαλασε ο διακόπτης των φλας στο αυτοκινητο και πηγε για αλλαγη, έτσι μου έπαθε bootloop και το τηλεφωνο. Και τα δυο με νεο ανταλλακτικό επέστρεψαν στην αρχική κατάσταση λειτουργίας. (Δυστυχώς μόνο το τηλ ήταν σε εγγύηση).
  9. Και εμενα ειχε το θεμα του τερματισμου κλησης και οπως ειχα γραψει παλαιοτερα ειχα παρατηρησει οτι το εκανε οταν ειχα ανοιχτο και το wi-fi. Τελικα μου το ξαναεκανε και με κλειστο το wi-fi και τυχαια αφαιρεσα δυο εφαρμογες που δεν τις χρησιμοποιουσα. Το Instagram και το Instamessage. Εκ τοτε, (πανε περίπου 5 μηνες) δεν μου το εχει ξανακανει. Ψαχνοντας παω κι εγω.
  10. Εκεί είμαι κι εγώ με G4. Ειδική μνεία να γίνει στην κουρμπαριστή πλάτη, που διευκολύνει το κράτημα. Αλλά και σε 6 πήγαινα άνετα. Μεγαλώνουμε και το μέγεθος μετράει.
  11. Εν τω μεταξυ το μεγεθος ενος τηλεφωνου που μπορεί να κρατήσει ο καθένας μας με το ένα χέρι και να το δουλέψει με τον αντίχειρα είναι πεπερασμενο. Σε αντίθεση με τις γνωμες των μελων στα forum που είναι απειρες. Αυτονομία, καμερα, ταχυτητα, και να μη χαλάει. (έβαλα και την κάμερα όχι επειδή ενδιαφερει εμένα αλλά επειδή τα smartphones μας γλυτωσαν από μια δεύτερη συσκευή με τα παρελκόμενα της που θα έπρεπε να κουβαλούσαμε) Τα υπολοιπα είναι θεμα αισθητικής.
  12. Ναι τι γίνεται? Αοριστίες βρήκα σε μια ρηχή έρευνα στο δίκτυο...
  13. Καλησπέρα. Μου το έκανε κι εμένα και πριν και μετά από το bootloop. Νομίζω ότι έχει να κάνει με την χρήση του wifi ταυτόχρονα, ειδικά εάν κατά τη διάρκεια της κλήσης μετακινηθείς και αποσυνδεθείς απ το δίκτυα που ήσουν συνδεδεμένος και αρχίσει να ψάχνει άλλα δίκτυα. Από τότε που το παρατήρησα έκλεισα τελείως το wifi και δεν μου το ξανά έκανε. Δεν το λέω με σιγουριά, απλά είναι κατι που παρατήρησα βάσει της χρήσης.
  14. καλως ηρθες στην ελευθερη αγορα... (καλοπροαιρετα παντα)
×
×
  • Create New...