Jump to content

Panos_Oro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Panos_Oro

  1. Γλίτωσες την ταλαιπωρία και τις βενζίνες του πήγαινε έλα στην info. Για σκέψου να το πήγαινες για επιστροφή και μετά από 10' να σου έλεγαν: "είστε έτοιμος, απλά φόρτιση ήθελε". Πάντως απ'οτι φαίνεται δεν πουλάει το μοντέλο και μένει καιρό στο ράφι γι'αυτό μένει εντελώς από μπαταρία.
  2. Γι'αυτό πάντα παίρνουμε καινούρια συσκευή πρωινές ώρες... Πώς θα περάσει η νύχτα τώρα έτσι???
  3. Σχετικά και τα δύο... Ειδικά η μπαταρία έχει να κάνει ξεκάθαρα με τον τρόπο λειτουργίας της συσκευής. Εγώ π.χ δεν ασχολούμαι με social media ούτε παίζω παιχνίδια. Άρα εξοικονομώ αρκετό ποσοστό μπαταρίας σε σχέση με κάποιον άλλον που είναι όλη την ώρα σε intsta, fb και παίζει αρκετή ώρα κάποιο παιχνίδι. Οι κάμερες και πάλι είναι κάτι το υποκειμενικό. Μπορείς να δεις στο youtube πολλά video που δείχνουν τις ικανότητες των καμερών και μάλιστα σε πολλά από αυτά θα δεις και συγκριτικά με άλλες συσκευές.
  4. Θα σου δώσω ένα δικό μου παράδειγμα. Τέλη του '15 πήρα από Αυστραλία το Note 5 περίπου στα 500Ε. Και είχε 4gb ram, Gorilla glass 4 εμπρός πίσω, nfc, ασύρματη και ταχεία φόρτιση στα 15W, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και όλα αυτά πρίν 5 χρόνια. Στην Ευρώπη δεν εισήχθη ποτέ αλλά και να εισαγόταν πόσο παραπάνω να είχε? 100-200Ε? για 600-700Ε έπαιρνες πραγματικά ότι πιο άρτιο υπήρχε σε συσκευή τότε. Τώρα, ή θα δώσεις χιλιάρικο και παραπάνω για όλα αυτά ή θα συμβιβαστείς με λιγότερα.... Δυστυχώς είναι η τάση της εποχής στην Samsung! Anyway... Καλορίζικο κι όλας το κινητό σου. απροβλημάτιστο να είναι και να το χαρείς!
  5. Σαφώς και καμία συσκευή δεν μπορεί να κάνει αυτά που κάνει ένα Note. Όποιος είχε Note το ξέρει καλά. Αλλά την περικοπή μιας φωτο(που έθεσα σαν παράδειγμα πριν) μπορείς να την κάνεις και με το χέρι. Όταν ανέφερα για κάποια άλλη ανώτερη συσκευή αναφερόμουν κατασκευαστικά και από θέμα λειτουργιών και μόνο... όχι για το S-pen. Και ναι, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο να υπάρχει ποικιλία επιλογών ακόμα και εντός της σειράς Note. Άλλωστε ο λόγος που πιστεύω πως λάνσαρε το lite η Samsung, είναι για τον παραδοσιακό επαγγελματία που θέλει ένα οικονομικό Note με όλα τα features του s-pen(γι΄αυτό και σε ρώτησα εάν τα έχει όλα) ο οποίος έχει μάθει στην επέκταση μνήμης, στο audio jack, στο ραδιόφωνο και δεν τον νοιάζει η χρονολογία ή η αρχιτεκτονική του επεξεργαστή ή το υλικό της κατασκευής. Ο καθημερινός χρήστης που θέλει καμεράρες για τα social media , καλύτερο επεξεργαστή για παιχνίδια, δεν τον ενδιαφέρουν το ραδιόφωνο και η θύρα ακουστικών επειδή έχει μάθει στα ασύρματα και στο online music, και το s-pen δεν του είναι εργαλείο, θα κοιτάξει κάτι άλλο(S10 lite για παράδειγμα). Πάνω κάτω την ίδια άποψη έχουμε, αλλά εμένα προσωπικά η ένστασή μου για την συσκευή έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο στην τιμή.
  6. Καταλαβαίνω όλα αυτά που αναφέρεις, και μέχρι ενός σημείου να καταλάβω τις όποιες υποχωρήσεις... Άλλωστε μια χαρά θα κάνει κάποιος την δουλειά του και ας έχει παλιό επεξεργαστή, ας είναι το πίσω μέρος πλαστικό(άλλωστε όλοι βάζουμε θήκη πλέον), ας μην έχει αδιαβροχοποιηση(δεν χρειάζεται έτσι κι αλλιώς να βουτάμε στο νερό μαζί του), ας μην έχει ασύρματη φόρτιση(τόσα χρόνια όλοι με καλώδιο φορτίζαμε), ας έχει λίγο υποδεέστερη οθόνη σε σχέση με τα μεγάλα του αδέρφια(παρόλα αυτά παραμένει μια ωραία οθόνη), ας μην έχει stereo ήχο και γενικά μπορεί κάποιος να συνυπάρξει με όλες τις ελλείψεις που έχει, οι οποίες στην τελική μπορεί να μην είναι τραγικές αλλά εμένα προσωπικά με κάνει να αναρωτιέμαι για ποιο λόγο να δώσω 500€???(τιμή διαδικτυακού μαγαζιού). Μόνο και μόνο επειδή έχει(ευτυχώς) όλα το features του s-pen? Για εμένα όχι... Δεν αρκεί αυτό για την συγκεκριμένη τιμή. Αν θέλει κάποιος οπωσδήποτε το πενάκι επειδή είναι εργαλείο για εκείνον, ας δώσει 150€ παραπάνω(ξέρω είναι σημαντικό ποσό) και ας πάρει το σαφώς πιο ολοκληρωμένο note 10(το 10+ όντως δεν συγκρίνεται σε τιμή). Αν θέλει απλά να ξέρει οτι έχει πενάκι και να το χρησιμοποιεί για καμιά περικοπή εικόνας, ας κοιτάξει κάποια άλλη, πιο ολοκληρωμένη συσκευή σε αυτό το ποσό. Υ.Γ. Αντικειμενικά ούτε το απλό note 10 αξίζει για 650€, αλλά συγκριτικά με το lite είναι πιο ολοκληρωμένη πρόταση.
  7. Πάντως απ'όσα reviews είδα, οι βραδινές λήψεις δεν είναι καλές. Και αν συνυπολογίσουμε την έλλειψη αδιαβροχοποίησης, την έλλειψη ασύρματης φόρτισης, τον παλιό επεξεργαστή, την επιλογή υλικών(το πλαστικό πίσω μέρος δηλαδή) και γενικά όλα όσα δίνει(αλλά κυρίως αυτά που ΔΕΝ δίνει) θεωρώ την τιμή του υψηλή. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το s-pen έχει τις ίδιες λειτουργίες με τα μεγάλα του αδέρφια? Δηλαδή μετατρέπει το χειρόγραφο κείμενο σε ψηφιακό κλπ?
  8. Έχω μία μικρή μονάδα αλευρόμυλου οπότε γράφω παραγγελίες, κρατάω καρτέλες πελατών με πληρωμές, υπόλοιπα λογαριασμών κλπ. Θα μπορούσα να έχω ατζέντα αλλά το s-pen μου έχει λύσει τα χέρια! Γι' αυτό και μοναδικό μου μέλημα είναι να λειτουργεί απροβλημάτιστα(όπως το τωρινό μου Note 5 που λειτουργεί ακόμα και σήμερα υποδειγματικά).
  9. Καλημέρα στην παρέα! Βρίσκω σε αρκετά ελκυστική τιμή πλέον(με αποφορολόγηση) και το απλό αλλά και το plus. Θα ήθελα να μου πείτε εάν αξίζουν τα 12gb ram(έναντι των 8gb) και η μεγαλύτερη οθόνη σε σχέση με το μεγάλο μέγεθος του plus. Φοβάμαι μήπως είναι υπερβολικά μεγάλο γι'αυτά τα παραπάνω που προσφέρει. Για να σας βοηθήσω να σας πω πως λειτουργώ αρκετά το s-pen λόγω επαγγέλματος και κάνω τα πάντα μέσω του τηλεφώνου και στον ελεύθερο χρόνο Netflix, YouTube και σερφάρισμα. Δεν ασχολούμαι με social media ούτε με βαριά παιχνίδια(στην χάση και στην φέξη εάν κατεβάσω κανα παιχνίδι που πάντα θα βαρεθώ και θα παρατήσω). Από εφαρμογές σε λογικά πλαίσια. Την απάντηση την δίνω σχεδόν μόνος μου στον εαυτό μου πως τα 8gb του μικρού είναι υπέρ αρκετά, αλλά τα κινητά τα κρατάω για χρόνια(Ακόμα έχω το Note 5) και σκέφτομαι μήπως τα 12 αντέξουν τις μελλοντικές αναβαθμίσεις και εφαρμογές. Μπαταρία δεν με πολυαπασχολει μιας και πάντα βρίσκομαι κοντά σε κάποια πρίζα να το βάλω έστω για λίγο να φορτίσει.
  10. The Angel. Ταινία κατασκοπίας, βασισμένη σε αληθινή ιστορία. Βρισκόμαστε στην δεκαετία του '70 και στην αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε Ισραήλ και Αίγυπτο. Ωραία ταινία με ωραίες ερμηνείες.
  11. Για πιστολίδι και ξύλο καλή ήταν. Κατά τα άλλα τίποτα το ιδιαίτερο όντως. Η τύπισσα με το καρέ(Γκολσιφτέ Φαραχανί) είχε παίξει στην πλεκτάνη με τον Ντι Κάπριο.
  12. Εμένα το N5 έχει να λάβει ενημέρωση από το '18. Προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου όμως. Ότι έκανε το '15 που το πήρα, συνεχίζει να το κάνει και μετά από 5 χρόνια. Τα χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες των συσκευών δεν αλλάζουν. Δέχομαι το γεγονός να μην μπορεί να διαχειριστεί(ενδεχομένως) κάποιες νέες εφαρμογές και προγράμματα λόγω παλαιότητας, αλλά δεν δέχομαι να επηρεάζονται οι λειτουργίες από "τυχαία" προβλήματα μέσω των updates. Προτιμώ να μην λάβω ποτέ και τίποτα και να έχω απροβλημάτιστη την χρήση της συσκευής παρά να παίρνω κάθε λίγους μήνες ενημερώσεις αλλά ξαφνικά να πίνει την μπαταρία νερό ή να έχει προβλήματα συνδεσιμότητας, προβλήματα με την οθόνη κλπ.
  13. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις απαντήσεις σας! Για N9 κοιτούσα αλλά διάβασα τόσο σε διεθνή forum αλλά τόσο και εδώ(στο νημα για τα N9) για αρκετά προβλήματα που δημιουργήθηκαν μετά από κάποια updates του Μαρτίου, οπότε είπα να μην το ρισκάρω. Γενικά παρατηρώ ότι σε αρκετά μοντέλα αρκετών εταιριών δημιουργούνται "τυχαία" αρκετά προβλήματα μέσω των αναβαθμίσεων. Οπότε το σκεπτικό μου είναι(ενδεχομένως λανθασμένα) "όσο πιο παλιό, τόσο πιο καλό". Το Ν5 που το πήρα σχεδόν από τότε που βγήκε, την μόνη ενημέρωση που έλαβε ήταν τα nougat και όμως συνεχίζει να δουλεύει απροβλημάτιστα. Γι'αυτό στρέφομαι προς το N8(σκεπτόμενος πως ίσως είναι απαλλαγμένο από τα "τυχαία" προβλήματα λειτουργίας) μιας και όπως ανέφερα και στο αρχικό μήνυμά μου, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η όσο το δυνατόν απροβλημάτιστη λειτουργία.
  14. Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Εγώ θα την έχω ως κύρια συσκευή με αποτέλεσμα να κάνω τα πάντα μέσω αυτής(είτε επαγγελματικά είτε να περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου). Ως εκ τούτου δεν προσανατολίζομαι σε μεταχειρισμένο, (Εσύ έπεσες σε απίστευτη ευκαιρία μιας και οι τιμές των μεταχειρισμένων παίζουν γύρω στα 250-300€). Καινούριο το βρίσκω στα 400€ με αποφορολόγηση. Αν υπάρχει κανένα ακόμα μέλος να μου πει και αυτός την γνώμη του για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη(στο θέμα καθημερινής χρήσης) θα με βοηθούσε πολύ.
  15. Καλημέρα στην παρέα. Κάτοχος note 5 ήρθε ο καιρός να αλλάξω συσκευή μόνο και μόνο επειδή μετά από 5 χρόνια δείχνει πλέον κάποια σημάδια κόπωσης. Κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει πλέον η αγορά του του note 8(μιας και ναι μεν έχει πέσει η τιμή του αυτο το διάστημα , αλλά για τα χρόνια του παραμένει κάπως τσιμπημένη). Θέλω να παραμείνω στην οικογένεια των note μιας και το πενάκι το χρησιμοποιώ αρκετά. Αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι αν πρόκειται ακόμα για μία αξιόπιστη συσκευή και ΚΥΡΙΩΣ αν έχει πληγεί και αυτή από δυσλειτουργίες μέσω των αναβαθμίσεων που διαβάζω κατά καιρούς για αρκετά κινητά. Το note 9 για παράδειγμα το απέρριψα μιας και διάβασα για αρκετά προβλήματα(και εδώ στο forum) λόγω αναβαθμίσεων. Δεν με ενδιαφέρει να έχω την πιο σύγχρονη ή την πιο top συσκευή. Με ενδιαφέρει να κάνω την δουλειά μου ανενόχλητος. Όπως ακριβώς κάνω και με το note 5 μιας και δεν μου έκανε ποτέ την παραμικρή δυσλειτουργία.
  16. Δέχομαι οτι ενδεχομένως η σκέψη μου είναι υπερβολική ή ακραία, αλλά ποτέ μου δεν πίστευα για παράδειγμα οτι θα σκαλώνουμε όταν χρειαστεί να κάνουμε έναν πολλαπλασιασμό με χαρτί και μολύβι. Την προπαίδεια την έχουμε στο μυαλό μας, αλλά η εκτεταμένη χρήση της αριθμομηχανης μας έκανε να επαναπαυτουμε και όταν χρειαστεί να το κάνουμε "χειροκίνητα" τρώμε ένα ψιλασκάλωμα. Σαφώς και ωχαερφισμος είναι Ό,ΤΙ χειρότερο και δεν αναφέρομαι σε αυτόν, αλλά η σκέψη μου έγκειται στο γεγονός οτι η ευκολία και η αυτοματοποίηση μάς αδρανεί. Δεν λέω ότι θα ξεχάσουμε να οδηγούμε, αλλά ενδεχομένως χάσουμε την αντίληψη, την εμπειρία και την ικανότητα να "διαβάζουμε" την ροή του δρόμου και της κυκλοφορίας.
  17. Σαφώς και δεν φταίει η τεχνολογία αυτή καθεαυτή. Αλλά η επανάπαυση που προκαλεί... και η σκέψη μου είναι μήπως τελικά κάνει ηλίθιους και τις μελλοντικές γενιές οδηγών?
  18. Και ήμουν όλο χαρά για να το πάρω μιας και βρίσκω την έκδοση 8/512 στα 505€ με αποφορολόγηση, αλλά με αυτά που διαβάζω ομολογώ πως διστάζω αρκετά. Πάντως αυτό που παρατηρώ είναι πως οι αναβαθμίσεις καιρό με τον καιρό μόνο προβλήματα δημιουργούν. Είμαι κάτοχος του note 5 το οποίο έχει ξεμείνει στο Android 7 και τελικά μόνο καλό ήταν μιας και στα 5 περιπου χρόνια χρήσης δεν είχα το παραμικρό θέμα. Sorry για το κάπως off topic σχόλιό μου.
  19. Αυτές τις μέρες λόγω ελεύθερου απογευματινού χρόνου είπα να θυμηθώ λίγο γκανγκστερικές ταινίες και το απόλαυσα δεόντως. Ο Ιρλανδός Good Fellas Donnie Brasco Ο Σημαδεμένος Την απόλυτη τριλογία μάλλον θα την δω σερί αύριο. Ωραίες, χορταστικές ταινίες.
  20. Κάθομαι και παρατηρώ την εξέλιξη της άνεσης και της πολυτέλειας που παρέχουν πλέον τα αυτοκίνητα, ακόμα και τα low budget πόλης. Ωραίες οι multi-media οθόνες(είτε στην κεντρική κονσόλα, είτε πλέον και στον πίνακα οργάνων). Ωραία τα αναρίθμητα συστήματα ενεργητικής/παθητικής ασφάλειας. Ωραίο το αυτόματο παρκάρισμα. Ωραίο το αυτόματο φρενάρισμα. Ωραία η προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας. Ωραίο το night view. Ωραία, ωραία, ωραία.....ολα αυτά!!!! Αλλά τελικά ποιος οδηγεί???? Εμείς ή εκείνα? Και δεν αναφέρομαι στην έλλειψη του pure driving pleasure που λόγω όλων αυτών των συστημάτων αποστειρώνουν τον οδηγό. Αναφέρομαι στο φαινόμενο της επαναπαυσης του οδηγού. Πόσους και πόσους παρατηρούμε καθημερινά στις κεντρικούς λεωφόρους των πόλεων να αλλάζουν πορεία και λωρίδα χωρίς καν να το καταλάβουν επειδή χαζεύουν στο κινητό? Ποσα φρεναρίσματα ακούμε στα φανάρια επειδή είδε τελευταία στιγμή τον μπροστινό του να έχει σταματήσει στο φανάρι ενώ εκείνος χάζευε στον καθρέφτη ή στα παιδιά στο πίσω κάθισμα? Αλλά πλεον τι πειράζει???? Αφού έχω προειδοποίηση αλλαγής πορείας και με ενα μπιπ(ή δόνηση στο τιμόνι) θα με ειδοποιήσει. Έχω αυτόματο φρενάρισμα και θα σταματήσει μόνο του στο φανάρι ενώ εγώ κοιτάζομαι στον καθρέφτη να δω αν είμαι ωραίος για να εντυπωσίασω ακόμα περισσότερο την νέα που έφεραν στην δουλειά. Και τι θα γίνει όταν κάποια στιγμή από αστοχία υλικού ή κακής επαφής ή bug ή lag ή ή ή.... το αυτοκίνητο δεν αναλάβει από μόνο του? Δεν θέλω να φανώ ούτε κυνδινολόγος, ούτε άνθρωπος των σπηλαίων που απαρνείται την τεχνολογία. Αλλά ο ανταγωνισμός των αυτοκινητοβιομηχανιών και η προσπάθειά τους να μας εντυπωσιάσουν με όλα αυτά τα καλούδια δεν μου γεμίζει το μάτι.
  21. Παγωμένη να'ναι και ό,τι να'ναι!!!! Πέρα από την πλάκα πάντως αναλόγως την περίσταση. Άλλη θα πιω όταν βγω χαλαρά για μια μπυρίτσα(που τελικά ποτέ δεν ηταν και δεν θα είναι μόνο μία), άλλη όταν θα φάω μία καλοψημενη και ζουμερή σπαλομπριζόλα!
  22. Η νέα εποχή της Volvo σχεδιαστικά βγάζει πολύ εντυπωσιακά μοντέλα(εσωτερικά και εξωτερικά). Ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στο φουτουριστικό αλλά και "σοβαρό" σχέδιο. Ή audi από την άλλη στα suv της μέχρι πρότινος ήταν πολύ συντηρητική στο σχέδιο, στα όρια του αδιάφορου θα έλεγα(και το λέω εγώ που είμαι λάτρης της εταιρίας). Η νέες γενιές όμως είναι αρκετά ενδιαφέρουσες σχεδιαστικά. Εκπέμπουν ιδανικά έναν δυναμικό και πολυτελή χαρακτήρα. Από θέμα αξιοπιστίας οι Γερμανοί έχουν διορθώσει αρκετά τα κακώς κείμενα της αξιοπιστίας των κινητήρων της κατά το πρόσφατο παρελθόν. Από εκεί και πέρα γενικά όταν τα ηλεκτρονικά και οι αισθητήρες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο αμάξι, δεν μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε καμία εταιρία!
  23. Έχουν βγει αναρίθμητα μοντέλα ορόσημα στην ιστορία της αυτοκίνησης. Είναι δύσκολο να επιλέξεις μόνο ένα γιατί πολύ απλά υπάρχουν πολλά είδη και πολλές κουλτούρες. Ποιός δεν θα ήθελε μία db6 ή μία e type και απλά να κάθετε και να τις χαζεύει πίνοντας τον καφέ του? Ή μία testarossa, μία 550 Maranello, μία 993 turbo S(η τελευταία γενιά της 911 με αερόψυκτο κινητήρα) που ο ήχος τους ήταν σκέτη μελωδία? Ή ένα American muscle να βρυχάται? Ή ένα defender που να μην σταματάει πουθενά? Ή ένα Quattro sport ή μία integrale(στην homologation έκδοση) που άφησαν εποχή στα ράλλυ? Ή μία bmw 2002 turbo?(το πρώτο μοντέλο παραγωγής που έκανε χρήση υπερτροφοδότησης) Ή ένα audi rs6 φορτωμένο με γυναίκα, παιδιά, σκυλιά και μπαγκάζια και να πάει "αεροπορία" με απόλυτη ασφάλεια και ξεκούραστα? Είναι τόσα πολλά τα dream cars(ανεξαρτήτως κυβικών, χρονολογίας και επιδόσεων) που δεν μπορείς να επιλέξεις ένα τελικά.
  24. Λάτρης τόσο των 2 όσο και των 4 τροχών εχω τα ακόλουθα στο γκαράζ μου. Audi a3 1.8tfsi(το οποίο αντικαταστάθηκε πριν λίγο καιρό με νέο επαγγελματικό για την δουλειά... Ένα Nissan NV200 1.5 diesel) Peugeot 307 1.4 της γυναίκας(το οποίο πρέπει να φάει κατεπειγόντως σουτάρισμα) BMW 1602 '72 το οποίο βρίσκεται σε στάδιο ανακατασκευής. Και από 2 τροχούς. Το πρώτο μου μηχανάκι, ένα σκουτεράκι aprilia sr 50 replica(το οποίο δεν θα πωληθεί ποτέ) και ενα Honda Varadero mk1.
  25. Είχα διακόψει το κάπνισμα πριν μερικά χρόνια για λίγο λιγότερο από χρόνο. Το είχα κόψει μαχαίρι αλλά δεν είχε περάσει ούτε μία μέρα που να μην το πεθύμησα, όμως κρατούσα σθεναρά αντίσταση. Μόνο τρία τσιγάρα είχα κάνει περιστασιακά μέσα σε αυτό το διάστημα αλλά κανένα από τα τρία δεν με έκανε να το ξαναρχίσω. Μέχρι πού ένα πολύ σοβαρό περιστατικό με έκανε να πιάσω το πακέτο και να το ξαναρχίσω κανονικά. Και οχι μόνο το ξαναρχισα αλλά το εξέλιξα κιόλας. Εκτός από τσιγάρο καπνίζω και καπνοσυριγγα...το γνωστό σε όλους μας πίπα. Πάντως αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως καπνίζοντας πίπα εχω για πολλή περισσότερη ώρα την ικανοποίηση της νικοτίνης στον οργανισμό μου. Για παράδειγμα... Ένα μπωλ(ο χώρος που μπαίνει ο καπνός) θα το καπνίσω σταδιακά σε διάστημα μίας ώρας(άναψε-σβήσε) και η ανάγκη μου να ξανακαπνισω θα διαρκέσει για πολύ περισσότερο από μία ακόμα ώρα. Και να αναφέρω πως ένα μπωλ ισοδυναμεί χονδρικά με τρία τσιγάρα(αναλόγως πάντα). Άρα σε αντιστοιχία καπνίζω περίπου τρία τσιγάρα σε διάστημα μεγαλύτερη των δύο ωρών. Δεν σημαίνει όμως οτι το κάπνισμα πίπας είναι αθώο. Κανονικός καπνός είναι και αυτός αλλά... 1ον. Δεν υπάρχει καύση χαρτιού όπως στο τσιγάρο 2ον. Επειδή ο καπνός είναι αρκετά πιο βαρύς και θερμός δεν τον κατεβάζεις κάτω. Απλά τον κυκλοφορείς μέσα στο στομα(Όπως το πούρο). Όπως και να έχει όμως το ρημάδι το κάπνισμα δεν κόβεται....!!!!
×
×
  • Create New...