Jump to content

thodragon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    364
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thodragon

  • Ημ. Γέννησης 27/10/1981

thodragon's Achievements

  1. Εγώ το έχω σαν βασικό κινητό, ακόμα. Και πάει σφαίρα, δεν έχω κανένα λόγο να το αλλάξω. Μόνο η μπαταρία έχει πέσει καπως, αλλά κ πάλι είμαι ευχαριστημένος.
  2. Είμαι κ εγώ. Συνεχίζω ακόμα για όσο πάει.
  3. Έχω το ίδιο πρόβλημα εδώ και κάνα μήνα, μετά από update. Θεωρώ σίγουρο ότι είναι θέμα software. Μου το κάνει κ με data, δείχνει ότι έχει ίντερνετ αλλά δε φορτώνει τίποτα. Οπότε, πιθανότατα περιμένουμε κάποιο fix, στο σέρβις δε θα κάνουν κάτι
  4. Νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει κ με τον google λογαριασμό σου, μήπως έχεις δηλώσει άλλη χώρα;
  5. Μια από τα ίδια. Δεν έχω καταλάβει τι φταίει
  6. Ρε παιδιά, μη γράφετε ότι να'ναι κ δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις. Οι καινούριες πλακετες είναι κενές κ γράφονται τα ΙΜΕΙ και σειριακά της παλιάς και η παλιά καταστρέφεται. Δε θα δείτε πότε διαφορετικά στοιχεία. Αυτά τα στοιχεία ακολουθούν τη συσκευή, ότι ανταλλακτικο κ να αλλαχθεί.
  7. Καλορίζικο, λοιπόν, το νέο site/forum και καλή επιτυχία σε όλους.
  8. Ποιο router πήρες φίλε μου;
  9. Πλέον, τα 2 χρόνια εγγύησης αρχίζουν από την πρώτη ενεργοποίηση της συσκευής κ αυτό φαίνεται από το sn της.
  10. Στις ρυθμίσεις συνδέσεων - περισσότερες ρυθμίσεις - προσωπικοί dns και βάζεις τον dns.adguard.com Κόβει πολύ πράγμα
  11. Κ σε μένα το ίδιο κάνει. Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες μέρες έχει αυξηθεί πολύ η κατανάλωση, από εκεί που μου έβγαζε άνετα μια μέρα και κάτι ακόμα, τώρα με το ζόρι μια μέρα. Συνέπεσε χοντρικά με το uodate πριν λίγες μέρες, αλλά δεν είναι σίγουρος ότι φταίει αυτό.
  12. Για αυτό στο έκανε. Μπορεί να είχες αλλάξει εσύ το buyer (προφανώς το csc με Odin) αλλά στην ουσία αυτό απλά ξεγελάει το τηλέφωνο χωρίς να το κάνει στην πραγματικότητα EUR. Υπήρχε δηλαδή μεγάλη πιθανότητα να μην έπαιρνες καν το OTA που πήρες ή μελλοντικά OTA. Η σωστή διαδικασία γίνεται μέσω ρυθμίσεων παρόχου, όπως κ σου έγινε τελικά. * Να αναφέρω απλά για όσους τύχει να έχουν κινητό EUX, το σωστό είναι να μην κάνετε εσείς την διόρθωση με odin, αλλά να απευθυνθείτε σε ένα επίσημο σέρβις (πχ smartec) ώστε να σας το διορθώσουν εκείνοι, απλά κρατώντας τα στοιχεία της συσκευής (και όχι την ίδια τη συσκευή).
  13. Πληροφορίες για το τηλέφωνο -> πληροφορίες για το λογισμικό -> έκδοση λογισμικού παροχής υπηρεσιών. Αν κ πλέον δε θα έχει νόημα, θα είναι ήδη αλλαγμένο. Εμένα πχ δείχνει EUR/EUR, EUR/EUX/EUR
  14. Πιθανότατα το κινητό σου ήταν EUX και για κάποιο λόγο κατέβασε τις ρυθμίσεις του παρόχου σου κ λογικά τώρα έγινε EUR ή EUE.
  15. Το nearby sharing ούτε εγώ το βρίσκω. Και τα εικονίδια για τα HZ της οθόνης δε βρίσκω, αλλά νομίζω ότι αυτά είναι κάποιας 3rd party εφαρμογής έτσι κι αλλιώς.
×
×
  • Create New...