Fulgore1 Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 (edited) Ισχύει ότι έχει από τις καλύτερες LCD οθόνες. Το οποιο δεν λεει απο μονο του πολλα δεδομενου οτι πλεον οι περισσοτεροι εχουν παει στις oled οθονες. Μεχρι και η ιδια η LG στην ακριβοτερη V σειρα ολως μα ολως τυχαιως βαζει Oled οθονες. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε μου εδώ δεν ξέρεις τι πάει να πει κατηγορία κινητού τι να συζητάμε ! Έχουν ίδια αρχική τιμή αγοράς το V30 με το G7? Η σειρά V θεωρείται η premium σειρά της LG (φέτος το V40) κατάλαβες την διαφορά? Η μέτρια Poled οθόνη είναι πολύ καλύτερη από μια τοπ LCD. Βαλτες δίπλα και μετά έλα να μου πεις ! Άσε που έχει καλύτερη αναλογία και χωρίς notch . Προσωπικά έχω αναφέρει διεξοδικά τα θετικά και τα αρνητικά και των δύο . Θεωρώ περισσότερο αστείο να χαρακτηρίζεις μερίδα αγοραστών που πήραν το περσινό V30. Συμφωνώ με την έλλειψη notification led , τα 5mpixel σελφι και το ηχείο . Εσύ τι έχεις να πεις για την μπαταριαρα του V30 , την Aod που λόγω poled δεν τρώει πολύ μπαταρία , τα πολύ καλύτερα ακουστικά B&O. Κι αν θες να μιλήσουμε για stock κάμερες η λεπτομέρεια στο V30 είναι καλύτερη δες το σε όποιο συγκριτικό θες . Καλά για την Gcam που μπορείς να του βάλεις δεν το συζητώ. Εν πάση περιπτώσει εγώ λέω ότι κάποιος βάζει κάτω τις προτεραιότητες του και επιλέγει, αλλά το να λες ότι είναι αστειο να πάρει κάποιος το V30 σε σχέση με το G7 είναι άτοπο και σε αυτό αντέδρασα Εγω παντως που ειχα βαλει διπλα διπλα την οθονη του G6 με του mate10pro(που επισης δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο σαν amoled),την βρηκα αξιοπρεπεστατη του G6. Κυριως στα μαυρα ειναι που ηταν η Amoled λιγο καλυτερη κλασσικα αλλα μεχρι εκει. Περαν τουτου το G7 ειναι καλυτερο του V30 και στην καμερα(μπροστα/πισω)και στο notification led,και στην νεωτερη εκδοση Android out of the box και υποστηριξη και στο ηχειο και στο video.Μεχρι και φθηνοτερο ειναι εκτος των αλλων. Και για το notch ευτυχως υπαρχει επιλογη να το κρυψει καποιος.Και για την μπαταρια του V30 αντε να το δεχτω οτι ειναι λιγο καλυτερη απο του G7 αλλα και παλι δεν ειναι τιποτα το απιστευτο σε σχεση με τον υπολοιπο ανταγωνισμο. Οπως ειπε και ο φιλος παραπανω,ακουγεται καπως να προτεινει καποιος συσκευη κοντα 400ευρω(V30)οτι αξιζει που με το καλημερα ειναι πεθαμενη απο πλευρας υποστηριξης/updates.Ποσο μαλλον για τις υπολοιπες επιλογες που υπαρχουν πλεον στα χρηματα αυτα. Παντως ολα τα κινητα της LG,ακομα και το πιο προσφατο V40 εχουν μεινει παρα πολυ πισω απο τον ανταγωνισμο σε ολους τους τομεις περαν του dac των ακουστικων. Δηλαδη καθεστε και διαφωνειτε για κινητα τα οποια πλεον σε σχεση με τον ανταγωνισμο θεωρουνται μετρια. Διολου τυχαιο γιατι ο κοσμος στα χρηματα αυτα προτιμαει pocophone και mi8 . ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κουσουρια έχει το κινητό ? Εννοώ προβλήματα με hardware και bootloop ? Ναι ειχαν αναφερθει πιο πισω θεματα με bootloop μαλλον σε κατοχους Cosmote(οτι ισως να φταιει ο παροχος δηλαδη). Το ιδιο θα διαβασεις και σε ορισμενα σχολια στο skroutz. Edited February 1, 2019 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Ναι ειχαν αναφερθει πιο πισω θεματα με bootloop μαλλον σε κατοχους Cosmote(οτι ισως να φταιει ο παροχος δηλαδη). Το ιδιο θα διαβασεις και σε ορισμενα σχολια στο skroutz. Συγγνώμη αλλά εδώ παραπληροφορείς! Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα bootloop με την γνωστή έννοια της λέξης. Υπήρξε μόνο ένα πρόβλημα software bootloop σε συνδυασμό με κάρτες sim cosmote που λύθηκε με αναβάθμιση λογισμικού μετά από 2-3 μέρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Καλημέρα σε όλους. Σκέφτομαι να πάρω το G7 (εταιρικό χωρίς ΦΠΑ) και να αφήσω το GALAXY NOTE 4 να αναπαυθεί ☺️ Βλέπω κυκλοφορούν πολλά ΤΙΜ μοντέλα. Τι παίζει με αυτά; Μπορούν να γίνουν unlocked unbranded αν φλασαριστεί άλλο λειτουργικό; Να κυνηγήσω το unbranded που είναι 25 ευρώ πιο ακριβό; Γενικά αξίζει ακόμα η αγορά του, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι χωρίς ΦΠΑ η τιμή του πέφτει στα 300 ευρώ; Θα το μετανιώσω που αφήνω το 4 ετιας Note 4 με τη super amoled? Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasQuattro Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Τι διαφορά θα έχει ένα κινητό που είναι από TIM και ένα όχι όπως λέτε παραπάνω? Τι χάνει δλδ το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 mi8 και να σταματησουν οι κοκορομαχιες! χαχαχα το λεει κατοχος lg g4 g5 g6...... Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 παιδια καλησπέρα...από καμερα το g7 ?? δε διαβασα δυστηχως καποιο review....αν και λετε πως οι τιμες είναι στο θεο :( Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 20190122_172432_HDR-01 by panos f, on Flickr 20190122_172445_HDR-02 by panos f, on Flickr 20190122_170300_HDR by panos f, on Flickr 20190120_130839_HDR-01 by panos f, on Flickr 20190120_132405_HDR-02 by panos f, on Flickr 20190120_130836_HDR-01 by panos f, on Flickr 20190120_133915_HDR-01 by panos f, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Το πήρα και εγω το εργαλείο,πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές,βάζω και δυο φωτογραφίες πως δουλεύει το night sight σε σχέση με το pixel 2xl που είχα πριν λίγο καιρό. Lg g7 Pixel 2xl Στάλθηκε από το LM-G710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Καλησπερα Γιωργο καλοδουλευτο :) Εχοντας κανει ενα σημαντικο κυκλο με πρωτοκλασατες συσκευες που δεσποζουν στα νηματα του φορουμ μου ελειπε παντα αυτο κατι παραπανω που εδινε η lg με το τσιπακι του ηχου κυριως στην σειρα v και τωρα στο g7. Μπαταρια και αναβαθμισεις διαβαζω τα μεγαλα αγκαθια της συσκευης. Οι player που χρησιμοποιω ειναι αρκετα ενεργοβοροι και θα ηθελα εαν γνωριζει καποιος με την λειτουργια του dac στο lg την χρηση της μπαταριας. Για χρωμα θεωρω το μπλε ιδιαιτερα ομορφο. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Καλησπερα Γιωργο καλοδουλευτο :) Εχοντας κανει ενα σημαντικο κυκλο με πρωτοκλασατες συσκευες που δεσποζουν στα νηματα του φορουμ μου ελειπε παντα αυτο κατι παραπανω που εδινε η lg με το τσιπακι του ηχου κυριως στην σειρα v και τωρα στο g7. Μπαταρια και αναβαθμισεις διαβαζω τα μεγαλα αγκαθια της συσκευης. Οι player που χρησιμοποιω ειναι αρκετα ενεργοβοροι και θα ηθελα εαν γνωριζει καποιος με την λειτουργια του dac στο lg την χρηση της μπαταριας. Για χρωμα θεωρω το μπλε ιδιαιτερα ομορφο. Εγω θα προσθετα στα "αγκαθια" της συσκευης και την καμερα...Τιποτα ιδιαιτερο,την περιμενα αρκετα καλυτερη,ειδικα στις νυχτερινες.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Εγω θα προσθετα στα "αγκαθια" της συσκευης και την καμερα...Τιποτα ιδιαιτερο,την περιμενα αρκετα καλυτερη,ειδικα στις νυχτερινες.... Ναι ειναι κατι που δεν ανεφερα ισως γιατι ακομα και σε αξιολογα κινητα με κορυφαιες καμερες δεν ασχοληθηκα πολυ. Πολυ ομορφα τα δειγματα που ανεβηκαν στα παραπανω ποστ αλλα δεν εχω ειδικες γνωσεις για να συγκρινω. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 (edited) Καλησπερα Γιωργο καλοδουλευτο :) Εχοντας κανει ενα σημαντικο κυκλο με πρωτοκλασατες συσκευες που δεσποζουν στα νηματα του φορουμ μου ελειπε παντα αυτο κατι παραπανω που εδινε η lg με το τσιπακι του ηχου κυριως στην σειρα v και τωρα στο g7. Μπαταρια και αναβαθμισεις διαβαζω τα μεγαλα αγκαθια της συσκευης. Οι player που χρησιμοποιω ειναι αρκετα ενεργοβοροι και θα ηθελα εαν γνωριζει καποιος με την λειτουργια του dac στο lg την χρηση της μπαταριας. Για χρωμα θεωρω το μπλε ιδιαιτερα ομορφο.Καλησπέρα φίλε μου,ποια συσκευή έχεις τώρα;Στο θέμα του ήχου δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο ειδικά με καλά ακουστικά νομίζω είναι οτι καλύτερο.Αν μπορείς να συμβιβαστεις με την μέτρια μπαταρία προχωρα το,αν όχι καλύτερα να κοιτάξεις κάτι άλλο.Προσωπικά αυτό που πιάνω στα χέρια μου είναι μια πολύ ποιοτική συσκευή με τα καλά και τα κακά της,σε αυτή την τιμή που κυκλοφορεί είναι καλή επιλογή,σκέψου ότι μπορείς να το βρεις μεταχειρισμένο και κάτω απο 300€ πλέον. Υπάρχουν και αλλες επιλογές και με πιο λίγα λεφτά οπως το pocophone ίδιο soc,αλλά στο κομμάτι του ήχου δεν λέει πολλά όπως και η οθόνη του είναι ψιλοτραγικη ειδικά αν έχεις συνηθίσει οθόνες ναυαρχιδων,αλλά κερδίζεις πολύ σε μπαταρια. Στάλθηκε από το LM-G710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 3, 2019 by Giwrgos_Gk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Καλησπέρα φίλε μου,ποια συσκευή έχεις τώρα;Στο θέμα του ήχου δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο ειδικά με καλά ακουστικά νομίζω είναι οτι καλύτερο.Αν μπορείς να συμβιβαστεις με την μέτρια μπαταρία προχωρα το,αν όχι καλύτερα να κοιτάξεις κάτι άλλο.Προσωπικά αυτό που πιάνω στα χέρια μου είναι μια πολύ ποιοτική συσκευή με τα καλά και τα κακά της,σε αυτή την τιμή που κυκλοφορεί είναι καλή επιλογή,σκέψου ότι μπορείς να το βρεις μεταχειρισμένο και κάτω απο 300€ πλέον. Υπάρχουν και αλλες επιλογές και με πιο λίγα λεφτά οπως το pocophone ίδιο soc,αλλά στο κομμάτι του ήχου δεν λέει πολλά όπως και η οθόνη του είναι ψιλοτραγικη ειδικά αν έχεις συνηθίσει οθόνες ναυαρχιδων,αλλά κερδίζεις πολύ σε μπαταρια. Στάλθηκε από το LM-G710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπερα Γιωργο, εδωσα το Ματε 20pro και εχω σαν λυση αναγκης ενα Ρ9 και ενα 950xl........ Εμπειρια με lg ειχα με G flex, g5, V10, V20, και εκεινα επισης με τα συν και πλην τους οπως ολες οι συσκευες. Με ενδιαφερει ιδιαιτερα ο ηχος και με τα καταλληλα ακουστικα το αποτελεσμα θα ειναι εξαιρετικο. Διαβασα οτι το ιδιο τσιπ ηχου εχει και το V40. Νομιζω οτι το G7 ειναι μονοδρομος. :happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Καλησπερα Γιωργο, εδωσα το Ματε 20pro και εχω σαν λυση αναγκης ενα Ρ9 και ενα 950xl........ Εμπειρια με lg ειχα με G flex, g5, V10, V20, και εκεινα επισης με τα συν και πλην τους οπως ολες οι συσκευες. Με ενδιαφερει ιδιαιτερα ο ηχος και με τα καταλληλα ακουστικα το αποτελεσμα θα ειναι εξαιρετικο. Διαβασα οτι το ιδιο τσιπ ηχου εχει και το V40. Νομιζω οτι το G7 ειναι μονοδρομος. :happy:Αφού μετράει για σένα τόσο ο ήχος νομίζω πως ναι είναι μονόδρομος,καλορίζικο :) Στάλθηκε από το LM-G710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 καλησπέρα παιδια….ισχυει ότι σε καμερα και μπαταρια θελει να κανουμε συμβιβασμο ?? αν και πιο πανω τα δειγματα ηταν απίστευτα..... Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Αφού μετράει για σένα τόσο ο ήχος νομίζω πως ναι είναι μονόδρομος,καλορίζικο :) Στάλθηκε από το LM-G710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω πολυ :) για χρωμα εγραψα οτι το μπλε ειναι ιδιαιτερο, τουλαχιστον απο τα βιντεο που εχω δει. Επισης δεν χρησιμοποιω θηκη ποτε, χαιρομαι την συσκευη οπως ειναι, κρινω ομως απαραιτητο ενα ποιοτικο τζαμακι. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 καλησπέρα παιδια….ισχυει ότι σε καμερα και μπαταρια θελει να κανουμε συμβιβασμο ?? αν και πιο πανω τα δειγματα ηταν απίστευτα..... Η κάμερα στην πράξη ζορίζεται αρκετά στο λίγο φως. Οταν υπάρχει φως δύσκολα θα βρείς πλέον κινητό που να βγάζει "κακές" φωτογραφίες, αλλα το G7 βγάζει πολύ καλές. Δεν ειναι Mid Range κάμερα, δεν ειναι και ναυαρχίδα βέβαια. Μεγάλο συν για μένα τα Manual Controls στο Video που εκτός απο εδώ έχω βρεί μονο σε Samsung και Huawei. Η μπαταρία είναι μέτρια στην καλύτερη, με ορισμένες στιγμές να αγγίζει το κακή, σίγουρα όμως είναι πολύ καλύτερα απο οτι φαίνεται με μια πρώτη ματιά στα mAh της μπαταρίας. Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 στο λογισμικο της καμερας , ενω εχουν κανει πολυ καλη δουλεια με τις χειροκινητες ρυθμισεις , εχει και ωραια ετοιμα χειροκινητα σετ , σε τελειως auto καπως χανετε μερικες φωτος σε auto με χειροκινητη ρυθμιση του exposure , η τελευταια ειναι με gcam o Αγγελακας δεν καθοταν ακινητος :D 2019-02-04_11-45-09 by makis panagiotidis, on Flickr[/img] 2019-02-03_10-22-08 by makis panagiotidis, on Flickr[/img] https://farm8.staticflickr.com/7878/33111231978_f3a0bf393b_z.jpg' alt='33111231978_f3a0bf393b_z.jpg'>2019-02-05_12-02-00 by makis panagiotidis, on Flickr[/img] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasQuattro Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Καλησπέρα παιδιά στο ερωτήσεις έχω... αυτό το safe family τι κάνει? Χρησιμεύει σε κάτι? Γιατί συνέχεια το βλέπω στο παρασκήνιο τελευταία χωρίς να το χρησιμοποιώ Και δεύτερον Τι διαφορά έχει ένα κινητό που είναι από TIM και ένα όχι όπως λέτε παραπάνω σε προηγούμενη σελίδα ? Τι χάνει δλδ το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag1989 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Γεια σας παιδια! Αποφάσισα να πάρω και εγώ το lg g7 αντι του mi 8 κυρίως λόγω αδιαβροχοποίησης, headphone jack + dac και microsd κάρτας. Ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους αν έχουν να προτείνουν κάποιο σκρουτζομαγαζο που να πουλαει unbranded εκδοση του κινητου, καθώς θα γίνει online παραγγελία και δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο εμπιστεύομαι τους εκάστοτε πωλητές στο τηλέφωνο. Αν τυχόν δεν επιτρέπεται λογω τυχόν διαφήμισης παρακαλώ στείλτε μου πμ. Σας ευχαριστω! Παράθεση Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 820 -> Oneplus One -> LG G7 -> Oneplus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Δε νομίζω ότι αυτό μπορεί κάποιος να σου το απαντήσει με σιγουριά εκτός και αν είναι εκ των έσω. Επικοινώνησε με το εκάστοτε κατάστημα να σου το ξεκαθαρίσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Καλησπερα :) εφυγε παραγγελια και απο αυριο στην παρεα σας.:happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Εχω το εξης προβλημα εδω και καμια 2 βδομαδες περιπου, καθε φορα που παω να φορτώσω της επαφες βγαζει συνεχεια φόρτωση επαφων, και μολις παω να παρω τηλ μου βγαζει το παραπάνω στην φωτο.εννοειτε του εχω κανει hard reset αλλα τιποτα.και μαλιστα χτες μολις με πηρε καποιος τηλ χαθηκε το σημα εκανε φωρτωση και μετα απο 2 δευτερόλεπτα επανηλθε.ειπα να το αφησω λιγο μπηπως συνελθει αλλα μπα τίποτα.εχω vodafone sim.τι μπορει να φταιει? Στάλθηκε από το LM-G710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 καλημέρα φιλε μου, να πω μια ιδεα ?? ισως είναι βλακεια...αν δοκίμαζες με άλλη sim ?? Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris842 Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Η εφαρμογή του καιρού ανοίγει μόνο από το widget; Με nova launcher δεν τη βρίσκω πουθενά. Παράθεση LG Optimus L3--> Galaxy S III mini-->LG G3s-->LG G Flex 2-->LG G6—>LG G7 -->1+ 8-->Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts