Jump to content

Dimitris842

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Dimitris842

  1. Καλησπέρα στην ομάδα, θα ομολογήσω πως δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα καθώς δεν έχω το συγκεκριμένο κινητό αλλά ένας φίλος ήθελε καλύτερη απόδοση στην κάμερα και του πρότεινα το gcam. Από τότε που πήρα pixel το έχω ξεχάσει το άθλημα και λίγο που έψαξα δε βρήκα κάτι κατατοπιστικό. Υπάρχει κάποια έκδοση και xml που δουλεύει καλά ή δεν αξίζει ο κόπος; Ευχαριστώ πολύ!!
  2. Καλημέρα στη ομάδα. Με το android 13 (IN2013) στους χάρτες και στο AOD δε δείχνει πλέον όταν παίζει μουσική από το youtube music, έχει σαν μόνη επιλογή το spotify. Είναι κάποιο bug που θα στρώσει με επαναφορά ή το αφαίρεσαν; Επίσης δε γράφει πλέον πόσο χρόνο χρειάζεται για τη πλήρη φόρτιση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 😄
  3. Φαίνεται πιο σβέλτο, πιο colour os (καλώς ή κακώς), για μπαταρία δε γνωρίζω ακόμη, ΑΛΛΆ αφαίρεσαν το power menu 😞
  4. Και εμένα IN2013 και είναι ακόμα στη C.16. Επίσης δε ξέρω αν έχει και κάποιος άλλο το πρόβλημα αλλά η γραμματοσειρά το widget της ώρας είναι διαφορετική από οθόνη κλειδώματος σε αρχική οθόνη, ενώ σε συσκευή φίλου είναι τα ίδια ☹️
  5. Πλέον μπορείς να πατήσεις παρατεταμένα έναν αριθμό στο dialer για ταχεία κλήση. Προσωπικά πιστεύω είναι καλύτερη μέθοδος και μου έλειπε απ' την προηγούμενη έκδοση
  6. Αναζήτηση hide apps στις ρυθμίσεις και πρόσβαση γίνεται από το dialer με πληκτρολόγιση #xxxx# Εγώ είχα περάσει το obt1 NA (international) σε EU συσκευή και μετά πήρα με ota το stable και τώρα είναι σε έκδοση C11 Edit: παρατήρησα ένα bug, έχω την μπαταρία να φαίνεται με μορφή κύκλου (βλ screenshot) αλλά στο aod φαίνεται με την κλασσική μορφή, ενώ στην 11 φαινόταν και εκεί κύκλος. Αν μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει θα το εκτιμούσα. Πολύ πιθανό βέβαια με μια επαναφορά να στρώσει.
  7. Καλημέρα! Έχω την sandstone σε γκρι και είναι η αγαπημένη μου θήκη μέχρι στιγμής. Δημιουργεί πολύ ωραία αίσθηση στο χέρι χωρίς να γλιστράει ή να "ιδρώνει" όπως οι σιλικόνης. Είναι λεπτή αλλά φαντάζομαι η carbon θα είναι λεπτότερη. Στην αρχή είναι λίγο πιο δύσκολο να χρησιμοποιήσεις το volume slider αλλά μετά από λίγο καιρό νομίζω φτιάχνει κάπως. Έχω επίσης και την nylon που παρόλο που είναι και αυτή πολύ ωραία στο χέρι κάνει το κινητό λίγο πιο χοντρό. Είχε παίξει παλαιότερα combo στο oneplus store που τις είχε και τις δύο μαζί 13-14€. Έχει πετύχει κανείς την carbon διαθέσιμη; Μόνο στο eshop την βρίσκω αλλά έχει κάπου 26€.
  8. Κατέβασα το 8.2.204 και μου έβγαλε prompt ότι πρέπει να ενεργοποιήσω το Google Photos για να δουλέψει. Το είχα απενεργοποιήσει πριν κάποιες μέρες, δεν πήγε το μυαλό μου ότι αυτό μπορεί να φταίει. Εν τέλει δουλεύει και το 8.1 και το 8.2. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
  9. Θα το δοκιμάσω και εγώ γιατί το 7 μου φάνηκε ακόμα χειρότερα απ το 8.1.0 και σε ποιότητα και σε υλοποίηση εφαρμογής. Edit: μόνο πρόβλημα μέχρι στιγμής του 8.1.1 όπως και του 8.1.0 ότι δεν ανοίγει η συλλογή απ το κυκλάκι κάτω δεξιά, ενώ το 7 είχε μια ρύθμιση και έφτιαχνε. Δε ξέρω αν δεν έχω παρατηρήσει εγώ κάτι αλλά δε βλέπω την ίδια ρύθμιση.
  10. Καλησπέρα στην ομάδα. Έχει κάποιος λινκ για λειτουργικό gcam? Μετά το τελευταίο update του oxygen μου κάνει κάτι νερά και εξαρχής δεν είχε επιλογή για ultrawide. Τώρα έχω έκδοση gcam 8.1.0 Ευχαριστώ!!
  11. Dimitris842

    LG G7

    Καλησπέρα, νομίζω έχει αναφερθεί και νωρίτερα στο thread, ισχύει ότι ενώ η συσκευή υποστηρίζει Volte η Cosmote δεν την έχει στις συμβατές συσκευές; Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε;
  12. Dimitris842

    LG G7

    Υπάρει η εφαρμογή Cell Broadcast (Εκπομπή Κυψέλης) εγκατεστημένη ήδη στο κινητό. Για κάποιο λόγο είναι απενεργοποιημένη η υπηρεσία από προεπιλογή κια πρέπει να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής πάνω δεξιά και μετα τικάριαμα της πρώτης επιλογής. Ελπίζω να βοήθησα :)
  13. Dimitris842

    LG G7

    Την έχω εδώ και καιρό, δεν αχω παρατηρήσει κάποια διαφορά. Η μπαταρία σε τί επίπεδα βρίσκεται; Κατέβασα το AccuBattery και μετα από αρκετούς κύκλους φόρτισης υπολογίζει περίπου 2800mAh Να σημειωθεί ότι το κινητό το έχω ένα χρόνο και κάνω αρκετά βαρια χρήση.
  14. Dimitris842

    LG G7

    Ναι ήρθε OTA χτες και εγώ δεν το περίμενα. 1,5GB περίπου αν δεν κάνω λάθος. V20b-EUR-XX συγκεκριμένα στη συσκευή μου
  15. Dimitris842

    LG G7

    Έσκασε μύτη η 9... Καλές πρώτες εντυπώσεις!!
  16. Dimitris842

    LG G7

    Απ όσο θυμάμαι, δεν έχει αναφέρει κάποιος κάτι για το G7 και ούτε εγώ έχω παρατηρήσει κάτι
  17. Dimitris842

    LG G7

    Εγώ το είχα αγοράσει από Kaizer και ήταν πολύ εξυπηρετικοί οι υπάλληλοι κατά την όλη διαδικασία, αλλά τώρα απ όσο βλέπω έχει μόνο της TIM και της Wind. Μάλιστα ζήτησα θήκη και μου είπαν ότι θα την έδιναν δώρο αλλά δεν είχαν κάποια.
  18. Dimitris842

    LG G7

    Σε μη TIM έχει κανονικά το λογότυπο της LG και είναι άσπρο χρώμα η ταινία. Έσκασε καινούριο update, γνωρίζει κανείς περί τίνος πρόκειται;
  19. Dimitris842

    LG G7

    Η εφαρμογή του καιρού ανοίγει μόνο από το widget; Με nova launcher δεν τη βρίσκω πουθενά.
  20. Dimitris842

    LG G6

    Είναι κάτω από τη ρύθμιση δαχτυλικού αποτυπώματος... Έχω κάνει και 5-6 φορές βελτιστοποίηση που λέει για δοκίμασε το.. Σίγουρα δεν είναι σε επίπεδα iPhone αλλά δουλεύει αρκετά καλά
  21. Dimitris842

    LG G6

    Δουλεύει σχετικά καλά αν εξαιρέσουμε τις συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
  22. Dimitris842

    LG G6

    Γνωρίζουμε αν το κινητό υποστηρίζει αντάπτορες από usb-c σε hdmi για προβολή σε εξωτερική οθόνη; (slimport?)
  23. Dimitris842

    LG V30

    Δεν με ενοχλεί που δεν είναι αστραπιαίο το G6, το ήξερα πριν το πάρω, αλλά αν γενικά έχει μια ταχύτητα πχ 7/10 σε γενική χρήση, στα παιχνίδια έχει 4.5/10 ενώ δεν ζεσταίνεται τρομερά και είναι εκνευριστικό. Για v30 δεν ξέρω γιατί βγάνει σύντομα ο 855 και θα είναι 2 γενιές πίσω, οπότε αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση με το P που λένε ότι θα "πάρει" το G6 στο Q2 του 2018 με βλέπω να κινούμαι σε v40 μόλις πέσει σε φυσιολογικές τιμές... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως!!!
  24. Dimitris842

    LG V30

    Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά... Πριν πάρω το G6 είχα διαβάσει όλο το νήμα και ήξερα τι να περιμένω περίπου σε ταχύτητες... Σε βαριά παιχνίδια όμως (τύπου pubg) , ενώ δεν ζεσταίνεται τρομερά, η απόδοση είναι δραματική.. Ακόμα και το S6 ενός φίλου που έχει σαφώς κατώτερο hardware ρολάρει καλύτερα... Γνωρίζει κάποιος αν αυτό συμβαίνει και με το V30? Γιατί λογικά είναι θέμα optimisation ή του skin της LG
  25. Dimitris842

    LG G6

    Έχει και αυτό δικό του, αλλά απ όσο ξέρω καλύτερη απόδοση, αν υπάρχουν και καλά ακουστικά, έχει ο Player Pro (αν και δεν έχει τόσο ωραίο UI κατ εμέ)
×
×
  • Create New...