Jump to content

loumos123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    323
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by loumos123

  1. loumos123

    LG V50 ThinQ

    καλησπερα παιδια , εχω παρατηρησει το εξης σε κορεατικο v50 , τα πλαινα της οθονης εχουν πρασινο χρωμα , επισης το κινητο φαινεται ελαφρυτερο απο 182g , και το battery temp κοιμαινεται στα 13-23 βαθμους κατι που δεν ειναι φυσιολογικο , εχω και αλλα κινητα και σε idle mode το temp ειναι 24 οταν στον v50 ειναι 13. μαλλον κανα refurbished θα ειναι , κριμα γιατι δουλευει μια χαρα , απλα δεν καταλαβανω γιατι αυτο με την μπαταρια , το βαρος και κυριως το πρασινο της οθονης . επισης η φορτιση ειναι εξαιρετικα αργη , με 3 φορτιστες δοκιμασα , disabled optimized charging , η μπαταρια φορτιζει 1-30 λεπτα και ειναι στο 57 με θερμοκρασια μπαταρια 18 βαθμους - τερμα αφυσικο ! ευχαριστω εκ των προτερων !
  2. loumos123

    G8X ThinQ

    καλησπερα παδια , καμμενο πιξελ με χρωμα πρασινο σε g8x , φτιαχνεται ? η απλα θα συνεχιστει σιγα σιγα σε ολη την οθονη, ευχαριστω !
  3. loumos123

    Google Pixel 5

    τα 6-6α αξιζουν μονο καινουργια απο αμαζον γερμανικο , used τα δινουν σε υψηλες τιμες λογω του υποτιμημενου νομισματος. πριν 1 ωρα παρηγγειλα απο ενα παλικαρι στην ιδια τιμη , χωρις θεματα με οθονη που το πηρε απο αγγλια δεκεμβριο του 21 , θα δειξει οταν το παραλαβω αν ειναι οπως το παρουσιαζει η αν χρειαστει να κανω claim , γιατι δεν ειναι store για να εχω 14 μερες επιστροφη , ψιλορισκο....
  4. loumos123

    Google Pixel 5

    παιδια εδω πολωνια βρηκα ενα pixel 5 σε phone store στα 215eur , τα μειονεκτηματα ειναι οτι η οθονη εχει ενα black dot , καθολου ενοχλητικο ειδικα σε dark theme που δουλευω παντα , και επισης , οταν μου το δειξανε περιμενα 5 λεπτα να φορτισει γιατι το ειχανε με 0% battery stored , θελω την γνωμη σας αν αξιζει σαν τιμη , και σχετικα με την μαυρη κουκιδα και αν η μπαταρια θα εχει θεμα επειδη ηταν αφορτιστη , παντως εχει 14 μερες επιστροφη , γενικα ηταν η καλυτερη τιμη που βρηκα εδω και θα θελα την γνωμη των ειδικων ! ευχαριστω
  5. loumos123

    Google Pixel 5

    ο tensor δεν μου λεει κατι , δεν θα καταλαβω την ταχυτητα απο τον 765g , ουτε με πειραζει μου δεν εχει neural core , το 5 νομιζω εχει καλυτερα ηχεια και οθονη , μπταταρια ιδια και καμερες ιδιες , αλλα σιγουρα το 6α εχει update support πολυ περισσοτερο ,
  6. loumos123

    Google Pixel 5

    φιλε sotnem , με καλυψες στο φουλ , καταλαβαινω τι θελεις να πεις , οτι το κινητο δεν ηταν τοπ ουτε οταν βγηκε και ειδικα τωρα που περασαν και 2,5 χρονια και ξεφυγε και αλλο η τεχνολογια, μου αρεσει ομως το οτι ειναι minimal και outsider ! , το πιξελ 5 εδω πολωνια εχει στα 210 ευρω used , το 6α μονο new απο amazon.de 330eur. θα το σκεφτω σε ποιο να προχωρησω απλα δεν θελω να δωσω 500 για το 6 η 7 thanks !
  7. loumos123

    Google Pixel 5

    καλησπερα παιδια ! , ευχαριστω κατ αρχας τοσα χρονια για την παρεα και την αλληλεγγυη που προσφερει το φορουμ , εχω μαθει πολλα και πηρα πολλα tips για σωστες αγορες. θελω να παω απο pixel 4xl se 5 , κυριως λογω του βαρους του κινητου , του notch και του glass back , θελω να επιστρεψω σε κινητο που 'δεν σπαει' και ειναι μικρο , ελαφρυ και δεν με δυσκολευει στην καθημερινοτητα. σκεφτομαι ποιες οι διαφορες του 5 σε σχεση με 6α και 6. απο τα λιγα που ξερω τα features του tensor τελικα ειναι update se app που τα δωσανε και σε παλια τηλ (βλεπε magic eraser) , δεν παιζω παιχνιδια και μου φαινεται οτι το 5 θα ειναι αρκετα γρηγορο , ακομη για καμερα δεν εχω δει καποια διαφορα σε σχεση με 6α η ακομα και σε 6 με τον μεγαλο αισθητήρα.(επισης δεν με ενδιαφερει το καλυτερο βιντεο στη σειρα 6-7) αναμενω γνωμες και tips ! με εκτιμηση , παυλος.
  8. παιδια καλησπερα , τωρα που περασε ενας χρονος και εχουμε αποψη για την καμερα του 6 , να παω στο 6αρι η σε 6α ? βλεπω σε βιντεακια οτι ο παλιος αισθητηρας ειναι ποιο δουλεμενος και σταθερος , επισης δεν βλεπω διαφορα στις φωτο στο 6 σε σχεση με 6α. στο βιντεο υπαρχει διαφορα αλλα δεν τραβαω. απλα ηθελα την αποψη αυτων που εχουν παει απο 4 η 5 η 6α σε 6 αν ειδαν διαφορα στις φωτο, ρωταω το παραπανω γιατι το 6 μου φαινεται βαρυ κινητο και μεγαλο. ευχαριστω !
  9. αυτο κατλααβα και γω απο reviews ,οτι ειαναι καλυτερος ο sensor αλλα δεν ειναι τοσο σταθερος για την ωρα...... , επλιζω αργοτερα να του δωσουν update στην καμερα και να μην το αφησουν στην ακρη λογω του 7 , θα κοιταξω να το χτυπησω μολις βγει το 7 μηπως πεσουν οι τιμες , ετσι κι αλλιως εδω βαρσοβια που μενω το 5 πωλειτει used στα 400 - 450 ευρω , ενω ειχα παρει πριν καιρο το 4xl στα 220 ευρω , που ειναι και καλυτερο τηλ. ευχαριστω πολυ @Sotnem kai @baiosss για τις αποψεις και την αλληλεγγυη ! παντα μαζι να βοηθαμε ο ενας τον αλλο ! υ.γ απ οταν επιασα πιξελ πρωτη φορα (2 xl ) ειπα δεν ξαναπαω σε αλλη εταιρεια , κολλας ασχημα με καμερα και stock android , το ui των huawei samsung xiaomi ειναι σιχαμα. με εκτιμηση , παυλος.
  10. ευχαριστω πολυ φιλε @Sotnem, για το 6 αυτο σκεφτομαι και γω , το βαρος και τη μεγαλη οθονη , σχετικα με τον νεο αισθητηρα των 50 mp μπορεις να παραθεσεις που ειδες βελτιωση ? νυχτερινες η γενικα ? οταν ειχε κυκλοφορησει το κινητο οι φωτο ηταν φουλ στο hdr και φαινοταν ψευτικες , αλλοι στο youtube σε συγκρισεις λενε οτι το 6α ειναι ποιο σταθερος ο φακος και βγαζει ιδιες αν οχι καλυτερες φωτο , προσπαθω απλα να καταλαβω αν η google εβαλε το νεο αισθητηρα γιατι γκρινιαζε ο κοσμος για το hardware η γιατι πισυεαν οτι θα φερει βελτιωσεις . η.γ ειδαμε και τα xiaomi 12 και αλλα κινεζικα που βαλανε 1 ιντσα αισθητηρα , αλλα οι φωτο ειναι οπως παντα oversaturated και ψευτικες , βλεπε samsung s21 -22 ευχαριστω εκ των προτερων !
  11. καλησπερα παιδια , ειμαι σε pixel 4 xl , και σκεφτομαι να παω σε 6 η 6α , μου αρεσει περισσοτερο το 6α λογω μικροτερης οθονης και βαρους, το ψαχνω πολυ στο ιντερνετ αλλα δεν ειμαι σιγουρος σχετικα με την καμερα του 6 , δηλαδη πολλοι λενε οτι βλεπουν μεγαλες διαφορες σε dynamic range και νυχτερινες φωτο σε σχεση με το 5 και 6α (δηλαδη με τον παλιο sensor) , αλλοι λενε οτι ο παλιος 12,2mp sensor ειναι ποιο optimized και τραβα καλυτερες φωτο, αλλοι οτι ειναι το ιδιο και δεν υπαρχουν διαφορες. ευχαριστω εκ των προτερων !
  12. συμφωνω φιλε @than0s7 , η google δουλευει τον ιδιο αισθητηρα απο το πιξελ 2 μεχρι το 5 και το 6α , ειναι ποιο σταθερη η καμερα αυτη με το optimization που εχει , στο 6 εχεις λιγο καλυτερο βιντεο και σε τερμα σκοταδι καλυτερες φωτο , το ποιο δεν εχει σημασια , κανεις δεν βγαζει φωτο σε τερμα σκοταδι , επισης το night sight κανει τη νυχτα μερα το οποιο ειναι ψευτια , το ιδιο σαν να τραβας κανονικα με φλας, οποτε δεν τρεχει κατι ειναι εσχατη λυση. τελος τα τελευταια 3 χρονια παιζει πολυ μαρκετιγκ με τους μεγαλους αισθητηρες για να μας τσιμπισουν η εκαστοστε samsung το 1500 χιλιαρικο , αλλα δεν ψαρωνουμε , ολα τα samsung , huawei , xiaomi , χανουν ακομη και σε σχεση με το pixel 2 σε φωτο. επειδη κανουν oversaturate τη φωτο και εχουν λαθακια στα χρωματα και dynamic range . εγω δουλευα με pixel 2 xl , πριν 1 μηνα σεταρα το 4 xl και ειμαι καταευχαριστημενος, δεν παω σε 5 (ιδιο κινητο) και το 6 δεν με εντυπωσιασε. αυτα , συγνωμη αν κουρασα..... υ.γ δεν ξερω αν απο 4 παω σε 6α και δω διαφορα σε φωτο λογω tensor η αλλαγων σε camera software
  13. loumos123

    Google Pixel 5

    συμφωνω μαζι σου , ειναι midrange κινητο , αλλα μου αρεσει που στην απλοτητα του και χωρις εντυπωσιακα specs τα κανει ολα και τελεια , οι αποψεις διιστανται σχετικα με το 6 για τις φωτο , αρα καλα τα λες το 6α με τον παλιο αισθητηρα θα κανει παταγο με μια προσιτη τιμη
  14. loumos123

    Google Pixel 5

    παιδια καλησπερα , βλεποντας τι εκαναν με τις καμερες του 6 καταληγω οτι το 5 ειναι καλυτερη συσκευη και ποιο value , δεν μπορω να καταλαβω ομως ενω το κινητο ειναι 2 χρονων κοστιζει used 400-450 ευρω , τουλαχιστον πολωνια που βρισκομαι εγω , ενω με 500 ευρω το παιρνεις καινουργιο απο αμαζον , θα περιεμνω να πεσει η τιμη σε used αλλα μαλλον λογω κοβιντ ολες οι τιμες των κινητων ειναι υψηλες και δεν πεφουν , ξερετε αν αυτος ειναι ο λογος η παιζει κατι αλλο ? διοτι για midrange used phone στα 450 ευρω ειναι παραλογο......
  15. καλησπερα παιδια ! ηθελα τη γνωμη σας αν πρεπει να παω απo pixel 4 xl se pixel 6 , ενδιαφερομαι καθαρα για την καμερα , ειναι η πρωτη φορα που η google αλλαξε τον main sensor , αλλα με βαση αυτα που εχω ερευνησει τα αποτελεσματα δεν ειναι τα καλυτερα , πολλοι υποστηριζουν οτι τα παλαιοτερα πιξελ τραβανε καλυτερες και ποιο ισοροπημενες φωτο απο το 6 , το οποιο κανει τις φωτο υπερβολικα φωτεινες και με πολυ hdr , διορθωστε με αν κανω λαθος η αν αξιζει η αγορα του κινητου για τον νεο αισθητηρα καμερας . να στε καλα !
  16. καλησπερα παιδια , ηθελα να ρωτησω επειδη ψαχνω πολωνια used 4xl και βρηκα κατι στα 265 και ηθελα να ρωτησω αν ειναι καλη τιμη εφοσον το κινητο βεβαια ειναι λειτουργικο και χωρις σπασμενη οθονη κλπ ερχομενος απο 2χλ και 3 χλ τεινω προς το 4χλ εναντι του 5 , το 5 μου κανει προχειροδουλεια..... ευχαριστω πολυ !
  17. καλησπερα παιδια και καλες γιορτες, ερχομενος απο pixel 2 xl και 3xl , σκεφτομαι τη μεταβαση σε νεωτερη συσκευη, εχω δουλεψει με τουλαχιστον 10 flagships και απο τη στιγμη που επιασα pixel device λεω οτι δεν ξαναγυριζω σε xiaomi , lg , samsung , huawei. σκεφτομαι να παω σε pixel 4 xl η pixel 5 used. αλλα δεν ειμαι σιγουρος....σιγουρα καθε συσκευη εχει τα συν και τα πλην, τελος θα δω καποια διαφορα απο 3xl στην μεταβαση στις φωτο ? γιατι απ οτι εχω δει στο ιντερνετ οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες..... ευχαριστω πολυ !
  18. loumos123

    Google Pixel 5

    καλησπερα παδια, ειμαι κατοχος 2xl και 3xl, ηθελα να ρωτησω εδω τους κατοχους του 5 αν εχουν δει διαφορα στις φωτο σε σχεση με το 4 και το 3 , δηλαδη αν αξιζει να αναβαθμισω απο το 3xl σε 4xl η 5 , σαν αναβαθμιση δεν με ενδιαφερει το 4gb ram vs 6 vs 8 h αλλαγη απο 845 se 855 , η σε χωρητικοτητα ρομ, μονο αν υπαρχει ουσιαστικη αναβαθμιση στην καμερα και αν χανω καποιο camera features μενοντας στο 3 xl ευχαριστω πολυ !
  19. loumos123

    Google Pixel 5

    συμφωνω με τα παραπανω αλλα αν το καλοσκεφτεις μια wide angle εχει τη φαση της σε σχεση με τα χ100 zoom που πασαρουν οι εταιρειες για να ψαρωσεις , δεν σου προσφερει και τιποτα τοσο ζοομ, στην τελικη πας κοντα και τραβας φωτο με τον καλο αισθητηρα, καλα να το χεις αλλα δεν τρεχει και τιποτα..... οσο για τις νυχτερινες αντε να τραβηξεις σε κανα κλαμπ (με φωτισμο) η κανα τοπιο σε ηλιοβασιλεμα , δεν με ενδιαφερει εμενα που πανε οι youtubers και τραβανε σε απολυτο σκοτος , δεν βρισκω το λογο για τετοια φωτο , επισης εχουν πολυ περισσοτερο φως απ οτι στην πραγματικοτητα.....που σημαινει δεν ειναι ρεαλιστικες . σε συνθηκες hdr διαφωνω , ολοι ξερουμε τι κανει τοσα χρονια η google me to hdr+ που εχει, σε απλες daylight φωτο βλεπω στο youtube τα s21 ultra kai xiaomi mi 11 ultra που εχουν χρωματα over saturated kai over processed , επισης οι μεγαλοι αυτοι αισθητηρες οταν τραβας ενα αντικειμενο απο κοντα σου διμηουργουν το fringing και θολωνει η φωτο....το πιξελ 5 γενικα δινει πολυ σταθερα αποτελεσματα οπως και το iphone 12 αλλα ειμαστε σε εποχες με 7 inches screen , κινητα με 300 γραμμαρια βαρος , notches , τεραστια καμερα bumps και γενικα αμα δουμε κινητα απο το 17-18 σε σχεση με τωρα , τα τωρινα ειναι λες και τα στειλαν εξωγιηνοι χαχαχα (βλεπε mi 11 ultra ) καλο ομως που ανταλασουμε αποψεις και μαθαινουμε πραγματα εδω στο φορουμ !
  20. loumos123

    Google Pixel 5

    ευχαριστω φιλε jimteo , επειδη εχω δουλεψει με πολλα flagships του 2018 -2019 βλεπω οτι κανεις δεν κοντραρει τα πιξελ , εχουν ισσοροπημενες φωτο , πιστες στην πραγματικοτητα και ειναι point and shoot με τη μια, (π.χ ειχε γινε πολυς ντορος με το p30 pro αλλα και παλι δεν τραβα καλυτερες φωτο απλα εχει καλη tele kai wide gia versatility ) απλα πιστευω (επειδη δεν τα εχω ποιασει στα χερια μου) οτι τα s21 ultra , mi 11 ultra κλπ παρα τους μεγαλους αισθητηρες και ξεκαθαρα καλυτερο hardware καμερων δεν μπορουν να εχουν την ισσοροπια των πιξελ, το οτι εχουν μεγαλυτερη αναλυση στις φωτο δεν με απασχολει , η οτι ο φακος επειδη δεχεται ποιο πολυ φως και κανει τη νυχτα μερα δεν μου λεει κατι , γιατι με αυτα τα κινητα τραβας βραδυνες και στις κανουν μερα χωρις night sight το οποιο δεν ειναι ρεαλιστικο. ακομα στατιστικα του dxomark τα αγνοω τελειως
  21. loumos123

    Google Pixel 5

    αγορα οχι για την ωρα..... θς να δωσεις λιγες λεπτομεριες σχετικα με αυτα που παρεθεσες ? thanks !
  22. loumos123

    Google Pixel 5

    καλησπερα σε ολους, παιδια ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τις καμερες στα pixel , γνωριζουμε ολοι οτι απο το pixel 2 μεχρι το 5 τα pixel ειναι ο βασιλιας στον τομεα καμερας με το hdr+ , machine learning , ai που διαθετει η google, επειδη το ψηνω για pixel 5 ηθελα να ρωτησω αν ακομα το πιξελ 5 με την 12αρα mpx sony φακο μπορει να σταθει εναντια στα samsung s21 ultra , xiaomi mi 11 ultra , p50 pro ? γνωριζοντας οτι οι παραπανω συσκευες βαλανε μεγαλους αισθητηρες πλεον και υποσχονται τρελα αποτελεσματα , το youtube με εχει διχασει κατα ποσο ειναι αληθεια αυτο η ειναι απλα marketing , εχω την εντυπωση πως ακομα το πιξελ εχει την καλυτερη φωτο , αλλα αναμενω τη πολυτιμη γνωμη σας ! ευχαριστω, παυλος.
  23. τα pixel buds ειναι αυτα με type c ? πως σου φαινονται απο δυναμη και ποιοτητα ?
  24. παιδια καλησπερα εχετε να προτεινετε wired earphones που να εχουν καλη συμβατοτητα και ποιοτητα με το pixel 3 xl ? για την ωρα δουλευω αυτα Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD με το original dongle της google . ευχαριστω εκ των προτερων !
×
×
  • Create New...