Jump to content

loumos123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    323
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About loumos123

  • Ημ. Γέννησης 16/03/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Play - Πολωνία

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

loumos123's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

2

Φήμη

  1. loumos123

    LG V50 ThinQ

    καλησπερα παιδια , εχω παρατηρησει το εξης σε κορεατικο v50 , τα πλαινα της οθονης εχουν πρασινο χρωμα , επισης το κινητο φαινεται ελαφρυτερο απο 182g , και το battery temp κοιμαινεται στα 13-23 βαθμους κατι που δεν ειναι φυσιολογικο , εχω και αλλα κινητα και σε idle mode το temp ειναι 24 οταν στον v50 ειναι 13. μαλλον κανα refurbished θα ειναι , κριμα γιατι δουλευει μια χαρα , απλα δεν καταλαβανω γιατι αυτο με την μπαταρια , το βαρος και κυριως το πρασινο της οθονης . επισης η φορτιση ειναι εξαιρετικα αργη , με 3 φορτιστες δοκιμασα , disabled optimized charging , η μπαταρια φορτιζει 1-30 λεπτα και ειναι στο 57 με θερμοκρασια μπαταρια 18 βαθμους - τερμα αφυσικο ! ευχαριστω εκ των προτερων !
  2. loumos123

    G8X ThinQ

    καλησπερα παδια , καμμενο πιξελ με χρωμα πρασινο σε g8x , φτιαχνεται ? η απλα θα συνεχιστει σιγα σιγα σε ολη την οθονη, ευχαριστω !
  3. loumos123

    Google Pixel 5

    τα 6-6α αξιζουν μονο καινουργια απο αμαζον γερμανικο , used τα δινουν σε υψηλες τιμες λογω του υποτιμημενου νομισματος. πριν 1 ωρα παρηγγειλα απο ενα παλικαρι στην ιδια τιμη , χωρις θεματα με οθονη που το πηρε απο αγγλια δεκεμβριο του 21 , θα δειξει οταν το παραλαβω αν ειναι οπως το παρουσιαζει η αν χρειαστει να κανω claim , γιατι δεν ειναι store για να εχω 14 μερες επιστροφη , ψιλορισκο....
  4. loumos123

    Google Pixel 5

    παιδια εδω πολωνια βρηκα ενα pixel 5 σε phone store στα 215eur , τα μειονεκτηματα ειναι οτι η οθονη εχει ενα black dot , καθολου ενοχλητικο ειδικα σε dark theme που δουλευω παντα , και επισης , οταν μου το δειξανε περιμενα 5 λεπτα να φορτισει γιατι το ειχανε με 0% battery stored , θελω την γνωμη σας αν αξιζει σαν τιμη , και σχετικα με την μαυρη κουκιδα και αν η μπαταρια θα εχει θεμα επειδη ηταν αφορτιστη , παντως εχει 14 μερες επιστροφη , γενικα ηταν η καλυτερη τιμη που βρηκα εδω και θα θελα την γνωμη των ειδικων ! ευχαριστω
  5. loumos123

    Google Pixel 5

    ο tensor δεν μου λεει κατι , δεν θα καταλαβω την ταχυτητα απο τον 765g , ουτε με πειραζει μου δεν εχει neural core , το 5 νομιζω εχει καλυτερα ηχεια και οθονη , μπταταρια ιδια και καμερες ιδιες , αλλα σιγουρα το 6α εχει update support πολυ περισσοτερο ,
  6. loumos123

    Google Pixel 5

    φιλε sotnem , με καλυψες στο φουλ , καταλαβαινω τι θελεις να πεις , οτι το κινητο δεν ηταν τοπ ουτε οταν βγηκε και ειδικα τωρα που περασαν και 2,5 χρονια και ξεφυγε και αλλο η τεχνολογια, μου αρεσει ομως το οτι ειναι minimal και outsider ! , το πιξελ 5 εδω πολωνια εχει στα 210 ευρω used , το 6α μονο new απο amazon.de 330eur. θα το σκεφτω σε ποιο να προχωρησω απλα δεν θελω να δωσω 500 για το 6 η 7 thanks !
  7. loumos123

    Google Pixel 5

    καλησπερα παιδια ! , ευχαριστω κατ αρχας τοσα χρονια για την παρεα και την αλληλεγγυη που προσφερει το φορουμ , εχω μαθει πολλα και πηρα πολλα tips για σωστες αγορες. θελω να παω απο pixel 4xl se 5 , κυριως λογω του βαρους του κινητου , του notch και του glass back , θελω να επιστρεψω σε κινητο που 'δεν σπαει' και ειναι μικρο , ελαφρυ και δεν με δυσκολευει στην καθημερινοτητα. σκεφτομαι ποιες οι διαφορες του 5 σε σχεση με 6α και 6. απο τα λιγα που ξερω τα features του tensor τελικα ειναι update se app που τα δωσανε και σε παλια τηλ (βλεπε magic eraser) , δεν παιζω παιχνιδια και μου φαινεται οτι το 5 θα ειναι αρκετα γρηγορο , ακομη για καμερα δεν εχω δει καποια διαφορα σε σχεση με 6α η ακομα και σε 6 με τον μεγαλο αισθητήρα.(επισης δεν με ενδιαφερει το καλυτερο βιντεο στη σειρα 6-7) αναμενω γνωμες και tips ! με εκτιμηση , παυλος.
  8. παιδια καλησπερα , τωρα που περασε ενας χρονος και εχουμε αποψη για την καμερα του 6 , να παω στο 6αρι η σε 6α ? βλεπω σε βιντεακια οτι ο παλιος αισθητηρας ειναι ποιο δουλεμενος και σταθερος , επισης δεν βλεπω διαφορα στις φωτο στο 6 σε σχεση με 6α. στο βιντεο υπαρχει διαφορα αλλα δεν τραβαω. απλα ηθελα την αποψη αυτων που εχουν παει απο 4 η 5 η 6α σε 6 αν ειδαν διαφορα στις φωτο, ρωταω το παραπανω γιατι το 6 μου φαινεται βαρυ κινητο και μεγαλο. ευχαριστω !
  9. αυτο κατλααβα και γω απο reviews ,οτι ειαναι καλυτερος ο sensor αλλα δεν ειναι τοσο σταθερος για την ωρα...... , επλιζω αργοτερα να του δωσουν update στην καμερα και να μην το αφησουν στην ακρη λογω του 7 , θα κοιταξω να το χτυπησω μολις βγει το 7 μηπως πεσουν οι τιμες , ετσι κι αλλιως εδω βαρσοβια που μενω το 5 πωλειτει used στα 400 - 450 ευρω , ενω ειχα παρει πριν καιρο το 4xl στα 220 ευρω , που ειναι και καλυτερο τηλ. ευχαριστω πολυ @Sotnem kai @baiosss για τις αποψεις και την αλληλεγγυη ! παντα μαζι να βοηθαμε ο ενας τον αλλο ! υ.γ απ οταν επιασα πιξελ πρωτη φορα (2 xl ) ειπα δεν ξαναπαω σε αλλη εταιρεια , κολλας ασχημα με καμερα και stock android , το ui των huawei samsung xiaomi ειναι σιχαμα. με εκτιμηση , παυλος.
  10. ευχαριστω πολυ φιλε @Sotnem, για το 6 αυτο σκεφτομαι και γω , το βαρος και τη μεγαλη οθονη , σχετικα με τον νεο αισθητηρα των 50 mp μπορεις να παραθεσεις που ειδες βελτιωση ? νυχτερινες η γενικα ? οταν ειχε κυκλοφορησει το κινητο οι φωτο ηταν φουλ στο hdr και φαινοταν ψευτικες , αλλοι στο youtube σε συγκρισεις λενε οτι το 6α ειναι ποιο σταθερος ο φακος και βγαζει ιδιες αν οχι καλυτερες φωτο , προσπαθω απλα να καταλαβω αν η google εβαλε το νεο αισθητηρα γιατι γκρινιαζε ο κοσμος για το hardware η γιατι πισυεαν οτι θα φερει βελτιωσεις . η.γ ειδαμε και τα xiaomi 12 και αλλα κινεζικα που βαλανε 1 ιντσα αισθητηρα , αλλα οι φωτο ειναι οπως παντα oversaturated και ψευτικες , βλεπε samsung s21 -22 ευχαριστω εκ των προτερων !
  11. καλησπερα παιδια , ειμαι σε pixel 4 xl , και σκεφτομαι να παω σε 6 η 6α , μου αρεσει περισσοτερο το 6α λογω μικροτερης οθονης και βαρους, το ψαχνω πολυ στο ιντερνετ αλλα δεν ειμαι σιγουρος σχετικα με την καμερα του 6 , δηλαδη πολλοι λενε οτι βλεπουν μεγαλες διαφορες σε dynamic range και νυχτερινες φωτο σε σχεση με το 5 και 6α (δηλαδη με τον παλιο sensor) , αλλοι λενε οτι ο παλιος 12,2mp sensor ειναι ποιο optimized και τραβα καλυτερες φωτο, αλλοι οτι ειναι το ιδιο και δεν υπαρχουν διαφορες. ευχαριστω εκ των προτερων !
  12. συμφωνω φιλε @than0s7 , η google δουλευει τον ιδιο αισθητηρα απο το πιξελ 2 μεχρι το 5 και το 6α , ειναι ποιο σταθερη η καμερα αυτη με το optimization που εχει , στο 6 εχεις λιγο καλυτερο βιντεο και σε τερμα σκοταδι καλυτερες φωτο , το ποιο δεν εχει σημασια , κανεις δεν βγαζει φωτο σε τερμα σκοταδι , επισης το night sight κανει τη νυχτα μερα το οποιο ειναι ψευτια , το ιδιο σαν να τραβας κανονικα με φλας, οποτε δεν τρεχει κατι ειναι εσχατη λυση. τελος τα τελευταια 3 χρονια παιζει πολυ μαρκετιγκ με τους μεγαλους αισθητηρες για να μας τσιμπισουν η εκαστοστε samsung το 1500 χιλιαρικο , αλλα δεν ψαρωνουμε , ολα τα samsung , huawei , xiaomi , χανουν ακομη και σε σχεση με το pixel 2 σε φωτο. επειδη κανουν oversaturate τη φωτο και εχουν λαθακια στα χρωματα και dynamic range . εγω δουλευα με pixel 2 xl , πριν 1 μηνα σεταρα το 4 xl και ειμαι καταευχαριστημενος, δεν παω σε 5 (ιδιο κινητο) και το 6 δεν με εντυπωσιασε. αυτα , συγνωμη αν κουρασα..... υ.γ δεν ξερω αν απο 4 παω σε 6α και δω διαφορα σε φωτο λογω tensor η αλλαγων σε camera software
  13. loumos123

    Google Pixel 5

    συμφωνω μαζι σου , ειναι midrange κινητο , αλλα μου αρεσει που στην απλοτητα του και χωρις εντυπωσιακα specs τα κανει ολα και τελεια , οι αποψεις διιστανται σχετικα με το 6 για τις φωτο , αρα καλα τα λες το 6α με τον παλιο αισθητηρα θα κανει παταγο με μια προσιτη τιμη
  14. loumos123

    Google Pixel 5

    παιδια καλησπερα , βλεποντας τι εκαναν με τις καμερες του 6 καταληγω οτι το 5 ειναι καλυτερη συσκευη και ποιο value , δεν μπορω να καταλαβω ομως ενω το κινητο ειναι 2 χρονων κοστιζει used 400-450 ευρω , τουλαχιστον πολωνια που βρισκομαι εγω , ενω με 500 ευρω το παιρνεις καινουργιο απο αμαζον , θα περιεμνω να πεσει η τιμη σε used αλλα μαλλον λογω κοβιντ ολες οι τιμες των κινητων ειναι υψηλες και δεν πεφουν , ξερετε αν αυτος ειναι ο λογος η παιζει κατι αλλο ? διοτι για midrange used phone στα 450 ευρω ειναι παραλογο......
  15. καλησπερα παιδια ! ηθελα τη γνωμη σας αν πρεπει να παω απo pixel 4 xl se pixel 6 , ενδιαφερομαι καθαρα για την καμερα , ειναι η πρωτη φορα που η google αλλαξε τον main sensor , αλλα με βαση αυτα που εχω ερευνησει τα αποτελεσματα δεν ειναι τα καλυτερα , πολλοι υποστηριζουν οτι τα παλαιοτερα πιξελ τραβανε καλυτερες και ποιο ισοροπημενες φωτο απο το 6 , το οποιο κανει τις φωτο υπερβολικα φωτεινες και με πολυ hdr , διορθωστε με αν κανω λαθος η αν αξιζει η αγορα του κινητου για τον νεο αισθητηρα καμερας . να στε καλα !
×
×
  • Create New...