Jump to content

gre

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.924
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

1 Follower

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

gre's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. Χρόνος που απομένει: 12 days and 13 ώρες

  • Πώληση
  • Καινούριο
  Δύο γνήσιες Samsung θήκες ελληνικής αντιπροσωπείας για Samsung A41 καινούριες-σφραγισμένες στα 10€ και οι δύο μαζί. Περιοχή Αθήνα, δεκτή και αποστολή.

  10 €

 2. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • Πώληση
  • Καινούριο
  Γνήσια θήκη Smart clear view cover για Samsung Galaxy S20+, ελληνικής αντιπροσωπείας καινούρια-σφραγισμένη. Περιοχή Αθήνα, δεκτή και αποστολή.

  20 €

 3. gre

  LG G7

  Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση σε Lg g7+ και όντως δεν άλλαξε κάτι ούτε πέρασε ενημερώσεις ασφαλείας. Στο τι νέο περιλαμβάνει έγραφε: "Περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας Χρηστικότητα και λειτουργικότητα τηλεφώνου."
 4. gre

  LG V50 ThinQ

  Δεν έχουν να κάνουν με την sim οι αναβαθμίσεις. Και το δικό μου lg g7 plus που δεν είναι ευρωπαίο παίρνει κανονικά αναβαθμίσεις. Τώρα τι θα γίνει μελλοντικά είναι άγνωστο αλλά προσωπικά πιστεύω ότι δύσκολα θα κλείσει τελείως το mobile τμήμα της lg, άντε στην χειρότερη να το πουλήσει.
 5. gre

  LG V50 ThinQ

  Στην Αμερική που η lg έχει από τις υψηλότερες πωλήσεις μου μοιάζει αδύνατο να μην δώσει android 10. Βασικά θα έβαζα το χέρι μου στην φωτιά ότι έχει ήδη πάρει android 10 το v50 από την στιγμή που έχει πάρει εδώ και κάποιους μήνες το παλαιότερο lg g7.
 6. gre

  LG G7

  Εγώ έχω την εντύπωση ότι δεν λειτουργεί ούτε το vowifi με vodafone παρότι το έχω ενεργοποιήσει και με αποστολή sms σύμφωνα με τις οδηγίες της vodafone. Το λέω γιατί έχει τύχει να μου έρθουν κλήσεις με sms ενώ είμαι συνδεδεμένος σε wifi.
 7. gre

  LG V50 ThinQ

  Εγώ πάλι θα έλεγα ότι αξίζει γιατί είναι ναυαρχίδα και τούμπανο σε χαρακτηριστικά. Έχω το g7 plus και δεν το έχω μετανιώσει λεπτό ενώ συνεχίζει να πηγαίνει σφαίρα. Πόσο μάλλον το v50 που είναι πιο ισχυρό!
 8. gre

  LG G7

  Μόλις μου ήρθε κι εμένα αναβάθμιση λογισμικού στο Lg g7+ 6/128gb με ενημερώσεις ασφαλείας 1 Δεκεμβρίου. Σε αυτά τα λίγα λεπτά οι μόνες διαφορές που παρατηρώ είναι ότι από μπλε έγιναν πράσινα τα εικονίδια της "κουρτίνας" που κατεβάζουμε από το πάνω μέρος της οθόνης, ότι έγινε πιο πλατιά η γραμμή του μενού στο κάτω μέρος της οθόνης και ότι η ένταση της φωνής εμφανίζεται κάθετα στο πλάι αντί για επάνω οριζόντια.
 9. gre

  LG G7

  Το πιο σημαντικό για τις αναβαθμίσεις είναι οι ενημερώσεις ασφαλείας παρα το ίδιο το λειτουργικό που συνήθως δέχεται μόνο μικροαλλαγές.
 10. Επειδή εγώ έδωσα το κινητό και μου έμεινε μία γνήσια θήκη λευκή led view cover σφραγισμένη, αν ενδιαφέρει κάποιον ας μου στείλει pm.
 11. gre

  LG G7

  Ότι έχουν πάρει στο εξωτερικό android 10 εδώ και λίγες μέρες ισχύει. Απλά δεν το έχουν πάρει σε όλες τις χώρες.
 12. gre

  LG G7

  vag1989 διάβασε λίγο πιο πίσω, το τηλέφωνο πήρε πρόσφατα update με υποστήριξη της λειτουργίας vowifi.
 13. gre

  LG G7

  alnotas ευχαριστώ κι εγώ με την σειρά μου. stelios67 σύμφωνα με χρήστες στο εξωτερικό το vowifi δεν θέλει από κάπου ενεργοποίηση. Λειτουργεί μόνο του όταν δεν έχεις σήμα και έχεις συνδεθεί σε wifi. Εγώ προσωπικά δεν έχω βρεθεί σε τέτοια κατάσταση για να μπορώ να το δοκιμάσω και στην πράξη.
 14. gre

  LG G8 / G8s

  Αν εννοείς quad dac, όχι δεν έχει. Quad dac για καλύτερο ήχο έχει το g8, το g7 και η σειρά v.
 15. gre

  LG G7

  Με ενημερώσεις ασφαλείας ποιου μήνα;
×
×
 • Create New...