Jump to content

vag1989

Members
  • Δημοσιεύσεις

    187
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vag1989

  1. Ναι προφανώς τα έχω δοκιμάσει αυτά, και μέσω wifi από το ρολόι απευθείας , και μέσω της αναβαθμισμένης εφαρμογής health , και μετά από ένα reset που έκανα το ρολόι. Έβαλα και VPN στο κινητό για Γερμανία και νέα αναζήτηση μέσω του health αλλά τίποτα ( το ρολόι είναι αγορασμενο από amazon.de ) . Θα το πάω από το service κάποια στιγμή, απλά αναρωτιομουν αν είχε άλλος το ίδιο πρόβλημα
  2. Καλησπέρα! Έχω ένα θέμα με το Huawei watch 3, (το απλό smartwatch, όχι pro ούτε gt) δεν έχει πάρει καμία από τις τελευταίες αναβαθμίσεις, αλλά παραμένει στην 2.0. Προηγουμένως είχε πάρει αυτόματα κάνα δυο αναβαθμίσεις . Από ότι έχω διαβάσει στο xda είναι αρκετά συνηθισμένο και σε αυτό και στο pro μοντελο. https://forum.xda-developers.com/t/watch-3-pro-is-not-receiving-harmonyos-2-1-update.4493369/ Κάποιοι το διόρθωσαν πηγαίνοντας το για service με αλλαγή πλακέτας. Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα? Δεν καίγομαι να το φτιάξω γιατί δεν αντιμετωπιζω κάποιο τρομερό πρόβλημα (πέρα ίσως από κανένα 5λεπτο που κάνει μερικές φορές το gps να πιάσει στο τρέξιμο) και από ότι έχω καταλάβει και το harmony os 3 δεν προσφέρει κάτι το τρομερό. Περισσοτερο να βολιδοσκοπησω την κατάσταση να δω αν υπάρχει καποιος ομοιοπαθης. Θα το πάω βέβαια εντός εγγύησης κάποια στιγμή για αναβάθμιση για να δώσει μια μικρή αξία στη συσκευή. Πάντως μετά από 1 χρόνο στην κατοχή μου, η αλήθεια είναι ότι δεν το χάρηκα πολύ περισσότερο από το gt2 που είχα πριν. Αν δούλευε το nfc για πληρωμές και έπαιρνε και κανένα εξωτερικό πληκτρολόγιο της προκοπής με μετατροπή φωνής σε κείμενο στα ελληνικα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Το μικροσκοπικό πληκτρολόγιο είναι αστείο, μόνο οι έτοιμες απαντήσεις αξίζουν, που τις είχε νομιζω και το gt3. Για την ταλαιπωρία να περάσεις εφαρμογές με πλάγιους τρόπους δε θα το συζητήσω, αυτά προϋποθέτουν χρόνο και όρεξη και δε δικαιολογούνται για μια συσκευή του 2022.
  3. Μόνο εγώ χρησιμοποιώ τον edge? Έχει ενσωματωμένο AdBlock και δεν χρειάζεται να κατεβάσεις έξτρα εφαρμογή..Αυτός είναι ο βασικός λόγος που τον είχα κατεβάσει. Επισης με βολεύει που δεν ομαδοποιεί τις καρτέλες όπως έκανε (τουλάχιστον πέρυσι που τον είχα) ο chrome. Συγχρονίζει με chrome μέσω PC και περνάει αυτόματα και στο κινητό. (Θα βόλευε να το κάνει και αυτόματα, μιας και στο PC παίζω κυρίως με chrome, αλλά δε βαριεσαι). Επίσης συγχρονίζει με τον edge του Xbox, όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα για άλλο browser.
  4. Αυτό με τις κλήσεις ειναι γνωστό θέμα για το οποίο και εγώ και άλλοι στο φόρουμ έχουν αναφέρει ότι λύνεται με αναβάθμιση του κινητού σε αντροιντ 12. Πρόβλημα έχει η έκδοση αντροιντ 11. Σε παλιά συσκευή με αντροιντ 9 η 10 έπαιζε τέλεια, όταν πήρα νέα συσκευή με αντροιντ 11 είχα τη λάθος διαχείριση κλήσεων , και ευτυχώς όταν αναβαθμίστηκε η συσκευή σε αντροιντ 12 λύθηκαν τα πάντα. Έτσι εξηγείται και η φυσιολογική συμπεριφορά με iphone. Βέβαια νομίζω κάποιος είχε αναφέρει ότι δεν έλυσε το πρόβλημα η αναβάθμιση. Προσωπικά σε εμένα αφού έγινε η αναβάθμιση δεν ξαναασχοληθηκα ποτέ να αλλάξω τη δρομολόγηση της κλήσης, ανεξάρτητα αν έχω συνδεδεμένο αμάξι η κάποιο από τα 2 μπλουτουθ που έχω στην κατοχή μου.
  5. vag1989

    OnePlus 8T

    Πράγματι και εμένα μου εμφάνισε μετά την αναβάθμιση σε αντροιντ 12. Προσωπικά το έλυσα κατεβάζοντας μια ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής quick device connect από το apkmirror. Δεν ενθουσιάστηκα με τη λύση, εγραφε εκδότης OnePlus ltd, αλλά το πρόβλημα το ελυσε
  6. Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω για το πρώτο , πιστεύω πως ναι μιας και το μπλουτουθ βρίσκει τα πάντα, αλλά δεν μπορώ να το δοκιμάσω. Για το τρίτο ισχύουν τα εξής: Δεν μπορείς να φορτώσεις την προσαρμοσμένη προπόνηση σου, η κάποια από τις έτοιμες της εφαρμογής στο ρολόι. Βγάζει μνμ ότι στην παρούσα φαση υποστηρίζονται μόνο τα ρολόγια gt3 και gt runner για μεταφορά στη φορετη συσκευή. Άρα μάλλον καλώς επέλεξες! Και το ίδιο ισχύει και για τις διαδρομές! Μπορώ να φορτώσω μια gpx διαδρομή στην εφαρμογη, αλλά βγάζει το ίδιο μνμ αν πάω να τη στείλω στο ρολόι. Παρόλα αυτά εφόσον έχεις το κινητό μαζί σου μπαίνει αυτόματα το ρολόι σε λειτουργία άσκησης και καταγραφής με το που επιλέξεις έναρξη της προσαρμοσμένης προπόνησης στο κινητο. Επομένως είτε έχεις και τη συσκευή μαζί σου και κάνεις το πρόγραμμα σου, είτε βάζεις ένα από τα έτοιμα που έχει το ρολόι (όπου μεταξύ άλλων εχει και διαλειμματική προπονηση - HIIT - καύση λίπους κτλ). *Φαντάζομαι ότι το ίδιο ακριβώς γίνεται και με τις διαδρομές - πρέπει να την βάζεις από την εφαρμογή. Βέβαια η δικιά μου εμπειρία είναι ότι ανεξαρτήτως προγράμματος κάνει ικανοποιητική για μένα έστω καταγραφή ακόμα και αν αλλάξεις λίγο το πρόγραμμα σου, δλδ μπορεί να μη βγάλω μια απόσταση που έχω θέσει ως στόχο αλλά και πάλι θα καταγράψει διαρκειες - ταχύτητες - παλμούς οπότε προσωπικα με καλυπτει.
  7. Τελικά το βρήκα σε τρομερή τιμή από το αμαζον και το αγορασα! Εν ολίγοις όπως το χρησιμοποιώ εγω δεν προσφέρει πάρα πολλά σε σχέση με το gt2/3 παρά απάντηση σε μνμτ, αλλά αυτό το ήξερα ήδη. Εννοείται η esim που υποστηρίζει μόνο cosmote στην παρούσα φαση μετράει, αλλά έχω Vodafone. Ιδανικά θα ήθελα να άφηνα τελείως πίσω τη συσκευή για μερικές ώρες. Βέβαια ακόμα και έτσι μάλλον θα χάνεις τις ειδοποιήσεις και τα μηνύματα αφού δεν υπάρχουν αντίστοιχες εφαρμογές στο ρολόι. Λείπουν αυτόνομες εφαρμογές για μνμτ, Viber messenger email κτλ , και φυσικά ημερολόγιο (για μη Huawei συσκευές). Ελπίζω να προστεθεί κάποια στιγμή. Λείπει και η δυνατότητα πληρωμης. Η μόνη χρήσιμη εφαρμογή που εγκατεστησα είναι η stocard για κάρτες ανταμοιβής. Κατά τα άλλα ευχαριστιεμαι να το φοράω , είναι τρομερά smooth και συνεργάζεται άψογα με το health. Άψογο στις καταγραφές άσκησης, μιας και ξανάρχισα τις προπονήσεις. Να προσθέσω ότι μετά την αναβάθμιση του κινητού σε android 12 λύθηκαν όλα τα θέματα με τις κλήσεις και το μπλουτουθ, τόσο με το hw3 όσο και με το gt2. Επίσης λείπουν ελάχιστες λειτουργίες στην εξοικονόμηση ενέργειας ( η οποία βγάζει πάνω από 10 μέρες αβίαστα ) σε σχέση με την κανονική λειτουργία του gt2/3. Πχ να κατεβάσεις ότι watchface θέλεις και να ορίσεις τι να κάνει το κάτω πλήκτρο. Παρόλα αυτά μου δίνει την αίσθηση ότι στο μοντέλο αυτό 'περιλαμβανεται' και το gt3, οπότε στα ίδια λεφτά θα πρότεινα το συγκεκριμένο. Αλλιώς πας στο gt3 και έχεις τα βασικά + αυτονομία.
  8. vag1989

    OnePlus 8T

    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου, καλή ανάσταση να έχουμε! Αναγκαστικά έχω κάνει αυτό που αναφέρεις, εννοούσα τα κλασσικά ολοστρόγγυλα εικονίδια της oneplus. Πχ κάνοντας αυτό που προτείνεις για κάποιο λόγο το ημερολόγιο της google δεν έχει δυναμικό εικονίδιο που δείχνει κατευθείαν την σημερινή ημερομηνία
  9. vag1989

    OnePlus 8T

    Έχοντας κάνει και εγώ την αναβάθμιση, η αλήθεια είναι ότι δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα αλλά δε βλέπω σοβαρό λόγο να μην την κάνει κάποιος. Επιτέλους ενεργοποιήθηκε μόνο του το 5g στη Vodafone. Νομίζω ότι συνδέεται όμως με αρκετά μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας, οπότε μετά από 2 μέρες μειωμένης αυτονομίας το απενεργοποιησα. Ίσως είχε φάει κάποιο σκάλωμα και καμιά εφαρμογή αν και έκανα καθαρή εγκατασταση. Το αισθητικό κομμάτι σηκωνει συζήτηση. Τα παλιά στρογγυλά εικονίδια που τα βρίσκουμε? Κατέβασα το oxygen icon pack αλλά κάποια εικονίδια παραμένουν με το προηγούμενο σχήμα τους. Επίσης σίγουρα το κινητό δεν έγινε πιο σβέλτο, μάλλον στα ίδια επίπεδα με διαφορετικά animations. Ενοχλητικη και η υποχρεωτικη καρτέλα με το google feed που δεν μπορείς να την απενεργοποιήσεις.
  10. Καλημέρα παιδιά, μήπως μπορείτε να μου πείτε πόσες μέρες αυτονομίας να περιμένω από το 4 classic, με νορμάλ χρήση(λίγα λεπτά ομιλίας την ημέρα από εκεί, καμία απάντηση στο messenger, raise to wake και παρακολουθηση ύπνου/ σφυξεων). Το θέλω για αυτά που ανέφερα προηγουμένως και για περιστασιακη παρακολούθηση άσκησης, και είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Huawei watch 3 το απλο το οποίο αν και υποδεεστερο με καλύπτει στα παραπάνω.
  11. Καλησπέρα, αν και δεν υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα στο νήμα, έχω ακόμα μια απορία: πήγα σήμερα σε ένα καταστημα να δω το Huawei watch 3 από κοντά και παρατηρησα ότι είχε γρατσουνιές στην οθόνη το εκθεσιακό. Το περίεργο είναι ότι το gt 2 που έχω, όπως και το πρώτο gt, το έχω κοπανησει σε τοίχους χερούλια πόρτας και γενικά όπου μπορείτε να φανταστείτε και δεν είχα ποτέ θέμα. Εννοείται χωρίς προστασία οθόνης η τίποτα άλλο. Τι εντυπώσεις έχετε από τα δικά σας ρολόγια?
  12. Γιατί να κατεβάσεις το HMS core? Μόνο το Huawei health αρκεί, ακόμα και για μη Huawei κινητό. Είτε η παλιά έκδοση 10 από το google store είτε η νεώτερη από τη Huawei. Τουλάχιστον εγώ δεν το εγκατέστησαν ποτέ Να προσθέσω όσοι έχετε πρόβλημα με τη διαδρομή ήχου στις κλήσεις με μη - Huawei κινητά, ένας φίλος έγραψε ότι διορθώνεται με τη νεώτερη έκδοση android 12. Η 11 έχει θέμα. Επιβεβαιώνω επίσης ότι οι παλαιότερες εκδοσεις android έπαιζαν αψογα. Πρώτη φορά είδα το μπέρδεμα με την καινούρια συσκευή που έχει android 11.
  13. Τέλεια! Είχα και εγώ αυτή την αίσθηση μιας και με τη προηγούμενη συσκευή δούλευε ρολόι 🤣, αλλά δεν είδα να το επιβεβαιώνει κανένας άλλος.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Νομίζω με αυτά τα δεδομένα αξίζει το 50αρικο σε σχέση με το gt3, μιας και είναι Σμαρτ ρολόι έστω και στα σπάργανα. Και σου δίνει μια μερούλα παραπάνω από το σαμσουνγκ, που είναι ο μοναδικός και μάλλον πιο άξιος - κακά τα ψέματα - ανταγωνιστής. Με βλέπω να το χτυπάω όταν αξιωθεί η OnePlus να κυκλοφορήσει αναβάθμιση, και εφόσον δω ότι το gt2 δουλεύει πλεον όπως πρεπει με την τελευταία έκδοση health
  14. Ακριβώς το ίδιο θέμα υπάρχει και στο Huawei watch gt2.. Μπήκα στα θέματα να δω αν υπάρχει και στα νεώτερα μοντέλα γιατί σκεφτόμουν να αναβαθμισω στο 3 εφόσον το έχουν διορθώσει. Μάλλον το θέμα είναι της εφαρμογής Huawei health, σε συνεργασία με μη Huawei κινητα. Ενδεικτικά σε ξένο φόρουμ κάποιος έγραψε ότι η Samsung εξετασε το πρόβλημα και απεφάνθη ότι φταίει η εφαρμογή που κάνει συνεχώς αίτημα για αλλαγή της διαδρομής της κλησης. Μου φαίνεται αδιανόητο να μην το έχουν διορθώσει ακόμα... Διαβάστε την προτελευταία σελίδα στο γενικό θέμα wearables και την ερώτηση που έκανα στο φίλο που άνοιξε το θέμα Huawei watch 3. Εν ολίγοις, σε εμένα έφτιαξε η συμπεριφορά στο αυτοκίνητο, και μόνο σε αυτή γιατί με τα ακουστικά υπάρχει ακομα θέμα, όταν έβαλα την εφαρμογή από το play store. Δηλαδή την παλιά Huawei health 10. Δεν ξέρω βέβαια αν υποστηρίζονται τα δικά σας νεώτερα ρολόγια. Το παραλογο είναι ότι μέχρι και πριν από μερικούς μηνες, με την προηγούμενη συσκευή μου, δούλευαν όλα τέλεια.
  15. Καλοφορετο! Έχω τις εξής απορίες, αν μπορείς να τις απαντήσεις: 1) υπάρχει καμία επιλογή για απάντηση σε μνμτ από το ρολόι? Στο apple watch υπαγορεύεις ελληνικά και γράφει, υπάρχει κάποια τέτοια προοπτική? 2) στο Huawei watch gt2 που έχω με συνδεδεμένο αντροιντ όχι Huawei όμως, το bluetooth ενώ αρχικά δούλευε υποδειγματικά, πλεον είναι ένα μπέρδεμα όσον αφορά τη συμπεριφορά στις κλήσεις. Αν έχεις πολλές συσκευές συνδεδεμένες με bluetooth, το κινητό μπερδεύεται και δε στέλνει τον ήχο εκεί που πρέπει. Μετά απο ψάξιμο βρήκα ότι για αυτό φταίει μάλλον η εφαρμογή Huawei health. Μήπως μπορείς να επιβεβαιώσεις αν ισχύει ακόμα κάτι τέτοιο? Εφόσον δεν έχεις Huawei κινητό. 3) Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας το μετατρέπει σε ένα απλό Huawei gt? Δηλαδή, παραμενουν σε λειτουργία η μέτρηση παλμών και ύπνου? Και πόσες μέρες βγάζει σε αυτό το mode?
  16. Καλησπέρα και πάλι, λοιπόν δοκίμασα κάτι το οποίο μάλλον είναι η λύση του προβλήματος: διέγραψα τα αποθηκευμενα δεδομένα της εφαρμογής Huawei health και κατόπιν την ίδια την εφαρμογή (η οποία ήταν από το appgallery), και κατέβασα την παλιά έκδοση που υπάρχει στο google play store (έκδοση 10 - δε θυμάμαι να υπάρχει κάποια δυνατότητα παραπάνω στη νεότερη που διέγραψα). Όταν παίρνω τηλέφωνο τώρα από το κινητό δε μου βγάζει καν την επιλογή μεταφοράς στο ρολόι και μιλάω κανονικά από το τηλ. Υποθέτω και με ακουστικά θα γίνεται το ίδιο. Εξηγείται με αυτό τον τρόπο και η ξαφνική εμφάνιση του προβλήματος - δεν ήταν θέμα έκδοσης αντροιντ τελικά αλλά της εφαρμογής. Αν τελικά αυτό είναι το θέμα δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί δεν το έχουν φτιάξει ακόμα, εκτός και αν θεωρούν οι Κινέζοι ότι θα πάρουμε Huawei κινητά για αυτό και μόνο το λόγο.
  17. Δυστυχώς σε αντίθεση με το πρώτο gt που είχα και εγώ, στο gt2 δεν κλειδωνει η οθόνη. Πράγματι ήταν πολύ βολικό, ειδικα όταν βρέχεται το ρολόι που πατάει ότι να ναι...
  18. Δεν το ξέρω αυτό! Πάντως το προηγούμενο κινητό μου που δούλευε άψογα με το gt2 ήταν το LG G7 το οποίο προφανως δεν είναι Huawei και ήταν μια (η δύο δε δίνω ιδιαίτερη σημασία) έκδοση αντροιντ πισω
  19. Δυστυχώς το δοκίμασα και επιβεβαιώνω και εγώ. Με τα ακουστικά σίγουρα η πρώτη κλήση τουλάχιστον αφότου συνδεθούν πάει στο τηλέφωνο Το μόνο που διορθώθηκε είναι όταν το σηκωνω από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου, απανταω κιόλας από αυτό , όπως θα έπρεπε. Αν κάνω κλήση όμως από το κινητό θέλει όλη τη διαδικασία. Επίσης δεν έχει ξανακάνει το κουλο να με δείχνει το ρολοι ότι με καλει ο τελευταίος συνομιλητής μου όπως έκανε πριν. Δυστυχώς είδα παρόμοιο αρνητικο σχόλιο σε κριτική του νεότερου huawei gt3 αλλά και του Amazfit gtr2... Ελπίζω να διορθωθεί κάπως. Επαναλαμβάνω ότι σε κινητό με προηγούμενη έκδοση αντροιντ δούλευαν όλα αψογα. Ίσως στρώσει με αναβάθμιση σε android 12. Η να ασχοληθεί η Huawei εφόσον την εφαρμογή την ενημερώνει συχνα
  20. Όχι ακριβως... Κάτοχος του Huawei gt2 και εγώ, με το παλαιότερο κινητό μου (νομίζω αντροιντ 10) όλα τα Bluetooth δούλευαν υποδειγματικά, δεν πάει να είχα συνδέσει αμάξι ρολόι ακουστικά πήγαινε η κλήση ακριβώς εκεί που έπρεπε να πάει. Δηλαδή δε με είχε προβληματίσει πότε με ένα μαγικό τρόπο. Όταν άλλαξα σε νεότερη συσκευή (OnePlus 8t android 11) άρχισαν τα προβλήματα που αναφέρετε, σαν να μπερδεύεται το κινητό και να μην ξέρει που να στείλει την κλήση. Επίσης μερικές φορές καλούσα κάποιον και χτυπούσε το ρολόι ότι τάχα με έπαιρνε την ίδια ώρα ο προηγούμενος συνομιλητής μου!! Για την ιστορία, αυτά έχουν περιγραφεί και από άλλους αλλά μόνο για το gt2, παρά το γεγονός ότι πιστεύω ότι κάτι παίζει και με τη νέα έκδοση αντροιντ. Λένε ότι ίσως φταίει η νέα έκδοση του Huawei health, μεταξύ άλλων. https://forum.xda-developers.com/t/watch-gt2-not-pro-bluetooth-takes-priority-over-itself.4210155/ Παρολα αυτά έκανε το ρολόι μια αναβαθμισαρα πριν από καμιά εβδομάδα - πάνω από 200mb, του πήρε καμιά ωρα - και νομίζω ότι εστρωσε. Έτυχε όμως και δεν το έχω δοκιμάσει ταυτόχρονα με ασύρματα ακουστικά, παρά μόνο στο αμάξι. Παιδια τέτοια αυτονομία ποιότητα κατασκευής και προσεγμένη εφαρμογή δεν ξέρω αν βρίσκεις εύκολα. Και δεν είμαι και κανένας φαν. Θα κοιτούσα πάντως το gt3 αν το έβρισκα και αυτό στα 120 ευρώ που πήρα το gt2. Σκεφτόμουν για Galaxy watch 4 αλλά να εγκαταστήσεις τόσες εφαρμογές της σαμσουνγκ? Και καθημερινή φόρτιση? Στο συρτάρι αφορτιστο το βλέπω ...
×
×
  • Create New...