Jump to content

mpompa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    601
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mpompa

  1. Μόλις βγήκε update του Απριλίου
  2. Τελικά δεν θα μας δώσει τίποτα από τα AI. 😞 http://www.sammyfans.com/2024/04/10/samsung-may-bring-these-one-ui-6-1-features-to-galaxy-s22-s21/
  3. 10 Απριλίου ξεκινάει και για μας το μεγάλο update.για να δούμε θα αν θα μας δώσει και εμάς κάποια από τα AI.
  4. Καλημέρα σας. μετά τον οδηγό που είχε ανεβάσει κάποιος για την μπαταρία. Πρώτη φορά πιάνω τέτοιους χρόνους 🙂 πάντως η μπαταρία όλο και βελτιώνεται
  5. Καλημέρα,καλη σαρακοστή. ήρθε η ενημέρωση Μαρτίου.
  6. Καλημέρα μόλις ήρθε του Ιανουαρίου
  7. Καλημέρα,κάτοχος και εγώ από το watch 44 στο 47. Είναι απίστευτο πραγματικά..
  8. Καλημέρα σας.αυτο το nd filter στο expert raw θα έρθει και σε εμάς? Κάπου διάβασα ότι λόγο επεξεργαστή μπορεί να μην το πάρουμε.δεν ξέρω αν ισχύει.
  9. Μετά από την ενημέρωση ή μπαταρια έγινε πιο άθλια πριν την ενημέρωση όλα ανοιχτά μου κρατούσε μια μέρα.τωρα μέχρι το απόγευμα.μετανοιωσα που έκανα την ενημέρωση γίνεται να γυρίσω πίσω στην προηγούμενη?
  10. Καλησπέρα.ενω το κινητό το είχα στην θήκη κανονικά είχα βάλει μαζι κάτι καπάκια από μπύρες και κάτι κλειδιά που είχα στην ίδια τσέπη μετά από ώρα που το έβγαλα πίσω στην δεύτερη κάμερα έχει σπάσει το τζαμακι.ξερετε περίπου το κόστος?
  11. Μόλις τώρα τράβηξα σε λάμπα.πριν βγαλω την φώτο καθάρισα της κάμερες με πανάκι που έχω.η δεύτερη φώτο χωρίς την λάμπα. Δεν μπορώ να το στείλω για σέρβις καθώς είμαι σε νησί δουλεύω και το χρειάζομαι.δεν ξέρω εάν το κάνει στο s23 εάν έχει κάποιος να μας πει..
  12. Όχι η κάμερες δεν έχουν γρατσουνιά επίσης της καθαρίσω πριν βγλαω φώτο έχω και την θήκη προστασίας.
  13. Σε ευχαριστώ πολύ.αν και κάπου διάβασα ότι σύντομα θα δώσουν update για της κάμερες.για να δούμε
  14. Δλδ να έχω επιλέξει τον 108mpx για να μην μου το κάνει αυτό?
  15. Παιδιά καλησπέρα.γιατι βγαινουν έτσι η φώτο? Έχω καθαρίσει της κάμερες κ έχω και την θήκη που κλείνει πίσω δεν εχω προστετευτικο για της κάμερες.και το βράδυ έτσι βγαινουν καμία φορά.τι μπορεί να φταίει?
  16. Μόλις ήρθε και η ενημέρωση Ιουλίου.
  17. Ήρθε update του Ιουνίου 332mb
  18. Παιδιά καλημέρα.εφτιαξα το κινητό μετά από πτώση αλλάγη οθονης και το θελω για δευτερο .καπου διάβασα ότι μπορούμε να περάσουμε ROM android 13 με το one ui 5.1. Αξίζει? Έχει περάσει Rom κανένας άλλος να μας πει?
  19. Έκανα απεγκατασταση στην εφαρμογή και επανεκκίνηση και από ότι βλέπω πάει καλύτερα.
  20. Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω τώρα.
  21. Καλημέρα παιδιά.σημερα το βράδυ το φορτισα 100% και έπεσα για ύπνο και τώρα το πρωί κοιτάζω και είχα 20% τι έπαθε? Με επανεκκίνηση θα φτιάξει? Ευχαριστώ. Επίσης τώρα έχει ζεσταθεί αρκετά πίσω
  22. Πχ γυρίζω στο σπίτι 12 το βράδυ με 20% μπαταρια έχω τον ασύρματο φορτιστή και θέλω να το φορτίσω μέχρι το 85% και να διακοπή η φόρτιση.
  23. Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω.αυτο γίνεται και με την ώρα? Δλδ αν επιλέξω από της 12 το βράδυ μέχρι της 3 το πρωί να το φορτίσει μέχρι τα 100 και να σταματήσει το ίδιο είναι?
  24. Καλησπέρα.δεν ξέρω εάν έχει απαντηθεί,μπορώ να βάλω ρουτίνα να το φορτίζω ασύρματα το βράδυ και να σταματάει μόνο του? Αυτή η ρουτίνα είναι σωστή?
×
×
  • Create New...