Jump to content

Papp0us

Members
  • Δημοσιεύσεις

    436
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About Papp0us

  • Ημ. Γέννησης 25/09/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Papp0us's Achievements

  1. Papp0us

    Asus Zenfone 8

    Πλαίσιο και ΜSystems που ρώτησα, δεν έχουν σκοπό να φέρουν άλλες εκδόσεις για την ώρα 8/256GB το MSystem λευκό και μαύρο, 16/256 το πλαίσιο μαύρο. Υπάρχει απο Γερμανικό Amazon το μικρό . αλλα πάει 840€ https://www.amazon.de/-/en/Zenfone-Smartphone-Display-Exclusive-Midnight/dp/B0B7XZ2FBB/ δε συμφέρει με τίποτα.
  2. Papp0us

    Asus Zenfone 8

    Κοιτα να δεις, η μικρή έκδοση πάει 799 στο καλημέρα, οπότε με λίγη καλή τύχη, BF/Χριστούγεννα θα παίξει κανα 600αρι στο Amazon. Κανα 500αρι ειχα πάρει και το 8. Εγώ τσίμπησα το μεγάλο απο το Plaisio, λένε για 29 του μηνα αποστολή, θα δείξει.
  3. Papp0us

    Asus Zenfone 8

    Στο 8 τα Update είναι σχετικά γρήγορα και αρκετά συχνά. Δεν ήταν κάθε μήνα βέβαια τα SP, αλλα το Android 12 το πήρε σχετικά γρήγορα (Δεκέμβρη) Το 9 θα το πάρω και εγώ, το λογισμικό ειναι πολύ καλό, γρήγορο, με προσεγμένα updates, αλλα μέτρα οτι επίσημα θα πάρει μονο Android 13 και 14, μετά τέλος,
  4. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Αγορασμένο 21 Μαίου απο Wind, το κινητό είναι ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ, με όλα τα παρελκόμενα και θήκη, και φυσικά απόδειξη κτλ. Έχει 100% μπαταρία, και Spigen Thin Fit, Spigen Ultra Hybrid θήκη(η δεύτερη αχρησιμοποίητη) και τζαμάκι Spigen περασμένο απο την πρώτη ημέρα. Όχι ανταλλαγές. Ηράκλειο Κρήτη, αποστολή παντού με έξοδα παραλήπτη, εκτός αν προηγηθεί κατάθεση, οπότε αναλαμβάνω έξοδα εγώ.

    600 €

    - GR

  5. Τα 2 24ώρα με 3 ώρες οθόνη και 20% ακόμα μπαταρία ειναι η χειρότερη αυτονομία αναλογικά της μπαταρίας που έχεις δει τα τελευταία χρόνια; Πρέπει να είσαι πολύ τυχερός άνθρωπος, χωρίς ίχνος ειρωνίας. Το 6 μου έβγαλε 8 ώρες οθόνη πρώτη μέρα, και 4.5 ώρες οθόνη την επόμενη φόρτιση με 40+ ώρες αναμονής, που για τη χρήση μου είναι εξαιρετικά. Δεν ξέρω βέβαια και τι απαιτήσεις έχεις απο το κινητό σου, αλλα απο εκει μέχρι το "χειρότερη αυτονομία τα τελευταία χρόνια" γκουχγκουχ oneplus9realmegtgalaxy20+ νομίζω οτι απέχουμε αρκετά. Για τη φόρτιση είναι παραπάνω απο ξεκάθαρο τι συμβαίνει, πιάνει την ταχύτητα μέχρι το 50% (εμένα στη δοκιμή σε μισή ώρα έκανε 15-63%) και μετά πέφτει στα τάρταρα η ταχύτητα για να μην ζορίζει καθόλου τη μπαταρία. Αν ειναι ανοιχτό δε και το adaptive charging και έχεις ενεργό ξυπνητήρι, μετά το πρώτο 50% πρέπει να μπαίνει σε μοουντ χελώνας.
  6. Bug του Google Assistant στο Α12 είναι το είχαν και αρκετοί με P5. https://9to5google.com/2021/11/05/google-assistant-on-pixel-6-is-randomly-placing-phone-calls-for-some-heres-how-to-stop-it/
  7. Απο οσα παράπονα έχω ακουσει, δεν έχω το παραμικρό. Μπαταρία 8 ώρες οθόνη πρώτη φόρτιση, υπερθέρμανση 0, και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων, χωρίς τζαμάκι σε πρώτη φάση είναι καλός. 8/10 πιάνει με τη μία, και απλά πρέπει να αφήσω το δάχτυλο πάνω, αφού θέλει 0.5" για να το διαβάσει. Μια φορά το πέρασα μονο, χωρίς πρόβλημα για την ώρα. ΔΕΝ παίζω παιχνίδια, δεν ξέρω ποσο τα προβλήματα δημιουργούνται εκεί. Σε Pixel 6 αυτά.
  8. Παρέλαβα και εγώ εχθές, μοναδικά "μειονεκτήματα" σε πρώτη φάση, το μέγεθος, καθώς έρχομαι απο Pixel 4 και η διαφορά ειναι σημαντική, και οτι ο Ultrawide, δεν είναι ούτε ultra ούτε Wide. Πολύ μικρή η γωνία λήψης. Κατα τα άλλα, κεντρικός αισθητήρας εξαιρετικός, μπαταρία σε πρώτη εμφάνιση φαίνεται πάρα πολύ καλή, δεν ξέρω γιατι τόση γκρίνια. Υπερθερμάνσεις δεν είχα, πέρα απο το αρχικό Setup, που ψευτοζεστάθηκε, Χωρίς τζαμάκι το Fingeprint scanner είναι ένα κλασσικό under display Scanner. Ούτε πετάει, ούτε είναι απογοήτευση, Θα μπορούσε να είναι κομματάκι πιο γρήγορο, αλλα δεν νομίζω πως είναι το πρόβλημα που το εμφανίζουν να είναι. Ούτε καν. Τέλος στην πρώτη φόρτιση , σε μισή ώρα πήγε 15-64% με το Adaptive Charging ανοιχτό. Πανέμορφο τηλέφωνο, πολύ καλή και η κατασκευή του, αλλα είναι μεγάλο, όσοι έρχεστε από μικρά κινητά θα χρειαστείτε λίγο κοπο να τη συνηθίσετε.
  9. Κάτσε, τώρα γιατι παραπονιέσαι; Γιατι κάνει αργά τα Update, που το κάνουν εδώ και 2 χρόνια τα Pixel, ή οτι είναι αργό το τηλέφωνο; 😛
  10. Άμα πας στην Γαλλική σελίδα της προσφοράς αναφέρεις και τα FNAC, εσύ βλέπεις μόνο τα αγγλικά κατάστηματα εκεί. Και ακουστικά όχι, δυστυχώς δεν μπορείς να πάρεις ,ούτε με forwarder ούτε χωρίς πράγματικη διεύθυνση στη χώρα παραγγελίας
  11. H Αρχιτεκτονική είναι κοινή σε ολα τα mobile Chip, ολοι της αρχιτεκτονική της ARM χρησιμοποιούν. Εγώ λέω οτι επειδή λέει Exynos δεν αναιρεί το γεγονός οτι τον έχει επιλέξει η Google με τα χαρακτηριστικά που την ενδιαφέρουν. Έχει διαφορετικά Clusters απο οτιδήποτε άλλο έχει κυκλοφορήσει (δεν υπάρχει άλλο SoC με 2 high powered cores φέτος στο Android) έχει βάλει Cores παλαιότερης γενιάς για το δεύτερο Cluster, έχει χρησιμοποιήσει παλαιότερο Modem, και έχει παρα πολλά περιφερειακά κομμάτια στο SoC για να τη βοηθήσουν να καταφέρει αυτό που έχει στόχο. Ακόμα και η GPU του, νομίζω οτι δεν έχει ξαναμπεί σε τηλέφωνο, Σε άλλα Benchmarks φαίνεται καλός, https://www.notebookcheck.net/Google-Pixel-6-series-Tensor-dominates-the-Exynos-2100-and-Snapdragon-888-in-real-world-GPU-benchmarks.574875.0.html Σε άλλα όχι. Το θέμα ειναι οτι δεν είναι φτιαγμένος για να είναι Powerhouse είναι ξεκάθαρο αυτό, είναι φτιαγμένος για να εξυπηρετήσει το σκοπό του. Αν πηγαίνει τα Pixel μπάλα, δε βλέπω το λόγο που θα πρέπει να είναι ταχύτερος απο τον SD 888 π.χ. Το Oneplus 9 στα Bechmarks για παράδειγμα θα είναι σίγουρα ΠΟΛΥ καλύτερο απο το Pixel 6. Όποιος είχε την "τύχη" να έχει Oneplus 9 να του ψήνει το χέρι, θα ξέρει οτι το Benchmark απο μόνο του δε λέει τίποτα. Εϊναι ιδιαίτερο SoC ο Tensor. Δεν πάει η Google να κάνει το κινητό πιο γρήγορο, γιατι ξέρει οτι δεν μπορεί, οπότε πάει να το κάνει πιο έξυπνο. Το αν θα τα καταφέρει με τον Tensor και δε θα έχει θέματα, είναι άλλη δουλειά.
  12. Ναι μόνο που δεν έχει καμια σχέση με Exynos 2100. 2 Cortex X1 αντί για ένα , 2 Cortex A76 αντι για A78, TPU, Security Core, Titan 2 Core, άλλο Modem, άλλο ISP. Ειναι βασισμένος σε αρχιτεκτονική της Samsung, οπότε λογικό ειναι να ειναι Exynos. Αν ηταν βασισμένος σε αρχιτεκτονική της Qualcomm θα ηταν Snapdragon. Εκει τελειώνουν οι ομοιότητες νομίζω.
  13. Είναι στις πληροφορίες της προσφοράς. Και από το Saturn που το πήρα , το ίδιο ισχύει. Και το fnac το ίδιο αναφέρει
  14. Τα ακουστικά έρχονται σε δεύτερο χρόνο και απαιτούν διεύθυνση στη χώρα αγοράς. Αν πάρεις από Γερμανία πρέπει να έχεις γερμανική διεύθυνση. Επίσης πάνε μέχρι 2 στην ίδια διεύθυνση, οπότε ούτε με forwarder θα γίνεται
  15. 28 δεν ξεκινάνε οι αποστολές;
×
×
  • Create New...