aenaos15 Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Μην το γενικεύουμε ότι έχει θέμα drain σε WiFi. Θέμα drain με WiFi σε idle κατάσταση αναφέρθηκε κυρίως από ορισμένα άτομα που έχουν ένα συγκεκριμένο router όταν δουλεύει συνήθως στα 5ghz, με το οποίο router έχουν drain και άλλα κινητα. Και εν πάσει περιπτώσει το παιδί γράφει ξεκάθαρα ότι όταν δεν είναι συνδεδεμένος σε WiFi είναι με mobile data. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Ορισμενα;;;; Δεν κανεις τον κοπο να μπεις σε διπλανο site να δεις ποσο ορισμενα ειναι;;;; Για να το τελειωνουμε το θεμα : Το κινητο μαζι με αρκετα ακομη κινητα , εχει drain στο speedport plus router της cosmote και ειδικα στην μπαντα των 5 ghz Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 (edited) Ορισμενα;;;; Δεν κανεις τον κοπο να μπεις σε διπλανο site να δεις ποσο ορισμενα ειναι;;;; Για να το τελειωνουμε το θεμα : Το κινητο μαζι με αρκετα ακομη κινητα , εχει drain στο speedport plus router της cosmote και ειδικα στην μπαντα των 5 ghzΈγραψα εγώ κάτι διαφορετικό από αυτό που γράφεις εσύ? Το ίδιο πράγμα λέμε με άλλα λόγια. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited March 21, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Μετά την αναβάθμιση σε 203 είχα παρατηρήσει και εγώ μία πτώση στο Sot, περί της 1 ώρας. Απο 7hr45min σε 6-6:30. Προχθές μου τελείωσε η συνδρομή στο spotify και συγχρόνως παρατήρησα πως καταλάθος είχα "κλειδώσει" να μην κλείνει το instagram όταν έκανα swipe left στο home button και εκκαθάριση. Ξαφνικά το Sot εκτοξεύθηκε πάλι στις 7+ ώρες με σκληρή χρήση(έχει αναφερθεί αρκετά ποστ παραπάνω). Ψάξτε το γενικά, συνήθως το όποιο "drain" κάπου οφείλεται και όχι στην αναβάθμιση καθ' αυτού. Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Στην μη αυτόματη διαχείριση, τι σημαίνει το "δευτερεύουσα εκκίνηση; το έχετε και αυτό κλειστό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Παρατήρησα και εγώ το πρόβλημα με την μπαταρία μετά την αναβάθμιση αλλά μετά από 2 ημέρες όχι απλός έστρωσε αλλά είναι και καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Στην μη αυτόματη διαχείριση, τι σημαίνει το "δευτερεύουσα εκκίνηση; το έχετε και αυτό κλειστό; Σημαίνει ότι μπορεί να γίνει εκκίνηση της εφαρμογής από άλλη εφαρμογή, πχ η υπηρεσία backup της Google να εκκινήσει μια εφαρμογή και να πάρει backup. Τις περισσότερες φορές ότι βάζεις το αυτόματη εκκίνηση βάζεις και αυτό. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Παρατήρησα και εγώ το πρόβλημα με την μπαταρία μετά την αναβάθμιση αλλά μετά από 2 ημέρες όχι απλός έστρωσε αλλά είναι και καλύτερα Από της 7 το πρωί έως 12 το βράδυ με μέτρια χρήση είμαι στο 53% ενώ μετά την αναβάθμιση, τις πρώτες μέρες με το ζόρι να έβγαζα ημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris4 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Σε ποια έκδοση λογισμικού βρίσκεται η συσκευή? Σε κάποια παλιότερη του Android 8.1 έβρισκα το κινητό να κάνει μόνο του επανεκκίνηση και καμιά φορά πετύχαινα αυτό που αναφέρεις... Αν βρίσκεσαι στην τελευταία έκδοση και σου είναι εύκολο δοκίμασε ένα hard reset Edit:δες μήπως καμιά εφαρμογή που πέρασες το προκαλεί Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έκανα hard reset, πέρασα ξανά το backup που είχα κρατήσει, έχω κλείσει το Bluetooth, το πρόβλημα παραμένει. Ανάβει ακόμα η οθόνη μόνη της κάθε 10-20 λεπτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 (edited) Έκανα hard reset, πέρασα ξανά το backup που είχα κρατήσει, έχω κλείσει το Bluetooth, το πρόβλημα παραμένει. Ανάβει ακόμα η οθόνη μόνη της κάθε 10-20 λεπτά..Αν δεν φοράς κάποια θήκη ή τζαμάκι που πιθανόν να στο προκαλεί, τότε ίσως ευθύνεται κάποια εφαρμογή που ξυπνάει το κινητό. Η οποία, εφόσον πέρασες το backup μετά το hard reset, πάλι βρίσκεται στο κινητό, οπότε λογικό να σου ξανασυμβαίνει αν όντως ευθύνεται κάποια εφαρμογή. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited March 23, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikahakkinen Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να επιλέγω από ποια κάρτα SM θα καταναλώνω τα δεδομένα μου; Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Ρυθμίσεις --->> Ρυθμίσεις ασύρματων δικτύων --> Ρυθμίσεις 2πλής σιμ !! (Εκεί έχει την επιλογή που θες ;) * Προεπιλεγμένα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitron Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Έκανα hard reset, πέρασα ξανά το backup που είχα κρατήσει, έχω κλείσει το Bluetooth, το πρόβλημα παραμένει. Ανάβει ακόμα η οθόνη μόνη της κάθε 10-20 λεπτά.. Εχεις ενεργοποιημένο το ξεκλείδωμα μέσω προσώπου; Αν ναι δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις και δες αν θα στο ξανακανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renosstavr Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 (edited) Έκανα hard reset, πέρασα ξανά το backup που είχα κρατήσει, έχω κλείσει το Bluetooth, το πρόβλημα παραμένει. Ανάβει ακόμα η οθόνη μόνη της κάθε 10-20 λεπτά.. Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα όταν έχω ανοιχτό wifi. Ανάβει καθε 10 λεπτο και σβήνει μόνη της ξανά. Η θήκη η το τζαμάκι δεν νομίζω να παίζει ρόλο γιατί απο τότε που άρχισε να το κάνει έχω αλλάξει δύο θήκες και ένα τζαμάκι. Αν θές στείλε pm να δούμε ποιες εφαρμογές έχουμε κοινές μπας και βρούμε ποιά το προκαλεί. Edited March 24, 2019 by renosstavr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Καλησπέρα, χωρίς να έχω γνώσεις στη λήψη φωτογραφιών, τράβηξα φωτογραφίες στη ρύθμιση του κινητού "επαγγελματική" και αυτόματο και τα αποθήκευσα ως αρχείο raw. Καμία από τις φωτογραφίες όμως δεν έχει σωστό focus. Γνωρίζει κάποιος φίλος να μου πει τι συμβαίνει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Έκανα hard reset, πέρασα ξανά το backup που είχα κρατήσει, έχω κλείσει το Bluetooth, το πρόβλημα παραμένει. Ανάβει ακόμα η οθόνη μόνη της κάθε 10-20 λεπτά..Το restore δεν έπρεπε να το κάνεις. Ότι πρόβλημα υπήρχε πρίν, απλά το επανέφερες. Πάντα βέβαια με δεδομένο ότι δεν υπάρχει hardware πρόβλημα. Κάνεις ξανά factory reset και δεν περνάς τίποτα. Το κρατάς 1-2 μέρες και το παρακολουθείς. Αν είναι όλα καλά ξεκινάς και περνάς 1-1 τις εφαρμογές και ελέγχεις πάντα τι κάνει. Είναι χρονοβόρο, βαρετό, τραβάει πολύ αλλά είναι το μόνο σίγουρο για να βρεις την εφαρμογή που στο κάνει. Sent from my M5 MediaPad, using Tapatalk Pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Στην λειτουργία pro η κάμερα εστιάζει εκεί που θα πατήσεις με το δάκτυλο πάνω στην οθόνη του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geodou91 Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Στο κλείδωμα της οθόνης.... Όταν κοιτάω για ειδοποιήσεις η την ώρα.... Πάντα μου βγάζει το...... Χρησιμοποιήστε το δακτυλικο σας αποτύπωμα η σύρετε προς τα πάνω μπλα μπλα..... Οκ με την ζαλάδα..... Υπάρχει κανένας τρόπος να μην εμφανίζεται συνέχεια αυτή η ειδοποίηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Παίδες έχετε παρατηρήσει τις τελευταίες ημέρες πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις του viber? Έδω και 2-3 ημέρες έρχονται με καθυστέρηση. Τόσους μήνες δεν είχα θέμα, ίσως οφείλεται στο τελευταίο update του viber. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Έχω πάντως και εγώ μια αίσθηση ότι η εστίαση στις φωτογραφίες δεν είναι καλή. Μιλάω σε ρύθμιση Photo και χωρίς να επιλέγω εγώ από την οθόνη σημείο εστίασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Παίδες έχετε παρατηρήσει τις τελευταίες ημέρες πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις του viber? Έδω και 2-3 ημέρες έρχονται με καθυστέρηση. Τόσους μήνες δεν είχα θέμα, ίσως οφείλεται στο τελευταίο update του viber. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Προσωπικά είχα θέμα με το viber λόγω τεχνικής νοημοσύνης. Από την στιγμή που έβγαλα την αυτόματη λειτουργία μπαταρίας και να μη βελτοστοποιηται έχω σωθεί. Όλα λειτουργούν σωστά! Από τότε οποία εφαρμογή λειτουργώ και μπορει να είναι ενεργοβόρα (πχ utorrent) πάντα βάζω αυτές τις δύο ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 (edited) Λοιπον επανέρχομαι στο θέμα μπαταρίας. Έχω υπόνοιες ότι τα νέα ρούτερ που προμηθεύουν πλέον οι εταιρίες με διπλή κεραία και 2.4G και 5G δημιουργουν battery drain. Με μια μικρή επιφύλαξη και ακόμη το παρακολουθώ. Παρεμπιπτόντως εκανα ένα ακόμη factory reset (εννοείται χωρίς κάποιο backup) και μετά από 1 ημέρα και 14 ώρες χρήσης έφτασα στις 7 ώρες και κάτι SOT μετά από πολύ καιρό και είμαι στην 195, και μάλιστα με μπόλικη χρήση gps, 4G wifi πολλές κλήσεις κτλ . Την υπόνοια με το router την έχω γιατί εδώ και 2 μέρες είμαι σε χώρο με router παλιάς τεχνολογιας και έχω πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας . Ίσως και να είναι τυχαίο θα δείξει . Επίσης ενώ πριν είχα τον kiwi browser παρατήρησα ότι είχε αρκετή κατανάλωση και γύρισα στον samsung browser και πιστεύω βοήθησε και αυτό. Edited March 25, 2019 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmiibb Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Έχω το εξής θεματακι. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, στις ειδοποιήσεις μου βγάζει να επιλέξω physical keyboard. Ενώ κάθε φορά πατάω στο Gboard που έχω εγκατεστημένο, η ειδοποίηση συνεχίζει και εμφανίζεται. Τι μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Το τελευταίο speedport της COSMOTE έχει θέμα με όλα τα κινητά. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Λοιπον επανέρχομαι στο θέμα μπαταρίας. Έχω υπόνοιες ότι τα νέα ρούτερ που προμηθεύουν πλέον οι εταιρίες με διπλή κεραία και 2.4G και 5G δημιουργουν battery drain. Με μια μικρή επιφύλαξη και ακόμη το παρακολουθώ. Παρεμπιπτόντως εκανα ένα ακόμη factory reset (εννοείται χωρίς κάποιο backup) και μετά από 1 ημέρα και 14 ώρες χρήσης έφτασα στις 7 ώρες και κάτι SOT μετά από πολύ καιρό και είμαι στην 195, και μάλιστα με μπόλικη χρήση gps, 4G wifi πολλές κλήσεις κτλ . Την υπόνοια με το router την έχω γιατί εδώ και 2 μέρες είμαι σε χώρο με router παλιάς τεχνολογιας και έχω πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας . Ίσως και να είναι τυχαίο θα δείξει . Επίσης ενώ πριν είχα τον kiwi browser παρατήρησα ότι είχε αρκετή κατανάλωση και γύρισα στον samsung browser και πιστεύω βοήθησε και αυτό. Το εχουμε πει πολλες φορες οτι το router speedport plus της cosmote προκαλει drain στο κινητο και σε αρκετα ακομη κινητα!! Μια λυση ειναι να δουλευεις το router μονο στη μπαντα των 2,4 , εγω τουλαχιστον μεχρι να βρεθει λυση αυτο κανω και εχει βελτιωθει η κατασταση. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Γνωρίζει κανείς πως να βγάλουμε το messeges της Google (που έρχεται προεγκατεστημενο με το κινητό) από το Battery Optimization; Δεν το εμφανίζει καν στη λίστα. Θέλω να το αφαιρέσω από εκεί γιατί κάθε φορά που δέχομαι sms, κάνει τα recent apps μου να εμφανίζονται ως κενά εικονίδια και είναι πραγματικά εκνευριστικό. Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts