Jump to content

renosstavr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by renosstavr

  1. Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα όταν έχω ανοιχτό wifi. Ανάβει καθε 10 λεπτο και σβήνει μόνη της ξανά. Η θήκη η το τζαμάκι δεν νομίζω να παίζει ρόλο γιατί απο τότε που άρχισε να το κάνει έχω αλλάξει δύο θήκες και ένα τζαμάκι. Αν θές στείλε pm να δούμε ποιες εφαρμογές έχουμε κοινές μπας και βρούμε ποιά το προκαλεί.
  2. Και σε εμένα παιδιά ήρθε το patch της cosmote 9.0.0.4. Εγώ είδα όφελος, γιατί στον παροχο μου ίντερνετ στο σπίτι (δεν είναι τα κλασικά wind, cosmote, cyta, vodafone κτλ) δεν συνδεόταν το cosmote vowifi. Με την καινούργια αναβάθμιση μόλις την έκανα συνδεθηκε. Προφανώς βάσει της ip του παροχου δεν συνδεοταν και τον πρόσθεσαν τώρα τον παροχο.
  3. Στην αρχή είχα κάνει με vodafone την 163. Είχα λίγο battery drain και είδα εδω στο φόρουμ ότι ήρθε η 195 σε κοσμοτε. Εκανα εργοστασιακές και με κοσμοτε κάρτα μου ήρθε η 195. Μετά ήρθε και το patch αλλά ήταν το 8.1.0.4.
  4. Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Εχω την pie κανονικά, για το patch της κοσμοτε είπα γιατί είδα πιο πάνω ότι κάποιος φίλος ειπε ότι ήρθε και update στο patch cosmote.
  5. Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Επειδή ακούω για το τελευταίο patch της cosmote εγώ έχω το 8.1.0.4 και σε έλεγχο για ενημερώσεις δείχνει ότι είναι ενημερωμένο. Υπάρχει κι άλλος με αυτό η μόνο εγώ;
  6. Ναι όντως μάλλον έτσι είναι τα πράγματα. Απλά να το τονίσω παλι ότι αν κάποιος το κάνει ετσι και δει για την vodafone εγκατάσταση της custom version δεν υπάρχει κανένα προβλημα. Το δουλευει κανονικά με cosmote. Απλά μου έβαλε δυο εφαρμογές έξτρα το my vodafone και ένα vodafone start, και τις έκανα uninstall κατευθείαν. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν υπάρχει κανένα προβλημα. Μάλλον το κόλλημα στα update όπως είπε και ο φίλος πανω είναι ότι ενώ το κινητό σου μπήκε στην σειρά βάσει IMEI, η cosmote δεν έδωσε ακόμα custom version για την 9αρα.
  7. Φίλε καλησπέρα! Είχα αυτήν την custom version και δεν ερχόταν τόσες μέρες. Μόλις έκανα την διαδικασία που γράφω πιο πανω ήρθε. Απλα μόλις έγινε η εγκατάσταση μου εμφανιζε ένα μήνυμα ότι θέλει update και το custom της cosmote χωρίς όμως να βρίσκει καινούργιο. Μετά με το 9 το έκανα επαναφορά στις εργοστασιακες (μην με ρωτήσετε γιατί, εγώ θεωρώ προσωπικα ότι ψιλοκαθετε πιο "καθαρα" το καινουργιο android) και με ρωτησε αν θέλω να εγκαταστησω την νέα custom της Vodafone σε 9. Πάτησα εγκατάσταση την έβαλα και έβαλα την κοσμοτε μου στην 1 κανονικά και την voda στην 2. Λειτουργουν όλα στην cosmote και volte και vowifi άψογα.
  8. Παιδιά καλησπέρα. Περίμενα και εγώ την pie και μου είχε σπάσει τα νεύρα λίγο αλλά έκανα τα εξής και μου ήρθε κατευθείαν. Έβαλα την vodafone κάρτα μου στην sim 1 slot χωρίς να βάλω 2η sim. Και μόλις πάτησα για ενημέρωση μου εμφανίστηκε.
×
×
  • Create New...