Jump to content

mmiibb

Members
  • Δημοσιεύσεις

    155
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mmiibb

  1. Εμένα γράφει πως είναι certified. Αν και δε γνωρίζω τι ακριβώς σημαίνει αυτό.
  2. σωστό και αυτό!! εγώ από την άλλη δεν μπορώ να βρω τη ρύθμιση που ενεργοποιεί τον σταθεροποιητή βίντεο.
  3. Για να μην απαντάει, μάλλον δε περιλαμβάνει τίποτα. Πρόκειται για μια απλή κωδική ονομασία. Χαχαχαχα
  4. Ωραία μια χαρά τότε! Ίσως επειξε ρόλο κάποιος άλλος παράγοντας και έκανε το τηλ του Bro να σέρνεται. Cheers!
  5. Ο αδερφός μου την πάτησε με την εφαρμογή phone clone. Έκανε αντιγραφή από ένα Galaxy j σε mate 10 pro και το τηλέφωνό μετά σερνόταν και κολλούσε σε τραγικό βαθμό.Αναγκαστηκε να κάνει factory reset και να τα περάσει όλα χειροκίνητα.
  6. Οκ σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου
  7. Για πείτε κάποιος ρε παιδιά. Με το που πάει να ανοίξει η εφαρμογη, κλείνει κατευθείαν.
  8. Παιδιά έχεις κανείς άλλος πρόβλημα με την εφαρμογή LinkedIn. Την κατέβασα και ούτε καν ανοίγει.
  9. Άντε να έρθει και σε μας. Όλο τελευταίος των Μοϊκανών μενω
  10. Για να δούμε? Θα είναι το τυχερο? Καλή επιτυχία σε όλους!
  11. Απ' όσο γνωρίζω φίλε μου δε γίνεται. Αν δεν κάνω λάθος στα Samsung υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Μη σε πάρω και στο λαιμό μου βέβαια.
  12. Πολύ σωστός!! Θαλασσινό με τίποτα! Εγώ προσωπικά ούτε σε γλυκό νερό θα την έβαζα, ειδικά χωρίς την κατάλληλη θήκη. Αν, λέμε αν, γίνει μια στραβή και πάρει νερό μέσα η συσκευή, μόλις την ανοίξουν στο service, θα βγει κατευθείαν εκτός εγγύησης! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσωπικά την αδιαβροχοποιηση τη θεωρώ μια πολύ καλή ασφάλεια σε περίπτωση ατηχηματος, όπως είναι να πέσει πάνω ποτήρι με νερό, ποτό και ου το καθεξής. Ακόμα και για το ενδεχόμενο να σου γλιστρήσει και να πέσει σε καμία πισίνα. Τώρα να χρησιμοποιούμε τόσο ακριβές συσκευές, με τόσο πολύτιμα δεδομένα μέσα για να τραβάμε μινι υποβρύχια ντοκιματέρ, το θεωρώ μεγάλο ρίσκο. Άποψη μου βέβαια.
  13. Το ίδιο πρόβλημα είχε αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος. Δε θυμάμαι ακριβώς τι του είπαν τα παιδιά να κάνει. Ίσως αν πας λίγο πίσω στις σελίδες να βρεις το ποστ.
  14. Εγώ απ' ότι έχω δει την προστατεύει. Απλά την καλύπτει ελάχιστα και σε ξεγελάει.
  15. Μου προκαλεί εντύπωση φίλε μου. Η συσκευή φαίνεται πολύ στιβαρή. Βέβαια δεν μου έχει πέσει μέχρι τώρα....μην το ματιάξω. Σκέφτομαι μήπως ήσουν άτυχος και σου έτυχε ελαττωματική συσκευή.
  16. Πολύ καλή!!! Τι ρυθμίσεις έβαλες φίλε μου?
  17. Έχω το εξής θεματακι. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, στις ειδοποιήσεις μου βγάζει να επιλέξω physical keyboard. Ενώ κάθε φορά πατάω στο Gboard που έχω εγκατεστημένο, η ειδοποίηση συνεχίζει και εμφανίζεται. Τι μπορεί να συμβαίνει?
  18. "Myphone" μας έκανες να χάσουμε τον ύπνο μας.....χαχαχαχαχα. καλή επιτυχία σε όλους!!
  19. Καλημέρα παιδιά! Πήρα και εγώ χθες την 203. Παρατήρησα ότι στην αναμονή μάλλον έχει μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Ελπίζω να φτιάξει με το machine learning. Μια ερώτηση: ξερει κανείς τι ακριβώς κάνει και που χρειάζεται η εφαρμογή "app assistant". Την απεγκατεστησα καταλάθος.
  20. Ok ευχαριστώ φίλε μου!
  21. Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση: είμαι με την 195 και ακόμα δεν έχω πάρει την 203. Το τηλέφωνό είναι αγορασμενο από Πλαίσιο. Τι μπορεί να φταίει?
×
×
  • Create New...