Jump to content

justapstar7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    170
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About justapstar7

  • Ημ. Γέννησης 25/03/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

justapstar7's Achievements

  1. Παιδιά καλησπέρα, ξέρουμε τι ακριβώς είναι αυτό? Λογικά είναι το cloud, αλλά για πόσο χρονικό διάστημα? Αν οι τιμές είναι αυτές που βλέπω, εγώ ψήνομαι για 2,27 ευρώ=HKD20 να έχω 2048GB
  2. Καλή συνέχεια στο νέο site και καλοδούλευτο σε όποιον τυχερό το αποκτήσει!
  3. ισχύει, το ίδιο κάνει κ εμένα
  4. καλημέρα, επειδή με ενδιαφέρει και εμένα αυτό, διότι η εργοστασιακή μεμβράνη έχει αρχίσει να χάνει την καθαρότητα της, ποιό τζαμάκι της T MAXείναι αυτό που έχει τρύπα στην κάμερα..?
  5. Καλησπέρα παιδιά. Νέος κάτοχος και εγώ εδώ και 5 μέρες. Εξαιρετική συσκευή, αποθέωση οι κάμερες. Το δουλεύω χωρίς Google, μετέφερα τα πάντα με Phone clone και με Huawei App Gallery & Apptoide ενημερώνω εφαρμογές. Όλα καλά μέχρι τώρα δεν μου λείπουν καθόλου τα GS. Μία ερώτηση, δεν μου αναβαθμίζει το viber και το vr Radio, όπως βλέπετε στην φώτο (μέσω apptoide) ενώ κατεβάζει την αναβάθμιση. Γνωρίζει κάποιος γιατί? Οι εφαρμογές συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  6. Η αλήθεια είναι πως έχω χάσει την όρεξη που είχα παλιά, να σκαλίζω το κινητό διαρκώς με Custom Rom κλπ κλπ. Αν όμως είναι κάτι που θέλει 10 λεπτά κάθε βδομάδα ή μήνα ή μετά απο πιθανό update, ok δεν θα σκάσω κιόλας.. Με προβλημάτισες!
  7. Καλημέρα στην παρέα, είμαι μεταξύ P40 Pro kai s20+ που έχω βρει στα 550€. Χρήση κλασσική ,Messenger-Viber-Vanced-facebook-insta-chrome& όταν ταξιδεύαμε(...) google maps. Και φυσικά πολλές φωτογραφίες-βίντεο. Απο τράπεζες, μόνο εθνική χρησιμοποιώ. Αυτή την στιγμή έχω το σκυλί P20 pro. Πόσο εύκολο θα είναι το σετάρισμα& κυρίως πόσο συχνά θα πρέπει να το σετάρω..?
  8. Παιδιά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές, η αλήθεια είναι πως έχω αρχίσει και συμβιβάζομαι με το θέμα τουλάχιστον μία φόρτιση την ημέρα, απλά δεν θα ήθελα να υπάρχει μεγάλη διαφορά στο θέμα καμερών.. Γιατί οκ ,έχει καταντήσει κ λίγο ψυχαναγκαστικό το όλο θέμα με την καλύτερη κάμερα, ειδικά αν τις κρατάς στο κινητό σου και δεν τις έχεις σε pc κλπ.. Άρα καθαρά είναι θέμα λειτουργικότητας πια.. Υπήρχε και το καταπληκτικό P40 Pro στο πλάνο, αλλά αν είναι να σετάρω gms κάθε βδομάδα..Μεγαλώσαμε!
  9. Καλησπέρα και καλό μήνα. Κάτοχος του Huawei P20 pro εδώ και 2,5 χρόνια. Είχα "φύγει" απο το λατρεμένο S7 edge (το οποίο υπάρχει σαν εφεδρικό ακόμη) λόγω μπαταρίας και αναβάθμισης κάμερας. Βρίσκω το S20+ 4G ,128GB Cosmic Black στα 550€ απο ελληνικό κατάστημα,όχι σκρουτζομάγαζο, σφραγισμένο. Ξέρω ότι η οθόνη θα είναι τέλεια. Το ερώτημα είναι, με κύριο γνώμονα τα εξής χαρακτηριστικά: Μπαταρία-κάμερα-αδιαβροχοποίηση..να το τολμήσω ή να πήγαινα πχ στο p30 pro, που παίζει στα ~470€..?
  10. Ναι με σαπούνι κανονικά κάτω απο την βρύση. Και μετά οινόπνευμα. Για όσους το φοβούνται το λέω με βεβαιότητα πως το κινητό δεν παθαίνει τπτ. Ήδη καθάρισα τις οπές προσεκτικά δίπλα απο την θύρα USB και είδα βελτίωση. Προφανώς εκεί πιάνει "πουρί" και θέλει ανα τακτά διαστήματα λίγο καθάρισμα..
  11. Αν και καθυστερημένα, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Στα 611 ευρω τώρα στο eglobal eu. Πειρασμός!!
  12. Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Λόγω φύσης της εργασίας μου, έχω πλύνει αρκετές φορές το τηλέφωνο. Δεν έχω κάποια δυσλειτουργία πλην του προσωρινού "μπουκώματος" του ακουστικού&ηχείων. Παρόλα αυτά όταν βάζω ανοιχτή ακρόαση(άσχετο με το όταν το πλένω), ο συνομιλητής μου είτε με ακούει ισχνά ή δεν με ακούει καθόλου. Μπορώ να καθαρίσω σε κάποιο σημείο ή θέλει σέρβις?
  13. Ήρθε η 10ρα, παρόλο που έκανα αποκοπή όλες τις φώτο, το backup μέσω hiisuite, απλά δεν φόρτωνε ποτέ. Έτσι μετά απο 2-3 προσπάθειες, το παράτησα και πέρασα την 10ρα έτσι. Μια χαρά smooth είναι, ειδικά στο performance mode, πετάει το κινητό. Να περάσουν και λίγες μέρες να έρθει στα ίσια της η διαχείριση της μπαταρίας και θα είμαστε κομπλέ.
  14. Καλησπέρα παρέα, σκέφτομαι να το πάρω & να μου το στείλουν από Γερμανία, global edition και να ακολουθήσω τον οδηγό που αναφέρθηκε παραπάνω με το USB. Τι λέτε να το τολμήσω? Gmail, YouTube, Facebook, MESSENGER, IG κλπ δουλεύουν απροβλημάτιστα?
  15. Καλησπέρα στην παρέα. Μία γρήγορη ερώτηση.. Από fasttech παραγγέλνουμε άφοβα, υπάρχουν κάποιες συμβουλές? Θέλω να φέρω για τον πεθερό μου έναν "κλώνο" το Mini V3 Atomizer.
×
×
  • Create New...