Jump to content

GEOGEOGEO

Members
  • Δημοσιεύσεις

    215
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Συσκευή

  • Συσκευή
    iPhone12 promax

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Πάτρα

GEOGEOGEO's Achievements

  1. Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο selfie stick για το τηλέφωνο;
  2. ΑΝ, θέλει να την απενεργοποιήσει, για να μη ρυθμίζει το τηλέφωνο μόνο του τη φωτεινότητα και για να καταλάβει πως δεν είναι κάποιο bug.
  3. Ρυθμίσεις/προσβασιμότητα/οθόνη και μέγεθος κειμένου και απενεργοποίησε την αυτόματη φωτεινότητα.
  4. Καλησπέρα, προσπαθώ εδώ και λίγη ώρα να περάσω την κάρτα της Πειραιώς στο πορτοφόλι και δυστυχως δεν είναι δυνατόν. Πρέπει να κάνω κάτι πρώτα με την τραπεζα;
  5. Καλησπέρα μόλις μου εμφάνισε την 15.1
  6. Θέλει δυο γρήγορα χτυπήματα το βελάκι!
  7. Εντάξει με λύτρωσες. Είχα στραβωθεί! Ευχαριστώ!
  8. Πως φτάνω μέχρι εκεί; Συγγνώμη αλλά τώρα το πήρα και το ψάχνω ακόμα! Ευχαριστώ.
  9. Καλησπέρα,υπάρχει τρόπος να αλλάξω το μέγεθος του κειμένου των ιστοσελίδων όταν ανοίγουν; Έχω αλλάξει το μέγεθος κειμένου από τις ρυθμίσεις αλλά στο σερφάρισμα παραμένει μικρό το κείμενο.
  10. Ωχ! Με "πεθανες". Αύριο δίνω το p40 pro και Δευτέρα εχω σκοπό να αγοράσω από ένα φίλο το iPhone. Θέλω να το δοκιμάσω το τηλέφωνο γιατί έχω διαβάσει ότι είναι φοβερό και στο βίντεο και στις φωτογραφίες! Τι να κάνω?
  11. Καλησπέρα, είμαι έτοιμος να αγοράσω το τηλέφωνο για όλα τα καλά που προσφέρει αλλά κυρίως και για την κάμερα. Διάβασα σε διάφορα site για τις "αντανακλασεις" που εμφανίζονται στις φωτογραφίες και η αλήθεια είναι ότι είμαι πλέον διστακτικός. Χρησιμοποιώ μόνο το κινητό μου για τη λήψη φωτογραφιών. Λένε όμως πως με το ios15 έχει διορθωθεί. Ισχύει κάτι τέτοιο? Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος φίλος να μου πει. Ευχαριστώ.
  12. Καλημέρα, έχω το κινητό χωρίς google services. Σε ποιον browser μπορώ να μεταφέρω τα password και τις ιστοσελίδες από τον chrome? Τα έβαλα κανονικά στον Opera αλλά με εκνευρίζει που δεν έχει ελληνικά news. Υπάρχει κάποιος άλλος που χρησιμοποιείτε?
  13. Τελικά αγόρασα καινούργιο το τηλέφωνο! Είναι περισσότερο μαζεμένο και έχει λίγο καλύτερη οθόνη από το p30 pro που είχα! Πολύ βολικό για τα δικά μου χέρια! Κόσμημα, δε χορταίνεις να το κοιτάς!
  14. Βρίσκω καινούργιο mate 20 pro (6/128) στην ίδια τιμή με το a52s (8/256) καινούργιο και αυτό. Η τιμή είναι στα 410 ευρώ. Με ενδιαφέρει βασικά μόνο η κάμερα. Ποιο από τα δύο να επιλέξω? Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο?
  15. Καλησπέρα, αν κάποιος φίλος έχει το τηλέφωνο με υπόλοιπο εγγύησης και θέλει να το δώσει, ας μου στείλει μήνυμα. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...