Jump to content

lefteris4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    79
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lefteris4

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

lefteris4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ελπίζω να έκαναν και με την μπαταρία κάτι γιατί με την 311 με κατέστρεψαν. Γύριζα σπίτι κάθε βράδυ με 40-50% και πλέον γυρνάω με 10-20% ή και κλειστό τελείως.:mad:
  2. Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα για να εκφράσω την απορία μου όμως θα το κάνω εδω! Τελευταία οι φωτογραφίες μου τη νύχτα δεν αποδίδουν τα σωστά χρώματα. Η μπλούζα που φοράω πχ είναι κανονικά μπορντό, και την δείχνει καφέ! Δειτε δύο δείγματα (μπροστινή κάμερα) από χθες στο ίδιο σημείο,δεν ξέρω αν φταιει ο φωτισμός του χωρου αλλά δεν νομίζω.
  3. kalispera file k emena to p20 anabei h othoni k the 10 me 20 lepta lepta ...esbisa efarmoges k den stamataei..brikes kapia akri?
  4. Έκανα hard reset, πέρασα ξανά το backup που είχα κρατήσει, έχω κλείσει το Bluetooth, το πρόβλημα παραμένει. Ανάβει ακόμα η οθόνη μόνη της κάθε 10-20 λεπτά..
  5. Όταν είναι κλειδωμένο το κινητό, σύρε από το κάτω μέρος της οθόνης προς τα πάνω και θα σου εμφανίσει διάφορες επιλογές.
  6. Αυτό που αλλάζει κάθε φορα το wallpaper της οθόνης κλειδώματος και δεν είναι πάντα η ίδια εικόνα.
  7. Στην 9.0.0.203 είμαι. Ίσως φταίει το Bluetooth όντως γιατί είναι μόνιμα ανοιχτό και συνδεμένο με το mi band μου. Επανεκκινήσεις όχι δεν κάνει από μόνο του. Ίσως κάνει την νύχτα μόνο γιατί κάθε πρωί που ξυπνάω απαιτείται μοτίβο για το ξεκλείδωμα και όχι δακτυλικό αποτύπωμα (όπως όταν το επανεκκινουμε το τηλέφωνό). Πιστεύω με καθαρή εγκατάσταση της έκδοσης διορθωθούν όλα, αφού έκανα ενημέρωση Ota από την 8 στην 9. Αφήστε που από τότε δεν λειτουργεί ούτε το ξεκλείδωμα περιοδικού ότι κι αν έχω κάνει, από όταν έβαλα την 9.
  8. Βρε παιδιά, εμένα στο κινητό μου ανάβει η οθόνη ξαφνικά κάθε 20-30 λεπτά περίπου λες και έχω ειδοποίηση, ενώ δεν έχω. Απλά ανάβει η οθόνη. Το κάνει και σε εσάς αυτό;
  9. Έτσι είναι μην αγχώνεσαι, δεν είναι πρόβλημα!
  10. Διπλό γρήγορο πάτημα (όπως το αριστερό κλικ στο ποντίκι) αμφιβάλω αν κάνει κάποιος για να πάει πίσω. Ναι πολλοί το πατάνε δύο φορές για να πάνε δυο πίσω αλλά εδώ μιλάμε για γρήγορο πάτημα. Push στα mail τι εννοείς; Αυτό που ανανεώνονται αυτόματα ούτως ώστε να έρχονται μόνα τους χωρίς να μπεις εσύ στην εφαρμογή; Αν ναι τότε υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
  11. Ειχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία στις αρχές. Πήγαινε μπαταρία- εκκίνηση εφαρμογών και παίξε εκεί με πάθος θες να ενεργοποιούνται αυτόματα, να τρέχουν στο παρασκήνιο κλπ..
  12. Σε ευχαριστώ. Θέλω να τους προτείνω πρώτον να βάλλουν συντόμευση στο διπλό πάτημα του home button που τώρα δεν κάνει τίποτα αν γίνεται να εμφανίζει τις πρόσφατες εργασίες, κάτι το οποίο γίνεται με σύρσιμο στα αριστερά η δεξιά και δεν πιάνει πάντα . Όπως επίσης σέρνοντας το δάχτυλο από την μέση της οθόνης προς τα κάτω να εμφανίζει τις ειδοποιήσεις και το navigation bar αφού με το μέγεθος της οθόνης για να φτάσει το δάχτυλο στο πάνω μέρος της ούτως ώστε να σύρεις προς τα κάτω και να εμφανιστεί είναι λίγο δύσκολο εκτός κι αν έχεις 20 πόντους δάχτυλο.
  13. Καλησπέρα παιδιά. Μήπως υπάρχει κάποιο φόρουμ της Huawei συγκεκριμένα όπως έχει η xiaomi και λες τις προτάσεις σου η τα προβλήματα που αντιμετοπιζεις; Σε παλαιότερες σελίδες κάποιος έγραφε πως στέλνουμε στην σελίδα στο φεισμπουκ αλλά δεν ξέρω σε ποια. Να στείλω σε αυτήν (αν το διαβάζει ο συμφορουμιτης να μας πει ξανά την σελίδα) ή να τους στείλω email?
  14. Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα το γράφω εδώ. Λοιπόν έχω κάνει restore πανω απο 100 φορες σε πάνω απο 20 iphones. Προβλήματα αντιμετωπίζω σχεδόν πάντα αλλα πάντα υπάρχει τρόπος να λυθούν! Αυτό που μου συμβαίνει τώρα όμως με δυσκολεύει αν και έχω δοκιμάσει όλες τις λύσεις. Εχώ ενα iphone4 5.0 έκδοση και προσπαθώ να του κάνω restore στην ίδια έκδοση. Μου πετάει το κλασικό error 3194 του οποίου η λύση είναι να αλλάξεις τΟ αρχείο hosts. Το έκανα, στην συνέχεια έκανα και restart καλού κακού. Επίσης ξετσέκαρα και το "set hosts to cydia on exit" απο το tinyumbrella το οποίο είναι και αυτό μια λύση. Τζίφος, το ίδιο error 3194. Δοκίμασα να πατήσω το start tss απο το tinyumbrella. Ξεκίνησε, πάω να κάνω πάλι restore αλλα αυτη τη φορά μου πετάει error 2005. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι να αλλάξυ θύρα usb, τις δοκίμασα όλες! Άλλαξα και καλώδιο επίσης αλλα τίποτα, το ίδιο error. Κλείνω το tinyumbrella χωρίς να ξετσεκάρω το stop tss server (δεν ξέρω αν έχει σημασία βέβαια), κάνω πάλι restore απο το itunes ,εξαφανίζεται το 2005 και εμφανίζεται πάλι το 3193! Έχω κάνει την διαδικασία πανω απο 5-6 φορές αλλα τίποτα. Επίσης δοκίμασα και σε άλλους 2 υπολογιστές και μου κάνει τα ίδια προβλήματα. Έχει κανένας λύση? Update Οκ το έλυσα!
  15. Ρε παιδιά, έλεος! Προσπαθώ απο χτές να κάνω jailbreak σε 2 iphone! Έχω κάνει άπειρες φορές jailbreak, unlock και διάφορες μ@λ@κίες που πρέπει να κάνουμε εξαιτίας της ΑΠΛΕ. Εχτές προσπάθησα να ενεργοποιήσω ένα 2G μέσω του itunes αλλα μάταια! Μετά είπα να προσπαθήσω να κάνω jailbreak με το redsnow αφού το είχα προσπαθήσει παλαιότερα με το πρώτο μου iphone. Ανοίγω λοιπόν το Redsn0w και πατάω το browse για να βρώ την firmware, βρίσκω αυτήν που έχει το κινητο μέσα αλλα μου γράφει το εξής "unable to recognize specified ipsw" και δεν με αφήνει να συναιχίσω. Νευρίασα και το παράτησα! Σήμερα λοιπόν προσπάθησα να κανω jailbreak και ενα iphone 4g (4.3.5), μάταια! Μου πέταξε και πάλι το ίδιο μήνυμα "unable to recognize specified ipsw"! Έχω απογοητευτεί. Προσπάθησα και σε άλλο υπολογιστή αλλα δέν. Προσπάθησα και σε άλλη θύρα usb αλλα δέν. Προσπάθησα να το βάλω σε dfu mode και ξαναπροσπάθησα αλλα δεν. Προσπάθησα απο την αρχή να το κάνω restore στην 4.3.5 που είχα και μετά jailbreak με το ίδιο αρχείο firmware αλλα δεν. Προσπάθησα και με παλαιότερες εκδόσεις του redsn0w αλλα δεν. Απο το 2007 που βγήκε το πρώτο iphone έχω αντιμετοπίσει διάφορα προβλήματα πολύ πιο δύσκολα και λύθηκαν. Αλλα τώρα έχω κολλήσει κάπου που υπο κανονικές συνθήκες θα ήταν πανεύκολο! Ειλικρινά δεν μου έρχεται κάτι άλλο να κάνω!
×
×
  • Create New...