margaritagr Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Εγώ έχω alcantara στο αμάξι :p Την ειχα παρει Κ εγώ και δε μου φάνηκε κατι το ιδιαίτερο. Δε με βολεύει αυτή η αίσθηση στο κράτημα, δε μ αρέσει. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Τόσο ωραία είναι ρε σεις; Εμένα δεν μου γεμίζει τόσο το μάτι. Μήπως φταίει η τιμή ; :lol:Αν skroutzάρεις είναι πιο όμορφη.... Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ έχω alcantara στο αμάξι :p Την ειχα παρει Κ εγώ και δε μου φάνηκε κατι το ιδιαίτερο. Δε με βολεύει αυτή η αίσθηση στο κράτημα, δε μ αρέσει. Sent from my iPad using TapatalkΓούστα είναι αυτά. Εγώ έχω 4 θήκες μέχρι στιγμής και αυτή μου κάθησε καλύτερα από όλες. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Αν skroutzάρεις είναι πιο όμορφη.... Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γούστα είναι αυτά. Εγώ έχω 4 θήκες μέχρι στιγμής και αυτή μου κάθησε καλύτερα από όλες. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάλι 27-30 ευρώ βγαίνει. Δεν την λες και φθηνή. http://prntscr.com/ma4gks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Εγώ έχω alcantara στο αμάξι :p Την ειχα παρει Κ εγώ και δε μου φάνηκε κατι το ιδιαίτερο. Δε με βολεύει αυτή η αίσθηση στο κράτημα, δε μ αρέσει. Sent from my iPad using TapatalkΣυμφωνώ. Εμένα μου φαίνεται χοντροκομμένη. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Μολις το πηρα και εγω.Αποφαση πολυ της στιγμης και ακομα δεν πιστευω οτι το εχω.Σε χρωμα Lilac Purple και ειναι τελειο.Πηρα και θηκη spigen και τωρα ψαξιμο προστασια οθονης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Για μένα το πιο ολοκληρωμένο κινητό ακόμη και τώρα που κοντεύει ένα χρόνο από την παρουσίασή του ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Για μένα το πιο ολοκληρωμένο κινητό ακόμη και τώρα που κοντεύει ένα χρόνο από την παρουσίασή του ;)Ναι και εγώ νομίζω ότι μετά το note 9 και την αναβάθμιση σε pie είναι το πιο ολοκληρωμένο μέχρι την παρουσίαση του επόμενου. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 πηρα την Screen knight την ειχα και στο σ7 edge και ηταν οτι καλυτερο για edge.Κανα καλο τζαμι παιζει στο σ9 η θα με αφησετε να το ανακαλυψω μονος με δοκιμες? :p ahahahah Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 πηρα την Screen knight την ειχα και στο σ7 edge και ηταν οτι καλυτερο για edge.Κανα καλο τζαμι παιζει στο σ9 η θα με αφησετε να το ανακαλυψω μονος με δοκιμες? :p ahahahahΜε την σειρα από καλύτερο προς χειροτερο: Dome T max Και μετά τα κινέζικα . Πάντα με υv κόλλα, όλα τα άλλα τζάμπα λεφτά. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv040 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Η συσκευασία του t-max περιέχει και την uv λάμπα; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv040 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Η συσκευασία του t-max περιέχει και την uv λάμπα; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας TapatalkOK... Είδα βίντεο και την περιέχει. Η θήκη της samsung πετάει το tempered glass; Κι αν ναι, έχετε να προτείνετε κάποια θήκη που δεν δημιουργεί τέτοιο θέμα; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 μετά από ένα μήνα χρήσης και με μιά προστασία οθόνης της πλάκας αποφάσισα να βάλω την dome λίγο ακριβή άλλα αν σκεφτούμε πως σε περίπτωση σπασίματος η οθόνη κοστίζει κοντά στα 300 ευρό δεν το σκέφτεσαι καν. λοιπόν η τοποθέτηση είναι αρκετά εύκολη πραγματικά έχω βάλει τόσες και τόσες αυτή έκατσε καλύτερα από ολες χωρίς φουσκάλες χωρίς τίποτα το μόνο που μου έσπασε τα νεύρα είναι τα ''μαξιλαράκια'' δεξιά και αριστερά γιατί με το που τα έβαζα μου άνοιγε την συσκευή γιατί πατιόταν τα κουμπιά την προτείνω ασυζητητί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaels_v2 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 (edited) Καλημερα εχω το s9 plus με την θηκη spigen ultra hybrid clear εχω αγορασει 2 φορες το PanzerGlass 3D Tempered Glass, και τις 2 φορες ομως μου εσπασε οταν το εβγαλα να καθαρισω την οθονη επειδη περασε νερο η υγρασια επειδη βραχηκε. 1) Η θηκη εχει κιτρινισει και ετσι εκφτομαι να την αντικαταστησω με την Spigen Liquid Crystal Clear αξιζει η να παω στην αντιστοιχη της samsung? με ενδιαφερει να ειναι αδιαφανη, αρα αν μπορειτε να προτεινετε κατι? 2) Για προστασια της οθονης τι προτεινετε ειτε σε μεμβρανη ειτε τζαμι? θελω να μπορω να το βαλω στο νερο η να βραχει χωρις να μπαινει νερο αναμεσα! Edited January 28, 2019 by michaels_v2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Όλες κιτρινίζουν δυστυχώς αργά ή γρήγορα. Εγώ έχω συνηθίσει πια και μου αρέσει σε black onyx s7 edge που έχω φαίνεται πιο "πολεμικό" έχει πάρει ένα military χρώμα μετά από δυόμισι περίπου χρόνια χρήσης... :) ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αναφέρομαι στην liquid crystal clear που σκέφτεσαι να πάρεις κι εσύ ... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaels_v2 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 καταλαβα αρα κραταω την θηκη, απο μεμβρανη η γυαλι τι να προτιμησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Καλημέρα παιδιά. Για να βγάλω το dome glass απλά το σηκώνω από μια άκρη και το ξεκολλάω? Ή θέλει άλλη διαδικασία? πχ ζέσταμα με σεσουάρ πρώτα? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Καλημέρα παιδιά. Για να βγάλω το dome glass απλά το σηκώνω από μια άκρη και το ξεκολλάω? Ή θέλει άλλη διαδικασία? πχ ζέσταμα με σεσουάρ πρώτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaels_v2 Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Καλησπερα σκεφτομαι την αγορα της προταση της t max που θα τοποθετηθει σε s9 plus! 1) Θα εχω θεμα με το να μην εφαρμοζει η θηκη spigen ultra hybrid crystal clear ? 2) Με το γυαλακι αυτο αν μπει το κινητο σε νερο υπαρχει περιπτωση να παρει νερα αναμεσα στην οθονη και το γυαλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Βάλτε το νύχι στην άκρη και ανασηκωσε το αργά χωρίς να το ζορίσεις θα σε παει μόνο του απλά με προσοχή μην το ζορίσεις και σπάσει. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 (edited) Παρέλαβα χτες αυτό https://m.aliexpress.com/item/32950696836.html?spm=a2g0n.orderlist-amp.item.32950696836&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=3427amp-WxiR8hUyeX0114iAb-oZoA1549086908708 Το τοποθέτησα και είναι τέλειο. Είναι πιο λεπτό από του 10 εύρου που έχει συστηθεί εδώ στο παρελθόν (το ειχα αλλά το έβγαλα λόγο λάθους εγκατάστασης) και με πιο ωραίο κόψιμο στις άκρες. Προσοχή να παραγγείλετε το case friendly , αυτο με την μεγάλη οπή στην πάνω μεριά.. Το έχω με την γνήσια alcantara και καθετε σωστά. Tips: Α)Κατά την εγκατάσταση απόλυτα αλφαδιασμενο το τηλέφωνο Β) Για να μην περάσει σκόνη κτλ , δεν χρειάζεται να κλείνεστε στο μπάνιο. Έναν βραστηρας με νερό σχεδόν γεμάτος στο δωμάτιο που ειστε και με σηκωμένο το καπάκι,ώστε να μην σταματάει, είναι αρκετός για να κάνετε τον απαραίτητο ατμό ώστε να μην πετάει ούτε κόκος σκόνης. Γ) Πολύ καλό curing στις edge πλευρές. Παράλληλα το πρώτο 24ωρο ,αν είναι δυνατόν, καλύτερα χωρίς θήκη. Δ) Την κόλλα απλωστε την όπως στην εικόνα περίπου (οβάλ, για να ταξιδέψει πιο εύκολα κατά μήκος) Ε) Επειδή πάντα υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι στραβά, ΟΛΕΣ οι οπές κλειστές με σελοτειπ. Για νεότερα (αν ξεκολλήσει στις edge) κτλ θα ενημερώσω. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 2, 2019 by bromonano2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannikpp Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Το έχω περάσει το τζάμι αυτό εδώ και ένα μήνα απόλυτα ικανοποιημένος κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Παρέλαβα χτες αυτό https://m.aliexpress.com/item/32950696836.html?spm=a2g0n.orderlist-amp.item.32950696836&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=3427amp-WxiR8hUyeX0114iAb-oZoA1549086908708 Το τοποθέτησα και είναι τέλειο. Είναι πιο λεπτό από του 10 εύρου που έχει συστηθεί εδώ στο παρελθόν (το ειχα αλλά το έβγαλα λόγο λάθους εγκατάστασης) και με πιο ωραίο κόψιμο στις άκρες. Προσοχή να παραγγείλετε το case friendly , αυτο με την μεγάλη οπή στην πάνω μεριά.. Το έχω με την γνήσια alcantara και καθετε σωστά. Tips: Α)Κατά την εγκατάσταση απόλυτα αλφαδιασμενο το τηλέφωνο Β) Για να μην περάσει σκόνη κτλ , δεν χρειάζεται να κλείνεστε στο μπάνιο. Έναν βραστηρας με νερό σχεδόν γεμάτος στο δωμάτιο που ειστε και με σηκωμένο το καπάκι,ώστε να μην σταματάει, είναι αρκετός για να κάνετε τον απαραίτητο ατμό ώστε να μην πετάει ούτε κόκος σκόνης. Γ) Πολύ καλό curing στις edge πλευρές. Παράλληλα το πρώτο 24ωρο ,αν είναι δυνατόν, καλύτερα χωρίς θήκη. Δ) Την κόλλα απλωστε την όπως στην εικόνα περίπου (οβάλ, για να ταξιδέψει πιο εύκολα κατά μήκος) Ε) Επειδή πάντα υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι στραβά, ΟΛΕΣ οι οπές κλειστές με σελοτειπ. Για νεότερα (αν ξεκολλήσει στις edge) κτλ θα ενημερώσω. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτο λιγο με τις οπες με αγχωσε.Και ακουτικο πανω κτλ η μονο θυρα φορτισης θυρα ακουστικων οτι εχει κατω δηλαδη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 (edited) Εγώ για παν ενδεχόμενο τα έκλεισα όλα. Εμένα βέβαια δεν μου ξερασε καθόλου κόλλα. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 2, 2019 by bromonano2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 μονο σε εμενα δεν ανοιγει το λινκ ; :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts