Jump to content

poison21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    323
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by poison21

  1. Μιλάς με oneplus support EU και θα σε καθοδηγήσουν για όλα.
  2. Καλημέρα,έχει βάλει κάποιος gcam που να δουλεύουν όλα σωστά;
  3. Αν κατάλαβα καλά την ερώτηση σου στην φωτογραφία μόνο έχει επιλογή για full στο βίντεο γενικά δεν είδα κάπου επιλογή.
  4. Εγώ το έκανα από την αρχή στήσιμο αλλά τα κουλά συνεχίζονται έτσι απλά για να γουστάρουμε.
  5. Μια χαρά πάμε κάθε μέρα και καλύτερα
  6. Σήμερα έκανα πάλι εναλλαγή μεταξύ κάρτα σιμ1 και 2 και επανήλθε το vowifi σε συνδιασμό με το 5g.
  7. Υπολειτουργουν πολλά πράγματα με την αναβάθμιση σε android 12 και το κακό είναι ότι δεν δείχνουν καμία διάθεση βελτίωσης.Το p30 pro που ειχα που ήταν και banαρισμενη η Huawei είχε καλύτερη εμπειρία χρήση και χωρίς πολλά πολλά ,άψογη λειτουργία χωρίς μισό δουλειές, δυστηχως αυτή είναι η αλήθεια.
  8. Τελικα βρηκα λυση με τις εφαρμογες ακολουθοντας το παρακατω βιντεο διεγραψα καοιες εφαρμογες και καποιες τις απενεργοποιησα με επιτυχα.https://www.youtube.com/watch?v=V6E9LZ4W7Ts
  9. Καλημέρα,εκανα φορματ και στησιμο απο το μηδεν και οντως εφτιαξαν πολλα κουλα που ειχα με τις ειδοποιησεις εφαρμογων,αλλα απεκτησα αλλο πονοκεφαλο,δεν μπορω μεσα απο τις ρυθμισεις εφαρμογων να απενεργοποιήσω τις εφαρμογες που δεν θελω οπως π.χ το chrome και καποιες αλλες, μπορεί να ξερετε γιατι συμβαινει αυτο;ειμαι σε android 12.Επισης στην sim1 εχω vowifi αλλα οχι 5g και στην sim 2 εχω 5g αλλα οχι vowifi.Καμια ιδεα;
  10. Παντος γενικα βλεπω πολυ προχειροδουλεια στο λειτουργικο συστημα της op τουλαχιστον στο p30 pro δεν επαιρνε συχνα ενημερωσεις αλλα σημαντικα bug και κολληματα δεν ειχε,τωρα η μπαταρια παει στο 20% με μονο 1,30 ωρα sot και αρκετη ομιλια.Τι να το κανω και αν φορτιζει σφαιρα οταν το φορτιζω 2 φορες την μερα.
  11. Ναι άλλαξε θέση στην σιμ και θα είσαι κομπλέ
  12. Επισης πλεον δεν εχει 5g αλλα 4g+,υπαρχει λυση ?Άλλαξα από sim1 σε sim2 και παίζει κανονικά πλέον το 5g.
  13. Καλησπεραια ερώτηση,σε android 12 πλέον πως απενερηοποιω τις ειδήσεις google αριστερά από την αρχική οθόνη;Και επίσης αν μπορώ πλέον να μην έχω εικονίδιο μπαταρίας αλλά μόνο ποσοστό;
  14. Σήμερα επιτέλους είχα χρόνο να χαρώ την συσκευή.Εβαλα θήκη spiegen liquid air και τζαμακι tmax uv.Πλεον έχει απίστευτη υφή και η οθόνη αλλά και το grip της συσκευής.
  15. Τελικά μετα από επανεκκίνηση ξεκόλλησε,αλλα πολλα κουλα ρε παιδια,περασα με το one plus clone τις εφαρμογες που ειχα.Για παραδεθιγμα το ξεκλειδωνω και δειχνει κενες την αρχικη και τις αλλες και μετα απο λιγο εμφανιζει τις εφαρμογες και τους φακελους και γενικα η μπαταρια ειναι δραμα με 3-3,5 ωρες sot πηγε απο 89% στο 6%.
  16. Έκανα όλες τις ρυθμίσεις και έρχεται μόνο ειδοποίηση
  17. Απ' ότιου είπανε το έχει αφαιρέσει το. Messenger και δεν το βγάζει πλέον σαν φυσαλίδα.
  18. Καλησπερα. Μόλις σήμερα πήρα το 12/256 και θα ήθελα να ρωτήσω πως εμφανίζονται οι φούσκες του. Messenger όταν έχουμε μήνυμα γιατί βαράει μόνο ειδοποίηση.
  19. Να μαντέψω ότι δεν είναι με ευρωπαϊκές προδιαγραφές και άρα αν πάθει κάτι θα πρέπει να το στείλω Στο μαγαζί που λογικά είναι Κίνα, άρα μπλέξιμο, κρίμα γιατί είναι τσάμπα αλλά το φοβάμαι να σου πω γιατί κοντά στην διετία τα πουλάω τα κινητά μου και παίρνω άλλα και αυτό δεν θα πιάνει μια μετά από 1,5 χρόνο.
  20. Καλησπέρα στην παρέα, έχω ένα p30 pro και σκέφτομαι την μετάβαση στο 9pro από το γνωστό μαγαζί στο alli που στέλνει από Γαλλία μπορεί να μου πει κάποιος τι παίζει με την εγγύηση; Σκέφτομαι για την έκδοση 8/256 όπου βγαίνει 619.
  21. Αυτο το εκανα απλα επειδη εχω πολλες εφαρμογες με κωδικους περασμενους γιαυτο ρωταω,αν ερθει οπως το παω ολα καλα,μιλησα μαζι τους και μου ειπαν αν ισχυει η προσφορα τον Γεναρη θα το παω την τελευται εβδομαδα και θα κοστισει μολις 25 ευρω και σε 1-2 ωρες θα ειναι ετοιμο.
  22. Καλησπερα,σημερα πηρα και ρωτησα για αλλαγη μπαταριας και μου ειπαν οτι μπορει να κανουν reset.Υπαρχει καποιος που αλλαξε μπαταρια και εχει εμειρια απο το service?Ηρθε με εργοστασιακες ρυμισεις ή το πηρε πισω οπως το πηγε?
  23. Τα gms φυσικά και με μοιάζουν αλλά αν διαβάζω καλά υπάρχει τρόπος εγγαταστασης τους
  24. Για one plus μιλαμε ετσι?Τι εχεις δει χειροτερο απο το p30 pro σε γενικες γραμμες?Βλεπω απο ενα συναδελφο που εχει το 8αρι το απλο και εχει πολυ ωραια καμερα και μπαταρια καθως και συχνες σωστες ενημερωσεις.Γενικα στο p30 pro μετα παο ενα χρονο χρησης εχω να πω οτι με χαλαει πλεον η μπαταρια του που την ρουφαει σαν νερο βγαζντας με το ζορι 20ωρο,το ηχειο οπου ειναι λιγο αδυναμο,καθως και η ληψη φωτογραφιας οπου εχει χαλασει αρκετα και για το βιντεο του απο την αρχη καταλαβα οτι ειναι απλα παιδικο.Φντασου ειχα το s9 το απλο και ειχε πολυ καλυτερο βιντεο και ηχο γενικα αλλα εκει ηταν ακομα πιο δραματικη η μπαταρια του οπου το φορτιζα στο 12ωρο.
×
×
  • Create New...