Jump to content

kalagas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.618
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by kalagas

  1. Καλησπέρα. Μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει και παίζει το Cube ACR? Αύριο το περιμένω το κινητό και επειδή στο S9 δεν κατάφερα ποτέ να καταγράψω τον συνομιλητή μου φαίνεται περίεργο που δουλεύει στο Note 10. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  2. kalagas

    Google Pixel 5

    Σε ευχαριστώ πολύ
  3. kalagas

    Google Pixel 5

    Μια ερώτηση και από μένα @Shuffle. Το Google DE έχει και 48 άτοκες δόσεις. Παίζει να το δεχτεί ή όχι? Γιατί έκανα μια προσπάθεια με πέταξε σε ένα παράθυρο έβαλα τα στοιχελια της πιστωτικής αλλά μου το απέρριψε.
  4. kalagas

    Google Pixel 5

    Καλημέρα. Ξέρει κανείς αν το φέρει κάποια εταιρεία επίσημα Ελλάδα? Γιατί με αυτά που βλέπω αν βγει προβληματικό θα είναι μεγάλη φασαρία να το στέλνεις εξωτερικό να περιμένεις κλπ.
  5. kalagas

    Google Pixel 5

    Γενικώς νομίζω πρέπει να περιμένει κάποιος 1-2 μήνες από την κυκλοφορία να βγουν οι "παιδικές ασθένεις".
  6. kalagas

    Google Pixel 5

    Ευχαριστώ πολύ...
  7. kalagas

    Google Pixel 5

    Καλησπέρα σας. Μπορεί κάποιος να περιγράψει αναλυτικά την διαδικασία που μπορεί να εισάγει κάποιος το Pixel που δεν έχει γνωστούς κλπ να του αγοράσουν από έξω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. Καλημέρα παιδιά. Αγόρασα τελικά το τζαμάκι το παρακάτω. Μέχρι τώρα όλα καλά. Βέβαια μετά από καμιά βδομάδα θα δείξει. Έχω και τη Spigen Rugged Armor Tough και είναι πολύ οριακά case friendly το τζαμάκι. Αφή πάρα πολύ καλή (δεν χρειάζεται ενεργοποίηση της επιλογής "ευαισθησία αφής"), όπως και ευκρίνεια πάρα πολύ καλή. Πριν είχα το Dome Whitestone αλλά λόγω λάθος μάλλον τοποθέτησης πολύ γρήγορα μου έκανε κενά κάτω από την οθόνη. Τώρα που το έβγαλα να βάλω το καινούργιο, χρειάστηκε πολύ τρίψιμο με υγρό οθόνης για να καθαρίσει τελείως η οθόνη πριν βάλω το καινούργιο. https://www.skroutz.gr/s/16766720/Bestsuit-UV-Nano-9H-Full-Cover-Tempered-Glass-Liquid-Dispersion-Tech-Samsung-Galaxy-S9.html
  9. Για τις θήκες γνωρίζω, μόνο αυτές χρησιμοποιώ. Ευχαριστώ για την πληροφορία για το τζαμάκι. Όντως όσα είναι με κόλλα περιμετρικά και σκόνη μαζεύουν και ξεκολλάνε εύκολα. Άρα για τη δική μας οθόνη νομίζω μονόδρομος είναι το dome whitestone. Εκτός αν έχει δοκιμάσει κανείς αυτά: 1) https://www.skroutz.gr/s/16588604/T-MAX-UV-Tempered-Glass-Galaxy-S9.html 2) https://www.skroutz.gr/s/17486403/Forever-UV-9H-Full-Cover-Tempered-Glass-Liquid-Dispersion-Tech-Samsung-Galaxy-S9.html 3) https://www.skroutz.gr/s/16766720/Bestsuit-UV-Nano-9H-Full-Cover-Tempered-Glass-Liquid-Dispersion-Tech-Samsung-Galaxy-S9.html που είναι αρκετά πιο φτηνά από Dome Whitestone αλλά ίδιας λογικής. Όποιος τα έχει δοκιμάσει ας μας πει την άποψη του.
  10. Καλημέρα παιδιά. Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το σετάκι της Spiegen να μας πει εντυπώσεις? https://www.spigen.com/products/galaxy-s9-case-thin-fit-360
  11. Καλημέρα παιδιά. Για να βγάλω το dome glass απλά το σηκώνω από μια άκρη και το ξεκολλάω? Ή θέλει άλλη διαδικασία? πχ ζέσταμα με σεσουάρ πρώτα?
  12. Παιδιά τελικά το έκανα όπως περιέγραψα παραπάνω. Έβγαλα SIM, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, φλάσαρα με ODIN την EUR, έκανα boot χωρίς τη SIM, έβαλα λογαριασμό Google, το άφησα να κάνει επαναφορά των πάντων (εφαρμογές κλπ) από το λογαριασμό Google, μετά από καμιά ώρα που σεταρίστηκαν όλα, το έκλεισα, έβαλα SIM και το άνοιξα. Μικρές άνοιξε μου ξανά ζήτησε επανεκκίνηση για να χρησιμοποιηθεί λέει η νέα SIM. Και τώρα δουλεύουν όλα. Και το smart call και το WIFI - VoLTE calling της Cosmote.
  13. H wind νομίζω χρησιμοποιεί τις rom EUR ενώ vodafone και cosmote έχουν τις δικές τους. Θα ήταν χρήσιμο λοιπόν να βρούμε κάποιον που έχει το S9 αγορασμένο από wind να δούμε αν έχει το smart call. Αν δηλαδή η EUR έχει smart call, θεωρώ πως αν φλασάρω την EUR ΧΩΡΙΣ τη SIM μέσα και κάνω και το 1ο boot πάλι ΧΩΡΙΣ τη SIM μέσα, θα έχω και smart call και το wifi call της Cosmote. Επίσης κάτι που έχω δει με τα μάτια μου να δουλεύει είναι η rom android pie Switzerland (AUT) - το κινητό αγοράστηκε από skroutz για αυτό είχε rom Switzerland (AUT) - με κάρτα Cosmote και έχει και το smart call και το wifi call. Και το 1ο boot του τηλεφώνου έγινε χωρίς SIM μέσα... Για αυτό έγραψα πιο πάνω αν έχει η EUR το smart call τότε υποθέτω ότι θα δουλέψει αν κάνω το 1ο boot χωρίς sim.
  14. Θεωρώ πως δεν θα έχεις θέμα. Νομίζω ότι όποια rom και να φλασάρεις που είναι στο ίδιο region με την Ελλάδα δεν έχεις θέμα. Οι χώρες που είναι στο ίδιο region με την Ελλάδα αναγράφονται με ψιλά γράμματα στο κουτί στο πίσω κάτω μέρος (πχ EL).
  15. Είναι προφανώς unbranded γιατί σε Cosmote δεν έχει έρθει ακόμα. Έχεις το smart call της Samsung (ξέρεις αυτό που κάνεις report για spam calls κλπ κλπ)?
  16. Καλημέρα. Νομίζω ότι γίνεται να αλλάξεις CSC. Κάπου διάβασα ότι ρόλο παίζει η SIM κατά το φλασάρισμα ΚΑΙ το 1ο boot μετά το φλασάρισμα. Δηλαδή αν βγάλουμε κάρτα SIM, φλασάρουμε με ODIN και κάνουμε εκκίνηση της συσκευής ΧΩΡΙΣ να βάλουμε SIM μέσα, τότε αλλάζει το CSC. Μετά αφού ανοίξει τελείως το τηλέφωνο από το φλασάρισμα, μπορούμε να βάλουμε τη SIM. Εγώ έχω άλλη ερώτηση. Η Cosmote έχει απενεργοποιήσει το smart call της Samsung. Ξέρετε αυτό που αναφέρεις spam κλήσεις, έχει την επιλογή "Μέρη" όταν πατήσεις το εικονίδιο του τηλεφώνου κλπ κλπ... Σήμερα βγήκε η επίσημη Greece (EUR) android pie. Αν φλασάρω αυτή θα έχω το wifi call της cosmote ή όχι? Επίσης διάβαζα ότι τον Μάιο η Samsung σε ορισμένες χώρες έδωσε OREO update που είχε ενεργό το default Call Recording (πχ νομίζω Αγγλία η rom BTU) ----- δείτε εδώ τι λέω ( ). Και ρωτώ αν ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια rom σε Android Pie που να το έχει ενεργοποιημένο. Γιατί από ότι διαβάζω καμιά third party εφαρμογή (ACR κλπ) ΔΕΝ θα δουλεύει μετά το update σε Android Pie. Ευχαριστώ...
  17. Σήμερα μετά από 2-3 βδομάδες μου έκανε στη δεξιά μισή πλευρά φουσκάλες το Whitestone Dome. Δεν ξέρω αν είναι θέμα κακής αρχικής τοποθέτησης αλλά μια χαρά μου ήταν τόσο καιρό.
  18. Και γω τελικά πήρα το Whitestone Dome. Το τζαμάκι έκατσε τέλεια (υπομονή θέλει χωρίς βιασύνη). Η επαφή δουλεύει άψογα και χωρίς την ευαισθησία αφής ενεργοποιημένη. Είναι συμβατό με θήκες γιατί δεν πιάνει τελείως τις άκρες της οθόνης. Επίσης δεν αφήνει δαχτυλιέ Θήκες που δουλεύουν σίγουρα είναι η Spigen Neo Hybrid (η καλύτερη θήκη κατά τη γνώμη μου) και η Olixar Sentinel (επίσης πολύ καλή). Το συνιστώ ανεπιφύλακτα
  19. Εγώ πάλι δεν μπορώ να φανταστώ τηλέφωνο και μάλιστα ακριβό, χωρίς tempered glass. Το S7 που είχα μου είχε πέσει πολλές φορές και είχα σπάσει 2 τζαμάκια αλλά η οθόνη άθικτη. Με μόνο θήκη, αν πέσει θα τη γλυτώσει η οθόνη σε περίπτωση που το δάπεδο είναι ίσιο. Αν πέσει σε κανένα ανώμαλο έδαφος, σε κανένα πετραδάκι, θα την κλαίω την οθόνη.
  20. Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς αυτό https://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn.html?keyphrase=galaxy+s9+t+max+glass Έχει ακριβώς ίδια μέθοδο τοποθέτησης με το Dome μόνο που είναι 15-20€ φθηνότερο. Και αν το έχει δοκιμάσει κάποιος, είναι case friendly? Έχω την Spigen Neo Hybrid Case.
  21. Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω το καλύτερο συνδυασμό θήκης και tempered glass. Στο S7 που έχω χρησιμοποιώ σαν θήκη την Spigen Case Rugged Armor μαζί με tempered glass και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μου έχει πέσει το τηλέφωνο κάμποσες φορές και δεν έχει ούτε σημάδι. Θα ήθελα λοιπόν και στο S9 να πάρω σαν θήκη πάλι την Rugged Armor οπότε ψάχνω ένα tempered glass που να είναι συμβατό με την συγκεκριμένη θήκη. Αν έχει κανείς υπόψιν κάτι ας με βοηθήσει. Να ενημερώσω ότι από βίντεο που είδα στο youtube ΔΕΝ είναι συμβατή πχ με το WhiteStone Dome Tempered Glass.
  22. μήπως χρησιμοποιείς καμία εφαρμογή εντοπισμού του κινητού σαν το Avast anti theft ή Android Lost κλπ?
  23. Ναι στην EUR και στην DBT ισχύουν σίγουρα...
×
×
  • Create New...