Jump to content

UsualSuspect

Members
  • Δημοσιεύσεις

    886
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by UsualSuspect

  1. Απ το 2010 με android και το 2020 που πήρα πρώτη φορα iPhone (11 pro max), το συνήθησα απ το πρώτο 3ωρο και δεν ξανά πάω σε android ακόμα και να με πληρώσουν 😛
  2. Δεν το έκανε uninstall. Απλά το εξαφάνισε και το βρίσκει τώρα απ το App gallery.
  3. Μια χαρά είναι για το απλό 11 (αν λες για το απλό) και προφανώς μιλάμε για αυτά που χρησιμοποιεις. Οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν χρησιμοποιουν καν fb μεσω του app, μπαινουν απο browser.
  4. Εμένα το 11 pro max μου έχει βγάλει πολλά 10ωρα SOT και του πίνω το αίμα με φωτογραφίες, social (ινσταγκραμ,fb κλπ που τραβάνε φουλ) και πάει λέγοντας. Το average είναι στα 9.30 σχεδόν. Τώρα θυμήθηκα το S9 που είχα και έβγαζε 3:30-4 με το ζόρι, και έκλαιγα με μαύρο δάκρυ χαχχααχαχχα
  5. Δεν έχουν όλοι το ίδιο χέρι δυστυχώς. Απλά, οι περισσότεροι ΔΕΝ ξέρουν να βγάζουν φωτογραφίες και τα ρίχνουν στις συσκευές τους και έχω για παράδειγμα φίλους μου :lol:
  6. Ψηλέ, γέμισες όλα τα thread με το ίδιο ποστ. Υπάρχει κατάλληλο μέρος για αγγελίες.
  7. Αυτό δεν το ρώτησα :P Λογικά δίνουν ίδιο κουτί όπως με τα 12ρια.
  8. Πρώτη φορά το βλέπω.
  9. Ισχύει. Φίλη μου παρέλαβε το δικό της 11ρι χωρίς φορτιστή κλπ.
  10. Τι εννοείς πανάκριβο; Έχει πέσει στα 560-570 κάτι στο bestprice. Για τα λεφτά του είναι τέρας και μη το σκέφτεσαι καν αν θες να το πάρεις.
  11. Μ αρέσει που το γράφεις σε όλα τα φορουμ
  12. Εγώ όταν έβαλα την πρώτη beta, από 96% πήγε στο 100% και είδα τρελή βελτίωση :P Μετά όμως άρχισε να πέφτει σαν διάολος και έπεσε στο 93% και όλοι ξέρουμε την συνέχεια.
  13. UsualSuspect

    4G LTE

    Πήρα πριν ποστάρω εδώ, αλλά μου είπαν πως άνοιξαν αίτημα για να το ελέγξουν. Ήθελα να δω αν το αντιμετώπισε κανείς άλλος. Reset ζήτησα προφανώς αλλά δεν μπορούσαν εκείνη την ώρα να κάνουν. Επίσης ήθελαν να ελέγξουν κάτι, διότι 3 μέρες πριν, είχαν θέμα με την κεραία (όντως, εγώ ο ίδιος είχα δηλώσει την βλάβη) και η περιοχή είχε πρόβλημα και με τηλεφωνία και ιντερνετ. Θα με πάρουν αύριο να μου πουν τι και πως. Μου φαίνεται παράξενο πάντως, γιατί με την SIM, ήμουν απόλυτα κομπλέ. Speedtest ξεκινάει απ το 1 mbps και καταλήγει στα 3-4 με το ζόρι, ενώ το upload είναι 30+ Έκανα μια διαδρομή 15 χιλιομέτρων και το παρατηρούσα ταυτόχρονα, αλλά παντού ήταν τα ίδια σκατά. ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως γίνεται αυτό; Εμένα είναι το ακριβώς ανάποδο. Πάρα πολύ καλό upload, σκατά download, αφού έβαλα ESIM.
  14. Θολούρα στο φως της ημέρας, ΔΕΝ Π Α Ι Ζ Ε Ι. Αν γίνεται αυτό, τράβα πήγαινε σε ένα κατάστημα (πχ iStorm) να στο δουν.
  15. UsualSuspect

    4G LTE

    Καλησπέρα. Αποφάσισα να βάλω esim σήμερα. Με το που έγινε η αλλαγή και είμαι μέσω esim, η ταχύτητα έχει πιάσει πάτο. Έχω τρελό lag πχ σε games, ψιλό αργούν να φορτώσουν σελίδες κλπ, αλλα δεν το κάνει συχνά. 1 λεπτό πριν γίνει η αλλαγή σε esim, ΔΕΝ είχα τέτοια θέματα. Έχω κάνει και restart τη συσκευή κλπ. Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κανεναν ;
  16. Μην τολμήσεις :P Κάτσε εκεί που είσαι η πάρε το 12.
  17. UsualSuspect

    iPhone X

    Τι ακριβώς δεν κατάλαβες απ αυτά που έγραψε; Το ΓΤ ; Σε δυσκόλεψε ;
  18. Έτσι κάνουν όλα μην αγχώνεσαι.
  19. Την ώρα που πας να βγάλεις φωτογραφία έτσι, βάλε παράλληλα και screenrecording να καταγράψει την διαδικασία και ανέβασε την κάπου να την δούμε
  20. Μια απ τα ίδια εδώ.
  21. Εδώ πάντως με τον φορτιστή του κινητού (11 pro max) όλα είναι όπως πριν.
  22. Η δεύτερη ήταν η χειρότερη για μένα :P Η πρώτη ήταν αριστούργημα (Για πρώτη ε.)
  23. Ήδη στρωμένο είναι εδώ και κανα μήνα κοντά, πόσο μάλλον η τελευταία beta που ήταν καλύτερη και από την 13.7. Προχωράμε.
  24. Είναι, ειδικά αν έχεις σταθερό χέρι. Με την iOS 14, έχεις και βοήθημα την ώρα που βγάζεις με night mode. Σου έχει έναν σταυρό στο κέντρο της οθόνης και σου δείχνει αν κουνιέσαι κλπ. Θα το δεις μόλις σου έρθει σήμερα το update. Εγώ το χω από χθες μιας και ήμουν beta user.
  25. Δεν γαζώνει τίποτα στο παρασκήνιο την μπαταρία. Μέχρι και reset την συσκευή έκανα, χωρίς να κάνω restore και απλά το παρακολούθησα έτσι δίχως να κατεβάσω εφαρμογές κλπ. Μάντεψε. Επίσης το έχουμε τσεκάρει και από προγράμματα, κάτι coconutκάτι σε iMac, ένα άλλο για windows το 3utools (κάπως έτσι) Όλα μας βγάζουν το ίδιο αποτέλεσμα. Επίσης ξεκίνησε απ τον πρώτο μήνα που πήρα την συσκευή. Έπεφτε σταδιακά η υγεία και ΟΝΤΩΣ μέχρι το 97% που είχε πάει, δεν φαινόταν. Με το που έπεσε στο 96 (20 μέρες πριν) άρχισε να φαίνεται ότι η μπαταρία δεν είναι όπως πριν. Τώρα είναι στο 93%, μιλάμε για απώλεια 3% σε 20 μέρες (?) Φυσιολογικό ΔΕΝ το λες.
×
×
  • Create New...