Jump to content

michaels_v2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About michaels_v2

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

michaels_v2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπερα σκεφτομαι την αγορα της προταση της t max που θα τοποθετηθει σε s9 plus! 1) Θα εχω θεμα με το να μην εφαρμοζει η θηκη spigen ultra hybrid crystal clear ? 2) Με το γυαλακι αυτο αν μπει το κινητο σε νερο υπαρχει περιπτωση να παρει νερα αναμεσα στην οθονη και το γυαλι?
  2. καταλαβα αρα κραταω την θηκη, απο μεμβρανη η γυαλι τι να προτιμησω?
  3. Καλημερα εχω το s9 plus με την θηκη spigen ultra hybrid clear εχω αγορασει 2 φορες το PanzerGlass 3D Tempered Glass, και τις 2 φορες ομως μου εσπασε οταν το εβγαλα να καθαρισω την οθονη επειδη περασε νερο η υγρασια επειδη βραχηκε. 1) Η θηκη εχει κιτρινισει και ετσι εκφτομαι να την αντικαταστησω με την Spigen Liquid Crystal Clear αξιζει η να παω στην αντιστοιχη της samsung? με ενδιαφερει να ειναι αδιαφανη, αρα αν μπορειτε να προτεινετε κατι? 2) Για προστασια της οθονης τι προτεινετε ειτε σε μεμβρανη ειτε τζαμι? θελω να μπορω να το βαλω στο νερο η να βραχει χωρις να μπαινει νερο αναμεσα!
  4. τελικα σκεφτομαι να δωσω τα χρηματα για κατι ποιοτικοτερο και σκεφτομαι τα Sennheiser Momentum In-Ear σε αυτη την τιμη τι αλλες επιλογες εχω?
  5. Καλησπερα ψανω να αγορασω ακουστικα για το s6,τι διαφορα εχουν τα κανονικα in ear απο τα handsfree in ear? τα θελω για ταξιδι για γενικη χρηση αλλα περισσοτερο για μουσικη δινω περιπου στα 30 ευρω! εχω δει τα εξης http://www.skroutz.gr/s/5253206/Sony-MDR-NC31EM.html http://www.skroutz.gr/s/8077419/Xiaomi-Mi-Quantie-Hybrid.html http://www.skroutz.gr/s/4833545/Roccat-Syva.html?keyphrase=Roccat+Syva http://www.skroutz.gr/s/6387322/The-House-Of-Marley-Smile-Jamaica-Mic.html?keyphrase=The+house+of+Marley+Smile+Jamaica+Mic τι προτεινετε? επισης τα http://www.skroutz.gr/s/6349635/Sennheiser-Momentum-In-Ear-Samsung-Galaxy.html αξιζουν οντως τα λεφτα τους?
  6. Καλησπερα εχω το samsung s6 που ερχοταν με τον EP-TA20EWE και για να εχω και εναν δευτερο σε κατασταση αναγκης παρηγγειλα τον ETA-U90E!εχω 2 ερωτησεις υπαρχει καποια διαφορα αναμεσα στους 2 και δικαιολογειται η διαφορετικη τιμη τους? επισης ποιο καλωδιο να παραγγειλω για τον ETA-U90E απο skroutz γιατι το θελω μεσα στην εβδομαδα που να ειναι συμβατο γιατι εχει πολλες επιλογες?
  7. ευχαριστω πολυ το ειδα isocell εχω τελικα!οσο για το βιντεακι που μου ζητησατε δυστυχως δν μπορω να το ανεβασω αλλα δεν με πειραζει γιατι μου ειπαν δεν ειναι προβλημα και αλλα ατομα το εχουν και το εστειλα και για τσεκαρισμα και δεν βρηκαν κατι!
  8. εκανα εχθες hard reset και με τους 2 τροπους αλλα τιποταα
  9. οχι πουθενα μονο εκει και εψαξα και το εχουν και αλλοι! http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6-edge/help/camera-lags-t3106338 http://forums.androidcentral.com/ask-question/532583-galaxy-s6-why-my-front-facing-camera-lag.html
  10. οχι δεν εννοω αυτο!στη φροντ καμερα στις λειτουργιες selfie χωρις εφε και ληψη κατα διαστηματα χωρις εφε κολαει δεν ειναι smooth αλλα σε σκοταδι γινεται αυτο!
  11. καλησπερα σημερα μου ηρθε το κινητο και περασα την 5.1.1 και το εψαξα παρα πολυ! αλλα δυστυχως διαβασα οτι τωρα δεν μπορω να δω ποιον σενσορα εχω!αυτο ειναι το ενα θεμα μου!μηπως γνωριζετε πως μπορω γιατι τον βαζω αλλα δεν μου βγαζει την επιλγοη isp ver! το 2 και σημαντικοτερο ειναι οτι στην μπροστινη καμερα στη λειτουργια selfie χωρις εφε υπαρχει λαγκαρισμα και δεν ειναι smooth ειδικα στο σκοταδι ενω αν βαλω εφε στη λειτουργια selfie δεν εχει λαγκ!επισης το ιδιο ακριβως γινετε και στη λειτουργια ληψη κατα διαστηματα οταν δεν εχω εφε ενω οταν εχω εφε δεν κολλαει και ειναι smooth γνωριζετε γιατι γινεται αυτο?γινετε και σε σας?το εκανα και hard reset μπας και ηταν καποια εφαρμογη αλλα παλι τα ιδια!
×
×
  • Create New...