Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό για το καρτοκινητό δεν το ήξερα!Πόσο καιρό πρέπει να το κρατήσω σαν καρτοκινητό;Τώρα που το σκέφτομαι,ίσως και να είναι καλύτερο έτσι,γιατί αν εξαιρέσεις την σύνδεση του internet,για έναν χρόνο οι χρήστες a la carte έχουν ίδιες χρεώσεις με τους συνδρομητές συμβολαίου.Όσο για την σύνδεση του internet παίρνω αυτή της αδερφής μου.

Αυτό για το καρτοκινητό δεν το ήξερα!Πόσο καιρό πρέπει να το κρατήσω σαν καρτοκινητό;Τώρα που το σκέφτομαι,ίσως και να είναι καλύτερο έτσι,γιατί αν εξαιρέσεις την σύνδεση του internet,για έναν χρόνο οι χρήστες a la carte έχουν ίδιες χρεώσεις με τους συνδρομητές συμβολαίου.Όσο για την σύνδεση του internet παίρνω αυτή της αδερφής μου.

1 μήνας αρκεί για να κάνεις την σύνδεση απο το καρτοκινητό.Τώρα αν θέλεις να κάνεις χρήση της φορητότητας δεν χρειάζεται να κάνεις μετατροπή στο καρτοκινητό πρώτα.Το κάνεις κατευ'θείαν σε πάγιο με τον αριθμό Q που έχεις.

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

1 μήνας αρκεί για να κάνεις την σύνδεση απο το καρτοκινητό.Τώρα αν θέλεις να κάνεις χρήση της φορητότητας δεν χρειάζεται να κάνεις μετατροπή στο καρτοκινητό πρώτα.Το κάνεις κατευ'θείαν σε πάγιο με τον αριθμό Q που έχεις.

Χωρις να εχεις επιδοτηση ομως.

Χωρις να εχεις επιδοτηση ομως.

Ε, ναι χωρίς επιδότηση εννοείται.Επιδότηση θα έχει αν το πάει στο καρτοκινητό και μετά από 1 μήνα σε πάγιο..

Ε, ναι χωρίς επιδότηση εννοείται.Επιδότηση θα έχει αν το πάει στο καρτοκινητό και μετά από 1 μήνα σε πάγιο..

Εννοειται για σενα και για μενα που το ξεραμε, για το φιλο μας ισως να μην εννοειται :)

ΟΚ παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,ήσασταν πολύ σαφείς!Και κάτι τελευταίο:αφότου μετατρέψω την Q σε a la carte,μπορώ μετά να το κάνω σε σύνδεση σε κατάστημα εκτός της Vodafone,ας πούμε σε γερμανό;Ρωτάω για την επιδότηση μετά από έναν χρόνο να μην χρειαστεί να πάρω κινητό με Vodafone live,κάτι που αποκλείεται να το αποφύγεις αν η σύνδεση θα γίνει σε κατάστημα Vodafone.

ΟΚ παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,ήσασταν πολύ σαφείς!Και κάτι τελευταίο:αφότου μετατρέψω την Q σε a la carte,μπορώ μετά να το κάνω σε σύνδεση σε κατάστημα εκτός της Vodafone,ας πούμε σε γερμανό;Ρωτάω για την επιδότηση μετά από έναν χρόνο να μην χρειαστεί να πάρω κινητό με Vodafone live,κάτι που αποκλείεται να το αποφύγεις αν η σύνδεση θα γίνει σε κατάστημα Vodafone.

Φυσικα και μπορεις και πολυ καλα θα κανεις!

Καλύτερα τσέκαρε με τα τηλεφωνικά κέντρα Mobitel και Vodafone γιατί απο οτι κατάλαβα έχεις εταιρικό πάγιο και δεν έχεις κλείσει χρόνο....

Πάντως μην περιμένεις η mobitel να σου πει με τη μια οτι μπορείς να αποσυνδεθείς, μάλλον θα πρέπει να πιέσεις...

Μπορώ να κάνω Talk&Save ένα καινούριο a la carte που να ενεργοποιήσω μέχρι την Κυριακή 15 Μαΐου???

Δηλαδή αν το μετατρέψω θα έχω ελάχιστη χρέωση 3 x 0,198 + ΦΠΑ = 0,70686 με την στρογκυλοποίηση 0,71ευρώ

Ή θα χάσω τις μειωμένες κατά 40% χρεώσεις ομιλίας και θα πάω στις κανονικές του a la carte???

logo-vwclub-2016.png

Εγω εχω κινητο 3G φιλε μου! εχω το ν800 και δεν ηξερα αυτο το κολπο! εσυ εχεις συμβολαιο βοντα? σου εχουν ερθει μηδενικες κινησεις? σε data?
αφου εχεις 3G τοτε τα πραγματα ηταν πιο απλα.Δεν τους ειπες να σου ενεργοποιησουν τις 3G υπηρεσιες.Η πλοηγηση στο voda live ειναι δωρεαν ως 31 Μαιου(οχι ομως το κατεβασμα υλικου απο εκει) και επισης δωρεαν ειναι η πλοηγηση σε wap διευθυνσεις απο τις οποιες ομως μπορεις να κατεβασεις οτι θες δωρεαν.

Δεν ειναι πολυ ξεκαθαρα αυτα που γραφετε για τις χρεωσεις !!

Θα θεσω ενα παραδειγμα: Ειμαι σε καλυψη GSM (οχι 3G) και μπαινω στο vf live μεσω GPRS. Κατεβαζω ενα μουσικο κομματι που τα 5 πρωτα ειναι δωρεαν. Εχω χρεωση για το download που εκανα ??? με δεδομενο οτι η αγορα του κομματιου ηταν χωρις χρεωση!!

Οχι δεν εχεις χρεωθει τιποτε αφου εισαι δηλωμενος χρηστης 3G. ;)

Απλα δεν θυμαμε αν μπορεις να κατεβασεις αν δεν εισαι σε 3G δικτυο :confused: (εγω τα κατεβασα και τα 5 σε 3G δικτυο)

Ας πουμε για να δεις τις τηλεοπτικες εκπομπες πρεπει να εχεις 3G για πιο γρηγορες ταχυτητες, αλλιως δε σε αφηνει.

Ασχετο, λετε να παρει και αλλη παρατασουλα???? :yahoo:

Ρε παιδιά, πάλι τα ίδια θα λέμε; Ότι περνάει από το access point για wap της vodafone (wap.vodafone.gr) δεν χρεώνεται. Δεν έχει σημασία αν είσαι σε 3G ή 2.5G δίκτυο. Εννοείται επίσης ότι αν επισκεφθείς κάποιο site με υπηρεσίες που χρεώνονται π.χ. κατεβάσεις ένα παιχνίδι, θα χρεωθείς. Αυτό είναι άλλη ιστορία όμως.

Σε πρόσφατο άρθρο σε μια οικονομική εφημερίδα διάβασα ότι θα ποααρταθεί η δωρεάν χρήση του 3G,και μάλιστα θα μπει στον χορό και η Cosmote,με υπηρεσίες ανάλογες του Vodafone Live.Αυτά είναι δηλωσεις υπευθύνων των εταιρειών.

Σε πρόσφατο άρθρο σε μια οικονομική εφημερίδα διάβασα ότι θα ποααρταθεί η δωρεάν χρήση του 3G,και μάλιστα θα μπει στον χορό και η Cosmote,με υπηρεσίες ανάλογες του Vodafone Live.Αυτά είναι δηλωσεις υπευθύνων των εταιρειών.

Μακάρι φίλε μου. :cool:

εννοεις οτι θα παραταθει η δωρεαν χρηση μετα τις 31/5?

εισαι αρκετα σιγουρος?

Να΄σαι καλά Nrg!Σφαίρα στην απάντηση!

Μόνο στην αντικατάσταση κάρτας πας απο'κει που το αγόρασες.Τώρα για την επιδότηση αυτό που λες δεν ισχύει.Δεν σε πιέζει κανείς να πάρεις συσκευή v. live!Προσωπικά έχω πάρει πολλές φορές επιδότηση απο τη voda και απλώς μου το προτείναν.Απο'κει και πέρα δική σου επιλογή είναι το τι συσκευή θα πάρεις.

Μόνο στην αντικατάσταση κάρτας πας απο'κει που το αγόρασες.Τώρα για την επιδότηση αυτό που λες δεν ισχύει.Δεν σε πιέζει κανείς να πάρεις συσκευή v. live!Προσωπικά έχω πάρει πολλές φορές επιδότηση απο τη voda και απλώς μου το προτείναν.Απο'κει και πέρα δική σου επιλογή είναι το τι συσκευή θα πάρεις.

Ξεχνας οτι τα περισσοτερα κινητα (99%) στα καταστηματα Vodafone ειναι vodafone live, και κανεις δεν θα παρει το ξεχασμενο μη vodafone live. Τις πολλες φορες που πηρες επιδοτηση τι κινητο πηρες που δεν ηταν live? :confused:

Κατ'αρχάς ενεργοποιήθηκε σήμερα κιόλας το a la carte ή σε 1 μήνα; Πάντως δεν ισχύει σ'αυτή την περίπτωση. Μόνο για νέα πακέτα σύνδεσης, για νέες ενεργοποιήσεις.
logo-vwclub-2016.png

:lol: ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ αν αρχίσει να το χρεώνει ποιος θα το χρησιμοποιεί το 3g network; κανείς εκτός από 2-3 πορωμένουν :) Και η ΤΙΜ μετά τον Ιούνιο θα φέρει νέες αποκλειστικές motorolla 3g συσκευές και θα κάνει δυναμική είσοδο....Μακάρι να δώσουν ΚΑΙ ΟΙ 3 παράταση :yahoo:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

:lol: ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ αν αρχίσει να το χρεώνει ποιος θα το χρησιμοποιεί το 3g network; κανείς εκτός από 2-3 πορωμένουν :) Και η ΤΙΜ μετά τον Ιούνιο θα φέρει νέες αποκλειστικές motorolla 3g συσκευές και θα κάνει δυναμική είσοδο....Μακάρι να δώσουν ΚΑΙ ΟΙ 3 παράταση :yahoo:

Logika etsi tha ginei!

Bebaia h Vodafone P.X tha mporouse na arxisei na xrewnei tis uphresies ths mias kai den tha tis xrhshmopoioun poloi xrhdstes,etsi to diktuo den tha nai fortwmeno kai tha leitourgei profanws kala! :lol: :lol: :lol:

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned