Jump to content

DJ_TEO

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.531
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About DJ_TEO

  • Ημ. Γέννησης 27/12/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

DJ_TEO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. DJ_TEO

    Nova 4G

    Έχω συνδέσει ένα wind 4G stick Πάνω στο MR3420 TP-LINK και θέλω να δέχομαι εισερχόμενες συνδέσεις από την WAN IP. Από wind πήρα το πράσινο φως αλλά δεν βλέπω αποτέλεσμα. Οι ρυθμίσεις που έχω δώσει είναι apn: gint.b-online.gr dial number *99# user/pass: blank/blan DNS1,2: auto mtu: 1480 auth type: auto Oι διευθύνσεις που μου δίνει είναι της μορφής 188.73.ΧΧΧ.ΧΧΧ ενώ στο router μου εμφανίζει WAN IP 192.168.8.100 :confused:
  2. Έχω συνδέσει ένα wind 4G stick Πάνω στο MR3420 TP-LINK και θέλω να δέχομαι εισερχόμενες συνδέσεις από την WAN IP. Από wind πήρα το πράσινο φως αλλά δεν βλέπω αποτέλεσμα. Οι ρυθμίσεις που έχω δώσει είναι apn: gint.b-online.gr dial number *99# user/pass: blank/blan DNS1,2: auto mtu: 1480 auth type: auto Oι διευθύνσεις που μου δίνει είναι της μορφής 188.73.ΧΧΧ.ΧΧΧ ενώ στο router μου εμφανίζει WAN IP 192.168.8.100 :confused:
  3. Καλησπέρα, Μπορεί κάποιος να με οδηγήσει σε έναν οδηγό αναβάθμισης του Ρ1000; Εχω κάνει ολική επαναφορά και θέλω να το πάω στην 4.χ Μου δίνει τα εξής σφάλματα E:failed to verify whole-file signature E:signature verification failed
  4. Πως γίνεται αυτή η διαδικασία; Την απορία μου για το Viber μου την έλυσε η Vodafone. Οι συνδρομητές σε vf unlimited με πάγιο κάτω των 40 ευρώ δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες Voip απο τη γραμμή τους! :ninja:
  5. Κι εγώ σε iphone 4 δοκίμασα. Αδύνατη η επικοινωνία. Σε ποιό APN είσαι; Υπάρχει και η περίπτωση το θέμα να εμφανίζεται σε συγκεκριμένες περιοχές;
  6. Καλησπέρα και καλή χρονία σε όλους! Η vodafone έχει μπλοκάρει την μεταφορά πακέτων της εφαρμογής Viber phone μέσω του 3G, Edge? Σε αντίθεση με την cosmote που τα αφήνει να περάσουν κανονικά. Έχει προαναφερθεί;
  7. Χρησιμοποιω το Clip II mini με ενα iPhone 3G και με ακουνε πολυ χαμηλα. Υπαρχει λυση? Ποια bt δουλευουν καλα με το iPhone 3G?
  8. Στα νεα unlimited ο συνδρομητης ενημερωνεται για τα υπολοιπο των 1500 λεπτων προς Vodafone κανονικα απο το 1284? Υπαρχει καποια αλλη παγιδα που πρεπει κανεις να προσεξει?
  9. Ποια θα ειναι η χρεωση του Internet μετα? Εχει λαβει καποιος λογαριασμο HOL απο Vodafone 2play?
  10. Ελαβα μια συστημενη επιστολη με την οποια η Vodafone με ενημερωνει οτι προχωρησε σε αποσχιση κλαδου σχετικα με το Internet. Ερωτηση: Μπορω πλεον να διακοψω το σταθερο Vodafone και να κρατησω μονο το HOL Internet μονο του?
  11. Σε περιπτωση που ακυρωσω την υπηρεσια, οι 2 γραμμες θα λειτουργουν και παλι στις παλιες SIM?
  12. Υπάρχει δυνατότητα να ελέγχω τον υπολοιπόμενο χρόνο ομιλίας μου με SMS ή κλήση? Η βιντεοκλησεις σε εθνικους προορισμους περιλαμβανονται στον δωρεαν χρονο?
  13. Υπάρχει δυνατότητα κατά την αλλαγή γραμμής σε SonyEricsson να μη κάνει επανεκκίνηση το τηλέφωνο??
  14. Στη Θρακη το προβλημα ειναι τεραστιο με τα καρτοκινητα τα οποια δε μιλανε παρα πολλες ωρες της μερας ουτε μεταξυ τους αλλα ουτε και προς αλλους προορισμους. Τις τελευταιες μερες υπαρχουν κολληματα ακομα και στα μηνυματα!! Απαραδεκτη κατασταση απο μια εταιρια που γνωριζει την τεραστια πελατειακη βαση και δεν αναβαθμιζεται αναλογα...:ninja:
×
×
  • Create New...