Jump to content

titinaki_1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    580
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by titinaki_1

  1. Παιδάκια τελευταία διάβασα1 βιβλίο που μ'άρεσε πάαααρα πολύ. Δεν είναι καινούριο ,αλλά... "Η σκιά του ανέμου" - που μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ,το συνιστώ ανεπιφύλακτα. :) Το συγκεκριμένο το έχω διαβάσει και μου φάνηκε ψιλοκουραστικό.. Δεν μ'ενθουσίασε ιδιαίτερα.
  2. θα πληρώσεις πάγιο 26€ και θα έχεις 200' ομιλίας σωστά. Αντίστοιχα και αν πάς στο 250 θα πληρώσεις πάγιο 32,5€ με 250' ομιλίας.
  3. "Το σπίτι δίπλά στο ποτάμι" της Λένας Μαντά. - Πολύ συγκίνηση.. :cry:
  4. Φίλε Γιάννη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να βάζεις τις φωνές ,όπως λές ,απο την στιγμή που έχεις αντιληφθεί οτι κάτι δεν πάει καλά ,αλλά δεν το έχεις επιβεβαιώσει πριν μέσω του λογ/σμού σου. Αντιληπτό το οτι είσαι σίγουρος οτι δεν τα έχεις μιλήσει εσύ ,αλλά από την στιγμή που το επιβεβαιώσεις πρ'ωτα και από τον λογ/σμό σου δεν νομίζω οτι όταν γίνει η καταγραφή και προκύψει ότι όντως έχουν αφαιρεθεί τα λεπτά χωρίς να έχεις κάνει κλήση (γιατί λάθη γίνονται παντού και πάντα) οτι δεν θα σε πιστώσουν;;; ;)
  5. Έχετε παρατηρήσει το τελευταίο 10ήμερο οτι υπάρχει καθυστέρηση στη λήψη αναφοράς ,ενώ ο παραλήπτης έχει ήδη λάβει το μνμ. Συμβαίνει το ίδιο και σε σας;; Ξέρω δεν έχει να κάνει με την κάλυψη η ερώτηση μου ,αλλά δεν ήξερα που να το γράψω.
  6. Φ. Πλιάτσικας - Ευσταθία :"Θέλει μαγκιά"
  7. Παιδάκια μια ερώτηση: Ποιός είναι ο ερμηνευτής ή ο τίτλος του τραγουδιού που λέει: Αυτό το καλοκαίρι θα'ναι μαγικό θα ζήσουμε το κάτι διαφορετικό... (ξέρω ξέρω λάθος θέμα διάλεξα ,αλλά όποιος γνωρίζει ας απαντήσει). :happy:
  8. Έχεις καλέσει καθόλου στο τμήμα φορητότητας (13894) για να δεις την πορεία του αιτήματος;; :) Κανονικά είναι 10 εργάσιμες εφόσον δεν υπάρξει κάποια καθυστέρηση είτε πριν την έγκριση είτε μετά με την παραλαβή του πακέτου. Δυο αριθμούς έχω κάνει φορητότητα. Το ένα έγινε εγκαίρως και το άλλο λόγω κάποιων απορρίψεων που έγιναν απο το εκάστοτε δίκτυο με ταλαιπώρησε λίγο η αλήθεια είναι.. :(
  9. Παρασκευή φεύγω Μύκονο για ένα 4ήμερο. Αναμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες μέχρι κ την Παρασκευή.. Πάντως επειδή έχω ξαναπάει στην Μύκονο την προτείνω ανεπιφύλαχτα για διακοπές ,όπως και την Πάρο όπου σε οριμένες περιοχές (Πούντα beach) θυμίζει πολύ την Μύκονο (Super Paradise).. :D
  10. Ποιός έχει λόγο στην αγάπη - Φ. Πλιάτσικας Say it right - Nelly Furtado Nα λοιπόν γιατί σ'αγάπησα - Θ. Τζάνης ή Πάριος :)
  11. Ίσχυε η προσφορά από 25/04 μέχρι και 28/04 για νέες συσκευές. Πλέον όμως όχι. :(
  12. Οκ thanks! Στην κοσμοτέ μπορώ να κάνω ανανέωση από καρτοκινητό σε συμβόλαιο. Θέλω απλά να ανανεωθεί η ημερομηνία λήξης του γιατί θα χάσω το νουμεράκι μου..:(
  13. Παιδιά μου ερώτηση που πιθανότατα έχει ξαναγραφτεί ,αλλά δεν το έχω ψάξει. Μπορεί κανείς να βάλει μια καρτούλα λιγότερο των 10€ σε μια what's up sim; :confused:
  14. Αυτό εξαρτάται και από το ποσό της συσκευής που αγόρασες.
  15. Καρέζη. Η Αλίκη ήταν καλή στις κωμωδίες. Βέβαια παρακολουθώ άνετα ταινίες και τις μιας και τις άλλης. :rolleyes: Η Καρέζη και στα δυο + το ότι ήταν πιο όμορφη για μένα. :)
  16. όχι δεν απενεργοποιείται μόνο και μπορεί να παραμείνει ενεργό ,άλλωστε δεν σε χρεώνει σε τπτ και δεν επηρεάζει τις χρεώσεις στην Ελλάδα. Εννοώ οτι σύμφωνα με την υπηρεσία όταν καλείς εσύ χρεώνεσαι 1€/κλήση + 0,2356/λεπτό ενώ όταν σε καλούν χρεώνεσαι 1€/κλήση για διάρκεια εως και μια ώρα. Άρα χρεώνεσαι λιγότερο όταν σε καλούν και μιλάς περισσότερο. ;)
  17. Αντιθέτως το βόντα της Ισπανίας είναι πιο οικονομικό σε σχέση με τα άλλα δυο. Το πσαπορτ συμφέρει κυρίως για όταν σε καλούν 9λήψη περιαγωγής) μιας και η χρέωση είναι 1€/κλήση. Μπές στο http://www.vodafone.gr να τα δεις όλα. Α! για να ισχύουν οι χρεώσεις του πασπορτ θα πρέπει να χρησιμοποιείς αποκλειστικά το δίκτυο βόνταφον στην Ισπανία. Την ενεργοποίηση την κάνεις και μια μέρα πριν φύγεις ή και τώρα. :)
  18. Το 1213 είναι το call back when busy. Και είναι χρεωμένα δλδ τα μνμ αυτά;; Υπόψιν οτι τα μνμ όπως και τον χρόνο ομιλίας τον υπολογίσζεις ημερολογιακά δλδ από 1/μήνα μέχρι τέλος/μήνα. Νομίζω είναι τα 30" μόνο και ίσως και κάποιες άλλες μικρολεπτομέριες. Στην Ισπανία με το Vodafone δίκτυο χρεώνεται 0,3981€/μνμ ενώ με τα δίκτυα Amena + Movistar χρεώνεται 0,4581/μνμ τα οποία συμπεριλαμβάνουν χρέωση ελληνικού και ξένου δικτύου. Για τις κλήσεις γιατί δεν χρησιμοποιείς το πασπορτ;; ;)
  19. Από την στιγμή που δεν το πολυχρησιμοποιείς γιατί να πληρώνεις τζάμπα πάγιο;; Πάντως την επιδότηση δεν την χάνεις αλλάζοντας πρόγραμμα έστω και στο νέο. Απλά σκέψου οτι αν στο μέλλον το μετανιώσεις δεν θα μπορέσεις να ξαναγυρίσεις στο παλιό πρόγραμμα ,αλλά στα υφιτάμενα. ;)
  20. Εμένα που μου βγήκε 96 πόσο "χαζή" θεωρούμαι;; :cry: :worry:
  21. Γιατί να μην είναι εφόσον έχει συσκευή που λειτουργεί σε 1900 συχνότητα και ενεργοποιημένη την υπηρεσία περιαγωγής στην γραμμή εκτός φυσικά της συνεργασίας που προφανώς έχουν.
  22. Στην σελίδα της βόνταφον: http://funinfo.vodafone.gr/cms/site/Fun%20&%20Info/@GMoysik*h/Welcome%20Tones/Index Όχι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. :(
  23. Φυσικά έχει το Welcome Tones. Καλείς το 1444 με χρέωση 0,9211/min 1,75 χτέωση για αγορά ήχου και 0,59€ το μηνιαίο πάγια στην γραμμή σου είτε μέσω v. live! όπου χρεώνεσαι με 0,41 η πλοήγηση/24ωρο και η ίδια χρέωση για αγορά ήχου και μηνιαίο πάγιο. :)
×
×
  • Create New...