pexths Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 καπου θα μπορεις ομως να παραπονεθεις. καπου θα αναφερονται, δεν ειναι ξεφραγκο αμπελι. ειναι γελοιο αυτο που συμβαινει με τα ρεστα και πολυ εκνευριστικο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 :blink: - αστα , το ΚΕΔ τους ειναι στο Ρουφ αλλα καποιοι ξεκινουν απο αγ.παρασκευη μιλαμε για χαος - απο την στιγμη που εφυγε απο το ΚΕΔ το δεμα ο θεος και η ψυχη του ,οτι ωρα θελουν ερχονται κι αναθεμα αν βαζου και ειδοποιητηριο αν ντε και καλα δεν σε βρουν (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Μπορώ να στείλω ένα δέμα με διαστάσεις περίπου 10x5x5 με χρέωση απευθείας στον παραλήπτη? Ξέρω το κόλπο με την αντικαταβολή αλλά μιας και το προιόν που στέλνω δεν θα μου το πληρώσει υπάρχει κάποια άλλη διαδιακασία? Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Πώς γίνεται κάθε φορά που έρχεται δέμα να μην έχει ποτέ η Πόρτα Πόρτα να μου επιστρέψει ρέστα; Ή γιατί το κάνει επίτιδες ή δεν φρόντισε να πάρει μαζί του αρκετά ψιλά ή τα έχει δώσει στους προηγούμενους μιας και πολλοί συνηθίζουν να πληρώνουν με "χοντρά".Άρα φταίμε και εμείς κάποιες φορές :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parpan7 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Καλησπέρα σας. Πριν λίγο καιρό έκανα την πρώτημου αγορά μέσω ebay και αγόρασα ένα παιχνίδι από έναν πωλητή από την Αγγλία. Εκείνος μου ειπε πως το έστειλε 1 Δεκεμβρίου αλλά ακόμη δεν έχει έρθει τίποτα. Είναι λογική καθυστέρηση? Πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά των ΕΛΤΑ και μου είπαν να περάσω από τα ΕΛΤΑ της περιοχής που το περιμένω, Τους πήρα τηλέφωνο κι μου είπαν πως αν έρθει κάτι θα μου στείλουν ειδοποίηση να πάω να το πάρω. Υπάρχει περίπτωση να το έχουν εκεί? Αν περάσω απο εκεί θα βρω άκρη πιστευετε? tracking number δυτστυχώς δεν έχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Καλησπέρα σας. Πριν λίγο καιρό έκανα την πρώτημου αγορά μέσω ebay και αγόρασα ένα παιχνίδι από έναν πωλητή από την Αγγλία. Εκείνος μου ειπε πως το έστειλε 1 Δεκεμβρίου αλλά ακόμη δεν έχει έρθει τίποτα. Είναι λογική καθυστέρηση? Πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά των ΕΛΤΑ και μου είπαν να περάσω από τα ΕΛΤΑ της περιοχής που το περιμένω, Τους πήρα τηλέφωνο κι μου είπαν πως αν έρθει κάτι θα μου στείλουν ειδοποίηση να πάω να το πάρω. Υπάρχει περίπτωση να το έχουν εκεί? Αν περάσω απο εκεί θα βρω άκρη πιστευετε? tracking number δυτστυχώς δεν έχω.. εγώ από αγγλια πήρα 2 μπλούζες (όχι μέσω ebay) με track id και μου ήρθε μέσα σε μια εβδομάδα ως συστημένο. νομίζω πως είναι λογική η καθυστέρηση μιας και είμαστε κοντά στα Χριστούγεννα. πόσο ζυγίζει το πακέτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Και θελουμε να ειμαστε ανταγωνιστικοι ... πως να εισαι οταν 5κιλα πακετο κοστιζει 8.60 ευρω απο Γερμανια για ελλαδα και το αντιστροφο με τα ΕΛΤΑ 25 ευρω...τα ΕΛΤΑ ειναι πραγματικα για φτυσιμο.Ειδικα τις γιορτες χανουν την μπαλα.:) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 :confused: - πολλα e-stores στο ebay το λενε πως τωρα τις γιορτες δεν μπορουν να παραδωσουν εγκαιρα αρα να μην τους βαλουμε αρνητικο feedback - τα ΕλΤα ουτως ή αλλως ηταν για κλωτσιες τωρα ενα παραπανω ,προεχει βλεπεις υλικο πολιτικαντηδων να μοιραστει σε ψηφοφορους (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 η αποψη πως τα ελτα ειναι για κλωτσιες τη χαρακτηριζω τουλ επιπολαια......Οι τιμες των Ελτα θυμιζουν τη παλια καλη Ελλαδα των Βαλκανιων και οχι της Ε.Ε σε ορισμενες υπηρεσιες(βλεπε τελωνειο) Και να ξεκαθαρισω πως τα ελτα για το μονο που ευθυνονται ειναι για το χρονο παραδοσης της ειδοποιησης,τπτ αλλο...Τωρα αν η dhl ή η ΗΚ post ή Royal Mail στελνει μια φορα την εβδομαδα προς Ελλαδα ,δε φταινε τα Ελτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parpan7 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 εγώ από αγγλια πήρα 2 μπλούζες (όχι μέσω ebay) με track id και μου ήρθε μέσα σε μια εβδομάδα ως συστημένο. νομίζω πως είναι λογική η καθυστέρηση μιας και είμαστε κοντά στα Χριστούγεννα. πόσο ζυγίζει το πακέτο? τι να σου πω, για το πόσο ζυγίζει δεν ξέρω! Όχι πολύ όμως, ένα παιχνίδι για το xbox είναι..Γιατί?Έχει σημασία? Δηλαδή να μην αγχώνομαι?Γιατίσκεφτόμουν να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω την επόμενη εβδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 τι να σου πω, για το πόσο ζυγίζει δεν ξέρω! Όχι πολύ όμως, ένα παιχνίδι για το xbox είναι..Γιατί?Έχει σημασία? Δηλαδή να μην αγχώνομαι?Γιατίσκεφτόμουν να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω την επόμενη εβδομάδα από οτι κατάλαβα θα σου έρθει απλό. δηλαδή κανονικά η παράδοση γίνεται όπως τα γράμματα,αλλά επειδή είναι από εξωτερικό μπορεί να σου έρθει ειδοποίηση. η αλήθεια είναι οτι μπορεί να είναι ήδη Ελλάδα αλλά να αργούν τα ελτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 (edited) Καλησπέρα σας. Πριν λίγο καιρό έκανα την πρώτημου αγορά μέσω ebay και αγόρασα ένα παιχνίδι από έναν πωλητή από την Αγγλία. Εκείνος μου ειπε πως το έστειλε 1 Δεκεμβρίου αλλά ακόμη δεν έχει έρθει τίποτα. Είναι λογική καθυστέρηση? Πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά των ΕΛΤΑ και μου είπαν να περάσω από τα ΕΛΤΑ της περιοχής που το περιμένω, Τους πήρα τηλέφωνο κι μου είπαν πως αν έρθει κάτι θα μου στείλουν ειδοποίηση να πάω να το πάρω. Υπάρχει περίπτωση να το έχουν εκεί? Αν περάσω απο εκεί θα βρω άκρη πιστευετε? tracking number δυτστυχώς δεν έχω.. Πες τους να κοιτάξουν στην βάση δεδομένων τους εαν σου στείλανε ήδη το πακέτο σπίτι αλλά πρόσεξε συνήθως σχεδόν τα αφήνουν εκτεθιμένα έξω.. Βουτάνε οι άλλοι περαστικοί ποτέ δεν ξέρεις. Ψάξε το καλά... Μια τσάντα απο ebay ευτυχώς ο ταχυδρόμος την είχε βάλει πίσω απο μια κολώνα του σπιτιού μου στην αυλή και δεν φαινόταν! Σήμερα πήρα πακέτα απο amazon και τα είχε εκτεθιμένα αφήσει στο γραμματοκιβώτιο :/ Edited December 14, 2010 by sp3cial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 η αποψη πως τα ελτα ειναι για κλωτσιες τη χαρακτηριζω τουλ επιπολαια......Οι τιμες των Ελτα θυμιζουν τη παλια καλη Ελλαδα των Βαλκανιων και οχι της Ε.Ε σε ορισμενες υπηρεσιες(βλεπε τελωνειο) Και να ξεκαθαρισω πως τα ελτα για το μονο που ευθυνονται ειναι για το χρονο παραδοσης της ειδοποιησης,τπτ αλλο...Τωρα αν η dhl ή η ΗΚ post ή Royal Mail στελνει μια φορα την εβδομαδα προς Ελλαδα ,δε φταινε τα Ελτα!!! Θα αστειευεσαι! Το royal mail σε 1-2 μερες παραδιδει στην Ελλαδα και μετα τα ΕΛΤΑ θελουν αλλες 3 για να σου δωσουν την ειδοποιηση! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 μια μερα τουλ απο το τοπικο του uk στο κεντρικο προς air pass,1-3 εργασιμες για να φτασει στο ελλ αεροδρομειο,1 μερα αποστολη στο κεντρικο του νομου,1 μερα στο τοπικο του νομου σου που μενεις εσυ για να το παραλαβεις!!! και οσο θα μου πεις για τις απεργιες οτι υπαρχουν εδω,θα σου πω και για τον καιρο που υπαρχει εκει οπως εγινε ππριν καποιες μερες.Που καταντησα να υποστηριζω τα ελτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Κατ' αρχάς όσοι παραπονιούνται για τα εκτεθημένα δέματα υπάρχουν απλές λύσεις για το πρόβλημά σας: ./ μεγαλύτερα γραμματοκιβώτια ./ να είναι κάποιος εκεί για να παραλάβει Δεν μπορώ να καταλάβω, τι θέλετε να κάνει ο ταχυδρόμος το δέμα που είναι απλή αλληλογραφία, λείπεις και δεν έχεις αρκετά μεγαλό γραμματοκιβώτιο? Επίσης, τα δέματα που στέλνονται από εξωτερικό ως απλή αλληλογραφία μπορεί να κάνουν 10-15 μέρες να παραδοθούν Deal with it... Εάν έχεις πληρώσει το ελάχιστο δυνατό shipping (χωρίς καν track) δεν υπάρχει κανένα νόημα να πάρεις οπουδήποτε τηλέφωνο ή να πας να ρωτήσεις γιατί κανείς δεν ξέρει. Μόνο εάν έχουν περάσει 20 μέρες πας στο τοπικό σου ταχυδρομείο να ρωτήσεις μήπως στο έχουν κρατήσει εκεί και δεν πήρες την ειδοποίηση για να έρθεις να το παραλάβεις. Τα ΕΛΤΑ και οι Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ είναι οι μοναδικοί τρόποι να φέρεις κάτι από χώρα εκτός Ε.Ε. χωρίς να πληρώσεις τους κλέφτες των ιδιωτικών courier Συνοψίζοντας: ./ Εάν βιάζεσαι πληρώνεις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ./ Εάν θέλεις να ξέρεις τι σου γίνεται πληρώνεις για Tracking ./ Εάν θέλεις να "την βγάλεις φθηνά" κάθεσαι και περιμένεις (δεν έχω καμία σχέση με τα ΕΛΤΑ, μόνο απλή λογική και εμπειρία στο θέμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Κατ' αρχάς όσοι παραπονιούνται για τα εκτεθημένα δέματα υπάρχουν απλές λύσεις για το πρόβλημά σας: ./ μεγαλύτερα γραμματοκιβώτια ./ να είναι κάποιος εκεί για να παραλάβει στις δικες μου γειτονιες παντως(σπιτι,πατρικο σπιτι,ιατρειο) ο ταχυδρομος ποτε μα ΠΟΤΕ δεν βαζει την αλληλογραφια μεσα στα κουτια. ουτε μια φορα. στο πατρικο μου τα αφηνει μεσα σε μια γλαστρα που εχουμε στην εισοδο και μετα τα παιρνουμε απο εκει(ελπιζοντας να μην ειμαστε το τελευταιο γραμμα+να μην εχει ποτισει κανεις την γλαστρα) στο σπιτι μου τα πεταει στο γρασιδι.οταν βρεχει ειμαστε με το πιστολακι ανα χειρας μαζι με τον κατσιασμενο λογαριασμο-γραμμα κτλ στο ιατρειο τα αφηνει ειτε στο πατωμα(οταν τα ριχνει κατω απο την πορτα) ειτε τα βαζει σε ενα κουτι που εχει για ανακοινωσεις. σε καμια περιπτωση δε τα βαζουν σε γραμματοκιβωτια,και αναφερομαι σε 3 διαφορετικες περιοχες με διαφορετικο ταχυδρομο. στην δουλεια της μητερας μου ωστοσο,δεν μπορω να πω, ανοιγει την πορτα και της τα αφηνει στο πατακι καλημεριζοντας την(ευγενικοτατος) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 (δεν έχω καμία σχέση με τα ΕΛΤΑ, μόνο απλή λογική και εμπειρία στο θέμα) :blink: - κι εμεις δεν λεμε φαντασιες μα την πραγματικοτητα που ζουμε εδω και χρονια καθε μερα και στην δουλεια και επι προσωπικου - εχουμε φτασει να πηγαινουμε οι ιδιοι στα κεντρικα και να ψαχνουμε πισω στα ντεξιον το δεμα μας ενω η κοπελα στο γκισε λεει "εδω η λιστα λεει δεν εχει ερθει δεν ξερω τι λεει το site του καταστηματος" ενω οι διακινητες να τα ριχνουν στους ταχυδρομους οι οποιοι τα ριχνουν στις κοπελες και ολοι μαζι σου λενε "να πατε στον προϊσταμενο" (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 χρονια πολλα σε ολους,υγεια κι ευτυχιααααα!!! να ρωτησω κατι, θελω να στειλω ενα γραμμα απο αθηνα για θεσσαλονικη να φτασεις στις 31. ξερει καποιος ποτε πρεπει να το στειλω;; αν το στειλω στις 30 εξπρες, θα φτασει στις 31 ή θα παω για τις 3 του μηνα;; γινοται παραδοσεις στις 31; ευχαριστω πολυ!!:):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Θα ήθελα να μου πεις κάποιος-εφόσον βέβαια γνωρίζει- τί σημαίνει η ένδειξη 'ΤΜΗΜΑ EMS - KAT' στο σύστημα εύρεσης αντικειμένων των ΕΛΤΑ. Η απορία μου πηγάζει από το γεγονός ότι αυτή η ένδειξη μου εμφανίζεται τρεις φορές με διαφορετικές ώρες αλλά χωρίς να προσφέρεται η 'τοποθεσία' του αντικειμένου. Αυτό δεν είναι υποτίθεται σύστημα ανίχνευσης ώστε να γνωρίζεις ανα πάσα στιγμή που βρίσκεται το δέμα σου; Από που συνάγεται η ανίχνευση από το παραπάνω δεδομένο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 (edited) Αν δεν κάνω λάθος ,πρέπει να είναι ΚΑΤ με ένα αριθμό και είναι κωδικός πόλης ,συνοικίας,οικισμού κλπ όπου υπάρχει το Χ καταστημα διαλογής των ΕΛΤΑ. Edited December 27, 2010 by Starenios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Μήπως είναι Κατερίνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Φίλε Σταρένιε δε νομίζω.Δεν αναγράφει κάποιο νούμερο δίπλα στο ΚΑΤ. Τι να πω. Ίσως να είναι αυτό που λεει ο φίλος παραπάνω. 'ΚΑΤερίνη' :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Πιθανόν να είναι Κατερίνη και λογικά έχει μόνο ένα κέντρο διαλογής, γι'αυτό και δεν αναφέρει νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Κατ' αρχάς όσοι παραπονιούνται για τα εκτεθημένα δέματα υπάρχουν απλές λύσεις για το πρόβλημά σας: ./ μεγαλύτερα γραμματοκιβώτια ./ να είναι κάποιος εκεί για να παραλάβει Δεν μπορώ να καταλάβω, τι θέλετε να κάνει ο ταχυδρόμος το δέμα που είναι απλή αλληλογραφία, λείπεις και δεν έχεις αρκετά μεγαλό γραμματοκιβώτιο? Για ασφάλεια, υπάρχει και η λύση της ταχυδρομικής θυρίδας. ;) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 :confused: - δεν δεχονται ολες οι θυριδες δεμα απο θεμα ογκου αλλα και πολλα καταστηματα δεν στελνουν αν δουν οτι εχεις ταχυδρομικη θυριδα στην παραγγελια (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts