Jump to content

parpan7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About parpan7

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

parpan7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Αυτό που λες να μηνυπάρχει σύνδεση δεδομένωντο έχω απενεργοποιημένο άρα δεν υπάρχει περίπτωση να χρεώνομαι ε?
  2. Καλησπέρα σας. Πήρα χθες κι εγώ το 845 αλλά επειδή είμαι λιγάκι άσχετος έχω κάποιες αποριούλες.Με συγχωρείται εκ των προτέρων αν έχουν ειπωθεί πριν αλλά μου είναι αδύνατο να διαβάσω 100 σελίδες. Το κυριότερο μου άγχος είναι το ίντερνετ.. Όσο είμαι σπίτι και μπαίνω από το wi-fi του σπιτιού μου δεν χρεώνομαι ε? Γενικά όταν μπαίνω στο ίντερνετ μέσω wifi δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ? Επίσης τα παιχνίδια που κατεβάζουμε από το μάρκετ και λεει δωρεάν, υπάρχει περίπτωση να χρεώνομαι όσο παίζω? Επίσης όταν δεν έχω wifi κοντά μου πως μπαίνω στο ιντερνετ? Και τέλος όταν μπαίνω χωρίς wifi χρεώνομαι, αλλά τα 100 mb που μου δίνει η vodafone απο το unlimited ειναι αρκετα? Και πάλι συγγνώμη αν οι ερωτήσεις μου είναι γελοίες απλά έχω άγχος μη τυχόν και έρθει ο λογαριασμός υπερβολικά φουσκωμένος λόγω του ίντερνετ και των παιχνιδιών!
  3. τι να σου πω, για το πόσο ζυγίζει δεν ξέρω! Όχι πολύ όμως, ένα παιχνίδι για το xbox είναι..Γιατί?Έχει σημασία? Δηλαδή να μην αγχώνομαι?Γιατίσκεφτόμουν να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω την επόμενη εβδομάδα
  4. Καλησπέρα σας. Πριν λίγο καιρό έκανα την πρώτημου αγορά μέσω ebay και αγόρασα ένα παιχνίδι από έναν πωλητή από την Αγγλία. Εκείνος μου ειπε πως το έστειλε 1 Δεκεμβρίου αλλά ακόμη δεν έχει έρθει τίποτα. Είναι λογική καθυστέρηση? Πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά των ΕΛΤΑ και μου είπαν να περάσω από τα ΕΛΤΑ της περιοχής που το περιμένω, Τους πήρα τηλέφωνο κι μου είπαν πως αν έρθει κάτι θα μου στείλουν ειδοποίηση να πάω να το πάρω. Υπάρχει περίπτωση να το έχουν εκεί? Αν περάσω απο εκεί θα βρω άκρη πιστευετε? tracking number δυτστυχώς δεν έχω..
×
×
  • Create New...