Jump to content

Adjoint

Members
  • Δημοσιεύσεις

    596
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Adjoint

  1. Καλή τύχη μόνο σε εμένα !!!!! χαχαχαχαχα :)
  2. Έχει βάλει κανείς το RR3 GFX; https://play.google.com/store/apps/details?id=lt.hitex.rr3graphics
  3. Καλή τύχη σε εμένα κ καλές γιορτές σε όλους :D :D :D χαχαχαχα
  4. Καλή επιτυχία :) Άντε να έρθει κ η σειρά μας κάποια στιγμή :) χεχε
  5. Χρόνια πολλά. Άντε να δούμε πότε θα κερδίσουμε κ εμείς κάτι :) χεχε :)
  6. Μίλησα με το support της golla και μου πρότειναν κάποιες με τα κριτήρια που ήθελα. http://shop.golla.com/epages/Golla.sf/en_GB?ObjectID=60139 http://shop.golla.com/epages/Golla.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/Golla/Products/G1546 Τελικά διάλεξα την πρώτη κ περιμένω σε λίγες μέρες να έρθει :)
  7. Καλημέρα :) Έψαξα αλλά δεν έχω βρει Photo , για αυτό την περιέγραψα όσο ποιο αναλυτικά μπορούσα. Μπήκα κ στο site τους αλλα δεν βρίκα κάτι. Οπότε σύμφωνα με την περιγραφή μπορεί να βρεθεί κάτι ανάλογο :) Κάτι ανάλογο είναι αυτό : http://shop.golla.com/en/Phone-Wallet-DALTON-G1399
  8. Καλημέρα. Διάβασα τις πρώτες 90-95 σελίδες και μπορώ να πω ότι έχω κάνει ένα μυαλό φραπέ. χαχα :) Κοίταγα για μπαταρία κ θήκη βασικά. Για μπαταρία το θέμα είναι ότι πρέπει να αλλάξω το πίσω μέρος συν ότι δεν ξέρω ποιες μάρκες είναι πιστωποιημένες από samsung και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Απλά φοβάμαι ότι άμα γίνει κάτι θα έχω θέμα με την εγγύηση του τηλεφώνου. Επίσης δεν μπορώ να βρω θήκη να με βολεύει κ έχω δει πολλά site Ελλάδα κ εξωτερικό. Ψάχνω μία σαν την Golla που έβγαινε για κινητά σαν το Samsung S2 (την έχω 3 χρόνια κ είναι καταπληκτική): 1) Το κινητό μπαίνει μέσα ολόκληρο ( σαν να το βάζεις σε φάκελο ας πούμε, οπότε κ να σου πέσει σε λάσπες/νερά το σώνεις, αλλα΄κ ακόμα κ αν σου πέσει κάτω (μαλακή). 2) Μπροστά έχει χώρο για κάρτες (ο οποίος κλείνει κ αυτός σαν φάκελος) κ πίσω με φερμουάρ έχει χώρο να βάλεις κάρτες/λεφτά/usb stick κ ότι άλλο θες. 3) Η θήκη που λέω (κ είχα στο samsung s2) δεν είναι καμία δερμάτινη η τίποτα ιδιαίτερο.Είναι μαλακή για τις πτώσεις κ έστω και αν πεέσει σε νερά ή λάσπη την πλένεις κ όλα καλά (δοκιμασμένο αυτό). Δυστηχώς Στις 90 κάτι σελίδες που διάβασα δεν βρίκα κάποιος να έχει πάρει τέτοια ή να έχει το site που προτίνει. Ίσως να ακούγεται υπερβολικό αλλά 3 χρόνια τώρα στο samsung s2 ήταν απίστευτα βολική κ δεν έχει πάθει τίποτα το κινητό.
  9. Καλή επιτυχία και σε εμάς τους άνεργους
  10. Defender 2 Κατά τη γνώμη μου από τα καλύτερα του είδους. Δες τα review και τα screenshot. Έχει πάρα πολλά level πάντως και αν είσαι fun του είδους νομίζω ότι θα το ευχαριστηθείς. Αν έχεις απορίες στείλε μου PM.
  11. Αν το κάνουν τότε θα χάσουν αρκετό κόσμο.
  12. Δεν χρειάζεται να είσαι Online. Παίζεις όσο θες και στο τέλος μπαίνεις για λίγα δευτερόλεπτα Online για να σώσεις το game στο cloud (είναι optional βέβαια). Απλά μη τυχόν και χάσεις το savegame από τη συσκευή σου. Το έχω κάνει αρκετές φορές.
  13. Την Παρασκευή μου ήρθε από το Kies update για το android αλλά πάλι 4.1.2 είναι. Ξέρει κανείς τι αλλαγές έγιναν ; Κανονικά θα έπρεπε να ενημερώνουν για το τι αλλαγές θα γίνουν ακριβώς και όχι να λένε 5-10 λέξεις μόνο. Έστω να υπήρχε ένα Link για περισσότερες πληροφορίες.
×
×
  • Create New...