vasim Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Περίμενε να σκάσει και η MIUI10 και κάνεις μία κι έξω. :) Τέλεια. Το κάνω μέσω mobile data λόγω διακοπών. Ελπίζω να μη μου σκάσει στα μούτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Κανονικά δεν χρειάζεται, εγώ σε όλα μου τα τηλέφωνα όταν αλλάζει η version του Android κάνω πάντα factory reset για να κάτσει καλά η Ρομ σε καθαρό συστήματα χωρίς υπολείμματα από προηγούμενη version. Ξανά λέω δεν είναι απαραίτητο, εγώ το θεωρώ σωστό και το κάνω. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Κι εγώ μέχρι τώρα το έκανα, αλλά δεν απαιτείται τελικά, ούτε το γράφει κάπου κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης. Την έκανα την αναβάθμιση, αλλά δεν είδα κάποια διαφορά στο μενού ή στα εικονίδια, θα το εξερευνήσω μετά με την ησυχία μου. Hard reset μάλλον δεν θα κάνω ούτε και με τη miui 10, θέλω κανα δίωρο να στήσω το τηλέφωνο από την αρχή. Και σε μένα έκανε το θέμα με τη γλώσσα στη φωνητική πληκτρολόγηση αλλά ξαναέκανα αποθήκευση τα ελληνικά και τώρα δουλεύουν τέλεια. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sasalas Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 παιδια περασα την 9.6.5. αλλα δεν μπορω να κανω root. ξερει κανενας γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goalkeeper Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 πώς κλείνω την ηχητική ειδοποίηση όταν συνδέεται ή αποσυνδέεται το wifi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 πώς κλείνω την ηχητική ειδοποίηση όταν συνδέεται ή αποσυνδέεται το wifi; Στο δικό μου δεν κάνει κάποια ηχητική ειδοποίηση στη συγκεκριμένη περίπτωση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Γενικώς αν είχατε κάποια μικρά lag με τη nougat, τώρα έχουν διορθωθεί. Βλέπω καλύτερη συμπεριφορά αυτής της rom Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 (edited) Γενικώς αν είχατε κάποια μικρά lag με τη nougat, τώρα έχουν διορθωθεί. Βλέπω καλύτερη συμπεριφορά αυτής της rom Ναι οντως,και η μπαταρια,βραχος...Απο το πρωι το σκαλιζω ακομα με 35% ειμαι κ την αναβαθμιση την εκανα στο 80% και απο τοτε συνεχεια wifi ανοιχτο,gaming,you tube... Edited August 30, 2018 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peacekeeper Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Ευχαριστώ..δεν ξέρω πόσο ασφαλές είναι μέχρι τόρα όλα καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Διορθωθηκε και το bug με το notification που εβγαινε συνεχεια οταν εχεις μεσα SD card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 ακυρο παιδια μια απο τα ιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Παντως εμενα απο το πρωι μετα την αναβαθμση δεν μου ξαναεβγαλε το μυνημα για την SD.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Την περασα και εγω, χωρις factory settings. Αυτο που βλέπω είναι οτι τα εικονίδια της κυρίως οθόνης, είναι λίγο πιο μεγάλα σε σχέση με τις υπόλοιπες δεξια αριστερά της. Συμβαίνει και σε αλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Την περασα και εγω, χωρις factory settings. Αυτο που βλέπω είναι οτι τα εικονίδια της κυρίως οθόνης, είναι λίγο πιο μεγάλα σε σχέση με τις υπόλοιπες δεξια αριστερά της. Συμβαίνει και σε αλλον? Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου, αυτό ακριβώς παρατηρώ κι εγώ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
613TheEvil Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 (edited) Παιδιά το κινητό το έχω κάνα μήνα τώρα αλλά μόλις τώρα παρατηρώ πως δεν παίζει το αριστερό ηχείο, μόνο το δεξί. Νομίζω το είχαν αναφέρει κι άλλοι το πρόβλημα, τι παίζει; Άκυρο το παραπάνω, έψαξα αμέσως μόλις το έγραψα και το αριστερό μέρος είναι απλά μικρόφωνο, όχι ηχείο. τες πα, θα μπορούσε να έχει καλύτερη τοποθέτηση το ηχείο, ή ακόμα καλύτερα 2 ηχεία, αλλά είπαμε, το κινητό είναι οικονομική λύση, κάνεις θυσίες όπως και να το κάνουμε. Για rootariσμα είχα ξαναρωτήσει, έχω βρει στο γνωστό site αλλά δεν έχω κάτσει ακόμα να διαβάσω, πάντως λέει για "one-button click" διαδικασία, θα δούμε. Αν το έχει ήδη κάνει κάποιος ας μοιραστεί. Edited August 30, 2018 by 613TheEvil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Παιδιά το κινητό το έχω κάνα μήνα τώρα αλλά μόλις τώρα παρατηρώ πως δεν παίζει το αριστερό ηχείο, μόνο το δεξί. Νομίζω το είχαν αναφέρει κι άλλοι το πρόβλημα, τι παίζει; Για rootariσμα είχα ξαναρωτήσει, έχω βρει στο γνωστό site αλλά δεν έχω κάτσει ακόμα να διαβάσω, πάντως λέει για "one-button click" διαδικασία, θα δούμε. Αν το έχει ήδη κάνει κάποιος ας μοιραστεί. Το αριστερο ειναι μικροφωνο νομιζω,οχι ηχειο... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Παιδιά το κινητό το έχω κάνα μήνα τώρα αλλά μόλις τώρα παρατηρώ πως δεν παίζει το αριστερό ηχείο, μόνο το δεξί. Νομίζω το είχαν αναφέρει κι άλλοι το πρόβλημα, τι παίζει; ΔΕΝ είναι ηχείο το αριστερό, αλλά το μικρόφωνο. Το δεξί είναι το ηχείο, μόνο. Επομένως μην αγχώνεσαι, δεν έχεις πρόβλημα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
613TheEvil Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 (edited) Ευχαριστώ, παίζει και να το είχα διαβάσει και να το ξέχασα, το μυαλό θυμάται μόνο τα καλά... :cool: Για το root, κάποια στιγμή θα διαβάσω αυτό εδώ και θα το δοκιμάσω, μάλλον. Το θέλω για να δοκιμάσω μετά το adaware ή κάποιο άλλο adblocker, που χρειάζονται rooted κινητό. Μπορώ να βάλω link έτσι; Δεν υπάρχει θέμα; https://forum.xda-developers.com/redmi-note-5/how-to/redmi-note-5-5-plus-one-click-root-tool-t3766738 EDIT: Διάβασα τελικά, έχει μόνο 4 σελίδες το thread και βλέπω πολλή γκρίνια, μάλλον δε δουλεύει. Τες πα, όσο ζούμε ελπίζουμε. Edited August 30, 2018 by 613TheEvil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Το κινητό έχει γίνει γρηγορότερο όσον αφορά τα gestures. Πριν παρατηρούσα ένα μικρό lag το οποίο εξαφανιστηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Παιδιά μια βοήθεια. Άλλαξα wallpaper και μου άλλαξε και τα εικονίδια των εφαρμογών. Προσπαθώ από χθες να ξαναβάλω όπως ήταν όταν το πήρα αλλά δε αλλάζουν τα εικονίδια. Είναι πιο μικρά πλέον και μου έχουν σπάσει τα νευρα. Μπορεί κάποιος να μου πει πως τα γυρίζω κανονικά??? Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Εμένα πάντως μετά την αναβάθμιση κολλάει συνέχεια.Θα του έκανα επαναφορά αλλά περιμένω μήπως έρθει και η 10 τώρα κοντά και κάνω μια και Καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 (edited) Aν αφησω το κινητο με επιλογη χωρας Ινδια θα εχω προβλημα??Ξερει κανεις,η εστω το εχει επιχειρησει?Με βολεψε πολυ το face unlock κ δυστυχως δεν ειναι διαθεσιμο ακομα στη χωρα μας... Edited August 31, 2018 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peacekeeper Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Μέχρι τώρα όλα καλά με Ινδία.. αλλιώς το αλλάζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 (edited) Μέχρι τώρα όλα καλά με Ινδία.. αλλιώς το αλλάζεις Ok ευχαριστω..:happy: Edited August 31, 2018 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Με την 9.6.5 δεν μπορώ να βρω τη ρύθμιση ωστε να αλλάξω το χωρο αποθήκευσης φωτογραφιών. Υποψιάζομαι πως δεν αλλάζει. Καμια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts