Jump to content

613TheEvil

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by 613TheEvil

  1. Τι θα γίνει με τις αναβαθμίσεις, κάθε λίγο αλλάζουν τα πάντα όλα, από εκεί που είχα ένα ωραίο theme με μαύρα μενού τώρα τα περισσότερα γίναν άσπρα, δεν μπορούμε πια να αλλάξουμε τη σειρά των συντομεύσεων στο μενού που σέρνεις από πάνω, wi-fi φακός κλπ... Οι ρυθμίσεις σε διάφορα apps αλλάζουν εντελώς και πρέπει να ψάχνεις πάλι να τα βάλεις όπως θέλεις... Λίγη συνοχή ρε παιδιά. :P
  2. Ευχαριστώ, παίζει και να το είχα διαβάσει και να το ξέχασα, το μυαλό θυμάται μόνο τα καλά... :cool: Για το root, κάποια στιγμή θα διαβάσω αυτό εδώ και θα το δοκιμάσω, μάλλον. Το θέλω για να δοκιμάσω μετά το adaware ή κάποιο άλλο adblocker, που χρειάζονται rooted κινητό. Μπορώ να βάλω link έτσι; Δεν υπάρχει θέμα; https://forum.xda-developers.com/redmi-note-5/how-to/redmi-note-5-5-plus-one-click-root-tool-t3766738 EDIT: Διάβασα τελικά, έχει μόνο 4 σελίδες το thread και βλέπω πολλή γκρίνια, μάλλον δε δουλεύει. Τες πα, όσο ζούμε ελπίζουμε.
  3. Παιδιά το κινητό το έχω κάνα μήνα τώρα αλλά μόλις τώρα παρατηρώ πως δεν παίζει το αριστερό ηχείο, μόνο το δεξί. Νομίζω το είχαν αναφέρει κι άλλοι το πρόβλημα, τι παίζει; Άκυρο το παραπάνω, έψαξα αμέσως μόλις το έγραψα και το αριστερό μέρος είναι απλά μικρόφωνο, όχι ηχείο. τες πα, θα μπορούσε να έχει καλύτερη τοποθέτηση το ηχείο, ή ακόμα καλύτερα 2 ηχεία, αλλά είπαμε, το κινητό είναι οικονομική λύση, κάνεις θυσίες όπως και να το κάνουμε. Για rootariσμα είχα ξαναρωτήσει, έχω βρει στο γνωστό site αλλά δεν έχω κάτσει ακόμα να διαβάσω, πάντως λέει για "one-button click" διαδικασία, θα δούμε. Αν το έχει ήδη κάνει κάποιος ας μοιραστεί.
  4. Αυτό το έκανα ήδη. Το μπορεί και αν και άμα είναι εικασίες, νομίζω ήμουν σαφής, ρώτησα αν κάποιος έχει κάνει ήδη root να μας πει συγκεκριμένα τι εφαρμογές μπορείς να αφαιρέσεις, από τις «εργοστασιακές», χωρίς επιπλοκές προφανώς.
  5. Έχει διαφορετικά αν βάλεις Ελβετία; Δεν έχω τσεκάρει, αλλά τα ινδικά τα σκάλισα ενδελεχώς, όλα τα μαύρα και σκοτεινά. Διάλεξα ένα αλλά και πάλι δεν είναι ακριβώς όπως το θέλω, κρίμα που δεν έχουμε περαιτέρω περιθώρια παραμετροποίησης, σε συγκεκριμένα κομμάτια του theme. Wallpaper κατέληξα να βάλω ένα δικό μου, δεν έβρισκα. Τες πα. Πάμε παρακάτω. Έχει κάποιες εφαρμογές της Mi και της Google που δεν πρόκειται να τις χρησιμοποιήσω αλλά δεν μπορώ να τις ξηλώσω. Αν κάνω root, θα μπορώ; Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει; Μιλάω για τα Mi Drop, Downloads, Duo, Play Music, Play Movies, Photos, Drive, Feedback. Το έχω στα αγγλικά βαριέμαι να σας τα μεταφράσω, πιστεύω καταλαβαίνετει ποια apps εννοώ. Μπορώ να τα ξεφορτωθώ λοιπόν;
  6. Ναι την Global έχω, έχει πράγματα της Xiaomi, της Google, σιγά σιγά τα σκαλίζω, αλλά τις πρώτες μέρες κυρίως εγκαθιστώ τις εφαρμογές που μου λείπουν και ρυθμίζω settings κλπ. (να πεθάνουν τα default!). Μετά την πρώτη φορά δεν έχω κανένα πρόβλημα στη μεταφορά αρχείων. Το pc ναι είναι παλιό, δεκαετίας και USB 2.0 οπότε οκ, θα φορτίζω σε πρίζα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δε χρειάζεται και τόσο συχνά φόρτιση. Καλά τα λέει ο thagro. Πάντως το φωτάκι δεν ανάβει της φόρτισης, δεν ξέρω αν παίρνει λίγο ή καθόλου ρεύμα από το pc. Το παλιό κινητό φόρτιζε, αλλά άλλα mA όπως λέτε... Τες πα. Η κάμερα οκ, παλεύεται, βέβαια έπρεπε να απενεργοποιήσω πολλές default ρυθμίσεις που είχε για να πειράζει την εικόνα. Έχω και ενναλακτικές, άλλα photo apps να δοκιμάσω, να δω διαφορές. Επίσης σκοπεύω να δοκιμάσω να αλλάξω Region προσωρινά σε Ινδία για να πάρω τα themes, νομίζω χρειάζεται να κάνω account στην Mi (Xiaomi) πρώτα, σωστά; Σιγά σιγά θα γίνουν όλα, αργότερα θα δίνω εγώ συμβουλές σε νεότερους χρήστες. :D Edit: Θα μας τρελάνει μου φαίνεται, τώρα το ξανάβαλα στο USB και φορτίζει, κανονικά, φωτάκι, έβγαλε και το μενού της φόρτισης κάτω... Για να δούμε αν ανέβει το ποσοστό μπαταρίας. Edit 2: Μπα, χωρίς να το πειράξω βγήκε απο τη λειτουργία φόρτισης, πάει το φωτάκι, πάει το μενού κλπ... Με τρολλάρει. Δεν πειράζει.
  7. Λοιπόν, σιγά σιγά το μαθαίνω το κινητό. Έχω ένα προβληματάκι όμως, στη σύνδεση με τον υπολογιστή. Του έβαλα μια 16 GB mini SD card που είχα στο προηγούμενο κινητό και όταν το συνδέω στο pc του ζητάω να μπει σε λειτουργία transfer files. Γιατί δεν μπορώ να το βάλω να επιλέγει πάντα αυτό, εδώ που τα λέμε; Τες πα, το θέμα είναι πως στο pc μετά από λίγο, μόλις αρχίζω να μεταφέρω αρχεία, κολλάει, πετάει error στη μεταφορά, η πλοήγηση είναι αργή, δεν αποκρίνεται, καταλαβαίνετε, σαν να μην το διαβάζει σωστά. Χρειάστηκε να το συνδέσω αρκετές φορές μέχρι να περάσω κάποια pdf και epub που ήθελα. Τι φταίει άραγε; Δεν έχει κάνει ακόμα το κινητό όλες τις αναβαθμίσεις λειτουργικού, συνεχίζω σήμερα, αλλά δε νομίζω να φταίει αυτό. Επίσης, όταν μπαίνει σε mode transfer files, σημαίνει πως δεν φορτίζει κιόλας, μέσω της USB; Δυστυχώς δεν υπάρχει επίσημο manual και πάω στα τυφλά για πολλά από αυτά τα θέματα. Μήπως να προτιμήσω κάποιο από τα cloud που προσφέρει το κινητό, της Google ή της Xiaomi, για να μεταφέρω αρχεία από και προς το pc; Δεν το βρίσκω τόσο πρακτικό. Μήπως να έχει θέμα το καλώδιο; Του κουτιού είναι... Το pc είναι Windows 7, μπορώ να δοκιμάσω και άλλες θύρες USB που έχει. Ή αν βγάλω την SD Card μήπως αυτή προκαλεί το πρόβλημα; της έκανα format πάντως όταν την έβαλα. Σήμερα που ξανάνοιξα το pc βλέπω τα αρχεία πάνε κι έρχονται κανονικά. Η μπαταρία πάντως πάλι δε φαίνεται να φορτίζει από το pc... Θα το δω.
  8. Αυτά είναι. Σιγά σιγά μπορεί να σκεφτώ και το rooting, αν δω πως κουβαλά πολλή σαβούρα από προγράμματα και θέλω να ξεφορτωθώ κάποια. Το έχει rootάρει κανείς σας εδώ; Τι διαφορά είδατε;
  9. Περιμένω το κινητό μες στη βδομάδα. Να ρωτήσω μερικά νούμπικα... Οκ το παίρνω στα χέρια μου, τι κάνω; χρειάζεται πρώτη φόρτιση ή κάτι τέτοιο, χωρίς να το χρησιμοποιήσω; Και τι παίζει με τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού του; Θα μου ζητήσει να τις κάνει μόλις το ανοίξω; τις κάνει αυτόματα; Χρειάζομαι ρυθμίσεις μέσω του παρόχου μου για να μπορώ να λαμβάνω MMS; Είπαμε έχω καιρό να πάρω κινητό, μάλλον ρωτάω άκυρα... Αλλά δεν χάνω και τίποτα να ρωτήσω. Γενικά, τι κάνω μόλις το πάρω στα χέρια μου; Μου φαίνεται θα κατεβάσω και το manual να το έχω στο pc. :rolleyes:
  10. Είδα κάποια bluetooth της Xiaomi αλλά μάλλον θα πάω σε καλώδιο. Ελπίζω να πιάσουν τόπο τα λεφτά, έχει φτηνά, μεσαία και ακριβά μοντέλα η εταιρεία πάντως.
  11. Για να παίξει ράδιο δεν χρειάζεται να είναι Xiaomi συμβατά ακουστικά όμως; Έτσι ήταν με το παλιό μου Sony... Και το μικρόφωνο; αν δεν είναι Xiaomi θα το αναγνωρίζει το τηλέφωνο;
  12. Ευχαριστώ για την απάντηση. Κι εγώ όσο διαβάζω μαθαίνω, έμαθα για το Corning Gorilla Glass, είδα και βίντεο, αυτές οι οθόνες είναι σκυλιά! Πραγματικά έχω μείνει πίσω. Η θήκη που προτείνεις είναι η Spigen Liquid Air Back Cover Black, σωστά; Μάλλον θα την προτιμήσω. Κάτι άλλο, χρειάζομαι οπωσδήποτε adaptor για mini-micro usb; Και επίσης. ακουστικά, handsfree; Τι παίζει, τι να προτιμήσω; Θέλω να έχω τη δυνατότητα ράδιο. Έχω απλά ακουστικά αλλά όχι με μικρόφωνο, πρέπει να βρω συμβατό, λογικά ε;
  13. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με τζαμάκια προστασίας οθόνης και θα ήθελα τη βοήθειά σας να διαλέξω. Καλύτερα να καλύπτει όλο το κινητό, μέχρι τις γωνίες/καμπύλες; σωστά; Είναι πολύ χύμα η υπόθεση στον Σκρουτζ, δεν έχει και καθόλου αξιολογήσεις, δεν ξέρω πώς να συγκρίνω και να διαλέξω. Δεν ξέρω καν αν πραγματικά τη χρειάζομαι, αν πάρω θήκη με καπάκι, που διπλώνει. Τα φώτα σας παρακαλώ. Βλέποντας αυτό το βίντεο, σκέφτομαι πως μάλλον ούτε προστασία οθόνης χρειάζομαι, ούτε αναδιπλούμενη θήκη... Δείτε εδώ durability tests:
  14. Χαίρετε. Αποφάσισα κι εγώ να πάρω το συγκεκριμένο μοντέλο. Ο χρόνος πιέζει γιατί έμεινα χωρίς κινητό από απόψε, το πιστό μου Sony Xperia Neo V έμεινε με σπασμένη USB port οπότε ήρθε η ώρα για κάτι σύγχρονο. Το έψαξα το θέμα και κατέληξα στο συγκεκριμένο, Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64 GB. Η μετάβαση όμως θα είναι κάπως απότομη, διπλάσιο μέγεθος, χεχε. Είναι άνετο να κουβαλάς καθημερινά μια τέτοια οθόνη; Σκέφτομαι να πάρω θήκη που διπλώνει, όμως αντί για το πλάι, από κάτω, θα ενοχλεί λιγότερο όταν κρατάω το κινητό στο χέρι πιστεύω. Τι γνώμη έχετε; Και μήπως χρειάζομαι και προστασία οθόνης, κάποιο τζαμάκι; Πόσο απαραίτητο είναι; Γενικά τα προσέχω τα τηλέφωνα μου, αλλά φοβάμαι μήπως του κάνω καμιά ζημιά μέχρι να το συνηθίσω. Κατά τα άλλα ξέρω τα υπέρ και τα κατά του, δεν δίνουν και handsfree, θα πάρω κάποιο αργότερα. Για αναβαθμίσεις κλπ. δεν πρόλαβα να ψάξω, φαντάζομαι θα βοηθά εδώ το forum, ή και το xda.developers, σωστά; Είναι γνωστό κινητό δε νομίζω να υπάρχουν πολλά άλυτα θέματα. Απλά έχω μείνει πίσω στην τεχνολογία και είναι κάπως μεγάλο βήμα, κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη.
×
×
  • Create New...