NecromantiA Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία και με το τεχνικό τμήμα δεν έχουν αποφασίσει για το huawei-p20-lite ακόμη αν θα το δώσουν με την εφαρμογή η κατευθείαν στην συσκευή μου είπαν ότι θα με καλέσουν όταν αποφασίσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 απλά ρεζίλι Ρεζίλι για ποιο λόγο Αφού δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση άρα εμείς θεωρητικά δοκιμαστικά το έχουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Ο μόνος τρόπος να το ενεργοποιήσουν είναι η ομάδα internet... Ο άλλος πάει και ζητάει μέσω του Facebook να του το ενεργοποιήσουν και μετά γκρινιάζει για την απάντηση που του δίνουν.. ότι να ναι! Ας χαλαρώσουμε λίγο, η υπηρεσία δεν έχει επίσημα λανσαριστεί, ανεκτά τα όποια σφάλματα! Το σίγουρο είναι ότι voLTE και wifi-calling θα δοθούν μαζί. Στο voLTE τωρα βγάζει και video call, νομίζω το μεσημέρι δεν το είδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Ύστερα από κοντά 40 λεπτά αναμονής, βρέθηκε πως υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή μου (δεν δέχομαι εισερχόμενες) και ότι φταίει η ενεργοποίηση του wifi calling Αύριο πάλι θα με καλέσουν για να δούμε τι θα γίνει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Χθες περίμενα 45λεπτά στο live chat να με συνδέσουν με κάποιον υπεύθυνο από την ομάδα ίντερνετ για ενεργοποίηση της υπηρεσίας αλλά τζίφος βαρέθηκα τόση αναμονή. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Καλημέρα, Η υπηρεσία δεν είναι επίσημα διαθέσιμη, οπότε οι διαμαρτυρίες και η άφθονη γκρίνια δεν οδηγούν πουθενά. Είστε υπεύθυνοι (αν υπάρξει τεχνικό ζήτημα) όσοι ενεργοποιείτε την υπηρεσία τη στιγμή που βρίσκετε σε δοκιμαστικό στάδιο. Τέλος να αναφέρω ότι για να μην υπάρξει διαγραφή σχολίων ή κλείσιμο του νήματος, καλό θα είναι να επικεντρωθούμε σε πραγματικά δελτία τύπου της εταιρείας, ώστε να γίνει αξιόπιστος διαμοιρασμός πληροφοριών σχετικά με την αναμενόμενη υπηρεσία VoLTE/voWiFi. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theiosbill Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Οντως, γιατί σας έχει πιάσει τέτοια φούρια να γίνετε beta testers? Τόση υπομονή κάναμε, ας κάνουμε λίγη ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Καλημέρα, Η υπηρεσία δεν είναι επίσημα διαθέσιμη, οπότε οι διαμαρτυρίες και η άφθονη γκρίνια δεν οδηγούν πουθενά. Είστε υπεύθυνοι (αν υπάρξει τεχνικό ζήτημα) όσοι ενεργοποιείτε την υπηρεσία τη στιγμή που βρίσκετε σε δοκιμαστικό στάδιο. Τέλος να αναφέρω ότι για να μην υπάρξει διαγραφή σχολίων ή κλείσιμο του νήματος, καλό θα είναι να επικεντρωθούμε σε πραγματικά δελτία τύπου της εταιρείας, ώστε να γίνει αξιόπιστος διαμοιρασμός πληροφοριών σχετικά με την αναμενόμενη υπηρεσία VoLTE/voWiFi. Οντως, γιατί σας έχει πιάσει τέτοια φούρια να γίνετε beta testers? Τόση υπομονή κάναμε, ας κάνουμε λίγη ακόμα. Η "φαγούρα" για να γίνουμε beta testers είναι για να βοηθήσουμε την voda να βγάλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτήν την υπηρεσία. Επίσης, από το να μην έχω σήμα μέσα στο σπίτι, προτιμώ να γίνω δοκιμαστής και να βγάζω ορισμένες κλήσεις ακόμα και λίγα προβληματάκια. Πιστεύω πως πολλοί που τρέχουν να την αποκτήσουν την δυνατότητα αυτή, σκέφτονται με αυτήν την λογική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theiosbill Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Μιλάω για εκείνους που παίρνουν κάτι δοκιμαστικά και μετά γκρινιάζουν. Η δική σου λογική είναι απολύτως σωστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athpeppas Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Η "φαγούρα" για να γίνουμε beta testers είναι για να βοηθήσουμε την voda να βγάλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτήν την υπηρεσία. Επίσης, από το να μην έχω σήμα μέσα στο σπίτι, προτιμώ να γίνω δοκιμαστής και να βγάζω ορισμένες κλήσεις ακόμα και λίγα προβληματάκια. Πιστεύω πως πολλοί που τρέχουν να την αποκτήσουν την δυνατότητα αυτή, σκέφτονται με αυτήν την λογική Σήμα πουθενά δεν έχει. Έστω να έχουμε στο σπίτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopap81 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 (edited) ενεργοποιήσα το wifi calling στην γραμμη μου μεσω του live chat και ήρθε και το volte και το vowifi για οσους ενδιαφέρονται, λειτουργεί και στο oneplus 6 με την ενεργοποίηση του UK-VOLTE-Vodafone (ή του H3G_Denmark_Commercial για να λειτουργει και το volte/vowifi της cosmote) EDIT Δεν μπορεις να κρατησεις κληση στο Volte για πανω απο 7 δευτερολεπτα Όπως αναφέρει και ο tasosathan στο xda υπάρχει ο τρόπος που ενεργοποιούμε το volte vowifi ειναι μόνο για qualcomm modem https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/guide-volte-vowifi-german-carriers-t3817542 θελει κάποιες βασικές γνώσεις στα oneplus και μερικά άλλα κινητά μπαίνουμε στα usb diag με κωδικό απο το dialpad Σε εκδόσεις Pie 9 και όλες τις custom μερικοί κατασκευαστές έχουν απενεργοποιήσει το usb diag απο dialpad και χρειάζεται root για να ανοίξουμε το usb diag μέσω adb δίνουμε εντολές adb shell su setenforce 0 μπορεί να χρειαστεί σε μερικές rom αν η παρακάτω εντολή δεν ανοίγει το usb diag setprop sys.usb.config diag,serial_cdev,rmnet,adb αυτός ο τρόπος ειναι γα μη συμβατά κινητά και χρειάζεται η ενεργοποίηση πρώτα της υπηρεσίας στην sιm μας απο την vodafone δοκιμασμένο σε OP 3T και Pocophone Edited April 19, 2019 by kopap81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Η "φαγούρα" για να γίνουμε beta testers είναι για να βοηθήσουμε την voda να βγάλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτήν την υπηρεσία. Επίσης, από το να μην έχω σήμα μέσα στο σπίτι, προτιμώ να γίνω δοκιμαστής και να βγάζω ορισμένες κλήσεις ακόμα και λίγα προβληματάκια. Πιστεύω πως πολλοί που τρέχουν να την αποκτήσουν την δυνατότητα αυτή, σκέφτονται με αυτήν την λογική +1 και από εμένα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Εγώ, για παράδειγμα, έχω ένα cu σαν δεύτερο νούμερο για να καλώ και να με καλούν 3 συγκεκριμένοι αριθμοί, που αν δεν με βρουν ξέρουν να με καλέσουν και στο άλλο. Θα ήμουν ιδανικός beta tester, από την άποψη ότι και να εμφανίζονταν χοντρά προβλήματα δεν θα με ένοιαζε, ούτε θα ζητούσα τα ρέστα... Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Πριν λανσαριστεί ένα προϊόν, οι εταιρείες οφείλουν να το έχουν ελέγξει και να δουλεύει σωστά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Ο όρος beta tester ανέκαθεν αφορούσε τελικό στάδιο δοκιμών πρωτού κυκλοφορήσει επίσημα κάτι. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Σωστά, στο playstore όμως για παράδειγμα, όποιος επιθυμεί δηλώνει συμμετοχή σε Beta testing διάφορων εφαρμογών. Στην περίπτωση μας εδώ τι γίνεται; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Τίποτα, εννοείται. Εντελώς φιλολογικού ενδιαφέροντος είναι η συζήτηση. Δεν δίνουν τέτοια δυνατότητα/επιλογή σε συνδρομητές. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Therealaris Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Ρε παιδιά πήρα να μου ενεργοποιήσουν το volte και μου είπαν ότι είναι σε πιλοτικό στάδιο δεν είναι όπως το WiFi calling. iPhone XS δεν δεν έχω volte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Ρε παιδιά πήρα να μου ενεργοποιήσουν το volte και μου είπαν ότι είναι σε πιλοτικό στάδιο δεν είναι όπως το WiFi calling. iPhone XS δεν δεν έχω volte Καλημέρα, Καλό είναι πριν γράψουμε κάτι, να μπαίνουμε στον κόπο να διαβάζουμε τα προηγούμενα σχόλια προς ενημέρωση. Έχουμε αναφέρει πολλάκις σε αυτό το νήμα, ότι η υπηρεσία είναι σε δοκιμαστικό στάδιο. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Καλησπέρα, Μου ήρθε ενημέρωση στο iPhone 8 Plus για νέες ρυθμίσεις του παρόχου. Τις έκανα εγκατάσταση και πλέον εμφανίζεται το μενού για κλήσεις μέσω Wi-Fi στις ρυθμίσεις. Για την ενεργοποίηση μου αναφέρει «επικοινωνήστε με την εταιρία vf GR”. Κάλεσα το 1399 και μου είπαν πως στους εταιρικούς πελάτες θα ανοίξει τις επόμενες ημέρες, προς το παρόν είναι διαθέσιμο για ιδιώτες. Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios258 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 το wifi calling λειτουργει αψογα!!! Το VoLTE εχει θεματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Πως ενεργοποίουμε WiFi calling/volte σε cu ξέρει κανένας; Sent from outer space Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Από το chat στο Vodafone.gr Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dekons Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Πλεον υπαρχει και στη σελιδα του vodafone CU https://www.vodafonecu.gr/wificallingios/#IOSwifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Θα δοκιμάσω να την ενεργοποιήσω,να δούμε αν θα παίζει χωρίς την εφαρμογή σε Xiaomi Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts