Jump to content

Vodafone VoLTE/voWiFi

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία και με το τεχνικό τμήμα δεν έχουν αποφασίσει για το huawei-p20-lite ακόμη αν θα το δώσουν με την εφαρμογή η κατευθείαν στην συσκευή μου είπαν ότι θα με καλέσουν όταν αποφασίσουν

απλά ρεζίλι

Ρεζίλι για ποιο λόγο Αφού δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση άρα εμείς θεωρητικά δοκιμαστικά το έχουμε

Ο μόνος τρόπος να το ενεργοποιήσουν είναι η ομάδα internet... Ο άλλος πάει και ζητάει μέσω του Facebook να του το ενεργοποιήσουν και μετά γκρινιάζει για την απάντηση που του δίνουν.. ότι να ναι!

Ας χαλαρώσουμε λίγο, η υπηρεσία δεν έχει επίσημα λανσαριστεί, ανεκτά τα όποια σφάλματα!

Το σίγουρο είναι ότι voLTE και wifi-calling θα δοθούν μαζί.

Στο voLTE τωρα βγάζει και video call, νομίζω το μεσημέρι δεν το είδα!

Ύστερα από κοντά 40 λεπτά αναμονής, βρέθηκε πως υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή μου (δεν δέχομαι εισερχόμενες) και ότι φταίει η ενεργοποίηση του wifi calling

Αύριο πάλι θα με καλέσουν για να δούμε τι θα γίνει.....

Χθες περίμενα 45λεπτά στο live chat να με συνδέσουν με κάποιον υπεύθυνο από την ομάδα ίντερνετ για ενεργοποίηση της υπηρεσίας αλλά τζίφος βαρέθηκα τόση αναμονή. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;

Καλημέρα,

Η υπηρεσία δεν είναι επίσημα διαθέσιμη, οπότε οι διαμαρτυρίες και η άφθονη γκρίνια δεν οδηγούν πουθενά.

Είστε υπεύθυνοι (αν υπάρξει τεχνικό ζήτημα) όσοι ενεργοποιείτε την υπηρεσία τη στιγμή που βρίσκετε σε δοκιμαστικό στάδιο.

Τέλος να αναφέρω ότι για να μην υπάρξει διαγραφή σχολίων ή κλείσιμο του νήματος, καλό θα είναι να επικεντρωθούμε σε πραγματικά δελτία τύπου της εταιρείας, ώστε να γίνει αξιόπιστος διαμοιρασμός πληροφοριών σχετικά με την αναμενόμενη υπηρεσία VoLTE/voWiFi.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Οντως, γιατί σας έχει πιάσει τέτοια φούρια να γίνετε beta testers?

Τόση υπομονή κάναμε, ας κάνουμε λίγη ακόμα.

Καλημέρα,

Η υπηρεσία δεν είναι επίσημα διαθέσιμη, οπότε οι διαμαρτυρίες και η άφθονη γκρίνια δεν οδηγούν πουθενά.

Είστε υπεύθυνοι (αν υπάρξει τεχνικό ζήτημα) όσοι ενεργοποιείτε την υπηρεσία τη στιγμή που βρίσκετε σε δοκιμαστικό στάδιο.

Τέλος να αναφέρω ότι για να μην υπάρξει διαγραφή σχολίων ή κλείσιμο του νήματος, καλό θα είναι να επικεντρωθούμε σε πραγματικά δελτία τύπου της εταιρείας, ώστε να γίνει αξιόπιστος διαμοιρασμός πληροφοριών σχετικά με την αναμενόμενη υπηρεσία VoLTE/voWiFi.

Οντως, γιατί σας έχει πιάσει τέτοια φούρια να γίνετε beta testers?

Τόση υπομονή κάναμε, ας κάνουμε λίγη ακόμα.

Η "φαγούρα" για να γίνουμε beta testers είναι για να βοηθήσουμε την voda να βγάλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτήν την υπηρεσία. Επίσης, από το να μην έχω σήμα μέσα στο σπίτι, προτιμώ να γίνω δοκιμαστής και να βγάζω ορισμένες κλήσεις ακόμα και λίγα προβληματάκια. Πιστεύω πως πολλοί που τρέχουν να την αποκτήσουν την δυνατότητα αυτή, σκέφτονται με αυτήν την λογική

Μιλάω για εκείνους που παίρνουν κάτι δοκιμαστικά και μετά γκρινιάζουν.

Η δική σου λογική είναι απολύτως σωστή.

Η "φαγούρα" για να γίνουμε beta testers είναι για να βοηθήσουμε την voda να βγάλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτήν την υπηρεσία. Επίσης, από το να μην έχω σήμα μέσα στο σπίτι, προτιμώ να γίνω δοκιμαστής και να βγάζω ορισμένες κλήσεις ακόμα και λίγα προβληματάκια. Πιστεύω πως πολλοί που τρέχουν να την αποκτήσουν την δυνατότητα αυτή, σκέφτονται με αυτήν την λογική

Σήμα πουθενά δεν έχει. Έστω να έχουμε στο σπίτι

ενεργοποιήσα το wifi calling στην γραμμη μου μεσω του live chat και ήρθε και το volte και το vowifi

για οσους ενδιαφέρονται, λειτουργεί και στο oneplus 6 με την ενεργοποίηση του UK-VOLTE-Vodafone (ή του H3G_Denmark_Commercial για να λειτουργει και το volte/vowifi της cosmote)

EDIT

Δεν μπορεις να κρατησεις κληση στο Volte για πανω απο 7 δευτερολεπτα

Όπως αναφέρει και ο tasosathan

στο xda υπάρχει ο τρόπος που ενεργοποιούμε το volte vowifi ειναι μόνο για qualcomm modem

https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/guide-volte-vowifi-german-carriers-t3817542

θελει κάποιες βασικές γνώσεις στα oneplus και μερικά άλλα κινητά μπαίνουμε στα usb diag με κωδικό απο το dialpad

Σε εκδόσεις Pie 9 και όλες τις custom μερικοί κατασκευαστές έχουν απενεργοποιήσει το usb diag απο dialpad και χρειάζεται root

για να ανοίξουμε το usb diag μέσω adb δίνουμε εντολές

adb shell

su

setenforce 0 μπορεί να χρειαστεί σε μερικές rom αν η παρακάτω εντολή δεν ανοίγει το usb diag

setprop sys.usb.config diag,serial_cdev,rmnet,adb

αυτός ο τρόπος ειναι γα μη συμβατά κινητά και χρειάζεται η ενεργοποίηση πρώτα της υπηρεσίας στην sιm μας απο την vodafone

δοκιμασμένο σε OP 3T και Pocophone

Edited by kopap81

+1 και από εμένα.....

Εγώ, για παράδειγμα, έχω ένα cu σαν δεύτερο νούμερο για να καλώ και να με καλούν 3 συγκεκριμένοι αριθμοί, που αν δεν με βρουν ξέρουν να με καλέσουν και στο άλλο. Θα ήμουν ιδανικός beta tester, από την άποψη ότι και να εμφανίζονταν χοντρά προβλήματα δεν θα με ένοιαζε, ούτε θα ζητούσα τα ρέστα...

Sent from my SM-G970F

Πριν λανσαριστεί ένα προϊόν, οι εταιρείες οφείλουν να το έχουν ελέγξει και να δουλεύει σωστά.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Ο όρος beta tester ανέκαθεν αφορούσε τελικό στάδιο δοκιμών πρωτού κυκλοφορήσει επίσημα κάτι.

Sent from my SM-G970F

Σωστά, στο playstore όμως για παράδειγμα, όποιος επιθυμεί δηλώνει συμμετοχή σε Beta testing διάφορων εφαρμογών.

Στην περίπτωση μας εδώ τι γίνεται;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Τίποτα, εννοείται. Εντελώς φιλολογικού ενδιαφέροντος είναι η συζήτηση. Δεν δίνουν τέτοια δυνατότητα/επιλογή σε συνδρομητές.

Sent from my SM-G970F

Ρε παιδιά πήρα να μου ενεργοποιήσουν το volte και μου είπαν ότι είναι σε πιλοτικό στάδιο δεν είναι όπως το WiFi calling. iPhone XS δεν δεν έχω volte

Ρε παιδιά πήρα να μου ενεργοποιήσουν το volte και μου είπαν ότι είναι σε πιλοτικό στάδιο δεν είναι όπως το WiFi calling. iPhone XS δεν δεν έχω volte

Καλημέρα,

Καλό είναι πριν γράψουμε κάτι, να μπαίνουμε στον κόπο να διαβάζουμε τα προηγούμενα σχόλια προς ενημέρωση.

Έχουμε αναφέρει πολλάκις σε αυτό το νήμα, ότι η υπηρεσία είναι σε δοκιμαστικό στάδιο.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Καλησπέρα,

Μου ήρθε ενημέρωση στο iPhone 8 Plus για νέες ρυθμίσεις του παρόχου. Τις έκανα εγκατάσταση και πλέον εμφανίζεται το μενού για κλήσεις μέσω Wi-Fi στις ρυθμίσεις. Για την ενεργοποίηση μου αναφέρει «επικοινωνήστε με την εταιρία vf GR”.

Κάλεσα το 1399 και μου είπαν πως στους εταιρικούς πελάτες θα ανοίξει τις επόμενες ημέρες, προς το παρόν είναι διαθέσιμο για ιδιώτες.

Φιλικά,

Γιώργος Βαρδίκος

HyperHosting Web Hosting Services

http://www.hyperhosting.gr

Πως ενεργοποίουμε WiFi calling/volte σε cu

ξέρει κανένας;

Sent from outer space

In the down down of the writing we became robes...

Θα δοκιμάσω να την ενεργοποιήσω,να δούμε αν θα παίζει χωρίς την εφαρμογή σε Xiaomi

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24