Jump to content

NecromantiA

Members
  • Δημοσιεύσεις

    383
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NecromantiA

  1. Μου το είχαν ήδη ενεργοποιήσει μέσω μηνύματος αλλά ειμουνα σε αναμονή γιατί με ενημέρωσαν ότι δεν υποστηριζοταν ακόμη από το κινητό μου. Λειτουργεί κανονικά το βάζω σε airplane Mode με WiFi και κάνω κανονικά κλήσεις όπως και δέχομαι.
  2. Έπειτα από την αναβάθμιση του p20 lite στην 9.1 μου εμφανίστηκε κανονικά ο διακόπτης για wifi-calling το οποίο λειτουργεί άψογα τώρα για volte δεν ξέρω καν που να κοιτάξω επειδή δεν παίζω με δεδομένα.
  3. Βάλε το κινητό σου σε λειτουργία airplane Mode άνοιξε wifi και δες αν δέχεσαι κλήσεις.
  4. Εννοείται ότι πήρα πόσες φορές το τεχνικό τμήμα που δεν κατάφεραν να το φτιάξουν όπως και όταν του ζήτησα αντικατάσταση μου είπαν πριν 3 μήνες ότι θα έρθει το WiFi calling και για αυτό δεν υπάρχει καν απόθεμα συσκευών πλέον
  5. Όλα είναι θέμα marketing πιστεύω σύντομα θα το έχουμε χωρίς προβλήματα περιμένετε να βγει η διαφήμιση πρώτα στην τηλεόραση.. Τι να πω που εδώ και κάτι μήνες που μου χαλασε το full σήμα με τα βίας έχω μια γραμμή σήμα σπίτι.
  6. Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία και με το τεχνικό τμήμα δεν έχουν αποφασίσει για το huawei-p20-lite ακόμη αν θα το δώσουν με την εφαρμογή η κατευθείαν στην συσκευή μου είπαν ότι θα με καλέσουν όταν αποφασίσουν
  7. Στην πρώτη επικοινωνία με το chat μου στάλθηκε το μήνυμα ότι η υπηρεσία ενεργοποιηθηκε ψάχνω μενού τίποτα πάω στη εφαρμογή πάλι τίποτα ξανά επικοινωνώ και μου λέει η συσκευή σας δεν γίνεται ακόμη huawei-p20-lite δηλ έλεος
  8. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας κ την βοήθειά σας ή λύση ήταν πέταμα στα σκουπίδια.
  9. Restore κουμπί έχει κ που το πάτησα τίποτα δεν άλλαξε εννοείται ότι έχω δοκιμάσει κ άλλο ethernet καλώδιο:)
  10. Το έκανα με το ίδιο αποτέλεσμα τα ξεσυνδεσα για 10 λεπτά αναβοσβήνει 2 φορές και μετά πάλι κόκκινο.
  11. Το δοκίμασα χωρίς τύχη ακόμη κόκκινο είναι
  12. Ευτυχώς το p20 που αγόρασα έχει wifi calling :)
  13. Φορητότιτα σε cosmote που το έχει χρόνια το WiFi calling δεν αξίζει πάλι πληρωμή εκτός αν το βρω από κανέναν που το έχει παραπλισμενο και το δίνει στο έτσι.
  14. Όχι διότι δεν υπάρχουν πλέον συσκευές μου είπε και ότι θα περάσουν σε WiFi calling μέχρι το τέλος του άλλου μήνα.
  15. Ύστερα από πολλά χρόνια κάτοχος του πρώτου Vodafone full σήμα ύστερα από μια διακοπή ρεύματος δεν λέει να συγχρονίσει με την καμία τι και αν άνοιξα ports, router καλώδιο μπριζα τίποτα τους πήρα τηλέφωνο ακόμη και ο τεχνικός δεν καταλαβαίνει τον λόγο. Επίσης πηρα και τον πάροχο μου μπας και έχει κάποιο θέμα... Μπορεί να σκεφτεί κανείς κάτι εκτός από το να το σπάσω?? Να επισημάνω ότι ip περνει κανονικα.
  16. Αυτή την φορά ελπίζω να κερδίζω κάτι καλή τύχη και στους υπόλοιπους
×
×
  • Create New...