Jump to content

Theiosbill

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Theiosbill

  1. Εγω έχω T-Max με τη Rugged Armor της Spigen. Μια χαρά κάθεται. Απλά έρχεται τσιμα τσίμα και αν το τζαμάκι το βάλεις μισό χιλιοστό πιο πάνω ή πιο κάτω απο εκεί που πρέπει, θα στο πετάξει η θήκη. Θέλει μεγάλη λεπτομέρια. Εμένα το 1ο σετ πήγε κουβά.
  2. Γνώμη μου είναι πως καλό θα ήταν να βάλεις. Αν το καλοσκεφτείς το βιβλίο σε προστατεύει μόνο απο καμια γρατζουνιά αμα το βάλεις σε τσέπη. Ή αν σου πέσει βγάζοντάς το απο την τσέπη. Αν σου πέσει την ώρα που το χρησιμοποιείς, προφανώς το βιβλίο θα είναι ανοιχτό οπότε προσεύχεσαι να πέσει με πλάτη. Επίσης θα σου πω οτι είχα βιβλιο στο s7 και τελικά αντι να βοηθήσει έκανε ζημιά. Εκατσε ένα σκουπιδάκι ανάμεσα στη θήκη και την οθόνη, τριβόταν όσο ήταν κλειστό και μου την ψιλοχάραξε.
  3. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το βίντεο γιατι κυρίως βγαζω φωτό. Πάντως σε ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα πριν λίγο είδα οτι αρκετοί λένε οτι η πηγή του κακού είναι ο αλγόριθμος του EIS της Huawei. Αν ισχύει αυτό, τότε τελικά δεν το σώνει 3rd party app. Πρέπει να περιμένουμε να το φτιάξει η Huawei σε κάποιο update.
  4. Για να λέμε την αλήθεια, στο θέμα βίντεο πάσχει η Huawei. Η συσκευή παίρνει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ φωτογραφίες και λειτουργικά πετάει. Αλλά απο βίντεο.... Οκ, σε συνθήκες καλού φωτισμού είναι τίμιο (στα 60fps γιατι στα 30 ούτε με καλό φωτισμό δεν το έχει). Σε χαμηλό φωτισμό όμως είναι για χαστούκια. Δες και θα καταλάβεις. Το θετικό είναι οτι είναι καθαρά θέμα software οπότε με μελλοντικά updates πιστεύω θα βελτιώνεται. Ή μπορείς για τα βίντεο να χρησιμοποιείς κάποια άλλη εφαρμογή. Οι κάμερες σπέρνουν εξάλλου, απλά δεν τις αξιοποιεί σωστά η εφαρμογή.
  5. "μια φορα στο τόσο" ειπα, όχι στο χρόνο. Βάζεις και χιλιάρικο τημέρα αμα λάχει. Την κανονική κάρτα δεν την πληρώνεις? Δεν γενάει λεφτα φαντάζομαι. Κάπως πρέπει να της βάζεις χρήματα. Ή πας σε ΑΤΜ ή ηλεκτρονικά. Το ίδιο κάνεις κι εδώ. Αμα τα βάλεις στη mastercard της Πειραιως η ζωή σου είναι εύκολη ενώ αμα τα βάλεις στη mastercard της dipocket είναι δύσκολη? Ενυγουέυ, αλλους τους βολεύει και άλλους όχι. Εμένα το καλοκαίρι που ήμουν στην παραλία με κινητό και κλειδιά με βόλεψε. Εσύ μπορεί να θες τσαντάκι με κάρτες και μετρητά (και κάποιον να τα προσέχει) . Ο καθένας όπως γουστάρει. Στα του κινητού τώρα. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί αυτό το σπαστικό πράγμα που βάζει αυτόματα κενό μετά την τελεία? Πας να γράψεις ένα μέηλ η μια διεύθυνση και πρέπει να γυρνας να σβήνεις τα κενα.
  6. Εντάξει, δεν είναι τόσο τραγικό. Εγώ έχω DiPocket που τη βγάζεις σε 10 λέπτά. Αντί να έχεις την κάρτα σου στο google pay την έχεις στη DiPocket, κα την DiPocket στο google pay. Δεν παίρνει πάνω απο 10 δευτερόλεπτα να τη φορτίσεις. Ούτε θα τη φορτίζεις σε κάθε αγορά. Βάζεις πχ μια φορά στο τόσο ένα κατοστάρικο σε χρόνο dt και τέλος. Και δεν παίρνει και προμήθεια. Αλλά και σε κάθε αγορά να θες να το κάνεις, απλά μπαινεις στην εφαρμογή, πατάς φόρτιση και τέλος. Γεινικά είναι βολικό το g-pay για κάποιον που δεν θέλει να κουβαλάει πορτοφόλι, ούτε να έχει την κάρτα του χύμα στην τσέπη ή βασικά δεν θέλει να έχει την κάρτα επάνω του (πχ έχει πάει για μπάνιο). Ή έστω για back up. Σκέψου να βγεις και να έχεις ξεχάσει να πάρεις λεφτά ή την κάρτα. Το κινητό όμως δεν παίζει να μην το έχεις μαζί. Τεσπά, είμαστε off topic οπότε σταματάω.
  7. Λοιπόν, έβαλα την δεύτερη T-Max όπως είπα. Έβαλα αντικολλητικο χαρτί περιμετρικά και έβαλα το κινητό στη θήκη. Κόλλησα το τζάμι, έκανα λίγο "ψήσιμο" ίσα για να μη φύγει βγάζοντας τη θήκη. Εβγαλα τη θήκη, σκούπισα τις κόλλες που περίσσευαν και τέλειωσα το "ψήσιμο". Η αλήθεια είναι οτι με παίδεψε περισσότερο απο όσο περίμενα, αλλά τουλάχιστον έκατσε ολόσωστα και δεν το σπρώχνει η θήκη. Πάντως αυτή η κόλλα ρε φίλε καρκίνος σκέτος. Έτσουξαν τα μάτια μου.
  8. Εγώ παρέλαβα προχθές. Δεν ήταν σε στοκ οταν παρήγγειλα. Ήρθε σε 1 εβδομάδα. Είχα συνεννοηθεί με το κατάστημα (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω ποιό) μόλις παραλάβουν και πριν το στείλουν να με πάρουν τηλ να μου δώσουν s/n και imei. Όντως με πήραν. Απο το s/n είδα οτι είναι του 19 (για όσους δεν ξέρουν, το 4ο-8ο ψηφίο του s/n είναι η ημ/νια κατασκευής. Πχ ΧΧΧΧΧ19315**** είναι 15/3/2019). Τσέκαρα και το imei στο site της Huawei και έχει EU εγγύηση (κανονικά και ελληνικής αντιπροσωπείας) μέχρι το 2021. Οπότε τους είπα και το έστειλαν. Οταν το πήρα το ανοιξα και έτρεξα το Device Info HW πριν κάνω update (γιατι πλέον δεν δείχνει αν είναι LG ή BOE) και όλα κομπλέ, ΒΟΕ. Έβαλα T-Max αλλά όπως είπε ένα φίλος πιο πάνω, θέλει ακρίβεια 1/10 του χιλιοστού. Το τραπέζι έγερνε μάλλον τόσο όσο. Απειροελάχιστα ίσα για να γλυστρήσει το τζαμάκι (όχι η κόλλα) ένα τσικ και να μου το πετάξει την επόμενη μέρα η spigen. Στη οποία μετά το έβαλα απο πάνω (χωρίς κόλλα φυσικά αφού το αφαίρεσα) και κάθεται πιο τσίμα τσίμα και απο τον Παύλο Τσίμα. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μπει σωστά με το μάτι. Αύριο θα παραλάβω άλλο T-Max και θα δοκιμάσω να το βάλω ΜΕ τη θήκη (αφού δεν δίνουν καλούπι όπως στα samsung οι γιούφτοι). Θα σας ενημερώσω αν πέτυχε ή όχι και με ποιό τρόπο το έκανα.
  9. Δεν χρειάζεται να τους πει οτι έχει συμβατή συσκευή. Απλά σε ρωτάνε τι συσκευή έχεις για να σε καθοδηγήσουν στις ρυθμίσεις αν είναι συμβατή ή να σου πουν να κατεβάσεις την εφαρμογή αν δεν είναι συμβατή (ενδεχομένως να σου στείλουν και λινκ απο το play store) και πως να τη ρυθμίσεις. Εγώ πήρα και είπα "έχω s7", μου είπε για την εφαρμογή, με πήρε μετά στο σταθερό, μου είπε να κάνω ένα δοκιμαστικό τηλ, δούλεψε, καληνυχτιστήκαμε.
  10. Υπάρχει νομίζω ρυθμιση που του λες αν θα προτιμάει το wifi ή το cellular για τις κλήσεις. Αν το έχεις να προτιμάει το δικτυο κινητής, το wifi calling θα μπει μόνο αν δεν έχεις σήμα (ή τουλάχιστον όχι τόσο καλό για κλήση) . Μόλις βρει καλό σήμα γυρνάει σε cellular. Αν το έχεις να προτιμάει το wifi (δηλαδή και καλό σημα να έχεις, εφόσον είσαι σε wifi η κλήση θα πάει εκεί) και παρ΄'ολα αυτά σου κάνει αυτό το πράγμα, μια εναλλακτική είναι όταν είσαι σπίτι να βάζεις λειτουργία πτήσης (με ανοιχτό wifi εννοείται) και τότε, θέλοντας και μη, οι κλήσεις θα είναι μόνο μέσω wifi. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια δεν θα έχεις sms, αλλά ποιος στέλνει sms πια?
  11. Μιλάω για εκείνους που παίρνουν κάτι δοκιμαστικά και μετά γκρινιάζουν. Η δική σου λογική είναι απολύτως σωστή.
  12. Οντως, γιατί σας έχει πιάσει τέτοια φούρια να γίνετε beta testers? Τόση υπομονή κάναμε, ας κάνουμε λίγη ακόμα.
  13. Το app δεν υπάρχει ακόμα. Επίσης μπορεί να έφυγαν τα κόκκινα γράμματα, αλλά η σελίδα όπως λέει βρίσκεται στο "Αρχική>Εξυπηρέτηση >Υπηρεσίες>wifi calling" και αν πάς "Αρχική>Εξυπηρέτηση >Υπηρεσίες" wifi calling δεν έχει. Αρα η σελίδα όπως και η υπηρεσία δεν έχει λανσαρηστεί ακόμα. Το οτι εμείς έχουμε στη ζούλα ένα απευθείας link μιας σελίδας που δεν έχει μπει ως σύνδεσμος στο επίσημο site, δεν λέει τίποτα. Προφανώς την είχαν ετοιμάσει και όταν έβγαινε η υπηρεσία θα κόλλαγαν το λινκ στο site. Κάποιος τη βρήκε και αναγκάστηκαν αντι να την κατεβάσουν (κρίμα τον κόπο τους) να προσθέσουν το "συντομα διαθέσιμο" για να μην γίνονται παρεξηγήσεις. Το οτι αυτό το μήνυμα έχει φύγει σημαίνει πως είμαστε στην τελική ευθεία. Όχι στο τέρμα όμως.
  14. Πόσες περισσότερες πληροφορίες να δώσουν? Η υπηρεσία δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα. Μερικά παιδιά ζήτησαν να τους ενεργοποιηθεί πρόωρα. Σε άλλους έγινε το χατίρι, σε άλλους όχι. Σε όσους έγινε το χατίρι, έγινε "κουτσουρεμένα" (μονο vowifi), ήταν συμβόλαια, και είχαν συσκευή που το υποστηρίζει αυτόματα μιας και η εφαρμογή για τις υπόλοιπες δεν υπάρχει ακόμα αφου η υπηρεσία ΔΕΝ είναι διαθέσιμη (ακόμα).
  15. Παιδιά, καλησπέρα. Στο phone info μου δείχνει CSC: AUT (switzerland) Θέλω να περάσω της vodafone (VGR) και έχω κολλήσει λίγο. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ odin. Αυτό που κάνω είναι οτι απλά φλασάρω το firmware της vodafone που έχω κατεβάσει με το αντίστοιχο csc? Σε κάποια site λέει οτι αρκεί αυτό, σε κάποια άλλα διάβασα για κάτι PIT (δεν ξέρω κάν τι είναι αυτό) και έχω ψιλοχαθεί. Αν μπορούσατε να με κατατοπίσετε θα ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ. EDIT: Μου βγάζει fail. Μάλλον επειδή η VGR είναι παλιότερη της EUR. Μπορώ να φλασάρω μόνο το CSC ή θα τα κάνω σκ...α?
  16. Στη συγκεκριμένη σελίδα της vodafone λέει: "Η υπηρεσία Vodafone WiFi Calling είναι διαθέσιμη για όλους τους ιδιώτες και επαγγελματίες συνδρομητές συμβολαίου, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής που έχουν είτε iPhone συσκευή μεταγενέστερη του iphone 5s είτε οποιαδήποτε android συσκευή με λειτουργικό 4.2+ και έχουν ενεργοποιημένο το 4G στη σύνδεση τους." Αρα για να θέλει 4G μάλλον πάνε πακετάκι. Γιατί αν μιλάς μέσω wifi και βγείς απο την εμβέλεια του θα πρέπει να γυρίσεi την κλήση σε VoLTE γιατι αλλιώς θα ντροπάρει.
  17. Σε αυτή τη σελίδα θα δεις οτι έχει δίπλα στις συσκευές ένα "(1)" Και πιο κάτω λέει: (1)αφορά μόνο συσκευές αγορασμένες από το Δίκτυο Πωλήσεων COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ με την τελευταία έκδοση λογισμικού. Εγώ έβαλα σήμερα σε s7 αγορασμένο απο εδώ (media markt) κάρτα cosmote με ενεργοποιημένη την υπηρεσία και δεν υπάρχει η ρύθμιση για VoLTE/VoWIFI. Και αναζήτηση ενημερώσεων έκανα και restart και απ'ολα αλλά η συσκευή δεν το έχει.
  18. Όσο το ψάχνω τόσο μπλέκομαι. Στην cosmote βλέπω οτι ουσιαστικά δεν το υποστηρίζει καμία συσκευή android αν δεν έχει firmware cosmote. Άρα αν δεν έχεις πάρει το κινητό απο Γερμανό η δικό τους μαγαζί τρως άκυρο και πρέπει είτε να πας απο εκεί να σου την περάσουν, είτε να την βρεις και να την περάσεις μόνος σου αν το κατέχεις. Και έξω απο ό,τι βλέπω έτσι παίζουν μπαλίτσα όλοι. Πρέπει να έχεις firmware του παρόχου. Δεν το υποστηρίζει η συσκευή "απο μόνη της" όπως αρχικά νόμιζα. Οπότε win της vodafone που με την εφαρμογή το λύνει αυτό. Άρα έχω τις εξής απορίες: 1) Τα μοντέλα που αναγράφει στην (ακόμα μη ανεβασμένη) σελίδα οτι υποστηρίζουν αυτόματα, πρέπει να έχουν firmware VGR? 2) Το firmware του παρόχου το βγάζει ο πάροχος ή δίνει κάποια specs στην samsung και το βγάζει εκείνη? Για να προστεθούν δλδ κι άλλες συσκευές σε επόμενο update αρκεί να δώσει specs η vodafone όπως είπε ο φίλος πιο πάνω ή θα πρέπει να κάτσει να τα ενσωματώσει στο update η ίδια?
  19. Σε αυτή την περίπτωση τότε υπάρχει σοβαρή περίπτωση να αυξηθεί η λίστα των συσκευών στην πορεία. Ας ελπίσουμε οτι είναι έτσι, οτι δλδ είναι τόσο λίγες γιατί είναι ακόμα νωρίς.
  20. Με αυτή τη λογική θα μπορούσε να το δίνει μόνο σε iphone, ή να το χρεώνει ή να μην το φέρει και καθόλου. Πολλά θα μπορούσε να κάνει. Το οτι θα μπορούσε να κάνει και χειρότερα δεν σημαίνει οτι αυτά που κάνει τώρα είναι τέλεια. Συμφωνώ στο οτι είναι μαγκιά να το φέρει με πατέντα και σε όσους η συσκευή τους δεν το υποστηρίζει. Για όσες το υποστηρίζουν όμως δεν είναι μαγκιά. Καλή μαγκιά είναι και ο δεκτης ασύρματης φόρτισης που τον βάζεις στο usb του κινητού που δεν την υποστηρίζει και έτσι φορτίζει κι αυτό ασύρματα, αφού είναι η μόνη λύση. Το να υποχρεώνεις όμως και κινητά που την υποστηρίζουν να βάλουν αυτό το τσουστούνι, μαγκιά δεν είναι. Προχειροδουλειά είναι. Για σκέψου να έλεγε κάποιος αυτό. Βγάζω ασύρματο φορτιστή, βγάζω και δεκτη για όσους δεν έχουν. Πανηγυρίζουν όσοι δεν έχουν. Και μετά σου λέει "και το S8 δέκτη πρέπει να βάλει". Τους μεν τους σκέφτηκε (και μπράβο) τους δε όμως τους ξενέρωσε.
  21. Αυτό ακριβώς λέω. Γιατί να βάζουν κάποιον με S7 στη διαδικασία να χρησιμοποιεί 3rd party εφαρμογή για κάτι που η συσκευή του υποστηρίζει απο τη μάνα της? Είναι σαν να σου λέει οτι το S7 θα μπορεί να έχει πρόσβαση στο ίντερνετ με ταχύτητες 4G μόνο μέσω του ειδικού browser της vodafone. Γιατί?
  22. Πολύ λίγες συσκευές όμως. Δεν καταλαβαίνω γιατί εφόσον το υποστηρίζει η συσκευή δεν είναι στη λίστα. Ελπίζω τουλάχιστον να μην επαναπαυθούν στην ύπαρξη της εφαρμογής αφήνοντας συσκευές όπως πχ το S7 στην απ'έξω λες και είναι καμιά μπακατέλα.
  23. Το κεφαλάκι πάτα, όχι το νούμερο
  24. Συμφωνώ οτι στις φωτογραφίες το s7 είναι κορυφή. Τα βίντεο όμως σε χαμηλό φωτισμό είναι ό,τι πιο απαίσιο έχω δει τα τελευταία χρόνια. Στο μαγαζί που δουλεύω το βράδυ έχω τραβήξει βίντεο με διάφορες συσκευές και το s7 είναι μακράν το χειρότερο. ΜΑΚΡΑΝ όμως. Εκτός οτι τα βίντεο είναι θεοσκότεινα, είναι και απίστευτα θαμπά. Πολύ χάλια. Βασικά είναι η μόνη συσκευή που μόλις πατάς record σκοτεινιάζει το σύμπαν. Σε άλλες συσκευές ανοίγεις την κάμερα, βλέπεις αυτό που βλέπεις στην οθόνη, πατάς record και γράφει αυτό το πράγμα χωρίς να αλλάξει κάτι. Εδώ ανοίγεις την κάμερα, και ενώ βλέπεις τα πάντα μια χαρά στην οθόνη με το που πατάς να γράψει βίντεο πέφτει μαύρη μαυρίλα. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Κάπου διάβασα οτι έχει να κάνει με την ταχύτητα του διαφράγματος. Δοκίμασα σε διαφορετικές αναλύσεις, δοκίμασα και με άλλη εφαρμογή, δοκίμασα την ώρα που γράφει το βίντεο να πατήσω με το δάχτυλο σε ένα σημείο μπας και φιλοτιμηθεί να εστιάσει αλλά τίποτα. Όλα τα βίντεο είναι λες και έχω αλείψει το φακό με οδοντόκρεμα. Ο,τι βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη των 20 εκατοστών φαίνεται θαμπό και ο,τι βρίσκεται σε απόσταση πάνω απο ένα μέτρο δε φαίνεται καν. Μεγάλη ξενέρα και μεγάλη απογοήτευση. Κρίμα γιατί οι φωτό του είναι πραγματικά τέλειες. Πολύ κρίμα.
  25. Με αυτά που διαβάζω ούτε κάν σκέφτομαι να κάνω update σε nougat. Με την 6-αρα πάντως 20 μέρες σχεδόν που το έχω όχι απλά δεν είχα θέμα με τις κλήσεις αλλά στο σπίτι (μένω σε ημιυπόγειο) έχω πολύ καλύτερη ποιότητα κλήσεων απο το sony. Μπορεί οι μπάρες σήματος να είναι 1-2 όπως και στο sony αλλά δεν έχω ούτε σπασίματα ούτε "έλα κάνεις διακοπές" και ο ήχος είναι πεντακάθαρος. Τώρα στο θέμα της πυξίδας που διαβάζω, μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς είναι αυτό? Σας βγάζει κάποιο μήνυμα για καλιμπράρισμα μετά απο reboot? Εμένα δε μου βγάζει. Πρέπει να το κοιτάξω ανεξάρτητα ή αφου δε μου βγάζει μήνυμα είμαι οκ? Το μόνο θέμα (που βασικά δεν είναι θέμα ακριβώς) είναι οτι όταν είμαι μέσα στο σπίτι, στο χάρτη με δείχνει 1 τετράγωνο πιο κάτω. Με το sony με έδειχνε ακριβώς. Βέβαια φαντάζομαι οτι αυτό συμβαίνει γιατί με βρίσκει μάλλον μέσω wifi και κινητής. Μόλις βγώ στο παράθυρο με δείχνει σπίτι κανονικά. Όπως και να έχει, πρέπει να κοιτάξω κάτι με το θέμα της πυξίδας?
×
×
  • Create New...