Jump to content

guzel

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    337
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by guzel

  1. ΑΛΗΤΕΙΑ! Καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Ο αριθμός σου ανήκει και πας οπου θέλεις
  2. Ο μόνος τρόπος να το ενεργοποιήσουν είναι η ομάδα internet... Ο άλλος πάει και ζητάει μέσω του Facebook να του το ενεργοποιήσουν και μετά γκρινιάζει για την απάντηση που του δίνουν.. ότι να ναι! Ας χαλαρώσουμε λίγο, η υπηρεσία δεν έχει επίσημα λανσαριστεί, ανεκτά τα όποια σφάλματα! Το σίγουρο είναι ότι voLTE και wifi-calling θα δοθούν μαζί. Στο voLTE τωρα βγάζει και video call, νομίζω το μεσημέρι δεν το είδα!
  3. Τι εννοείς; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επιβεβαιώνω έφτιαξε το 1252
  4. Βγήκε update Απριλίου 250.2mb
  5. Το voLTE δεν πρέπει να είναι ετοιμο και μάλλον κακώς το δίνουν. Ο ήχος είναι φοβερός όμως δε δουλεύει σωστά, κλείνει κλήσεις στα 7-30 δευτερόλεπτα και κάτι γίνεται με τη δρομολόγηση των κλησεων, πχ εγώ που έχω cu μου βγάζει τις υπηρεσίες της Vodafone καρτοκινητης!!
  6. Επίσης με voLTE όταν καλώ το 1252 βγαίνει η υπηρεσία ανανέωσης της Vodafone και όχι το μενού του CU! ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά ο ήχος δεν υπάρχει!!!! Κρύσταλλο!!!!!!
  7. Μίλα μαζί τους από το τσατ στο vodafone.gr και όχι στο VodafoneCU.gr.. θα σε συνδέσουν με την ομάδα ίντερνετ και το ενεργοποιούν σε 30' ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου ήρθε και sms H YΠHPEΣIA VODAFONE WIFI CALLING ENEPΓOΠOIHΘHKE ΔΩPEAN ΣTO KINHTO ΣOY! ΓIA NA TH XPHΣIMOΠOIHΣEIΣ, PYΘMIΣE TH ΣYΣKEYH ΣOY AKOΛOYΘΩNTAΣ TA BHMATA EΔΩ: https://vodafonecu.gr/wifi-calling ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/wifi-calling/ Άνοιξε και voLTE ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το volte κόβει την κλήση στα 7 δευτερόλεπτα!!
  8. Το ενεργοποιούν πλεον και στα καρτοκινητά :D
  9. Πασχαλινή προσφορά 6GB για 14 ημέρες με 4 ευρώ
  10. Σε cu είναι ακόμα κλειστό ...
  11. Το cu shake περνάει. Το 1gb που έχεις σαν δώρο τι είναι;
  12. Το κόλπο με το gyroscope sensor λες; Που παραμενουν σταθεροί οι πλανήτες και απλά τους χτυπάς; Θέλει root η συσκευή αυτό
  13. Καλά για να λέμε την αλήθεια όμως, η Vodafone θα φέρει την εξελιγμένη μορφή της τεχνολογίας αυτής καθώς θα το παρέχει για όλους και όχι για 5-10 συσκευές όπως άλλοι... Οπότε ίσως τελικά να αξίζει η αναμονή..
  14. Vodafone: Η υπηρεσία wifi calling είναι σε δοκιμή από τις εσωτερικές μας ομάδες και απαιτείται λίγος χρόνος ακόμα για να ολοκληρωθούν κάποιες τελευταίες ενέργειες που αφορούν το τεστ των λειτουργιών της υπηρεσίας.
  15. To Viber έβγαλε νέα υπηρεσία Viber local number... Με 1.99$ παίρνεις σταθερό αριθμό και μπορούν να σε καλούν σε αυτόν..... Για αρχή υπάρχουν διαθέσιμοι αριθμοί για US, UK, Canada ενώ γράφει ότι σύντομα θα έχει και άλλες χώρες...
  16. Μίλησα μαζί τους και μου είπαν, αφού με σύνδεσαν με άλλο τμήμα από την εξυπηρέτηση, ότι voWifi και voLTE θα ενεργοποιηθούν την ίδια ημέρα... Την ημέρα δεν την ξέρουν ακομα, μου είπαν όμως ότι γίνονται δοκιμές και είναι όλα έτοιμα.
  17. CU Shake ,just surf bonus δεν μεταφερονται ετσι ? Βλέπω ότι πρώτα καταναλώνει τα data από CU Combo και μετά του CU Shake
  18. Από το combo 600 πόσα mb μεταφέρονται για τον επόμενο μήνα; Μόνο τα 200mb του πακέτου αν δεν καταναλωθούν;
  19. Για φαντάσου να μην έδινε καν την εφαρμογή. Θα μπορούσε να το κανει. Μαγκιά της που με την εφαρμογή θα φέρει την υπηρεσία για όλους.
  20. Μόλις πήρα ξανα 2GB από my cu app (3η φορά σύνολο 6gb) Πώς γίνεται ρε παιδιά; ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καταλαβαίνω σωστά θα μου βάζουν κάθε εβδομάδα 2gb ;;;;;
  21. Ακομααααααα;;;;
  22. Ποιος είναι ο λόγος που η Cosmote δεν θέλει νέους συνδρομητές στο δίκτυο της;
  23. Μάλλον δεν έχει ανοίξει ακόμα; Πάντως μπράβο στη vodafone που το δίνει για όλες τις συσκευές. Θα βάλω την εφαρμογή στη γιαγιά μου να μιλάει με Wifi-Calling :lol:
  24. Όχι δεν έχει επιλογή στο My CU App... έψαξα παντού στην εφαρμογή.. WIFI Calling πουθενά ..
×
×
  • Create New...