Jump to content

guzel

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    337
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About guzel

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

guzel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Φήμη

  1. ΑΛΗΤΕΙΑ! Καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Ο αριθμός σου ανήκει και πας οπου θέλεις
  2. Ο μόνος τρόπος να το ενεργοποιήσουν είναι η ομάδα internet... Ο άλλος πάει και ζητάει μέσω του Facebook να του το ενεργοποιήσουν και μετά γκρινιάζει για την απάντηση που του δίνουν.. ότι να ναι! Ας χαλαρώσουμε λίγο, η υπηρεσία δεν έχει επίσημα λανσαριστεί, ανεκτά τα όποια σφάλματα! Το σίγουρο είναι ότι voLTE και wifi-calling θα δοθούν μαζί. Στο voLTE τωρα βγάζει και video call, νομίζω το μεσημέρι δεν το είδα!
  3. Τι εννοείς; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επιβεβαιώνω έφτιαξε το 1252
  4. Βγήκε update Απριλίου 250.2mb
  5. Το voLTE δεν πρέπει να είναι ετοιμο και μάλλον κακώς το δίνουν. Ο ήχος είναι φοβερός όμως δε δουλεύει σωστά, κλείνει κλήσεις στα 7-30 δευτερόλεπτα και κάτι γίνεται με τη δρομολόγηση των κλησεων, πχ εγώ που έχω cu μου βγάζει τις υπηρεσίες της Vodafone καρτοκινητης!!
  6. Επίσης με voLTE όταν καλώ το 1252 βγαίνει η υπηρεσία ανανέωσης της Vodafone και όχι το μενού του CU! ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά ο ήχος δεν υπάρχει!!!! Κρύσταλλο!!!!!!
  7. Μίλα μαζί τους από το τσατ στο vodafone.gr και όχι στο VodafoneCU.gr.. θα σε συνδέσουν με την ομάδα ίντερνετ και το ενεργοποιούν σε 30' ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου ήρθε και sms H YΠHPEΣIA VODAFONE WIFI CALLING ENEPΓOΠOIHΘHKE ΔΩPEAN ΣTO KINHTO ΣOY! ΓIA NA TH XPHΣIMOΠOIHΣEIΣ, PYΘMIΣE TH ΣYΣKEYH ΣOY AKOΛOYΘΩNTAΣ TA BHMATA EΔΩ: https://vodafonecu.gr/wifi-calling ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/wifi-calling/ Άνοιξε και voLTE ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το volte κόβει την κλήση στα 7 δευτερόλεπτα!!
  8. Το ενεργοποιούν πλεον και στα καρτοκινητά :D
  9. Πασχαλινή προσφορά 6GB για 14 ημέρες με 4 ευρώ
  10. Σε cu είναι ακόμα κλειστό ...
  11. Το cu shake περνάει. Το 1gb που έχεις σαν δώρο τι είναι;
  12. Το κόλπο με το gyroscope sensor λες; Που παραμενουν σταθεροί οι πλανήτες και απλά τους χτυπάς; Θέλει root η συσκευή αυτό
  13. Καλά για να λέμε την αλήθεια όμως, η Vodafone θα φέρει την εξελιγμένη μορφή της τεχνολογίας αυτής καθώς θα το παρέχει για όλους και όχι για 5-10 συσκευές όπως άλλοι... Οπότε ίσως τελικά να αξίζει η αναμονή..
  14. Vodafone: Η υπηρεσία wifi calling είναι σε δοκιμή από τις εσωτερικές μας ομάδες και απαιτείται λίγος χρόνος ακόμα για να ολοκληρωθούν κάποιες τελευταίες ενέργειες που αφορούν το τεστ των λειτουργιών της υπηρεσίας.
×
×
  • Create New...