Jump to content

dekons

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dekons

  1. Μια καπως ακυρη ερωτηση με οσα εχουν ειπωθει παραπανω, το ονομα φορεα παραμενει και σε εσας mazi xekiname pali ? https://ibb.co/Fh94YwK
  2. εαν κατεβάσετε την εφαρμογή της cosmote, στo menu shop υπάρχει η κατηγορία "υπηρεσίες προστασίας". Εκεί έχει να επιλέξετε να κάνετε φραγή στους 5ψήφιους αριθμούς .
  3. Δυστυχώς, ο κόσμος δεν γνωρίζει ότι όταν το κινητό μας έχει χαμηλή στάθμη σήματος εκπέμπει πολύ περισσότερη ακτινοβολία από όσο πρέπει. Όποτε περισσότερο κακό κάνουν στον εαυτό τους, αυτοί που ζητάνε να ξηλωθούν κεραίες.
  4. Το ξερω οτι δεν βγαζει σηματακι, οταν κανω κληση πεφτει στο 3G :(
  5. Εγω που μιλησα με την τεχνικη υποστηριξη χθες, μου ενεργοποιησαν το Wifi Calling (iPhone 6s) αλλα το voLTE δεν λειτουργει
  6. Το τραγούδι που θα πάει φέτος Eurovision να εκπροσωπήσει την Ελλάδα πως σας φαίνεται;
  7. Παιδιά φοβερά όλα χαχαχ
  8. Το The Wandering Earth είναι πολύ ωραία ταινία, αξίζει να τη δείτε !
  9. Σπυριδουλα = η νέα Άσπα Τσινα
  10. Η μια μετρηση ειναι τωρινη η αλλη ειναι λιγο πιο παλια και οι 2 στο σπιτι μου, Στη πολη της Κοζανης. Γενικοτερα το τελευταιο διαστημα εχω δει βελτιωση και σε ταχυτητες αλλα και σε καλυψη.
  11. Πλεον υπαρχει και στη σελιδα του vodafone CU https://www.vodafonecu.gr/wificallingios/#IOSwifi
  12. dekons

    4G LTE

    Στις Σερρες δεν εχουμε και το καλυτερο δικτυο, τωρα αρχισαν να βελτιωνονται τα πραγματα. Θεωρητικα θα λυθει και το θεμα με το volte. Γενικοτερα ειμαι πολυ ευχαριστημενος στις περιοχες που κινουμαι και στον οδικο αξονα. Εχω τις περισσοτερες φορες 4G με καλες ταχυτητες και οι κλησεις ειναι καθαρες.
  13. dekons

    4G LTE

    Μιλαμε για ενα δικτυο κινητης, του οποιου η καλυψη και η ταχυτητα επηρεαζονται απο πολλους παραγοντες. Δεν θεωρω πως ειναι ο μονος παροχος που παρεχει τεχνολογια, ολοι παρεχουν τεχνολογια. Καποιοι ειναι μπροστα, καποιοι αλλοι ειναι λιγο πισω. Δεν νομιζω πως καποιος παροχος θελει να μεινει πισω ουτε σε θεμα ταχυτητας ουτε σε θεμα καλυψης οπως επισης και οι πελατες τους να εχουν προβληματα. Ειναι φυσιολογικο η Cosmote Να ειναι μπροστα στην Ελλαδα Αλλα ειναι αληθεια οτι πολλες φορες απαντας σε μια κληση και πεφτει, ακομη και με volte και ειναι πολλοι, μεσα σε αυτους και εγω, που δεν μπορουμε να κλειδωσουμε την ταχυτητα της συσκευης μας στο 4G. Τι να την κανω την ταχυτητα οταν δεν μπορω να μιλησω στο τηλεφωνο, που η βασικη χρηση του κινητου τηλεφωνου ειναι οι κλησεις; Internet εχω και στο σπιτι μου. Καποιος μπορει να θελει τρελες ταχυτητες στο κινητο του, καποιος αλλος μπορει να μην εχει θεμα με το αν εχει 40-50mbps αντι για 100 και 200 και καποιος μπορει απλα να θελει να κανει τη δουλεια του. Ολοι οι παροχοι εχουν τα θεματακια τους ανα περιοχες και ο καθενας εχει την ελευθερια να επιλεξει οποιο δικτυο πιστευει οτι τον εξυπηρετει καλυτερα στις περιοχες που κινειται.
  14. Πάντως θεωρώ πολύ καλή κίνηση, ότι έβγαλαν εφαρμογή για το WiFi calling για συσκευές Android που δεν το υποστηρίζουν native. Έτσι θα έχουν WiFi calling οι περισσότεροι χρήστες του δικτύου.
  15. Το gsm σαν πρότυπο είναι ένα από τα πιο σταθερά σε θέματα κλήσεων. Οι εταιρίες κινητής «περνάνε» στο voice over lte και voice over WiFi γιατί η ποιότητα των κλήσεων είναι αρκετά αναβαθμισμένη και η σύνδεση της κλήσης γίνεται αρκετά γρήγορα. Σιγά σιγά γίνεται αντικατάσταση των 3G κεραιών με 4G κεραίες, για αυτό βλέπουμε και συνεχόμενη αύξηση της κάλυψης του 4G, ώστε να περνάει όσο το δυνατό περισσότερη κίνηση (κλήσεις /δεδομένα ) μέσα από το 4G και στη περίπτωση όπου το δίκτυο δεν έχει τη χωρητικότητα για να σου παρέχει κλήση μέσω του 4G θα πέφτει στο 2G όπως γίνεται μέχρι και σήμερα. Δηλαδή σε βάθος χρόνου πιστεύω ότι θα καταργηθεί το 3G και θα μείνει το 2G/4G και στη συνέχεια το 5G.
  16. Είμαι συνδρομητης 5 χρόνια στη Vodafone και έχω να πω πως η κάλυψη του τον τελευταίο 1-1.5 χρόνο έχει βελτιωθεί αισθητά πολύ.
  17. dekons

    4G LTE

    Τα τελευταία 6 χρόνια είμαι συνδρομητής της Vodafone. Αποφάσισα να δοκιμάσω το δίκτυο της Cosmote λόγω volte/Vowifi και των ταχυτήτων φυσικά . Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος στις περιοχές που μετακινούμαι ( Σέρρες - Θεσσαλονίκη ). Το δίκτυο εδώ στις Σέρρες σέρνεται κυριολεκτικά. Σήμερα περπατούσα στο κέντρο και μιλούσα στο τηλέφωνο και έπεσε 3 φορές η γραμμή. Τα δεδομένα άλλη φάση. Στο ΤΕΙ των Σερρών ζήτημα να πιάσεις 5mbps μέγιστη ταχύτητα .Στη Θεσσαλονίκη τα πράγματα είναι καπως αντίστοιχα. Ειδικά στη Καλαμαρια δεν έχω σημα ούτε έξω στο δρόμο(π.χ Σοφούλη) ούτε μέσα στο σπίτι, σε σημείο όπου η Vodafone έχει 4G και η Cosmote έχει Ε. Γενικότερα είμαι αρκετά απογοητευμένος και από το θέμα της κάλυψης και από το θέμα της ταχύτητας
×
×
  • Create New...