asot Δημ. December 1, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Δοκίμασε κανεις το GPS αν υποστηρίζει το ευρωπαϊκό σύστημα GALILEO... Υποστηρίζει! From specs Positioning GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Η εγγύηση ισχύει κανονικά αν το πάρεις από εδώ? Έχεις εγγύηση από το banggood ένα χρόνο. Δεν ισχύει η ευρωπαϊκή εγγύηση. Αφού ξεκινάνε τα κινέζικα καταστήματα να το πουλάνε σε αυτήν την τιμή από τώρα προβλέπεται γρήγορη μείωση της τιμής του σε μικρό χρονικό διάστημα κάτι που δεν είχε γίνει με το 5αρι αφού καθυστέρησε αρκετά να πέσει κάτω από 450 ευρώ ενώ ακόμα και τώρα δεν έχει σπάσει το φράγμα των 400 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Υποστηρίζει! From specs Positioning GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo Δεν θα το έλεγα εγώ δεν βλέπω να υποστηρίζει εκτός αν είμαι γκαβός :lol::lol: Μάλλον σε μελλοντική αναβάθμιση firmware ισως υποστηρίξει :) Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 1, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Δεν θα το έλεγα εγώ δεν βλέπω να υποστηρίζει εκτός αν είμαι γκαβός :lol::lol: Μάλλον σε μελλοντική αναβάθμιση firmware ισως υποστηρίξει Γκαβός δεν είσαι, απλώς παιζει είτε το app να έχει θέμα ή να μην λειτουργεί κάτι... Ο Snapdragon 835 υποστηρίζει Galileo σίγουρα.- Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Δοκίμασα 4 εφαρμογές που υποστηρίζουν Galileo ούτε μία μου εμφάνισε δορυφόρους!! Μάλλον δεν θα έχει υποστήριξη ακόμα ίσως μετά απο κάποιο update... Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Τι διαφορετικό έχει το Galileo? Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Σήμερα παρέλαβα και το δικό μου όπως ακριβώς έγραφε και στο site για 1 Δεκεμβρίου, σε σύγκριση με το lg g4 η μέρα με τη νύχτα σε ταχύτητα. Ακόμα ψάχνομαι με ρυθμίσεις και στήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Τι διαφορετικό έχει το Galileo? Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Έχει καλύτερη ακρίβεια στίγματος (1 μέτρο) από τα άλλα συστήματα και επίσης υποστηρίζει νέες τεχνολογίες εντοπισμού θέσεις (search and resque, SAR). Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Kάντε εγκατάσταση μία εφαρμογή πχ την https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.slybeaver.gpsinfo εκεί θα δείτε όλους τους δορυφόρους που ΄΄βλέπει΄΄ η συσκευή σας Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Στα 500 ευρώ θεωρείτε ότι υπάρχει καλύτερη κάμερα απο του 5t? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Screen mirroring σε Smart TV έχει παιδιά? Δεν το βρίσκω... Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Screen mirroring σε Smart TV έχει παιδιά? Δεν το βρίσκω...Έχει πριν λίγο το δοκίμασα Sent from my Oneplus 5T Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Screen mirroring σε Smart TV έχει παιδιά? Δεν το βρίσκω... Στις γρήγορες ρυθμίσεις πάνω έχει κουμπί "μετάδοση" το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το συνδέσω με την τηλεόραση μου.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Σέ Samsung smart tv πού έχω συνδέεται χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Μήπως κάποια συσκευη σου δεν είναι συνδεδεμένη στο Ίντερνετ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 https://oneplus.net/gr/invite#E9VQCNXY0ZZ76R1 κουπονάκι και από μένα.. Τελικά δεν άντεξα και το πήρα.. Το sar δεν με πτόησε και πολύ θα προσπαθώ να είμαι με hands free όλη την ώρα.. Πήρα και την κόκκινη θήκη την έχει κανένας να μου πει αν ειναι καλή και αν αξίζει? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Ρε παιδιά κατάφερε κάνεις να κάνει να δουλέψει το xiaomi MI band 2 με την συσκευή; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Παιδιά σε πόσες μέρες συνήθως παραδίδεται η συσκευή από τη στιγμή της παραγγελίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Παιδιά σε πόσες μέρες συνήθως παραδίδεται η συσκευή από τη στιγμή της παραγγελίας;Εμένα από 23/11 ήρθε στις 29 με απλή αποστολή. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Ρε παιδιά κατάφερε κάνεις να κάνει να δουλέψει το xiaomi MI band 2 με την συσκευή; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δώστου λίγο χρόνο αδερφέ, μετά από τουλάχιστον μια ώρα προσπάθειας που δεν γινόταν τίποτα στο συγχρονισμό μου έβγαλε ξαφνικά ειδοποίηση ότι έγινε σύνδεση. Άστο να τρέχει. Ψάχνοντας πάντως γούγλη βρήκα ότι και στα προηγούμενα μοντέλα της 1+ υπήρχαν θέματα τέτοια pairing (καλά όχι μόνο σε αυτά βέβαια) και κάποιοι ανέφεραν ότι έπαιξαν και κάτι άκυρες διακοπές στο συγχρονισμό μετά από κάποιες μέρες. Ελπίζω να μην το έχουμε και σε αυτό. Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Κανονικά συνδέθηκε άμεσα το mi band 2 (και με το 3Τ δεν ειχα θεμα βασικά) Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 (edited) Καλημέρα...Το Led ειδοποιήσεων πως σβήνει ρε παιδιά; ενώ δεν έχω ειδοποιήσεις και είναι κληστή η οθόνη αυτό αναβοσβήνει μπλε...Εκανα και reboot και πάλι τα ίδια χμμμ:worry::worry: Στις γρήγορες ρυθμίσεις πάνω έχει κουμπί "μετάδοση" το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το συνδέσω με την τηλεόραση μου.... Σε LG SmartTV LB731v δεν συνδέθηκε αμέσως μετά απο πολλές προσπάθειες είδα εικόνα! Με άλλες συσκευές αμέσως συνδεόμουν...Μάλλον κάτι παίζει και θέλει διόρθωμα. Edited December 2, 2017 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Καλημέρα παιδιά. Δοκίμασε κανείς να βγάλει την εργοστασιακή ζελατίνα από το τηλέφωνο? Βγαίνει εύκολα? Βασικά θέλω να την βγάλω,και αν βρω αργότερα κανένα καλό ποιοτικο γυαλακι το βάζω,αν όχι γυμνό όπως όλα μου τα τηλέφωνα. Nikos Oneplus 5t Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Ναι βγαινει πανεύκολα :) Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Με παραγγελία το απόγευμα της Πέμπτης, 30/11 και Estimated dispatch 1/12 είναι ακόμα Processing. Υπάρχει γενικότερο πρόβλημα ή μόνο το δικό μου έχει κολλήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts